Yok yaaa emzirme kampı yapamam ki ona destek olacak yardımcı olacak kimsem yokEmzirme kampı mı yapıcaksın
İşte bir eldivenli bir eldivensiz bocalıyor bence. daha önce bu hareketi yaptım bir şey olmadı yine yaparım olmaz düşüncesi gibi.Ama elleri buz gibi oloyor bazen çıkarıyorum hava alsın diye hemen cırıyo gece çıkmış eldiveni çizdi yüzünü baya ağladı yavrum içli içli
Ayy yavrum gözümde canlandı resmenBenim büyük oğlan da bebekken bir dönem kafami yastık yaparak yanağımda uyurdu.Kiz olunca elini yanagima koyarak uyudu.ve bu huyu hala devam ediyor.Bebekken yumuşacıktı çok hoşuna gidiyordu insanın ama şimdi 9 yaşında elleri eski yumuşaklığında sağol acaip huylandiriuor,rahatsız ediyor.Artik tek yatiyor ama bir yere gidip toplu yatacaksak o elleri durmuyor uykuda bile gelip yanında kim varsa onun yanağına dokunuyor.Normalde de sevme şekli o oldu.kardesini de elini yanağına dokunarak seviyor
Aynen ben zaten ilk onbeş gün kullandım.bir daha acı olmadıTemizlemesini nasıl yapıyosun gümüş olduğu için sadece suyla durulayıp kurularım diye düşündüm ama sen daha iyi biliyosundur
Aynen Bende çok darlandım artık. Şuan baba salonda yatıyor o benim yanımda yatıyor kardeşini kıskandığı için. Bütün gece bebekten çok onun ellerine uyanıyorum. Yatak siparişi verdik miniği de onun odasına yerleştiricez. Abi kardeş yatsınlar artık. MiniĞim Gece 4gibi uyanıyor, osaate kadar rahat yatarız en azından. Amin inşaallahBenim büyük oğlan da bebekken bir dönem kafami yastık yaparak yanağımda uyurdu.Kiz olunca elini yanagima koyarak uyudu.ve bu huyu hala devam ediyor.Bebekken yumuşacıktı çok hoşuna gidiyordu insanın ama şimdi 9 yaşında elleri eski yumuşaklığında sağol acaip huylandiriuor,rahatsız ediyor.Artik tek yatiyor ama bir yere gidip toplu yatacaksak o elleri durmuyor uykuda bile gelip yanında kim varsa onun yanağına dokunuyor.Normalde de sevme şekli o oldu.kardesini de elini yanağına dokunarak seviyor
Bizde mamayi azalttik ama surekli memede kalmak istiyo surekli emmek istiyo 2saati zor buluyoruz.emerken memeden aldigim an kiyamet kopuyo.emerkende balik gibi surekli hareket halinde..insallah doyuyordurMamayı azalttık, meme reddiyle uğraştık derken bizimkinin kilo alımı iyice azalmış. Kafayı yemek üzereyim. Süt yapsın diye ben kilo alıyorum çocuk kilo almıyor4900 olmuş 5 kiloyu bile göremedik yavvv. Bu ay 390 gram almış sadece mama karşıtı olan ebe bile olmazsa mama başlıcaz mecbur dedi. Karnımdayken ne kolay kilo aldırıyordum ahhhh ahhh
peki uykuları nasıl? yani kilo almadığı halde de 6-7 saat uyuduğu oluyor mu? ben benimkinin kilo almadığından süpheleniyorum çocuk bana aynı geliyor sanki.Yok yaaa emzirme kampı yapamam ki ona destek olacak yardımcı olacak kimsem yokemzirme kampı olmasa da sık sık emzirmeyi de denedim o da işe yaramadı. Sağlık ocağındaki ebe gündüz yarım saatte bir gece en fazla 2 saatte bir emzir diyor bakalım bu hafta doktorumuz ne diyecek. Bi ara meme reddi yaşamıştık o ara mı kilo alamadı acaba diye düşündüm. O yüzden bu hafta da son bi gözlem yapacağım bakalım kaç gram alacak.
Aşı konusu baya tartismali herkes bir fikir beyan ediyo kulaktan dolma cok bilgi var toplum tarafindan aktarilan..ben bu konuda her zaman doktorlari dinleme taraftariyim..o yuzden asi yaptirmama gibi bir dusuncem olmadi hic.doktor ne derse yaptiriyorum..Allah korusun kuzularimiziArkadaşlar herkese merhaba. Aklimi karıştıran bir durum var kac haftadır içinden cikamadigim. Çevremde soruyorum bilgisi olanda yok. Aşılar konusunda birşeyler duydum. İçerikleri yani içindeki malzemeler tehlikelidir diye. Böyle birşey olabilir mi
Saglikocagi bu konuda neden riske atsın vatandasiniı. Ya da sağlık bakanligi.. sizler hic böyle birşey duydunuz mu
Ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum sütüm artıyo ama bebişin de isteği artıyo açığı bi kapatamadım gittiYok yaaa emzirme kampı yapamam ki ona destek olacak yardımcı olacak kimsem yokemzirme kampı olmasa da sık sık emzirmeyi de denedim o da işe yaramadı. Sağlık ocağındaki ebe gündüz yarım saatte bir gece en fazla 2 saatte bir emzir diyor bakalım bu hafta doktorumuz ne diyecek. Bi ara meme reddi yaşamıştık o ara mı kilo alamadı acaba diye düşündüm. O yüzden bu hafta da son bi gözlem yapacağım bakalım kaç gram alacak.
