2 saat uyutmak için pışpışla gecenin bilmem kaçı olsun saat, tam Ohhh uyudu de sende yatıcakken şapur şupur sesler gelsin bi bakki senin yaramaz elini emmeye çabalıyor ve hooop gözler açılıyor boncuk boncuk... O zaman takarsın işte
Ben
yazıyorum yazıyorum o kadar herkesin cocuguna nazar değiyor bi benimkinin uykusuna degmiyor
Neden acaba
Yarım saatte bir uyanıyor su ara koyuyorum yatıyorum hop uyanıyor gündüz zaten meme harici sıfır uyku
Böyle nasıl idare ediyor hiç anlamıyorum
Tiny love maymunlu var bizde, maymunu ayaklarının üstüne gelecek şekilde takıyorum tekmeledikçe ötüyor, ellerinin üstüne gelecek şekilde de çıngırakları takıyorum ilk başta elleri çarptıkça ses çıkıyor ilgisini çekiyordu artık onları tutmaya falan başladı. Bazen yarım saatte yakın kalıyor oyun halısında. Gün içinde en az 3-4 defa koyuyorum oyun halısına.
Muzikliler mi iyi olur karar verememiştim maymunlu muzikliymis sipariş edeyim bende hep kucakta çok bunaldim kollarım kopuyor otomatik ana kucagi hamak salıncak evin her yeri eşya benim bebeğin ilgisini çekmiyor. Dönence aldim yarın gelicek ondan umutluyum 15 dk baksa kar diyorum.dun kanguruyu buldum 5 dk durdu icin de, elinde saniye durmadı boşuna almışım umarim sever oyun halisini
2 saat uyutmak için pışpışla gecenin bilmem kaçı olsun saat, tam Ohhh uyudu de sende yatıcakken şapur şupur sesler gelsin bi bakki senin yaramaz elini emmeye çabalıyor ve hooop gözler açılıyor boncuk boncuk... O zaman takarsın işte
Bu gece ilk defa 5 saat uyudu sonra bi kez daha uyandı. Uyanınca da cingöz oluyodu hep tekrar uyutana kadar canim cikiyodu bu gece uyuklayarak emdi hemen uyudu hep böyle olsa ya
Butun öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun
Muzikliler mi iyi olur karar verememiştim maymunlu muzikliymis sipariş edeyim bende hep kucakta çok bunaldim kollarım kopuyor otomatik ana kucagi hamak salıncak evin her yeri eşya benim bebeğin ilgisini çekmiyor. Dönence aldim yarın gelicek ondan umutluyum 15 dk baksa kar diyorum.dun kanguruyu buldum 5 dk durdu icin de, elinde saniye durmadı boşuna almışım umarim sever oyun halisini
Bizim uykular sorun en uzun 2.5 saat uyudu şimdiye dek.3-4gecedir 4 te yatıyorduk dün gece 12 gibi uyudu ama uykuda sürekli mikirdandi.Bizimki antibiyotik kullanıyor belki onun etkisi bilmiyorum gece 4 'de kaka yaomak için uyandı sonra gene yattı ama uykusu derin degil di hic
Ben
yazıyorum yazıyorum o kadar herkesin cocuguna nazar değiyor bi benimkinin uykusuna degmiyor
Neden acaba
Yarım saatte bir uyanıyor su ara koyuyorum yatıyorum hop uyanıyor gündüz zaten meme harici sıfır uyku
Ben
Neden acaba
Yalnız bizimkini eltim verdi, onlar ekstra çıngırak da almış. Ellerine denk gelecek şekilde çıngırakları asınca bayağa oynuyor onlarla. İnşallah seninki de sever, benim için ufak bir mola olmuş oluyor. Zaten uzun uyumuyor.