Bizimkinde de el emme başladı ama ben de takmıyorum bu bir süreç büyük ihtimal
2 saat uyutmak için pışpışla gecenin bilmem kaçı olsun saat, tam Ohhh uyudu de sende yatıcakken şapur şupur sesler gelsin bi bakki senin yaramaz elini emmeye çabalıyor ve hooop gözler açılıyor boncuk boncuk... O zaman takarsın işte

Ya bizden başka uyku sorunu yaşayan yok mu bu geceki rekorumuz gece 3. Saat 7 den gece 3e kadar uğraştım gece uykusuna geçirebilmek için
Ben
yazıyorum yazıyorum o kadar herkesin cocuguna nazar değiyor bi benimkinin uykusuna degmiyor
Neden acaba
Yarım saatte bir uyanıyor su ara koyuyorum yatıyorum hop uyanıyor gündüz zaten meme harici sıfır uyku
Böyle nasıl idare ediyor hiç anlamıyorum

Muzikliler mi iyi olur karar verememiştim maymunlu muzikliymis sipariş edeyim bende hep kucakta çok bunaldim kollarım kopuyor otomatik ana kucagi hamak salıncak evin her yeri eşya benim bebeğin ilgisini çekmiyor. Dönence aldim yarın gelicek ondan umutluyum 15 dk baksa kar diyorum.dun kanguruyu buldum 5 dk durdu icin de, elinde saniye durmadı boşuna almışım umarim sever oyun halisini

Fenaymış Bizimki de kucağımdayken gözü yarı açık uyuyor sanki yerime bırakıp giderlerse uyanırım hemen der gibi

Bu gece ilk defa 5 saat uyudu sonra bi kez daha uyandı. Uyanınca da cingöz oluyodu hep tekrar uyutana kadar canim cikiyodu bu gece uyuklayarak emdi hemen uyudu hep böyle olsa ya

Butun öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun

Dönence oyalarsa rahat kahvaltı yaparsınız bizimki bir kahvaltılık oyalanıyor

Ya bizden başka uyku sorunu yaşayan yok mu bu geceki rekorumuz gece 3. Saat 7 den gece 3e kadar uğraştım gece uykusuna geçirebilmek için
Bizim uykular sorun en uzun 2.5 saat uyudu şimdiye dek.3-4gecedir 4 te yatıyorduk dün gece 12 gibi uyudu ama uykuda sürekli mikirdandi.Bizimki antibiyotik kullanıyor belki onun etkisi bilmiyorum gece 4 'de kaka yaomak için uyandı sonra gene yattı ama uykusu derin degil di hic

Emiyor sonra memeyi ağzından çıkarıp kafasını memeye koyuyor resmen yastık yapıyor memeyi

Kızlar aranızda ikinci adeti gelen var mı? Bi düzen olmaz değil mi suanda? Yoksa başladı mı olur mu tecrübeli arkadaşlar?

Aynen yaaa ben şuan zombi gibiyim bizim küçük hanım boncuk boncuk bakınıyor

Yalnız bizimkini eltim verdi, onlar ekstra çıngırak da almış. Ellerine denk gelecek şekilde çıngırakları asınca bayağa oynuyor onlarla. İnşallah seninki de sever, benim için ufak bir mola olmuş oluyor. Zaten uzun uyumuyor.

Fenaymış Bizimki de kucağımdayken gözü yarı açık uyuyor sanki yerime bırakıp giderlerse uyanırım hemen der gibi
Ben elimi yukarıdan aşağı doğru yumuşak şekilde yüzünde gezdiriyorum o zaman gözleri tam kapanıyor bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…