Biz arıtma sistemi taktırmıştık arıtma suyuyla yıkıyoruz.Geçen sefer artık 2 aylık olu Çeşme suyu kullanayım dedim cildi benim cildim gibi hassasmış kızardı. Tekrar arıtma suyuna döndümKızlar bebeğin yıkama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz . Biz 40ına kadar içme suyu üzerine kaynattığımız içme suyu İle yıkadık. 2 gün sonra 3 ay olacağız hala içme suyu , yarım damacana bile gitmiyor bir dolu kova sadece. Kızım tam 5 aylıkken işe başlayacağım , işe başlayınca artık normal suya geçeriz heralde
Canım emmek istemesi başka sebeplerle de olabilir, belki sadece emmeyi sevdiği içindir. Kilo alımı iyi ise takılma. Keşke benimkimde sürekli emmek istese modundayım. Benimki süt azaldığı an emmeyi bırakıyor. Yani öyle emzik gibi emeyim, emerek uyuyayım vs yok. Emzik emdiği için memeye ihtiyaç duymuyor sanırım. Emzik hem avantaj hem dezavantaj oluyor.Bizde mamayi azalttik ama surekli memede kalmak istiyo surekli emmek istiyo 2saati zor buluyoruz.emerken memeden aldigim an kiyamet kopuyo.emerkende balik gibi surekli hareket halinde..insallah doyuyordur
Normal cesme suyu ile yıkıyorum canimKızlar bebeğin yıkama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz . Biz 40ına kadar içme suyu üzerine kaynattığımız içme suyu İle yıkadık. 2 gün sonra 3 ay olacağız hala içme suyu , yarım damacana bile gitmiyor bir dolu kova sadece. Kızım tam 5 aylıkken işe başlayacağım , işe başlayınca artık normal suya geçeriz heralde
Erkek çocuğa zaten biraz daha bol kalmalı diye düşünüyorum benBebege giydirdigim zibini buyuk beden kullaninca sizdirma olayi kalmadi goonda. Zibin sıkı olunca bezi popoya yapistiriyor aklinizda olsun. Citcitli zibini 6 ay giydiriyorum.
Bizimkinde tıkanıklık ve ıkınırken öksürme vardı.es zamanlı göz de akmaya başlayınca dr anyibiyormtik başladı hiç istemesemde kullanıyorum.Cigeri dinlemekte fayda var öksürük varsaSelam kızlar il dışındaydim pek bakamadım buralara Canım sıkildi benim kız in burnu akıyor ve arada öksürüyor bir kaç kere burnunu temizliyorum ama ne yapsam hemen gitsemmi ki doktora hırıltı falan yok daha ama bilemedim ya
Başlarda çok tatlı oluyor ama herşeyin fazlası zararvderler ya cılkı çıkıyorAyy yavrum gözümde canlandı resmen
Bizimkinin gece uykusu çok iyiydi ellemesem sabaha kadar uyurdu belki ama kilo alımı az diye ben 3-4 saatte bir kaldırıp emziriyordum. Son 4-5 gündür gece yatış saatini öne çekmeye çalışıyorum ondan mı yoksa doymuyor mu bilmiyorum ama gece 2-3 saatte bir emmeye kalkar oldu. Tam uyanma da da değilde yatağında rahatsız şekilde inleyip sağa sola dönüyor, uyandırmadan alıp emzirip yatağına geri bırakıyorum uyumaya devam ediyor. Bizimki de uzun emmez oldu ortalama 10 dk emiyorpeki uykuları nasıl? yani kilo almadığı halde de 6-7 saat uyuduğu oluyor mu? ben benimkinin kilo almadığından süpheleniyorum çocuk bana aynı geliyor sanki.az emmeye basladı. onda da doyuyordur diyorum ama. bırakıyo itiyo 10 dk emdikten sonra.
Aşı karşıtı guruplar var canım. Aşılar İsrailin oyunlarından biri, içinde bizi kısırlaştıran kanser eden maddeler var vs gibi savunmalar yapıyorlar ama bu bizim asla emin olamayacağımız bir konu. Ve de aşı asla risk alamayacağımız bir olay. Aşı yaptırmasan ve çocuğun o hastalığa yakanalıp zarar görse, Allah korusun vefat etse ne yaparsınArkadaşlar herkese merhaba. Aklimi karıştıran bir durum var kac haftadır içinden cikamadigim. Çevremde soruyorum bilgisi olanda yok. Aşılar konusunda birşeyler duydum. İçerikleri yani içindeki malzemeler tehlikelidir diye. Böyle birşey olabilir mi
Saglikocagi bu konuda neden riske atsın vatandasiniı. Ya da sağlık bakanligi.. sizler hic böyle birşey duydunuz mu
Acılın ben ilkyardımcıyım :)İlkyardım kursu olsa ona gitmek istiyorum aslında şimdiden böyleyse ek gıdaya başlayınca daha cok korkarım benbulundugum yerdede yokki böyle seyler
insallah almıstır ya evdeki tartıyla önce kendim tartılıp sonra onu kucağıma alıyorum ama yanlıs tartıyor yineBizimkinin gece uykusu çok iyiydi ellemesem sabaha kadar uyurdu belki ama kilo alımı az diye ben 3-4 saatte bir kaldırıp emziriyordum. Son 4-5 gündür gece yatış saatini öne çekmeye çalışıyorum ondan mı yoksa doymuyor mu bilmiyorum ama gece 2-3 saatte bir emmeye kalkar oldu. Tam uyanma da da değilde yatağında rahatsız şekilde inleyip sağa sola dönüyor, uyandırmadan alıp emzirip yatağına geri bırakıyorum uyumaya devam ediyor. Bizimki de uzun emmez oldu ortalama 10 dk emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?