Carsamba gunu de bizim sunnetimiz var napcaz cok korkuyorum. Zaten huysuz hep agliyor o zaman napcaz bilmiyrm. Sunnet yaptiran arkadaslar durumlar nasildi
Biz yaptirdik gecen hafta. Cok cabuk iyilesti. Eve gelince ilk altini acmada cok agladi ama baska agrisi olmadi cok sukur. Alti acikken cisini de yapti, gulucukler saciyordu, demek ki acimiyor. Hic korkma, en dogru zaman, cok cabuk iyilesiyorlar. Yarin da kontrolumuz var.

Bide ana kucağı istiyorum da yorumlarina bakıyorum hep bi olumsuzluk hangisinden alayım kullanışlı olur..var mı kullanıp memnum olan?
Bizde bundan var çok basit bi model ama çok işimizi gördü. Yan yan da sallandığı için ayakta sallamamıza hiç gerek kalmadı ama yakın zamanda dönmeye başlarsa artık kullanılmaz herhalde

Bizim tam 2 aylıkken yapıldı canım.

Rutinlerimizi yapıp kızı 8 de yatırdım 9 bucuğa doğru emmek için uyandı, emzirdim geri yatırdım. Sallamadan uyutmaya çalışıyorum, ben uyanmasın diye başında nöbet tutuyorum o da kendini uyandırmak için her yolu deniyor inat ettim derin uykuya geçene kadar bekleyeceğim başında diye ama kaç dakikada geçiyor bunlar derin uykuya?

Burda biri yazmıştı 20 dk diye

Kendi sallanıyo mu peki? Yoksa titreşimli mi?

Ben joienin titresimli sallanan ana kucağını aldim hiç durmuyor hele titreşimini saklanmasını açınca hemen cildiriyo anakucagini çıkarıp mutfağa getirince oyle sallanmada bi 10 dk duruyo boşuna aldim benimki sevmedi ama seven vardır mutlaka süs olarak duruyo salonda

Dikis var miydi peki. Cok gecmis olsun masallah pasa olmus artik

Bu akşam misafirim vardı eşimin iş arkadaşı eşi ve çocuğu , arada görüşüyoruz kendileriyle. Yemek hazırlamasın yiyip gelicez çaya demişler
Neyse bişeyler hazırladım kv de dün eşimin doğumgünü yemeği için zeytinyağlı sarma yapmıştı , eşime dedim misafir için gidip annenden sarma alır mısın ben dün az almışım dedim Yedikten sonra kızım uyandı yanlarında 15 dk takıldı resmen huysuzlandı emzirdim , altını değiştirdim süt içirdim uyutmaya çalıştım baya cebelleştim , misafir kadında masayı toplayıp herşeyi makineye yerleştirmiş o sırada ilk başta sevindim tabi ama bide kadın yeni hamile üzüldüm sonra İlk çocuğu erkek 3 ay sonra 3 yaşında be ben çocuğu ilk 1. Yaş gününde gördüm , büyük konuşmak gibi olmasın inanılmaz yaramaz yerinde durmuyor , masada böreği annesine kestiriyor bıçakla küçücük parça olana kadar sonra onu yemiyor bütün böreği alıp eliyle ısırıyor sonra yere fırlatıyor fln aşırı hareketli 1 dk durmuyor anne baba bezmiş halde birde çocuk nasıl Tatlı ama gel gör ki annesi 1 dk rahat duramıyor sırtına çıkıyor kazağını çekip ısırıyor , bi ara eşime bir ara bana vurdu hatta çaktırmadan bitmeyen bir enerji dua edin Kızlar yavrularımız uysal sakin olsun yada az yaramaz

Dikis var miydi peki. Cok gecmis olsun masallah pasa olmus artik
Evet dikisleri var, kendiliginden dusecekmis yakinda. Yaptirana kadar stres oluyor insan gercekten. Ama yaptirinca da rahatliyorsun. Ne kadar gec olursa o kadar zor olur. Siz de en iyisini yapiyorsunuz erken yaptirarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…