Yalnız bizimkini eltim verdi, onlar ekstra çıngırak da almış. Ellerine denk gelecek şekilde çıngırakları asınca bayağa oynuyor onlarla. İnşallah seninki de sever, benim için ufak bir mola olmuş oluyor. Zaten uzun uyumuyor.
Bu gece ilk defa 5 saat uyudu sonra bi kez daha uyandı. Uyanınca da cingöz oluyodu hep tekrar uyutana kadar canim cikiyodu bu gece uyuklayarak emdi hemen uyudu hep böyle olsa ya
Butun öğretmenlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun
Acil maske edin bebegi maskeyle sıkca emzir her emzirmede yeni maske kullan
Bol bol ellerini yıka
Olabildigince cocugunu kucagına alma yanında birileri varsa sen sadece emzirmek icin yanına al
Bulundugun odayı sıkca havalandır
Vitamin c vitamini kullanabiliyorsun agrın olursada parol
Meyve ve protein agırlıklı beslen
Bıdıgına gecersede korkma ınlar bizden daha güclü anne sütümüz cabuk atlatmalarını saglıyor
Carsamba gunu de bizim sunnetimiz var napcaz cok korkuyorum. Zaten huysuz hep agliyor o zaman napcaz bilmiyrm. Sunnet yaptiran arkadaslar durumlar nasildi
İzmirde olan arkadaşlar sizin verem aşınız yapıldı mı ? Bizim sağlık ocağı arayacağım dedi ama hala ses yok belli bir sayı toplanıp öyle açılıyormuş sanırım aşı sıkıntı olur mu acaba geç yapılması
İzmirde olan arkadaşlar sizin verem aşınız yapıldı mı ? Bizim sağlık ocağı arayacağım dedi ama hala ses yok belli bir sayı toplanıp öyle açılıyormuş sanırım aşı sıkıntı olur mu acaba geç yapılması