darısı başına hadi bakalım pozitif enerjiMasallahhhhh darısı başıma darısı basimaaa
anam benim telefonda hep açık burasıCanım morcicanım kızlar
Annelik bana ağır geldi galiba bilemiyorum
Günü zor bitiriyorum her işim koş koşyetemiyorum yetiştiremiyorum hele artık buraya girip okumak bana lüks kalıyor
Namazımı bile çoğu zaman farzını kılıyorum
Çok da özlüyorum sizleri Allah bugünlerimi aratmasın bugünüme bin şükür tabi ama oğlan beni mahvediyor
Bütün bunlar yaşanırken de depresyona girmiş olabilirim
Siz nasılsınız canlar cancağızlar her birinizle ayrı ayrı dertleşmek istiyorum
Benim bebis de öyle canım ben herkes bu kadar iciriyo sanıyodum. Ben 90in ustune çok cikmamaya çalıştım mamada ama sanki versem içer yani kilo alımı da seninki gibi
Her şeyi 4 4luk yapmak için kendini yıpratma cnm.oldugu kadar
İçimde bakamama yetememe korkusu var nerden bi geldiyse o korkuHaklısın kolay değil ama işler bitmez rahat ol biraz bak bizebizde olaylar benzer , memeye dönüş , çişli bezler, geciken kaka , hayretler içersinde bırakan gece uykuları , emzik mücadeleleri
Benimki de çok emiyo elini emziği veriyorum onu tukuruyo sanki atiyo bazen eliyle de aliyo sonra elini emiyo. Ama uyurken kundak yapıyorum yoksa uyuyamiyoBi de kızlar benim ki emzikle uyuyor, 10 dk sonra ya emziği atıyor veya eliyle itiyor sonra elini ağzına sokmaya başlıyor elini emmeye çalışırken kendini uyandırıyorartık uyanmasın diye elini tutarak uyur oldum (kundak da yaptırmıyor). Sizde de var mı böyle bir durum. El emme delisi oldu uykusunda bile elini emme derdinde
Ben 40ından sonra yanlız kaldığımda baya korktum , kızımı uyutmuşum keyifle kahvaltı yapıyorum içimde bir korku uyanacak bağıran ben flnİçimde bakamama yetememe korkusu var nerden bi geldiyse o korku
Ama gerçekten de nakadar paralarsam paralayım yetişemiyorum ahahah ev işi bebek işi çok nankörmüş
Ay benim kv her an bombaAynen baya iyiydik aslında , bu kadar iyiyken birden kötü olmam çok anlamsız
1 kez lohusalıkta benden yana sıkıntı yaşadılar yani onlara göre sıkıntı sonrasında emzirme olayı patlak verince , herşeyi sildiler resmen. Maalesef onların en kötü yönü bir olay yaşadıklarında ailecek oturup o olayı büyütüp günah keçisi varsa eleştirip kendilerini aklamak , asla öz eleştiri yok. Ailenin tüm fertlerine nasıl yakındıysa kv ve görümce diğerleriylede kötü oldum. Hatta kavga ettiğim kişilerle problemleri çözmeye başladık ama diğer yancı taraftarlarla aram kötü , kendi fikirleri yok çünkü , tek taraflı düşğneniliyorlar onlar için üzülüyorumüstelik bugün görümcelerim ve eşimin doğımgününü kutlayacağız kv de
Senin kv de bomba yani , yemek derdinde Allahım
Kız ben iki işi bi arada yapamıyomuyum neyimdarısı başına hadi bakalım pozitif enerji
anam benim telefonda hep açık burasımisal şuan emziriyorum vs.
ee nasıl gidiyor? varmı sıkıntınız? uyku gaz emme emzik çiş kaka
Canım ben siringayla veriyorum biberonla vermekten daha iyi geldi bize tabi her bebek aynı değil. Siringada ucu damağına gelmesin acitir inun haricinde gayet iyiBiberonla vermeye korkuyorum artık şırıngayla deniyecem bi olmadı kaşık biberon alırım..sen hangi yöntemleri denedin olmadı?
Sütünü ne ara sağıyorsun? Benimde lansiloh ama kullanmiyorum..gece sagabilirim ama onuda bıraktım..sanki bu seferde sabaha tam doymuyo..yoksa bi ara gece emmedigi memeyi sagip ertesi gün akşam mama istediğinde veriyodum..
Doğru diyosun ben biraz mamayı takinti haline getirdim aslında istiyo mama ama vermedim işte 2 gündürşırıngayla deneyim bari..
