Kv nin araya girip baristirmamasi da sasirtici. Eş ailesi dünya iyisi olsa da el kiziyiz. Bence böyle yani. Onun için esinizle araniz iyiyse gerisi teferruatKv geldi kızımı yıkadı , ben eşime demiştim orda rahat uyuyamıyor , evde uyusun banyo sonrası sen bizi akşam üzeri gelip alırsın dedim öyle yırttımsadece eşimin değil 2 görümceminde doğumgünü aynen mevzu bu işte birbirinin ağzına bakıyorlar bu insanlar beni çok severlerdi ona rağmen yani , benim ailede böyle bir tartışma olsa aklıselim biri çıkar büyük Ablam veya babam , aile arası küslük olmaz der , barıştırır ve eskiye döneriz kin , dedikodu yoktur ama sorsan onlarınki hep bağlılıktan
Ne güzel dedinBen de eşimin ailesine eşimin hatrına katlanıyorum tamam öyle somut bir kötülükleri yok ama zor zamanımızda hiç yanımızda değiller anca yok gelmediler kalmadılar bilmem ne hep desinler derdindeler.Doğumu memleketimizde yaptım ikimizin de ailesi aynı yerde.Daha ilk hafta kv başladı kalmıyorlar bende diye hayır bide çalışıyor yani.işte eşim de sinirlendi lohusa bir degilki dedi:)yazık doğru düzgün izni de yoktu eşimin onu da üzdüler.ben de eşime üzüldümbi ailesinde bi benim annemde arada mekik dokudu herkesin gönlü olsun diye.Yani ben iyileşeyim zaten gelecem evine çocuk gibi trip atıyor koca kadın.eşim de sen nasıl nerde rahat ediyorsan orda kalacaksın dedi zaten eşler de anlayışsız olsa çok kavgalar çıkar.
İlerde oglum olursa gelinim kalsın annesinin evinde ben gider sever yardımcı olurum kendini iyi hissedince istediği zaman buyurur gelir
Aslına bakarsan ben de tam şöyle böyle kotuluk yapiyolar diyemem bana batan seyler var sadece o da dusuncesizlikten, empati yoksunluğundan yoksa bile isteye yaptığını sanmıyorum.Ben de eşimin ailesine eşimin hatrına katlanıyorum tamam öyle somut bir kötülükleri yok ama zor zamanımızda hiç yanımızda değiller anca yok gelmediler kalmadılar bilmem ne hep desinler derdindeler.Doğumu memleketimizde yaptım ikimizin de ailesi aynı yerde.Daha ilk hafta kv başladı kalmıyorlar bende diye hayır bide çalışıyor yani.işte eşim de sinirlendi lohusa bir degilki dedi:)yazık doğru düzgün izni de yoktu eşimin onu da üzdüler.ben de eşime üzüldümbi ailesinde bi benim annemde arada mekik dokudu herkesin gönlü olsun diye.Yani ben iyileşeyim zaten gelecem evine çocuk gibi trip atıyor koca kadın.eşim de sen nasıl nerde rahat ediyorsan orda kalacaksın dedi zaten eşler de anlayışsız olsa çok kavgalar çıkar.
İlerde oglum olursa gelinim kalsın annesinin evinde ben gider sever yardımcı olurum kendini iyi hissedince istediği zaman buyurur gelir
Kv de çok üzülüp evde konuşunca hakkımda birazda onun yüzünden , ama sonra mecbur yumuşadı diğerleri de kendi bilir. Ben problemimizi çözmek için görümceye 2 kere konuşalım dedim hareket yok demekki böylesi daha iyiKv nin araya girip baristirmamasi da sasirtici. Eş ailesi dünya iyisi olsa da el kiziyiz. Bence böyle yani. Onun için esinizle araniz iyiyse gerisi teferruat
Aksam cok agliyo sut azalinca ama surekli emziriyorum yatana kadar sonra da uyuyakaliyo artik. ama sabaha kadar 2 saatte bir emmek icin kalkiyo. Mama verince 5 saat 5.5 saat uyanmiyodu. Dun yatmadan mama verdim ve 6 saate yakin uyanmadi. Sanirim benim ve onun mutlulugu icin dayanamadigim zaman yatmadan once mama vericem. Siz de bebeginizin durumuna gore hareket edin uzun uzun emzirin baktiniz uyumuyo ve aglamaya devam ediyo verin mamayiMama vermeyi nasıl kestiniz? Yatarken mamayı almadığı zaman ağlaması oldu mu ?bende bırakmak istiyorum da..kilo alımı 1 haftada 7 günün 4 günü mama içti 200 gram civarı tabi evdeki tartiya göre..
