82 günlük. 3 aya cok az kaldı. valla ısrarla yap. uykuya dalana kadar sıkı sıkı yapıyorum ben öyle alıstı. anlıyor öyle olunca teslim oluyor uykuya geçen gün halası kundak yapmıs ama eli biraz yamuk kalmıs o yüzden uyumadı ya cadı. açtık düzelttik uyudu
keşke hep böyle olsalar insanda ne yorgunluk kalır ne bisey valla hep böyle olsa gündüz uykusu icin zorlamam onu. aksama kadar oyalanırız.

Benimki de dün erken uyudu. Emzirmeden

Bende arada beşiğine koyuyorum şarkı sohbet vs uyutuyorum
Bazende ayağımda sallarken ince pikesiyle kundak gibi ellerini sabitliyorum o şekilde daha kolay ve hızlı geçiyor uykuya

Hahaha ne şans dimi aslında 2 konuydu yazmak istediğim. İlkini silince orada Yunanistan özellikle belirtmiştim gibi olmuş ve havada kalmış

Benimki de dün erken uyudu. Emzirmeden
ey ahali, eylül bebelerinin dün kafasına saksı düşmüş
Bende arada beşiğine koyuyorum şarkı sohbet vs uyutuyorum
Bazende ayağımda sallarken ince pikesiyle kundak gibi ellerini sabitliyorum o şekilde daha kolay ve hızlı geçiyor uykuya
maalesef artık sallamadan uyumuyor cok üzülüyorum ayağıma alıstırmayı hic istemiyordum kendi kendine uykuya dalsın istiyordum. gündüz bile 5 dk dahi olsa ayakta sallanmak istiyor resmen. gece sallamıyorum sadece çünkü zaten uyur bi sekilde emiyor

Benim bebis de öyle canım ben herkes bu kadar iciriyo sanıyodum. Ben 90in ustune çok cikmamaya çalıştım mamada ama sanki versem içer yani kilo alımı da seninki gibi

Bende baktım ayağa alışıyor , kusura bakma dedim her zaman senin dediğin olmaz yatırdım beşiğine , bir sohbet bir muhabbet beni bir dikkatli dinliyor ki , baktı ki yılmadan konuşuyorum gözler gitti arada beşiğine koyuyorum öyle alternatif oldu en azından

Bizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyo

asla uyumaz ben konusunca o da konusuyor dün geceki halimi görmen lazım. uykusu açılmasın istiyorum. böcük böcük bana bakıp kırıtıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. ısırmak istiyorum ama kendimi tutmam lazım diye diye emzirdim eğer konuşsaydım 1-2 saat uyanık kalırdı

Masallahhhhh darısı başıma darısı basimaaa

Canım aynen 4. günde gazı kokuyor bizim de ve 5. günde fitille yaptırdığımızda bir kısmının katı olduğunu görüyoruz, bugün 3. gündü. Demek ki 5 gün olunca kendiliğinden yapamayacak onu anladık biz. Sen nutrikonfor dene bence hergün bir kez versen yine de meme reddi yapıyor mu? Bana burda bir arkadaş bir kez ver farkı görceksin demişti.

azra-bade sen nerelerdesin??? arada ugrasana
Canım morci canım kızlar
Annelik bana ağır geldi galiba bilemiyorum
Günü zor bitiriyorum her işim koş koş yetemiyorum yetiştiremiyorum hele artık buraya girip okumak bana lüks kalıyor
Namazımı bile çoğu zaman farzını kılıyorum

Çok da özlüyorum sizleri Allah bugünlerimi aratmasın bugünüme bin şükür tabi ama oğlan beni mahvediyor
Bütün bunlar yaşanırken de depresyona girmiş olabilirim

Siz nasılsınız canlar cancağızlar her birinizle ayrı ayrı dertleşmek istiyorum

Başta öyle muzurluklar yapıyor canım ama ben Oğlak burcuyum inat nasıl şirinlikler yapıyorlar dimi içim eriyor

Bizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyo
Evet emzik düştüğü zaman kulağının araya sıkışıyor başlıyor çığlık atmaya şanslıysam yakalıyorum bende

H Her şeyi 4 4luk yapmak için kendini yıpratma cnm.oldugu kadar

Haklısın kolay değil ama işler bitmez rahat ol biraz bak bize bizde olaylar benzer , memeye dönüş , çişli bezler, geciken kaka , hayretler içersinde bırakan gece uykuları , emzik mücadeleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…