İyi cnm. Ateslenmedi en azından. Biz daha 2.ay aşısını olucaz. Bu aşıdan sonra memeyi red etme olayı olabiliyormus. Sizlerde oldu mu öyle birsey

Banyo sonrasi zeytinyagi suruyorum. Egzamalarina da core satin krem kullaniyorum pembe rwnginden. Doktor sebamed krem onermisti ama almadim daha. Simdi almaya karar verdim. Sebamed sampuan ve nemlendirici alacagim bebek icin.
Bana da doktorum mustelanın hassas ciltler için olanını alabilirsin demişti, aklında olsun. Bi de bak arkadaş biodermanın atopik ciltler için olanını kullanmış iyi gelmiş. Sebamedin de belki hassas ciltler için olanı vardır. Hepsine bi bak

Ay Allah korusun ya
Gecen aylardada bi abi kardesini camdan atmış ikiside bebekler daha öyle bi haber vardı

İlkyardım kursu olsa ona gitmek istiyorum aslında şimdiden böyleyse ek gıdaya başlayınca daha cok korkarım ben bulundugum yerdede yokki böyle seyler
Çok doğru söylüyosun, kursa gitsek iyi olur. Ben üniversitedeyken gitmiştim ama kısa süreliydi ve bebeklerle ilgili değildi. Kurs olmasa bile kesin videolar vardır, ordan bakmak gerek. Pratik olmadan olmaz evet ama teorik olanı bilmek de hiçbi şey bilmemekten iyidir

Al bence de memnun kaldim ben. Orta akisli 240 ml olandan aldim. Cok akarsa emzigini degistirip yavas akisli alirim diye dusundum. Biberonun tek kusuru plastik olmasi. Ama arik 3 aylik oldu cok da ince elememek lazim biraz da rahat olmak gerek diye aldim plastik falan. Emzik kismi cok guzel.

Ben instagramdan cocuk dr nurselina dan video izlemistim tesadufen sabah saatlerinde. Oglen gibi benimki tukurugunu kacirdi boguluyordu 1 ay once. Yani video denk geldi. Hemen uygulagim ve acildi cok sukur. Nasil sevinmistim video izledigime. Bebegi yer cevirip sirtina burmak var bilincsizce. Bir de bilerek ters cevirip sirtina vurmak var.

Th4Lia ben hamileyken gittim bebek ilkyardım eğitimine ama aklımda pek bi şey kalmadı

Oğlum da bu sabah üst üste kuru öksürdü.Üşüttümü diye korktum havalar da soğuk
Canım bu yazdıkların benimde kafamı karistirdi Benim kız bazen hardal rengi yapıyor ama çoğu kez kakası yeşil oluyor gürültülü yaptığı da oluyor. Anlamadım memlekette 3 gun kaldığımda yumurta yemedim acaba o mu yeşile döndürüyor diye test etcem orda hep hardal di cubku. Hele bugün bı kaka yaptı yeşil ve içinde böyle beyaz renkte ipcik gibi şeyler var anlamadım Resim Aycan aslında ama çekiniyorum tiksinirsiniz diye ben her kakasını çekiyorum nerdeyse paranoyak oldum

İyi cnm. Ateslenmedi en azından. Biz daha 2.ay aşısını olucaz. Bu aşıdan sonra memeyi red etme olayı olabiliyormus. Sizlerde oldu mu öyle birsey
Meme reddi aşıdan sonra başladı evet , doktor kontrolünde bişey yoktu sonrasında ağlayarak uzaklaşma istememe oldu , ama biberon ve emzik kullanan bebeklerde sahanlık görülüyormuş bizde ikisi de var

Üç seferdir oğlum da hardal rengi yapıyor, sakıncalı mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…