82 günlük. 3 aya cok az kaldı. valla ısrarla yap. uykuya dalana kadar sıkı sıkı yapıyorum ben öyle alıstı. anlıyor öyle olunca teslim oluyor uykuyaSeninki ne kadarlık oldu unuttum bizim bi kaç gün sonra 3.ay dolacak. Eskiden benimki de biraz dalınca emziği atar derinin uykuya geçerdi. Şimdi yine emziği atıyor ama bu sefer ellerini emmeye çalışıp uyanıyorbüyüdükçe huyu değişiyor, malesef bizimkinin bazı huyları kötüye gidiyor. Uyku olayı iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Bu gece kundak için bir daha zorlayayım bakalım.
keşke hep böyle olsalar insanda ne yorgunluk kalır ne biseyAy süper nasıl miskin miskin devriliyorlar dimibenim minik kuşta akşam 8:30 gibi yattı sürekli uyandı üzerine bir ince battaniye daha örttüm ve saç kurutma makinesini açtık o sesle uyudu gece 01:00e kadar, sonra emdi süt içti altını değiştirdim 06:30 a kadar uydudu bende şok geçirdim
Ben de bu uygulamayı kullanoyorumEk gıda zamanı gelsin enginarlar, brokoliler, kerevizler, bir de nefrolojiye gitmiştim doktor tuzsuz yemeye çocuğunu alıştır bebeklikten demişti bu da ek bilgi olsun
Benimki de dün erken uyudu. Emzirmedendün gece bir ilki yasadık. 21.30 gibi çok huysuzlandığı için kestirsin diye uyuttum. bizim bebe 24.00 bebesi yaallahım ben ütü yaptım uyanmaz mutfak topladım uyanmaz namaz kıldım telefonla oyalandım uyanmaz. saat oldu 00.30. çok da tok değildi uyurken. uyandırıp emzirdim. altını aldım bidaha uyudu. 6.30a kadar kalktı kaka yaptı emdi bidaha uyudu 9.30a kadar. bence artık yavas yavas gece uykusunu erkene almanın vakti gelmis. çocuğa bisey mi oldu diye kontrol etmekten ben uyuyamadım tabi
Bende arada beşiğine koyuyorum şarkı sohbet vs uyutuyorumkundak+emzik. benimki de hic sevmiyordu zorla alıstırdım. simdi kundaksız uyumuyor ve uykusu daha kaliteli hale dönüstü. kendini uyandıramadığı için. uykuya dalınca kundağı gevsetiyorum elini kolunu cıkarabilsin diye. benimki de emzikle uyumuyor. dalana kadar emzigi tutup sonra atıyor.
Uygulamanın adı nedirBen de bu uygulamayı kullanoyorum
Hahaha ne şans dimiYunanistan mı valla süpermişMillet çankırıya, Yozgat’a, Konya’ya gider kayınvalidesine sen Yunanistan’a gidiyorsun çok şanslısın Peki burada asıl anlatılmak istenen yerine Yunanistan’ın dikkatimi çekmesine ne demeli
ey ahali, eylül bebelerinin dün kafasına saksı düşmüşBenimki de dün erken uyudu. Emzirmeden
maalesef artık sallamadan uyumuyorBende arada beşiğine koyuyorum şarkı sohbet vs uyutuyorum
Bazende ayağımda sallarken ince pikesiyle kundak gibi ellerini sabitliyorum o şekilde daha kolay ve hızlı geçiyor uykuya
Benim bebis de öyle canım ben herkes bu kadar iciriyo sanıyodum. Ben 90in ustune çok cikmamaya çalıştım mamada ama sanki versem içer yani kilo alımı da seninki gibiBenim bebek kilo olarak düşük daha 4700, 100 cc sütü mamayı verince içiyor. Gece emzirmenin üstüne süt veriyorum 90 cc iciyo, gündüz emzirmesin üstüne okadar mama versem çıkarabiliyor. Yanı 120 de versem içer ama kusar içtikleri nere gidiyor bilmiyorum paso kaka yapiyor
Bende baktım ayağa alışıyor , kusura bakma dedim her zaman senin dediğin olmazey ahali, eylül bebelerinin dün kafasına saksı düşmüş
maalesef artık sallamadan uyumuyorcok üzülüyorum ayağıma alıstırmayı hic istemiyordum kendi kendine uykuya dalsın istiyordum. gündüz bile 5 dk dahi olsa ayakta sallanmak istiyor resmen. gece sallamıyorum sadece çünkü zaten uyur bi sekilde emiyor
Bebeğim diye 1 uygulamaUygulamanın adı nedir
Ben Happy Kids kullanıyorum
Zaten gece kuru olduğu zaman eğitime hazır oluyormuş kas kontrolü iyi diyeGece çiş yapmayı kestiği zaman başladım tuvalet eğitimine tam 24 aylik bitirdik bezi hiç gecede bağlamadım kaçırmadı
Bizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyoBi de kızlar benim ki emzikle uyuyor, 10 dk sonra ya emziği atıyor veya eliyle itiyor sonra elini ağzına sokmaya başlıyor elini emmeye çalışırken kendini uyandırıyorartık uyanmasın diye elini tutarak uyur oldum (kundak da yaptırmıyor). Sizde de var mı böyle bir durum. El emme delisi oldu uykusunda bile elini emme derdinde
asla uyumaz ben konusunca o da konusuyorBende baktım ayağa alışıyor , kusura bakma dedim her zaman senin dediğin olmazyatırdım beşiğine , bir sohbet bir muhabbet beni bir dikkatli dinliyor ki , baktı ki yılmadan konuşuyorum gözler gitti arada beşiğine koyuyorum öyle alternatif oldu en azından
Masallahhhhh darısı başıma darısı basimaaadün gece bir ilki yasadık. 21.30 gibi çok huysuzlandığı için kestirsin diye uyuttum. bizim bebe 24.00 bebesi yaallahım ben ütü yaptım uyanmaz mutfak topladım uyanmaz namaz kıldım telefonla oyalandım uyanmaz. saat oldu 00.30. çok da tok değildi uyurken. uyandırıp emzirdim. altını aldım bidaha uyudu. 6.30a kadar kalktı kaka yaptı emdi bidaha uyudu 9.30a kadar. bence artık yavas yavas gece uykusunu erkene almanın vakti gelmis. çocuğa bisey mi oldu diye kontrol etmekten ben uyuyamadım tabi
Canım aynen 4. günde gazı kokuyor bizim de ve 5. günde fitille yaptırdığımızda bir kısmının katı olduğunu görüyoruz, bugün 3. gündü. Demek ki 5 gün olunca kendiliğinden yapamayacak onu anladık biz. Sen nutrikonfor dene bence hergün bir kez versen yine de meme reddi yapıyor mu? Bana burda bir arkadaş bir kez ver farkı görceksin demişti.Maşallah canım ne güzel. Ben daha yeni 1 kutu bebelac aldım ama normalini aldım. 2-3 günde bir mama verir oldum o yüzden bizim problem mamayla çözülmez. Mama verirsem benim kız emmeyi bırakacakbizim bugün 5.güne döndü yine sancısı olursa doğruca fitil, zaten alttan çıkan gazı kötü kokmaya başladı içerisi dolu sanırım ama sancısı olmazsa 1-2 gün daha beklerim.
Canım morci
Başta öyle muzurluklar yapıyor canım ama ben Oğlak burcuyum inatasla uyumaz ben konusunca o da konusuyordün geceki halimi görmen lazım. uykusu açılmasın istiyorum. böcük böcük bana bakıp kırıtıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. ısırmak istiyorum ama kendimi tutmam lazım diye diye emzirdim eğer konuşsaydım 1-2 saat uyanık kalırdı
Evet emzik düştüğü zaman kulağının araya sıkışıyor başlıyor çığlık atmaya şanslıysam yakalıyorum bendeBizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyo
Her şeyi 4 4luk yapmak için kendini yıpratma cnm.oldugu kadarCanım morcicanım kızlar
Annelik bana ağır geldi galiba bilemiyorum
Günü zor bitiriyorum her işim koş koşyetemiyorum yetiştiremiyorum hele artık buraya girip okumak bana lüks kalıyor
Namazımı bile çoğu zaman farzını kılıyorum
Çok da özlüyorum sizleri Allah bugünlerimi aratmasın bugünüme bin şükür tabi ama oğlan beni mahvediyor
Bütün bunlar yaşanırken de depresyona girmiş olabilirim
Siz nasılsınız canlar cancağızlar her birinizle ayrı ayrı dertleşmek istiyorum
Haklısın kolay değil ama işler bitmez rahat ol biraz bak bizeCanım morcicanım kızlar
Annelik bana ağır geldi galiba bilemiyorum
Günü zor bitiriyorum her işim koş koşyetemiyorum yetiştiremiyorum hele artık buraya girip okumak bana lüks kalıyor
Namazımı bile çoğu zaman farzını kılıyorum
Çok da özlüyorum sizleri Allah bugünlerimi aratmasın bugünüme bin şükür tabi ama oğlan beni mahvediyor
Bütün bunlar yaşanırken de depresyona girmiş olabilirim
Siz nasılsınız canlar cancağızlar her birinizle ayrı ayrı dertleşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?