Bana doktor yazmadi antibiyotik ama biliyorum kendimi 2gun sonra kotu olucam kotu olunca gelirsin diyo bana akrabamiz doktor ona soyledim augmentin yazdi cok sukur 2 gunde gecti.eger hafif atlatiyorsan bir sey diyemem ama benim gibi bronsit gecmisin var ve cigerlere iniyorsa beklemeden doktora soyle..sute geciyor vs denildi ama kizimdada bir etki olmadi..rahat ettim..

Sizin bebiş kac günlük? Bu gece ilk kez benimkide 6 saat uyudu da korktum açıkçası aç kalmışsa diye
Uzun suredir 8 saat uyuyor bizim kız..aciksa uyaniyorlar zaten artik o kritik donemlerde gecti (sarilik vs..)2.aydan itibaren gecede 1 keze dusebilirmis beslenme..

Gaz sorunu mu var canım?
Akşamları kaç gibi uyku sinyali veriyor seninki
Gaz sorunu yok çok şükür. Çok değişiyor düzene sokamadık. Düzene sokmaya çalışıyorum 1-2 haftadır. Daha önce gece uykusuna kendisi 12 gibi geçiyordu. Uyku saatini öne almaya çalıştım herşey karıştı şimdi 8 de başlıyoruz uyutma çabalarına. Bide sallanmadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum

Aspiratörü hergün kullanıyor musun?

Profil foton çok güzel söylemeden gecmiyim
Aynı dert bende de var. 6-9 ay tulum ve ayaklı patikler zor oluyo ama zayıf benimki. Boyu uzun boydan olmuyo sadece bazılarının da kalıbı küçük sanırım ondan.

Bence 9 12 al. Ama cok alma. Onlar da hizla kucul3cek. Ben de 6 aylik tulumlardan giydiriyorum. 6 ayli alt ust takimlar baya buyik oluyor ama onceki bebeden deneyim yaptim. Kollarini ve pacalarini 1 kez kivirip giydiriyorum. Bebeklerimize yazin yazlik, kisin kislik seklinde corabjndan donuna kadar her seyini yeni almak zorunda kalacagiz. O ned3nle cok kiyfete gerek yok.

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?

Ohh maşallah ne güzel büyüyor. Ya kıyafetlerin kalıpları çok farklı. Lcw den geçen bi tulum bi de alt üst takım aldık 3-6 ay tulum az büyük oldu takım tam geldi. Aynı marka aynı beden olmasına rağmen. Bizim de 2-3 tane tulum vardı küçülmüş, zıbınların bazıları zor oluyor, ayaklı altları nerdeyse tayt gibi olacak Allahtan çok fazla kıyafet almamıştım çoğunu giy yıka git yıka eskitmiştik bile. Şimdi parça parça kışlık alıyorum çok zevkli oluyor bu arada saçlarını mı kestirdin çok güzel olmuş foto süper

Kesinlikle donemine gore aldim 2 hafta giyebildi resmen kivirip giydirmeyi de sevmiyorum ama ic zibinlari 9-12 alayim bari

Evet cok farkediyor..Ben almistim ya zibin cok kirleniyor.kotonun 6_9 aylik zibinlari olmuyor suan cidden bolbol alip giydircem herhalde.zaten yaza yatirim yaparim artikta o donemde de 9-12 olcaklar ama demekki tam donem tutmuyor yine buyuk almakta fayda var

Kızlar trendyolda indirimler başladı. Molfix 2 numara bez alcam 232li ama ne zamana kadar kullanabiliriz ki elimde mi kalır diye dusunuyorum. 3 numaraya geçen var mı ne zaman kac kiloyken gectiniz?
Biz bir aydir 3 numara kullaniyoruz sleepy'nin 3 numarasi hediye gelmisti, zaten kaliplari kucuk sleepynin. Elimde molfix 3 no deneme paketi vardi. Minicik oldu, kakasi sirtina cikti hep. Paketi bitiremedim. Prima'da rahat ettik biz. 3 numarasini yaklasik 3 haftadir kullaniyoruz. 6 kg olmadan basladik biz yani.

Aynen canım. Hatta yaz için de çok fazla almamak lazım baksana bedenleri çok hızlı değişiyor yazın nasıl olacaklar kestiremiyorum bu arada mesaja sonradan ekledim görmedin sanırım. Fotonuza bayıldım. Saçları yeni mi kestirdin çok güzel görünüyor

Sleepy cidden küçük. Bizde sleepy 2 nunara kullanıyoruz ama küçüldü paket bitsin 3 numaraya geçicem. Goon 3 numara almıştım o da çok büyük çıktı sanki sleepynin 4 numarası gibi.

Sleepy cidden küçük. Bizde sleepy 2 nunara kullanıyoruz ama küçüldü paket bitsin 3 numaraya geçicem. Goon 3 numara almıştım o da çok büyük çıktı sanki sleepynin 4 numarası gibi.
Olctum ben sleepy'i. Primanin 1 numarasi sleepy'nin 2 numarasindan buyuk.

Sleepynin kalıpları çok küçük evet. En son 4.800du. 6 olmadan küçük geliyorsa elimde kalabilir 3 veya 4 alıp stok yapayım en iyisi

Bi sey merak ediyorum. Gecede su kadar uyandi vs diyoruz ya, bebeklerin gecesini saat kactan kaca aliyoruz. Mesela benimkinin gece uykusu 8'de basliyor. Sabah 7'de bitirsek gece uykusunu 11 saat yapiyor. Daha cok uyanmasi normal. 12'de uyuyan bebegin de 1 kez uyanmasi normal.

Benim alerjim var griple birleşince ağır geçiriyorum alerji ilacını içebilsem rahatlarım ama kesinlikle içilmemeliymiş zaten hamileyken de içememiştim çok zorlanmıştım bakalım bitki çayı falan içiyorum

Ben 280li 3 numara pure&soft siparis verdim fiyati uygun diye 2 numara alsam kullanamam kucuk gelir diye 3 aldim bir de yarindan sonra sunnetimiz var bol olsun diye dusundum 5400 grdi cuma gunu 2 tam oluyo suan bence aylik ya da 2 aylik paket alacaksan 3 numara al derim. Kac kilo bebegin bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…