Oo çok pahaymış gerçekten..aynen ya bide içmezseDün jokerde kaşık biberon gördüm çok güzel ama 300 küsür tldeğer mi bilemedim. Onunla da rahat içirebileceğimizin garantisi yok.
Aksam açıktıgini hissedersem deneyim bari..böyle de vicdan azabı çekiyorum mama vermedim diyeCanım ben siringayla veriyorum biberonla vermekten daha iyi geldi bize tabi her bebek aynı değil. Siringada ucu damağına gelmesin acitir inun haricinde gayet iyi
Bizimkide öyle başladı elini emmeye ama emzik yok almıyor..Ayyyy bizimki emzik almıyor, uyanınca şap şap elini emiyor.
Aynı şekilde bırakmışız mamayı..ama benim içim rahat değil..ağlıyor emziriyorum hep memeden ayırmıyorum sonra uyuyakaldı gece 1 i geciyodu ve sabah 6buçukta.ben kendim alıp emzirdimAksam cok agliyo sut azalinca ama surekli emziriyorum yatana kadar sonra da uyuyakaliyo artik. ama sabaha kadar 2 saatte bir emmek icin kalkiyo. Mama verince 5 saat 5.5 saat uyanmiyodu. Dun yatmadan mama verdim ve 6 saate yakin uyanmadi. Sanirim benim ve onun mutlulugu icin dayanamadigim zaman yatmadan once mama vericem. Siz de bebeginizin durumuna gore hareket edin uzun uzun emzirin baktiniz uyumuyo ve aglamaya devam ediyo verin mamayi
Dikkatimi çekti de, bebisi eşinle birlikte yıkıyor musun? Bir kaç mesajında kvnin yikadigini okumuştum. Özel bir soru olabilir sadece merak ettimKv geldi kızımı yıkadı , ben eşime demiştim orda rahat uyuyamıyor , evde uyusun banyo sonrası sen bizi akşam üzeri gelip alırsın dedim öyle yırttımsadece eşimin değil 2 görümceminde doğumgünü aynen mevzu bu işte birbirinin ağzına bakıyorlar bu insanlar beni çok severlerdi ona rağmen yani , benim ailede böyle bir tartışma olsa aklıselim biri çıkar büyük Ablam veya babam , aile arası küslük olmaz der , barıştırır ve eskiye döneriz kin , dedikodu yoktur ama sorsan onlarınki hep bağlılıktan
Eşimle yıkayabilirim aslında ama kv önceki torununu küçükken kendisi yıkadığı için kendince gelenek haline getirdi , lohusalıkta sorum yaşadığımız için ses etmiyorum , çocuğumu sakındığımı düşündüler. Bari bu vesileyle gelip torununu görüyor ben çok nadir gidiyorum çünküDikkatimi çekti de, bebisi eşinle birlikte yıkıyor musun? Bir kaç mesajında kvnin yikadigini okumuştum. Özel bir soru olabilir sadece merak ettim
Fikrimce kuzuyu babasıyla senin yıkaman güzel anılar biriktirmenize yarayacaktır. Ben geçen gün annemle yıkamaya kalktım ve suyu çok seven kuzum tepki verdi babasına seslendim onunla devam ettik yıkamaya. Banyo rutinini hep babamızla yaptık belki de alıştı bu duruma ve başka kimseyle yıkanmak istemiyor.Eşimle yıkayabilirim aslında ama kv önceki torununu küçükken kendisi yıkadığı için kendince gelenek haline getirdi , lohusalıkta sorum yaşadığımız için ses etmiyorum , çocuğumu sakındığımı düşündüler. Bari bu vesileyle gelip torununu görüyor ben çok nadir gidiyorum çünkü
