Kv nin araya girip baristirmamasi da sasirtici. Eş ailesi dünya iyisi olsa da el kiziyiz. Bence böyle yani. Onun için esinizle araniz iyiyse gerisi teferruat

Ne güzel dedin Allah nasip ederde 2. Çocuğum olurda erkek doğarsa , gelinim şanslı olur free babanne olurum ihtiyaç duyduklarında yanlarında olurum hiç sıkboğaz etmem lohusa halinle el kadar bebeyle oraya bekliyor bide rahatımdan da ödün vermiyor Allahım ya

Aslına bakarsan ben de tam şöyle böyle kotuluk yapiyolar diyemem bana batan seyler var sadece o da dusuncesizlikten, empati yoksunluğundan yoksa bile isteye yaptığını sanmıyorum.

Benim oğlum var şimdi ve diyorum evlendiğini görürsem gelinime böyle davranmam diye, ya en azından ev işlerini yaparım hem hamilelikte zorlandığında hem doğumdan sonra. Ama kalmam büyük konuşmayım ama uzun uzadıya kalmam. Ev ustune ev olmuyo

Kv nin araya girip baristirmamasi da sasirtici. Eş ailesi dünya iyisi olsa da el kiziyiz. Bence böyle yani. Onun için esinizle araniz iyiyse gerisi teferruat
Kv de çok üzülüp evde konuşunca hakkımda birazda onun yüzünden , ama sonra mecbur yumuşadı diğerleri de kendi bilir. Ben problemimizi çözmek için görümceye 2 kere konuşalım dedim hareket yok demekki böylesi daha iyi eşimle düzelttik çok şükür onunda psikolojisi etkilenmişti çünkü ailesi olayları aşırı büyütüyor neyse günler geçtikçe hafifliyor herşey , bende umursamıyorum artık

Mama vermeyi nasıl kestiniz? Yatarken mamayı almadığı zaman ağlaması oldu mu ?bende bırakmak istiyorum da..kilo alımı 1 haftada 7 günün 4 günü mama içti 200 gram civarı tabi evdeki tartiya göre..
Aksam cok agliyo sut azalinca ama surekli emziriyorum yatana kadar sonra da uyuyakaliyo artik. ama sabaha kadar 2 saatte bir emmek icin kalkiyo. Mama verince 5 saat 5.5 saat uyanmiyodu. Dun yatmadan mama verdim ve 6 saate yakin uyanmadi. Sanirim benim ve onun mutlulugu icin dayanamadigim zaman yatmadan once mama vericem. Siz de bebeginizin durumuna gore hareket edin uzun uzun emzirin baktiniz uyumuyo ve aglamaya devam ediyo verin mamayi

Dün jokerde kaşık biberon gördüm çok güzel ama 300 küsür tl değer mi bilemedim. Onunla da rahat içirebileceğimizin garantisi yok.
Oo çok pahaymış gerçekten..aynen ya bide içmezse ben bi defa kaşıkla denemiştim ama yok olmadı hem bizimki çok ağladı sinir oldu öyle içmeye hemde zibinina kadar batırdım üstünü su içindeydi

Canım ben siringayla veriyorum biberonla vermekten daha iyi geldi bize tabi her bebek aynı değil. Siringada ucu damağına gelmesin acitir inun haricinde gayet iyi
Aksam açıktıgini hissedersem deneyim bari..böyle de vicdan azabı çekiyorum mama vermedim diye çocugumu aç aç mı uyuttum

Aynı şekilde bırakmışız mamayı..ama benim içim rahat değil..ağlıyor emziriyorum hep memeden ayırmıyorum sonra uyuyakaldı gece 1 i geciyodu ve sabah 6buçukta.ben kendim alıp emzirdim aç olması lazımdi ama anlamadim..bide mama vermeyince kilo alımı azalıyor gibi geliyo

Dikkatimi çekti de, bebisi eşinle birlikte yıkıyor musun? Bir kaç mesajında kvnin yikadigini okumuştum. Özel bir soru olabilir sadece merak ettim

Dikkatimi çekti de, bebisi eşinle birlikte yıkıyor musun? Bir kaç mesajında kvnin yikadigini okumuştum. Özel bir soru olabilir sadece merak ettim
Eşimle yıkayabilirim aslında ama kv önceki torununu küçükken kendisi yıkadığı için kendince gelenek haline getirdi , lohusalıkta sorum yaşadığımız için ses etmiyorum , çocuğumu sakındığımı düşündüler. Bari bu vesileyle gelip torununu görüyor ben çok nadir gidiyorum çünkü

Fikrimce kuzuyu babasıyla senin yıkaman güzel anılar biriktirmenize yarayacaktır. Ben geçen gün annemle yıkamaya kalktım ve suyu çok seven kuzum tepki verdi babasına seslendim onunla devam ettik yıkamaya. Banyo rutinini hep babamızla yaptık belki de alıştı bu duruma ve başka kimseyle yıkanmak istemiyor.

Ben doktora 1 kere 75cc veriyrm yatarken dedim o da 35 kalori yapar o da disinin kovuguna bile gitmez dedi yani o mama bebegin kilo almasina etki etmez demeye getirdi ama zorda kalirsan da ver dedi ben de oyle yapiyrm 4 gun veemedim dun aksam verdim

Aksam açıktıgini hissedersem deneyim bari..böyle de vicdan azabı çekiyorum mama vermedim diye çocugumu aç aç mı uyuttum
Aç olsa anlardın bence mesela benimki kesinlikle aç uyumuyo uyuyamaz bi bebek merak etme. Annemin bi lafi var açın ustune dokuz yorgan sermisler uyumamis :)

Bencede babasıyla yıkamak akşam saatleri daha iyi ama işte aralar limoni ya daha kötü olsun istemiyorum

Yaaa ben oğluşumu kıyamam ellere vermeye yaa bi erkek annesi gözüyle

İyi akşamlar güzel anneler ne okuyacak zamanım oluyo nede yazıcak at gibi koşturuyorum gğndüz uyumuyor benim oğlum hiç sürekli mık mık koşuşturarak yemek yapıyorum koşuşturarak ev toplıyorum temizlik benim için hayal oldu sadece süpürdüğüme şükrediyorum yani benim günler yorucu geçiyor uyku düzenimiz yok ne zaman uyuyacsğı belli olmuyor geceleri emmek için uyanıyor Sonra uyumuyor bazen yani anlayacağınız tempolu hayat okulkar tatildide kızım evde olunca biraz daha rahattım şimdi önümüzdeki hafta beslenme telaşı okula hazırlık maraton gene başlıyor

CVV-55A8-7GY5-9KM8
Ben eds ve kaşık biberon denedim, olmadı yapamadım. Ne zaman sağıyorum, genelde sabah 5-6 gibi bi de akşam üzeri emzirdikten sonra sağıyorum. Önceden bi öğün full mama verip öyle sağıyodum. Daha çok sağmalıyım ama hiç vaktim olmuyo ki, emiyo zaten hemen acıkıyor, sağsam memede süt kalmıycak. Aaah ah. Şırıngayı bi dene bakalım, mamayı da çok takma kafana gerçekten, yemene içmene moraline ve özellikle uykuna dikkat et

Goon taşırıyor. Prima pişik. Son çare molfix. O da olmazsa işe el atıp ben yeni marka üreteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…