Günaydın

Bizim gece uykuları 6 saatten 7 ye çıktı
İkimizde bi güzel dinleniyoruz valla
Darısı başınıza Kızlar

Kaka sorunumuzda kalmadı şükür
Aşı olduktan sonra 5 günde bir yapıyor
Düzeni seviyor tosbağam

Sizin bebiş kac günlük? Bu gece ilk kez benimkide 6 saat uyudu da korktum açıkçası aç kalmışsa diye

Sizin bebiş kac günlük? Bu gece ilk kez benimkide 6 saat uyudu da korktum açıkçası aç kalmışsa diye
Bu gece benimki de saatlerce uyudu. Nefesini kontrol ettim durdum. Ay gezegen falan hangi açıda ise kalsın öylece.
Bizde diğer gecelerden farklı olarak: Akşam uykuya geçmeden önce çok gaz çıkardı, bayaa da kustu. En son sallayıp uyuttum.

Devamlı kusuyor mu canım?
Oh rahatlamıştır o kadar gaz nerden çıkıyor bende anlamıyorum bazen
Maşallah kız profilin çok tatlı
Sarışın ikiside

2 ay 16 günlük canım
Artık uzun uyuyorlar korkulacak birşey yok ki
Maşallah size. Bizde 77 günlüğüz ama 4 saat falan uyuyor sonra uyanıp emiyor tekrar uyuyor iki saat sonra tekrar uyanıyor emiyor. 5-6 saati görmedik henüz.

bizde de 6-7 saat uyuyan çocuk gitti 2 gecedir 4 saat kadar uyuyor önce. ve sonra uykuya çok zor geçiyor. atak haftasındaymışız bilmiyorum bu sebepten midir. ama zaten şu ara yoğun günler geçiriyorum, bir de uykusuzluk eklenince hayli yoruluyorum

Biz de 2 ay 28 günlük olduk. Eskiden sabaha kadar deliksiz uyurdu şimdi 2 saatte bir uyanır oldu, daha doğrusu tam uyanma da değil ıııhhh ıııhhh modunda sağa sola dönüp rahatsız şekilde hareket ediyor (acıktım tepkileri sanırım ) , eğer ellemeyeyim uyusun dersem en fazla yarım saat sonra ağlama moduna geçiyor. Mecbur kaldırıp emziriyorum. Allahtan bu gece daha erken uyudu da uykumuzu alabildik.

Aslında uyuyamadığı yani uykuya dalamadığı için öyle yapıyordur. Benim kızımda ne zaman uyuuamasa uyanık kaldığı süre uzadıkça aynılarını yapıyor

Onun belli bir süresi var sanırım. Hemşire çok üstünde durmuştu. Sağlık ocağını siz arasanız?

Maşallah yaa ne güzel, herkesin bebeği 4,5,6 saat uyuyo. Bi benimki 1,5-2 saatte bir uyanıyor. Ben ondan da memnunum gerçi :) (81 günlük)
Ben de ne güzel 5 saat uyudu, artık düzene girdi demiştim bu gece hooop başa döndük gece 2 saatte bir, ilerleyen zamanlarda saatte bir uyandı Yani sağı solu belli olmuyor bu bebişlerin

Maşallah size. Bizde 77 günlüğüz ama 4 saat falan uyuyor sonra uyanıp emiyor tekrar uyuyor iki saat sonra tekrar uyanıyor emiyor. 5-6 saati görmedik henüz.
Bizimki de aynı gece 1 gibi zorla uyutuyorum 5e doğru uyanıyo sonra da iki saat sonra uyanıyoİnşallah daha uzun uyuduklarını görürüz

Kızlar dün grip olduğumu söylemiştim aynen devamGece minnoşum da ara ara hapşırdı arada da öksürdü ama ateşi yok göğsünden hırıltı da gelmiyo serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çektim doktora götürmeli miyim ya da yapmam gereken bişey var mı tecrübeli anneler yardım

Sağol canım
Her çocuk bir olmuyo canım
Hepsi kendi düzenini oluşturuyor

Ay hiç sorma el kadar çocuğa da bişey denmiyor o yoğun günlerde.
anne yorgun olunca bunalım kapıda bitiyor
Atak mıdır bilmiyorum ama 4 saatte iyi yani.
Uyutmadan sık sık emzir doyduduğunu anlamaz o şuan

Gaz sorunu mu var canım?
Akşamları kaç gibi uyku sinyali veriyor seninki

Merhaba kizlar biz evimize döndük..kizim evini özlemiş ..cok sukur beslenmede de uykuda da duzeni oturttuk artik..büyüdükce rahatlayacaksin derlerdi cidden öyleymis.oyun halisiyla vakit geciriyo baya..dönence almistim sanirim biraz gereksiz oldu pek sevmedi.

bir de her seyi bir anda kücüldü.. 1-3 aylik tulumlar olmuyor,3 -6 aylik zibinlarimiz alttan zor citcitlaniyo..6-9lar tam oluyo neredeyse olmayacak..enden degilde boydan olmuyor sanki..tecrubeli anneler kac aylik almaliyim zibinlarini ,atletlerini simdi 9-12 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…