Ben doktora 1 kere 75cc veriyrm yatarken dedim o da 35 kalori yapar o da disinin kovuguna bile gitmez dedi yani o mama bebegin kilo almasina etki etmez demeye getirdi ama zorda kalirsan da ver dedi ben de oyle yapiyrm 4 gun veemedim dun aksam verdimAynı şekilde bırakmışız mamayı..ama benim içim rahat değil..ağlıyor emziriyorum hep memeden ayırmıyorum sonra uyuyakaldı gece 1 i geciyodu ve sabah 6buçukta.ben kendim alıp emzirdimaç olması lazımdi ama anlamadim..bide mama vermeyince kilo alımı azalıyor gibi geliyo
Aç olsa anlardın bence mesela benimki kesinlikle aç uyumuyo uyuyamaz bi bebek merak etme. Annemin bi lafi var açın ustune dokuz yorgan sermisler uyumamis :)Aksam açıktıgini hissedersem deneyim bari..böyle de vicdan azabı çekiyorum mama vermedim diyeçocugumu aç aç mı uyuttum
Bencede babasıyla yıkamak akşam saatleri daha iyi ama işte aralar limoni ya daha kötü olsun istemiyorumFikrimce kuzuyu babasıyla senin yıkaman güzel anılar biriktirmenize yarayacaktır. Ben geçen gün annemle yıkamaya kalktım ve suyu çok seven kuzum tepki verdi babasına seslendim onunla devam ettik yıkamaya. Banyo rutinini hep babamızla yaptık belki de alıştı bu duruma ve başka kimseyle yıkanmak istemiyor.
Yaaa ben oğluşumu kıyamam ellere vermeye yaa bi erkek annesi gözüyleNe güzel dedinAllah nasip ederde 2. Çocuğum olurda erkek doğarsa , gelinim şanslı olur free babanne olurum ihtiyaç duyduklarında yanlarında olurum hiç sıkboğaz etmem lohusa halinle el kadar bebeyle oraya bekliyor bide rahatımdan da ödün vermiyor Allahım ya
Ben eds ve kaşık biberon denedim, olmadı yapamadım. Ne zaman sağıyorum, genelde sabah 5-6 gibi bi de akşam üzeri emzirdikten sonra sağıyorum. Önceden bi öğün full mama verip öyle sağıyodum. Daha çok sağmalıyım ama hiç vaktim olmuyo ki, emiyo zaten hemen acıkıyor, sağsam memede süt kalmıycak. Aaah ah. Şırıngayı bi dene bakalım, mamayı da çok takma kafana gerçekten, yemene içmene moraline ve özellikle uykuna dikkat etBiberonla vermeye korkuyorum artık şırıngayla deniyecem bi olmadı kaşık biberon alırım..sen hangi yöntemleri denedin olmadı?
Sütünü ne ara sağıyorsun? Benimde lansiloh ama kullanmiyorum..gece sagabilirim ama onuda bıraktım..sanki bu seferde sabaha tam doymuyo..yoksa bi ara gece emmedigi memeyi sagip ertesi gün akşam mama istediğinde veriyodum..
Doğru diyosun ben biraz mamayı takinti haline getirdim aslında istiyo mama ama vermedim işte 2 gündürşırıngayla deneyim bari..
Prima pampers bizde yapmadi pisik.molfixinde pure&soft u cok güzel gercekten yumusacik..Goon taşırıyor. Prima pişik. Son çare molfix. O da olmazsa işe el atıp ben yeni marka üreteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?