Kaç kilo doğmuştu senin? Doktora sorucam 4. Ayda küçük küçük ek gıda tadimlik vereyim diyorum kızımda 6. Ayda basladim9. Ayi buldu kabul etmesi tabi her bebek bir olmaz kimisi cok istahli oluyor insallah bizde o acigi kapatiriz ek gidayla

Gaz problemi tamamen biten var mi?

Biz hala akşamları cildirircasina ağlıyoruz gündüz iyi sayılır tabi hep kucakta ama akşam hicbir şey susturmayı meme kabul etmiyo çok kötü buna gazdır diyorlar ama öyle ıkınma yok bence cikartiyorda gazini 2 farklı arkadaşım colinox diye bir gaz damlası tavsiye ısrarla 3. Günden sonra etki eder dedi ikiside aynı sekilde bugün 4 gün oldu başlayalı ilk kez o şekil ağlamadı tesadüfmü gerçekten damla mi etkiledi yarın görücez gerçi heran uyanıp çıldırabilir bahsettiğim ağlama çok farklı ugunuyor morarıyor o şekilde insallah ise yaramıştır damla

Bize aspiratör cok iyi geliyor aklında olsun
Acıyorum aspiratörü aglayan cocuk falan kalmıyor
Bakalım elektrik faturası gelince aglayan yetişkin olacakmı

Yalnizken ve los isikta bebek ile konusmadan emzir. Gece koridor isigi ile emzir odasinda. Yatak odasinin isigini acma. Benimkinde de memeyi istememe olayi 3 hafta surdu. Uzulup de sutunu kacirma. Pes edip mamaya da donme. Az kilo alınca birsey olmaz merak etme. Birdahaki ay cok alir.

Asi karsitligi gittikce yayginlasiyor malesef. Bence soz konusu bebekler olunca kendi aklimizdan cok bir uzmana guvenmeliyiz. Ben soyle dusunuyorum diyelim ki asi yaptirdim ve bir olumsuzlukla karsilastim, cok uzulurum, binde bir olan yan etki beni buldu diye kahrolurum ama kendim insiyatif alip bir asiyi yaptirmazsam ve cocugum bundan etkilenirse omur boyu kendimi affedemem. Bu yuzden doktorumuzun yaptir dedigi seyi yapip, yapma dedigi seylerden sakiniyorum. Her seyi kontrol edebilmemiz mumkun degil...

3250 doğdu 3 gün sonra 2900e düştü. 3.ay doldu bizim şimdi 4900 olmuş senin hesaba göre Aralık sonunda 6500 olması lazım, bir ayda 1 buçuk kilo mümkün değil alamaz emzirme danışmanı bir bayana yazdım illa kilo gösterge değildir boyu uzuyor mu, çişli bez sayısı ne, çişi açık renk mi vs bu gibi faktörlerden önemli dedi. Sen sütünü arttırmaya bak mama verme dedi

Bi 4.aya girdik. Doktoruna sorarsan yazar mısın? Dediğim gibi tadımlara başlamak iyi olabilir ama ya tattı şeyleri sevip bu sefer süt emmek istemezse? Çünkü bu ay ağzını açma olayı refleks olmaktan çıkıp istemli hareket olacakmış, yani emmek istemezse ağzını açmayacak

Bize aspiratör cok iyi geliyor aklında olsun
Acıyorum aspiratörü aglayan cocuk falan kalmıyor
Bakalım elektrik faturası gelince aglayan yetişkin olacakmı
Sana kötü haber, artık yavaş yavaş beyaz gürültü etkisini kaybetmeye başlayabilirmiş. Büyüdükçe akıllanıyor bıdıklar.

Doğum sonrası çatlaklar için frei oil kullanan var mı? Trendyol da indirime girmiş ama faydası var mı acaba gerçekten?

linç yemeyeceksem ben tattırmayı düşünüyorum şahsen aç olduğu için veya doyurmak için değil. ufak ufak alışması için. öğün de yapmak değil amacım, sofraya oturduk mesela yoğurttan az bisey tattırırım. yada et-tavuk varsa minicik verebilirim. yada çorba salçalı vs değilse tattırırım gibi. bunu doktora da sormayı düşünmedim açıkçası. ek gıda için çok hevesliyim bir an evvel gelsin istiyorum ama bu zamanlarımı da özler miyim bilmiyorum sadece emzirmek çook farklı bi bağ. ben emzirmeyi zor bıraktırırım ya ağlarımm

Kullandığım bir kamera var. Ortam sessizken uyku modunda kapalıymış gibi duruyor, Çıt sesine bip diye uyarı verip açılıyor. Biri o odadan fişi çekse veya Elektrik kesilse bile alarm veriyor. Hepsinden öte Allah’a emanet yavrularımız. Allah sabır versin o anneye babaya, çok zor Allah sınamasın kimseyi böyle bir durumla

Insallah canim. Biz de hala gaz damlasi kullaniyiruz. Birakirsam yine sanci ceker mi diye korjuyirum. 3. Ayda biter diyorlar acaba dogru mu. Biz de bikac gune 3. Ayimizi tamamlayacagiz.

Emdikten sonra gazı olmuyor kızımınn, biberonla süt içtikten sonra pıt pıt sırtına vurunca hemencik çıkıyor gazı , alttan kendi çıkarıyor zaten ayaklar hareketli
Benimkinde de oluyor. Cikaramayinca agliyor bazen de, ama biz hala gaz damlalari kullaniyoruz. Biraksam mi acaba diye dusunuyorum. Acaba yine eskisi gibi sancisi olur mu birakinca diye de korkuyorum.

Ocak ayında 5 aylik olucaz hatta ocak sonu gibi ozaman 6500 kilo olması bekleniyor senin bebisin olmayabilirde belki ek gıdayla fark atıcak zaten az mama veriyordun bende kaç gundur vermiyorum anne sütü gibisi yok kızımı 24 ay emzirdim bağışıklığı çok iyiydi tabi bu sene ana sınıfına başlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…