Ablanın oyuncağı çok onlarla ilave yaparım bende azcik dursa kar bana

Ya bizden başka uyku sorunu yaşayan yok mu bu geceki rekorumuz gece 3. Saat 7 den gece 3e kadar uğraştım gece uykusuna geçirebilmek için
Gececek. Dedim ya gecen haftalarda ayniydik. Gunduz de uyumuyordu, artik uyuyor. Ya sabirrrrr

Kullandigim uygulamada bebeginiz fazla uyuyorsa buyume atagina hazirlaniyor olabilir yaziyordu. Enerji depoluyorlar

Teşekkür ederim önerilerin için

Kızlar oyun halısı hangisinden aldınız? Tiny lovenin 2 çeşiti var hepsi buradan baktım da biri 200 biri 270 sizce hangisini alsam?

Bide ana kucağı istiyorum da yorumlarina bakıyorum hep bi olumsuzluk hangisinden alayım kullanışlı olur..var mı kullanıp memnum olan?

İzmirde olan arkadaşlar sizin verem aşınız yapıldı mı ? Bizim sağlık ocağı arayacağım dedi ama hala ses yok belli bir sayı toplanıp öyle açılıyormuş sanırım aşı sıkıntı olur mu acaba geç yapılması

Biz 2 ayini 5 gun gectiginde yaptirdik. Ebe 1 ayin icinde yapilabilir demisti.

Olmuyo canım 1 ay süresi var zaten..bide haftanın 1 günü acılıyor..hemşireniz sizi arar merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…