Insallah canim. Biz de hala gaz damlasi kullaniyiruz. Birakirsam yine sanci ceker mi diye korjuyirum. 3. Ayda biter diyorlar acaba dogru mu. Biz de bikac gune 3. Ayimizi tamamlayacagiz.
Gaz ilacı acaba pat diye mi kesilecek yoksa öğün düşürerek mi yoksa doz düşürerek mi

Et tavuk 4. Ayda yutamazlar ama dillerine değdirebiliriz yoğurt olur bazı veyve suları bir çay kaşığı gibi bende ufak tadımlık vericem ablada 6. Ay denedik 9. Ayda zor bela yedi bundada 4. Ayda ufak ufak denicem. Asıl iş ek gıdada başlıycak bizim insallah iştahlı olurlar zorlamazlar bizi

Normal doğum mu peki

Evet az mama veriyordum. Belki ek gıda ile kilo farkı kapanır. Anasıfında hastalanması iyi bişey aslında, tabi şuan sana zordur da. Her hastalıkta bağışıklığı güçleniyor inşallah ben de 24 ay emzirebilirim

Bizimki coktandir agzini acmiyor istemiyorsa. Bugun d vitaminini zor icirdim bidiga, bi turlu acmadi agzini, bi de kafasini saga sola cevirip durdu.

Üzülme üzülme o zaman da kandıracak başka şeyler buluruz
Valla o kadar süpürge sesi fön sesi beyaz gürültü yok sokak sesi su sesi hepsini dinlettim hic birine kanmadı. Burda biri yazmıstı aspiratör diye aklıma bile gelmemişti ilk acısta kandı
Hos bu aksam aspiratöre banamısın demedi dedigin gibi çaktı sanırım köfteyi

Insallah canim. Biz de hala gaz damlasi kullaniyiruz. Birakirsam yine sanci ceker mi diye korjuyirum. 3. Ayda biter diyorlar acaba dogru mu. Biz de bikac gune 3. Ayimizi tamamlayacagiz.

3 aydan sonra azalıyor diyorlar biz ablada 5. Ayda rahatlamıştık oda kolikti bu bebegimden daha kotuydu sabaha kadar uyutmazdi tam rahatladık ek gıdayla tekrar hortlamıştı gaz tabi oyle sürekli ağlama değildi gece bian uyurken bir çığlık atıyordu kucağıma alınca gazını çıkartıp rahatliyordu hiç unutmuyorum 9 aya kadar arada çığlık uyanisimiz vardi sadece osurekli ağlamalar 5. Ayda geçti. Inşalla

Kızlar benim kızım uyusunda büyüsün ninni sarkısı varya hani onun eeee eeee eee e kısmında cook tatlı dudak büküyor
Sizinkilerde yaparmı bilmiyorum ama ben eşim annem babam herkes denedi herkeste o eee li kısma gelince bir anda keyfi kacıyor cocugumun enteresan sekilde
O kadar tatlı üzülüyor ki gülmek icin cocugu aglatmaya calısıyorum resmen

yok kız öyle yutması için değil tadını bilmesi için diline değdirmek. insallah zorlamazlar herseyi sevsin istiyorum

Bizimki coktandir agzini acmiyor istemiyorsa. Bugun d vitaminini zor icirdim bidiga, bi turlu acmadi agzini, bi de kafasini saga sola cevirip durdu.
Kerataya bak sen erkenden başlamış isyanlara bizimki de kaşıkla mama veya süt verdiğim zaman 20 cc den sonra çığlık çığlığa ağlıyor, kıyamam ağzını kapamayı akıl edemiyor daha

sınır ne dediler canim her yerde herkeste farkli bilgiler

Meme reddi aşıdan sonra başladı evet , doktor kontrolünde bişey yoktu sonrasında ağlayarak uzaklaşma istememe oldu , ama biberon ve emzik kullanan bebeklerde sahanlık görülüyormuş bizde ikisi de var
Sahanlık nedir cnm
Peki meme reddi olayi bitti mi
Acıktı mı memeyi ister sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…