Ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum sütüm artıyo ama bebişin de isteği artıyo açığı bi kapatamadım gittiHaftaya ben de tartırıcam ona göre doktor karar vericek
İçimde gerçekten ukte kaldı. Şöyle bol bol sütüm olup foşur foşur emziremedim çocuğu sırf bu sebeple 2. Çocuğa hevesim var belki onda sütüm çok olur inşallah sizin kilo alımı iyidir.

Bakayım bi illa faydası olur hiç bişi bilmemektense. Sakin kalmak önemli tabi ne kadar becerebilirsek

insallah almıstır ya evdeki tartıyla önce kendim tartılıp sonra onu kucağıma alıyorum ama yanlıs tartıyor yine
Yok yaa yanlış oluyor öyle. Bizim de aynı gün içinde yaptığım tartımlar arasında nerdeyse 400-500 gram oynadığı oluyor. İçine sinmiyorsa git sağlık ocağına tarttır. Ebeniz iyi ise yardımcı olur

Sağlık bakanlığı görevini yapıyormu ki? sonucta her ilacın içinde zararlı bişi illa var ama aşı yaptırmamakta risk. o yüzden yaptırmayı tercih ettik biz. En basitinden ateşlendi şurup verdik o şurupta masum değil. O yüzden 2. Ay aşısında ateşlenmeden şurup verme sonuçta ilaç zararlı dedi bizim ebe. Bazıları aşıyı yapar yapmaz vermiş ki bizde ateşte olmadı şükür

Öyle diyorlar ama bence canı yanıyordur. Mesela oğlum 1. Ay aşısında çok az ağladı. 2. Ay 3 aşısı oldu. 2 aşıda çok az ağladı ama doktorun yakar dediği aşıda canı yanıyormuş gibi bağırarak ağladı. Hani bebeklerimizin ağlamasından az çok ne için ağladığını anlarız ya. Ne bileğim uykusuzdur, emmek istiyordur, gazı vardır gibi. İşte o aşıdaki ağlaması canının yandığı bir ağlamaydı.

Bizde mamayi azalttik ama surekli memede kalmak istiyo surekli emmek istiyo 2saati zor buluyoruz.emerken memeden aldigim an kiyamet kopuyo.emerkende balik gibi surekli hareket halinde..insallah doyuyordur
Gunde kac kere mama veriyorsun ve kilo alimi nasil cnm gazdan kivraniyordur belki

Ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum sütüm artıyo ama bebişin de isteği artıyo açığı bi kapatamadım gittiHaftaya ben de tartırıcam ona göre doktor karar vericek
Bebek her istediğinde emzir dedi doktor ben de öğle yapıyorum ama bu sefer de kusuyor. İki emzirme arasına 2 saat koymak istesem ağlıyor. Ben de dayanamayıp yine emziriyorum

Bizimkinde tıkanıklık ve ıkınırken öksürme vardı.es zamanlı göz de akmaya başlayınca dr anyibiyormtik başladı hiç istemesemde kullanıyorum.Cigeri dinlemekte fayda var öksürük varsa
Takip ediyorum şuan burnunu temizleyince rahat ediyor devamlı olan öksürüğü yok ama ikrrleyedebilir inşallah gerek kalmaz doktora canım

Arkadaşlar konu dışı bir şey sorcam Memurun yıllık rapor hakkı 40 gün değil mi? E
Bizde mamayi azalttik ama surekli memede kalmak istiyo surekli emmek istiyo 2saati zor buluyoruz.emerken memeden aldigim an kiyamet kopuyo.emerkende balik gibi surekli hareket halinde..insallah doyuyordur
Gazı olabilir. Emerken hareket halinde ve memeyle kavga ediyorsa ben gazını almaya çalışıyorum, sonra devam ediyorum. Gazdan sonra hala aynı şekilde kavga ediyorsa meme değiştiriyorum

Goon her gün sızdırdı bizde. Her gece zıbın değiştirmekten bebeğin uykusu kaçtı. Ben de elimde kalan goon u verdim başkasına Prima premium care e devam.

Ben hic takmadim, yeni dogdugunda bile. Ama eli hala soguk hala soguk

Bizimkide emzik emiyor ama gogusler perisan halde bir kac gundur..ceneside iyice guclendigi icin acita acita emiyor surekli kipir kipir memede huzursuz yanii insallah cozersiniz sizde su donem dikkatleri dagiliyor iyice her seyi inceleme modundalar

Gunde kac kere mama veriyorsun ve kilo alimi nasil cnm gazdan kivraniyordur belki
Aksam 6 gibi süt tukeniyor sanki cok agliyor o yuzden ya 1 ya 2 kez veriyorum bazen hic ihtiyac olmuyo..doktor kesebilirsin dedi ama o aclik aglayisini biliyorum o zaman veriyorum mama.en son guzeldi kilo alimi o yuzden keselim dedi doktor ama bakalim 3.ayimiz 2sinde dolacak o zamanda bakacagim

Bizimki baya kaldırıyor kafayı elinden tutunca kafayı da kaldırıyor yüz üstü yatırınca da kaldırıp çeviriyor başını çabuk yoruluyor ama
Yorulması normal, öyle kaldırması gerekiyor zaten. Oğlum kaldırmıyor kafasını, yüzüstü koyunca da çok az kaldırıyor ama kollarından asla güç almıyor. Doktor muayene ederken de kaslarında gevşeklik var dedi. Bakalım ne yapıcaz. Gelişimi için normal değil çünkü eminim yaşıtları kafasını kaldırıyor, kollarını kasıyor

Ya cok cok cekiniyorum bunun bahsini acmaktan ama yillar once beni cok etkileyen bir olayi anlatmak istiyorum. Abi kardes ayni odada yatarken (bebek 18 aylik, cocuk 3,5 yasinda) 18 aylik bebegin cansiz bedenine uyaniyor annesi. Ne oldugu mechul ama abinin bebegi severken bogdugu suphesi var. Abi de hicbi seyin farkinda degil. Aile icin buyuk travma. O yuzden kucuk cocuklarin ayni odada kalmasi beni hep korkutur.

Ayni bizimki. Ilk 2 ay gozle gorulur kilo almisti. Ama sanki 20 gunku olcumden sonra hic kilo almamis gibi geliyor gozume. Kisa emiyor ve cisli bezleri az. Haftaya saglik ocaginda tarttiracagim bakalim.

Amin Rabbim korusun. Bende aynı şekilde doktorları dinlemeyi tercih ediyorum. Vicdan azabı çekmemek adına. Fakat insan olmayı ne kadar zorlstiriyorlar. İkileme düşürüyorlar her konuda.

Evet, hicbir tibbi bilgisi olmayan insanlar asi karsitligini ortaya atiyor. Amerika'da cok ciddi boyutta cocugunu asilatmayan insanlar var. Ben bunu provokasyon olarak goruyorum. Cocugumu asla boyle risklere atmam.

Allah korusun hepimizin çocuklarını. İşte bu düşünce ve diğerleri tum bunlar insanın vicdanını sizlatiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…