Masallahhhhh darısı başıma darısı basimaaa
darısı başına hadi bakalım pozitif enerji
anam benim telefonda hep açık burası misal şuan emziriyorum vs.
ee nasıl gidiyor? varmı sıkıntınız? uyku gaz emme emzik çiş kaka

Benim bebis de öyle canım ben herkes bu kadar iciriyo sanıyodum. Ben 90in ustune çok cikmamaya çalıştım mamada ama sanki versem içer yani kilo alımı da seninki gibi

Ben mamayı azalttım 60 cc yada 45 cc veriyorum günde 1 kez eds ile kalınını kaşıkla veriyorum biberondan ne verirsen iciyo gözleri bile garip oluyor içerken belliki baglacak diye vermek istemiyorum gün içinde ama gece satılmış 90 cc sütü o uyanmadan ben alıp iciriyorum biberonla

Her şeyi 4 4luk yapmak için kendini yıpratma cnm.oldugu kadar
Haklısın kolay değil ama işler bitmez rahat ol biraz bak bize bizde olaylar benzer , memeye dönüş , çişli bezler, geciken kaka , hayretler içersinde bırakan gece uykuları , emzik mücadeleleri
İçimde bakamama yetememe korkusu var nerden bi geldiyse o korku
Ama gerçekten de nakadar paralarsam paralayım yetişemiyorum ahahah ev işi bebek işi çok nankörmüş

Benimki de çok emiyo elini emziği veriyorum onu tukuruyo sanki atiyo bazen eliyle de aliyo sonra elini emiyo. Ama uyurken kundak yapıyorum yoksa uyuyamiyo

Ama gerçekten de nakadar paralarsam paralayım yetişemiyorum ahahah ev işi bebek işi çok nankörmüş
Ben 40ından sonra yanlız kaldığımda baya korktum , kızımı uyutmuşum keyifle kahvaltı yapıyorum içimde bir korku uyanacak bağıran ben fln geçiyor zamanla olduğu kadar çok yıpratma kendini

Ay benim kv her an bomba
Eşinin doğum günü mü aman emzirmeydi gaziydi uykusuydu derken çok muhatap olma madem soğuklar maaile zamana bırak düzelir elbet. Bazı aileler öyle malesef bence bu birbirine duskunluk fln değil kendi başına dusunememe kendi fikrinin olmaması ondan hepsi birbirinin ağzına bakiyo

darısı başına hadi bakalım pozitif enerji

anam benim telefonda hep açık burası misal şuan emziriyorum vs.
ee nasıl gidiyor? varmı sıkıntınız? uyku gaz emme emzik çiş kaka
Kız ben iki işi bi arada yapamıyomuyum neyim
Çok şükür iyiyiz gündüz uykusu olmayan bi çocuk var başımda akşama kadar hoplayıp zıplıyoz
Ama dışarıyı seviyo hiç yalnız çıkmadık ama dışarda kafam da çok rahatlıyor
Senin minnos nasil

Canım ben siringayla veriyorum biberonla vermekten daha iyi geldi bize tabi her bebek aynı değil. Siringada ucu damağına gelmesin acitir inun haricinde gayet iyi

Ayyyy bizimki emzik almıyor, uyanınca şap şap elini emiyor.

napalım bizde yuvarlanıp gidiyoruz. uykusuzluğa ve açlığa tahammülü sıfır bi kızım var dışarıyı ve kalabalığı hiç sevmiyor sakinliği seviyor. ama çok şükür iyi durumdayız.

İnşaallah yaa.. Dediğim gibi tam da hasta olduğum zamana denk geldi. Güzel bi uyku uyusam dinlensem iyileşeceğim ama 1buçuk saat uyu uyan 45 dk uyanık kal şeklinde uyuduğum için serseme döndün iyice

O saksı bi benimkinin başına düşmemiş zaten bi dolu misafir gelmiş haşatım çıkmış yat uyu

Uyku düzenleri oturmadı daha belki bi kaç aya kendi kendine uyur. Ben de kundak emzik sallama bi de ninni ninnisiz uyumuyo beyefendi

Aslında benim oğlum da biberonla öyle iciuodu. Ben artık 60 tan yukarı çıkmıyorum ama iki uç gundur böyle. Ondan önce meme reddi yaşadık aç kalmasın diye 90 verdim.

Ev işini biraz sal Ne demişler bebekli ev dağınık olur, öncelik bebek napalım. Hepsine yetişmek zor, ya eşin yardım etsin ya da fırsat buldukça azar azar yaparsın.

Benimki de çok emiyo elini emziği veriyorum onu tukuruyo sanki atiyo bazen eliyle de aliyo sonra elini emiyo. Ama uyurken kundak yapıyorum yoksa uyuyamiyo
ShinSeGi benimki sadece sol elini emiyo sağ elini çok emmiyo babam diyo ki ustunu giydirirken solu içinde bırak iki güne unutur. Ben denemedim hiç rahat edemez çünkü o kadar hareketli ki. Zaten unutacagini sanmıyorum emme refleksiyle yapıyo sonuçta yine de aklinda olsun :)

Kv geldi kızımı yıkadı , ben eşime demiştim orda rahat uyuyamıyor , evde uyusun banyo sonrası sen bizi akşam üzeri gelip alırsın dedim öyle yırttım sadece eşimin değil 2 görümceminde doğumgünü aynen mevzu bu işte birbirinin ağzına bakıyorlar bu insanlar beni çok severlerdi ona rağmen yani , benim ailede böyle bir tartışma olsa aklıselim biri çıkar büyük Ablam veya babam , aile arası küslük olmaz der , barıştırır ve eskiye döneriz kin , dedikodu yoktur ama sorsan onlarınki hep bağlılıktan

Son düzenleme:
Ben de eşimin ailesine eşimin hatrına katlanıyorum tamam öyle somut bir kötülükleri yok ama zor zamanımızda hiç yanımızda değiller anca yok gelmediler kalmadılar bilmem ne hep desinler derdindeler.Doğumu memleketimizde yaptım ikimizin de ailesi aynı yerde.Daha ilk hafta kv başladı kalmıyorlar bende diye hayır bide çalışıyor yani.işte eşim de sinirlendi lohusa bir degilki dedi:)yazık doğru düzgün izni de yoktu eşimin onu da üzdüler.ben de eşime üzüldüm bi ailesinde bi benim annemde arada mekik dokudu herkesin gönlü olsun diye.Yani ben iyileşeyim zaten gelecem evine çocuk gibi trip atıyor koca kadın.eşim de sen nasıl nerde rahat ediyorsan orda kalacaksın dedi zaten eşler de anlayışsız olsa çok kavgalar çıkar.
İlerde oglum olursa gelinim kalsın annesinin evinde ben gider sever yardımcı olurum kendini iyi hissedince istediği zaman buyurur gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…