Ben doktora 1 kere 75cc veriyrm yatarken dedim o da 35 kalori yapar o da disinin kovuguna bile gitmez dedi yani o mama bebegin kilo almasina etki etmez demeye getirdi ama zorda kalirsan da ver dedi ben de oyle yapiyrm 4 gun veemedim dun aksam verdim
Ama vermediğim haftaya bakınca baya etkiliyor gibi kilo alımını..günde 100 cc veriyodum ben..inşallah dediğin gibi olurda Kilo alımı çok etkilenmez

Aç olsa anlardın bence mesela benimki kesinlikle aç uyumuyo uyuyamaz bi bebek merak etme. Annemin bi lafi var açın ustune dokuz yorgan sermisler uyumamis :)
ne güzel bi sözmüş öyle..biraz takıntı haline getirdim de o yüzden artık bakacam aç gibi hissedersem verecem şırıngayla..şimdi yine ağladı uyudu omzumda..gecenin ilerleyen saatlerinide atlatırsam tamamdır

Aynen benimde öyle hep emdiği için ne ara sağayım ki..anca hepsini bitirip doyuya..gecede bilerek sağmıyorum ki sabaha dolu olsunlar☺

Bizimki de bazen emzikle uyuyor emziği ağzından attığı anı kaçırmayıp ellerini tutarsam uyanmıyo ama o anı kaçırırsam elini ağzına götürüp uyanıyo
Aha işte aynı bizim olay iyi bari tel benimkinde değil o zaman bu ne zaman bitecek bu el parmak emme sevdaları acaba

Malesef benim kız çok kolaycı. Mamayı hangi yöntemle verirsem vereyim emerek süt çekmekten daha kolay, o da onu istiyor. Eds bile meme reddine sebep oluyordu az daha. O yüzden alışkanlık haline gelmesin diye çok aç olduğunu hissetmedikçe mama vermiyorum. İnşallah kilo alımı da çok kötü değildir. Mesela bu akşam 7den 10 kadar uyutamadım, acaba aç mı şüphesine kapılıp mecbur mama verdim ama yine uyumadı aç değilmiş demekki bizim de bugün 5.gün Dü Yarın uykuluyken bile öyle bir ıkınıyor ki kıyamam ama anca gaz çıkıyor kaka yok. Bugün fitil yapmadığıma pişman oldum, yarın öğlen hemen fitili yapıcam çocuk rahatlasın.

Bugün kızımın gece uykularının bozukluğundan dert yanıyordum ya meğer o da dönemselmiş. 4.ay uyku gerilemesi diye bişey varmış sanırım onu yaşıyoruz hayır bu çocuk bi de 3 hafta erken doğdu. Güzel şeyleri uygulamaya gelince 1-2 hafta geriden gelir, olumsuz durumlarda hemen önden önden uygular bizimki 3.ayın başında meme reddi, 4.aya 1 hafta kala uyku gerilemesi ama hala bi agu dediğini duyamadık

Gündüz 1 saat uyuyorsa öp başına koy derim benimki dogdugundan beri gündüz kesintisiz 1 saat çok az uyumuştur. Hatta uyuyunca bu çocuk neden uyuyor diye endişe ediyorum

Biz de aynı durumdayız 9 günde 100 gr aldığı için mamaya başladık

Kızlar şimdi de memeyi tutuyo 1 kere çekiyor geri çıkarıyo sonra hızıyla geri tutuyo bir kere emip yine bırakıyor ve sinirleniyo..bunun sebebi ney acaba bebeği hiç böyle yapan var mı? Tadınınmı beğenmiyor yoksa akiş hızınınmı anlamadım ki..akışınıda anlaması için bi kaç kere peş peşe çekmesi lazım acaba tadında mı var bi şey bide adet olmuştum tekrar olma zamanim geldi o felan etkileyebilir mi acaba..

Ben de tadından şüphe edip tadına baktım sütümün gayet şekerli gibi bi tadı vardı, sorun biz de değil onlarda merak etme. Ama istersen bir damla tadına bak sende en azından o ihtimali elersin. Sen biberon kullanıyor muydun unuttum eğer biberon veriyorduysan onu arıyor olabilir. Eğer çok ağlarsa zorlama canım biraz zaman geçsin yine denersin, uzun süre emmezse de kaşıkla veya şırınga ile mama veya süt ver aç kalmasın. Çok aç kalınca bu sefer sinirden emmiyor lar.

Benimki de aşırı hareketli ve bu aralar çok sevdiği 2 şey var biri oyun halısı diğeri elini emmek. Kundak bile yapamıyorum. Dediğin gibi refleks bu anca zamanının geçmesini bekleyeceğiz.

Bende yeni uyuttum koydum yerine
Evet mama veriyodum her akşam 100cc ve meme reddi yaşadim gündüzde emmek istemeyince artık 2 gündur vermedim..bugün 3. Gün oldu..biberonla veriyodum philips avent..
Sagilmis sütüm hiç yok eğer uyumasaydı mama verirdim de uyudu gerçi bu saat oldu ama evet artık siringaya yönelecem.
Tadınada bakmak garip değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…