Bu akşam misafirim vardı eşimin iş arkadaşı eşi ve çocuğu , arada görüşüyoruz kendileriyle. Yemek hazırlamasın yiyip gelicez çaya demişler
Neyse bişeyler hazırladım kv de dün eşimin doğumgünü yemeği için zeytinyağlı sarma yapmıştı , eşime dedim misafir için gidip annenden sarma alır mısın ben dün az almışım dedim
Yedikten sonra kızım uyandı yanlarında 15 dk takıldı resmen huysuzlandı emzirdim , altını değiştirdim süt içirdim uyutmaya çalıştım baya cebelleştim , misafir kadında masayı toplayıp herşeyi makineye yerleştirmiş o sırada
ilk başta sevindim tabi
ama bide kadın yeni hamile üzüldüm sonra
İlk çocuğu erkek 3 ay sonra 3 yaşında be ben çocuğu ilk 1. Yaş gününde gördüm , büyük konuşmak gibi olmasın inanılmaz yaramaz yerinde durmuyor , masada böreği annesine kestiriyor bıçakla küçücük parça olana kadar sonra onu yemiyor bütün böreği alıp eliyle ısırıyor sonra yere fırlatıyor fln
aşırı hareketli 1 dk durmuyor anne baba bezmiş halde birde çocuk nasıl Tatlı
ama gel gör ki annesi 1 dk rahat duramıyor sırtına çıkıyor kazağını çekip ısırıyor , bi ara eşime bir ara bana vurdu hatta çaktırmadan
bitmeyen bir enerji dua edin Kızlar yavrularımız uysal sakin olsun yada az yaramaz