İndirimllerde başladi trendyolda kizlar zıbınlar düşmüş baya aziz bebenin ve y londonda bakarın derim..ben ikisindendw Almistim çok güzeller yumuşacik şimdi de büyük beden sipariş verdim

Amann tüh o kadar da para vermişsiniz

İndirimllerde başladi trendyolda kizlar zıbınlar düşmüş baya aziz bebenin ve y londonda bakarın derim..ben ikisindendw Almistim çok güzeller yumuşacik şimdi de büyük beden sipariş verdim
Y londonun polarlı gibi uyku tulumları var onları astronot tulum yerine dışarıda giydirmek için alsam olur mu acaba İzmir en fazla 3 ay çok soğuk olur. Bizde zaten o 3 ayda kaç kere dışarı çıkarız ki.

Ne dersiniz kızlar sizce izmirde bu dışarıda astronot tulum yerine giydirilir mi ki kışın? Yoksa ince mi kalır? Gerçi biz Arabasıx bi yere de pek gitmeyiz, yanı açık havada çok durmayız kışın.

Bende bu konuda kararsızım aslında..e bebekten polarlı tavşanlı tulum aldım bende ama kışın karda felan dışarı cikarsak olmaz sanki..arabaya binerken bile etkilenmez mi bilmiyorum bende ne yapsam
Senin oralar çok soğuk ayaz olmuyosa iyi..

Bide ben poları alırken büyük aldım nisan mayıs gibide giyebilsin diye..sen bunu al ama büyük al astronotuda ilerleyen zamam bakarsın çünkü polarlı gerekir bence

Ya arkadaslar bugun ogluma bir sey oldu nazar mi degdi nedir. Aksamdan beri sanki bagimliymis gibi elini yumruk gibi yapip agzina goturuyor. Bir eli yetmiyor ikisini sokmaya calisiyor. Onlar yetmiyor kucagima aldigim zaman benim yanagimi omzumu emmeye calisiyor. Emzirdim, ac degil.gazi var mi bilmiyorum cikmadi saatlerdir kucagimda. Dursun diye yine meme veriyorm memede uyuyo kucagima alip gaz cikartmaya calistigimda yine uyanip aymi sekilde yumruklarini agzina sokmaya calisiyor. Ne oldu anlayamadim. Uyuyamiyor bu yuzden de aranizda boyle bir sey yasayan var mi

Elleri ağıza götürme zamanları şimdi çok normal
Huzursuzluğu belki kakadandır
3. Günü geçtiği anda huzursuzluk başlıyor

Çok tatlıymış. İzmir gibi bir yerde üstelik çoğunlukla arabayla geziniliyor ise astronot tuluma hiiiçç gerek yok. Üstelik asteonot tulumla anakucağına koyamazsın arabasız gittiğin zaman ancak giydirmek zorunda kalırsın. Onu beklerken de büyümüş olur, hiç giydiremeden kalır. Fiyatı da makulmuş al bence

Elleri ağıza götürme zamanları şimdi çok normal
Huzursuzluğu belki kakadandır
3. Günü geçtiği anda huzursuzluk başlıyor
Bizimki azar azar da olsa kaka yapiyor. Bu huzursuzluk baska sanki. 2 gundur aksam gezmesindeydik ondan mi acaba boyle oldu? Biz cekiyoruz elini o soylene soylene tekrar aliyor agzina 2 yumruğunu birden. Yine yetmiyor cocuga aglamakli oluyor. Emzigi de kabul etmiyor

Oğlumun da eli hep ağzında çıkarıp emzik veriyorum onu atıp yine elini emiyo. Su an tam elini emme dönemi napalim sabırla ben çıkarıyorum o bana boncuk boncuk bakıp geri ağzına goturuyo çok da tatlı oluyo

Benzeri bir durum bizde de var. Elini emme sevdasından kendini uyandırıyor bu gece eldiven giydirip yatırdım bi tık faydası oldu sanki

Süper alayım o zama hemen

Elini agzina goturme zamanlari oldugundan boyle. Benimkinin agzinin yakinindaysa benim elimi bile hirsla agzina sokmaya cal8siyor.

1 haftadır böyle biziö de

Dili nasıl bir şey yok deme bizde hafif pamukcuk olunca öyle yaptı dilinde beyazlık olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…