Sejinkiler de farkli bir tur. Sanirsin baska gezegenden. Esin seni snlasin geris8 hikaye. Benimki ilk dogumda anasinin lafina bakti. O kadar ofkeleniyorum ki anlatamam. Hala diyorum olsek bile hakkimi helal etsem bile dogumdakini helal etmem. Benim en mutlu gecmesi gereken gunlerimin hepsinin icine etti kadin. Artik bana dunyanin en iyi insani olarak bile savransa umurumda degil. O dereden cok sular akti.

Kafayı yemek üzereydim o ara, memeyi alıyo sanki acı bişey yemiş gibi bırakıyordu şüpheye düştüm kesin sütüm acı diye sağdığım sütten 1-2 damla yaşadım öyle diyeyim yoksa direk içmedim yani evet garip ama bu bebeler insana bakalım daha neler yaptıracak

Hayırlısı olsun. Birkaç haftaya ben de yaptıracağım nasipse. Nasıl oldu çok huzursuzlandı mı?
Tesekkur ederim. Ilk altini actigimizda cok agladi ama sonra hic sorun olmadi. Agri kesiciyi bile 2 kez benim kafam rahat etsin diye verdim. Aci cektigini dusundum, ama vermesem de olurmus. Bugun banyo da yaptiracagiz. Operasyondan bi kac saat sonra sorun kalmiyormus gercekten. Altinin bakimina dikkat etmek gerkiyor tabi. Her alt acmada ilaclari var surdugumuz. Bi de kantaron yagi. Ortalik batiyor, bezi baglar baglamaz kirleniyor. Kiyafetlerine geciyor kenardan ama cok sukur baska sikintimiz olmadi.

Hadi bakalım grip oldum
Acil maske edin bebegi maskeyle sıkca emzir her emzirmede yeni maske kullan
Bol bol ellerini yıka
Olabildigince cocugunu kucagına alma yanında birileri varsa sen sadece emzirmek icin yanına al
Bulundugun odayı sıkca havalandır
Vitamin c vitamini kullanabiliyorsun agrın olursada parol
Meyve ve protein agırlıklı beslen
Bıdıgına gecersede korkma ınlar bizden daha güclü anne sütümüz cabuk atlatmalarını saglıyor

Tam anlamıyla başka bir gezegendenler evet Bende ciddiye almıyorum artık
Haklısın en önemli en özel günlerin içine edildikten sonra bir anlamı yok, benimde en özel zamanlarımdı esas ben kırgınım ama anlatacak anlayacak insan nerde

Benimki de yapıyor bazen öyle oyun gibi , ayağa kalıp emzir

Benimki de aşırı hareketli ve bu aralar çok sevdiği 2 şey var biri oyun halısı diğeri elini emmek. Kundak bile yapamıyorum. Dediğin gibi refleks bu anca zamanının geçmesini bekleyeceğiz.

Oyun halisi hangi marka? Bende alicam karar veremedik tiny love tekmele oyna ve maymunlu halisi var ikisi ilgimi çekti yada uygun olan piyanolu hali var onu mu alsam kararsız kaldim

Ne kadar sürdü peki o durum bir iki emmede mi yoksa 1 2 gün mü..iyi yapmışsın ama için rahatlamıştır

ShinSeGi ben de benzer şeyleri yaşıyorum ağzına alıp kendini geriye atıyor ağlıyor aç yine memeyi veriyoeum yine aynısını yapıyor öyle yaptığı zamanlarda silikon göğüs ucunu taktım gözler bayılarak gitti hemen
O şekilde memede tuttum arada böyle şeyler yaşadıkça silikon ucu takıyom iyi mi yapıyom bilmiyom ama hemen emiyor rahatlıyor

Benimki de aşırı hareketli ve bu aralar çok sevdiği 2 şey var biri oyun halısı diğeri elini emmek. Kundak bile yapamıyorum. Dediğin gibi refleks bu anca zamanının geçmesini bekleyeceğiz.
Benim kızımda aynı uyanıkken eller bacaklar hiç durmaz kıpır kıpır. Kundaktan hiç haz etmiyor yeni doğduğu zamanlar bile sarardım kollarını bi şekilde çıkarırdı dışarı. Hatta bir gün sardım bunu tabi o zamanlar küçücüktü kıyafetleri büyük geliyordu kundak yaptım yatırdım gece sonra emzirmeye kalktım baktım çocuğun kolu kıyafetinde yok şok oldum bi an senin ki Kundaktan çıkaramamış kıyafetinden geriye doğru çekip çıkarmış kolu yüzüne doğru ne gülmüştüm ama hala da aynı kollarımız serbest olacak. Bir de el emme bizde de var ben çok takılmıyorum zamanla unutacak büyüdükçe. Bu arada senin ve bütün öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

Bizimkinde de el emme başladı ama ben de takmıyorum bu bir süreç büyük ihtimal

Oyun halisi hangi marka? Bende alicam karar veremedik tiny love tekmele oyna ve maymunlu halisi var ikisi ilgimi çekti yada uygun olan piyanolu hali var onu mu alsam kararsız kaldim
Tiny love maymunlu var bizde, maymunu ayaklarının üstüne gelecek şekilde takıyorum tekmeledikçe ötüyor, ellerinin üstüne gelecek şekilde de çıngırakları takıyorum ilk başta elleri çarptıkça ses çıkıyor ilgisini çekiyordu artık onları tutmaya falan başladı. Bazen yarım saatte yakın kalıyor oyun halısında. Gün içinde en az 3-4 defa koyuyorum oyun halısına.

Ne kadar sürdü peki o durum bir iki emmede mi yoksa 1 2 gün mü..iyi yapmışsın ama için rahatlamıştır
Bir gece hiç emmedi, 4-5 gün de çok zorlaya zorlaya nazla niyazla emdi. Hoş şuanda da yapışıp aşkla şevkle emmiyor ama o zamana göre daha iyi. O zoraki emdiği dönemde her fırsatta meme teklif ettim, ayakta-sallanarak-beyaz gürültü ile-uyurken vs farklı şekillerde emzirmeye çalıştım devamlı.

Silikon ucu da denedim o ara, acaba ondan mı emmiyor diye ama silikon uç da fayda etmedi yine aynı tepkileri gösterdi bi daha da denemedim. Silikon uç ile ve uçsuz emzirme arasında cidden çok fark varmış. Silikon uç olduğunda memenin sadece ucundan süt çekiyor ve bu yüzden hem az süt alıyor hem de daha çok can yakıyor.

Çok teşekkür ederim canım bizim kız da bi ara pantolonun içinden ayağını çekiyordu paçası boş boş sallanıyordu demekki kızlarımız benziyormuş. El emmesi çok tatlı ama elini emmek için kendini uyandırınca (heleki uyutmak için saatlerce uğraşmışsam) çok sinir bozucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…