Ayyyy bizimki emzik almıyor, uyanınca şap şap elini emiyor.Bi de kızlar benim ki emzikle uyuyor, 10 dk sonra ya emziği atıyor veya eliyle itiyor sonra elini ağzına sokmaya başlıyor elini emmeye çalışırken kendini uyandırıyorartık uyanmasın diye elini tutarak uyur oldum (kundak da yaptırmıyor). Sizde de var mı böyle bir durum. El emme delisi oldu uykusunda bile elini emme derdinde
napalım bizde yuvarlanıp gidiyoruz. uykusuzluğa ve açlığa tahammülü sıfır bi kızım varKız ben iki işi bi arada yapamıyomuyum neyim
Çok şükür iyiyiz gündüz uykusu olmayan bi çocuk var başımda akşama kadar hoplayıp zıplıyoz
Ama dışarıyı seviyo hiç yalnız çıkmadık ama dışarda kafam da çok rahatlıyor
Senin minnos nasil ❣❣❣
İnşaallah yaa..Bizimkinin de gece uykusu bi ara basa dondu. 2 hafta kadar once, en fazla 2 saat uyur oldu. Uyandiginda da normalde emip tekrar uyuyan bebek gitti saatlerce uyumayan bebek geldi. Neyse ki geciciymis, bir hafta sonra eskiye donduk. Hatta dun 6 saat uyudu, rekorumuzseninki de gecicidir, sabir.
O saksı bi benimkinin başına düşmemiş zaten bi dolu misafir gelmiş haşatım çıkmış yat uyuey ahali, eylül bebelerinin dün kafasına saksı düşmüş
maalesef artık sallamadan uyumuyorcok üzülüyorum ayağıma alıstırmayı hic istemiyordum kendi kendine uykuya dalsın istiyordum. gündüz bile 5 dk dahi olsa ayakta sallanmak istiyor resmen. gece sallamıyorum sadece çünkü zaten uyur bi sekilde emiyor
Bizimki de memede uyumayı alışkanlık edindi hayırlısı bakalımBizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyo
Aslında benim oğlum da biberonla öyle iciuodu. Ben artık 60 tan yukarı çıkmıyorum ama iki uç gundur böyle. Ondan önce meme reddi yaşadık aç kalmasın diye 90 verdim.Ben mamayı azalttım 60 cc yada 45 cc veriyorum günde 1 kez eds ile kalınını kaşıkla veriyorum biberondan ne verirsen iciyo gözleri bile garip oluyor içerken belliki baglacak diye vermek istemiyorum gün içinde ama gece satılmış 90 cc sütü o uyanmadan ben alıp iciriyorum biberonla
Ev işini biraz salİçimde bakamama yetememe korkusu var nerden bi geldiyse o korku
Ama gerçekten de nakadar paralarsam paralayım yetişemiyorum ahahah ev işi bebek işi çok nankörmüş
Bizimki de almadı, olumlu tarafından bak, bir de onu bıraktırmak için uğraşmayacaksınAyyyy bizimki emzik almıyor, uyanınca şap şap elini emiyor.
Benimki de çok emiyo elini emziği veriyorum onu tukuruyo sanki atiyo bazen eliyle de aliyo sonra elini emiyo. Ama uyurken kundak yapıyorum yoksa uyuyamiyo
Ben de oğlak burcuyum ama benim oğlan benden daha inat olacak gibiBaşta öyle muzurluklar yapıyor canım ama ben Oğlak burcuyum inatnasıl şirinlikler yapıyorlar dimi içim eriyor
Kv geldi kızımı yıkadı , ben eşime demiştim orda rahat uyuyamıyor , evde uyusun banyo sonrası sen bizi akşam üzeri gelip alırsın dedim öyle yırttımAy benim kv her an bomba
Eşinin doğum günü mü aman emzirmeydi gaziydi uykusuydu derken çok muhatap olma madem soğuklar maaile zamana bırak düzelir elbet. Bazı aileler öyle malesef bence bu birbirine duskunluk fln değil kendi başına dusunememe kendi fikrinin olmaması ondan hepsi birbirinin ağzına bakiyo
Ben de eşimin ailesine eşimin hatrına katlanıyorum tamam öyle somut bir kötülükleri yok ama zor zamanımızda hiç yanımızda değiller anca yok gelmediler kalmadılar bilmem ne hep desinler derdindeler.Doğumu memleketimizde yaptım ikimizin de ailesi aynı yerde.Daha ilk hafta kv başladı kalmıyorlar bende diye hayır bide çalışıyor yani.işte eşim de sinirlendi lohusa bir degilki dedi:)yazık doğru düzgün izni de yoktu eşimin onu da üzdüler.ben de eşime üzüldümYa ben eşimi çok seviyorum kiyamiyorum hiç ne bileyim belki ilerde ne safmisim deli miymisim dicem
Eşim beni çok iyi anliyo çünkü hiç o ailede yetişmiş gibi değil çok aklı başında yapabileceğimiz de herşeyi de yaptık gitmiyolar eşimi de suclamiyorum elinden geleni yaptı. Artık bana dusen iyi idare edebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?