Bu gece benimki de saatlerce uyudu. Nefesini kontrol ettim durdum. Ay gezegen falan hangi açıda ise kalsın öylece.
Bizde diğer gecelerden farklı olarak: Akşam uykuya geçmeden önce çok gaz çıkardı, bayaa da kustu. En son sallayıp uyuttum.
Bu gece benimki de saatlerce uyudu. Nefesini kontrol ettim durdum. Ay gezegen falan hangi açıda ise kalsın öylece.
Bizde diğer gecelerden farklı olarak: Akşam uykuya geçmeden önce çok gaz çıkardı, bayaa da kustu. En son sallayıp uyuttum.
Maşallah size. Bizde 77 günlüğüz ama 4 saat falan uyuyor sonra uyanıp emiyor tekrar uyuyor iki saat sonra tekrar uyanıyor emiyor. 5-6 saati görmedik henüz.
bizde de 6-7 saat uyuyan çocuk gitti 2 gecedir 4 saat kadar uyuyor önce. ve sonra uykuya çok zor geçiyor. atak haftasındaymışız bilmiyorum bu sebepten midir. ama zaten şu ara yoğun günler geçiriyorum, bir de uykusuzluk eklenince hayli yoruluyorum
Biz de 2 ay 28 günlük olduk. Eskiden sabaha kadar deliksiz uyurdu şimdi 2 saatte bir uyanır oldu, daha doğrusu tam uyanma da değil ıııhhh ıııhhh modunda sağa sola dönüp rahatsız şekilde hareket ediyor (acıktım tepkileri sanırım ) , eğer ellemeyeyim uyusun dersem en fazla yarım saat sonra ağlama moduna geçiyor. Mecbur kaldırıp emziriyorum. Allahtan bu gece daha erken uyudu da uykumuzu alabildik.
Ya arkadaslar bugun ogluma bir sey oldu nazar mi degdi nedir. Aksamdan beri sanki bagimliymis gibi elini yumruk gibi yapip agzina goturuyor. Bir eli yetmiyor ikisini sokmaya calisiyor. Onlar yetmiyor kucagima aldigim zaman benim yanagimi omzumu emmeye calisiyor. Emzirdim, ac degil.gazi var mi bilmiyorum cikmadi saatlerdir kucagimda. Dursun diye yine meme veriyorm memede uyuyo kucagima alip gaz cikartmaya calistigimda yine uyanip aymi sekilde yumruklarini agzina sokmaya calisiyor. Ne oldu anlayamadim. Uyuyamiyor bu yuzden de aranizda boyle bir sey yasayan var mi
İzmirde olan arkadaşlar sizin verem aşınız yapıldı mı ? Bizim sağlık ocağı arayacağım dedi ama hala ses yok belli bir sayı toplanıp öyle açılıyormuş sanırım aşı sıkıntı olur mu acaba geç yapılması
Ben de ne güzel 5 saat uyudu, artık düzene girdi demiştim bu gece hooop başa döndük gece 2 saatte bir, ilerleyen zamanlarda saatte bir uyandı Yani sağı solu belli olmuyor bu bebişlerin
Maşallah size. Bizde 77 günlüğüz ama 4 saat falan uyuyor sonra uyanıp emiyor tekrar uyuyor iki saat sonra tekrar uyanıyor emiyor. 5-6 saati görmedik henüz.
Kızlar dün grip olduğumu söylemiştim aynen devamGece minnoşum da ara ara hapşırdı arada da öksürdü ama ateşi yok göğsünden hırıltı da gelmiyo serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çektim doktora götürmeli miyim ya da yapmam gereken bişey var mı tecrübeli anneler yardım
bizde de 6-7 saat uyuyan çocuk gitti 2 gecedir 4 saat kadar uyuyor önce. ve sonra uykuya çok zor geçiyor. atak haftasındaymışız bilmiyorum bu sebepten midir. ama zaten şu ara yoğun günler geçiriyorum, bir de uykusuzluk eklenince hayli yoruluyorum
Ay hiç sorma el kadar çocuğa da bişey denmiyor o yoğun günlerde.
anne yorgun olunca bunalım kapıda bitiyor
Atak mıdır bilmiyorum ama 4 saatte iyi yani.
Uyutmadan sık sık emzir doyduduğunu anlamaz o şuan
Biz de 2 ay 28 günlük olduk. Eskiden sabaha kadar deliksiz uyurdu şimdi 2 saatte bir uyanır oldu, daha doğrusu tam uyanma da değil ıııhhh ıııhhh modunda sağa sola dönüp rahatsız şekilde hareket ediyor (acıktım tepkileri sanırım ) , eğer ellemeyeyim uyusun dersem en fazla yarım saat sonra ağlama moduna geçiyor. Mecbur kaldırıp emziriyorum. Allahtan bu gece daha erken uyudu da uykumuzu alabildik.
Merhaba kizlar biz evimize döndük..kizim evini özlemiş ..cok sukur beslenmede de uykuda da duzeni oturttuk artik..büyüdükce rahatlayacaksin derlerdi cidden öyleymis.oyun halisiyla vakit geciriyo baya..dönence almistim sanirim biraz gereksiz oldu pek sevmedi.
bir de her seyi bir anda kücüldü.. 1-3 aylik tulumlar olmuyor,3 -6 aylik zibinlarimiz alttan zor citcitlaniyo..6-9lar tam oluyo neredeyse olmayacak..enden degilde boydan olmuyor sanki..tecrubeli anneler kac aylik almaliyim zibinlarini ,atletlerini simdi 9-12 mi