canım ben diete başladım başlayalı hiç yeşil olmadı
mukuslu görüntü de azaldı
kusma rutinden cıktı fakat yine atak olan günler oldu
evde değildik tatile gitmiştik yemeklere azami önem gösterdim seçtim fakat yine de ev gibi degl tabi
hatta bir gün çok fena oldu tüm body im i çeşme gibi suladı inanılmazdı
reflu surubunu kullandim bazı günler kesinlikle işe yaradı

kilo alımı sanırım ortalama ama 4kg. doğan bebek percentilen da da değil maalesef
bence inek sütü yumrta çikolata susam tahin i doğrudan yemeyi kes bi bak

ben şimdi yarın iki yumurta sarısı yiyip duruma bakacam bakalım

sut susam tahin kakao ya emin gibiyim

yumurtayı bi deneyim diyorum
çünkü kahvaltı da sadece kaşarlı tost yemekten fenalık geldi yeminle

Biogaia ve nurse harveys damlaya hala devam ediyorum geçenlerde nurse harveysi iki gün vermedim yine gazı oldu sanırım 3ayı doldurmayı beklicem bırakmak için
Ben de onlari kullaniyorum. 2 hafta kadar once nurse harveyi azalttim, sancisi olunca yine gunde 4 defa vermeye devam ettim. Yine birakmaya tesebbus edicem sanirim. Biz bi kac gune 3. Ayi tamamliyoruz.

Bir yanım istiyor bir yanım yapamazsın diyor
Cok zor bence ya özellikle kısa denk gelicek halı falan kaldıramayız
Ben de kararsizim. Hali zaten yok evimde de acaba dayanabilir miyim yedirmeden kendime guvenemiyorum. Ama komsum uygulamis, cok tavsiye ediyor.

bugün sabah gecikmeli olarak verem aşısı olduk
ateş çok şükür yok ancak soğuk bir ter atıyor
68 günlük ilk kez terliyor ama buz gibi ter çok huzursuz hiç ağlamadığı kadar ağlıyor

çok enteresan süt fazlaligindan şikayet ederdim surekli genzine kaçtığı için ve yağlı kısmı ememeden on sütle doyduğu icin
2 gündür sütüm yok gibi memelr sunuk sönük süt artirmak için hurmaya dayansam mi yetiyormudur bu bilemedim
ama öyle taş gibi ağır agir memelerde fazlasi da zarar
ama korkmali miyim bilmiyorum
süt kesilmesi yasayanlar nasıl olur o iş
acaba terbiye mi olduki

Ek gida konusu acilmisken sorayim, blw teknigini arastiran, uygulamayi dusunen var mi? Fikirleriniz nedir?
Ben de bugün blw tekniğiyle ilgili kitap bakıyodumGenelde O tabak bitecek mi kitabını önermişler kitabı alıcam uygulamayı da düşünüyorum ama temizlik konusu çok uğraştırıcı diyolar

Bizimki coktandir agzini acmiyor istemiyorsa. Bugun d vitaminini zor icirdim bidiga, bi turlu acmadi agzini, bi de kafasini saga sola cevirip durdu.
agzini acip damlatmak cok guc oluyor, hadi damlattim tukurukle cikariyo bu yuzden ben emzige damlatip veriyorum baya kolaylasti isim, cok cok emiyo

Benimkinde de oluyor. Cikaramayinca agliyor bazen de, ama biz hala gaz damlalari kullaniyoruz. Biraksam mi acaba diye dusunuyorum. Acaba yine eskisi gibi sancisi olur mu birakinca diye de korkuyorum.
Gaz damlasını ben ilk 25 gün falan kullandım ,
Artık bağırskları oturduğu için baya rahatladılar bende eskisi gibi sancısı olmaz

Bende bırakmıştım mamayı ama bugün durmadı hiç uyuyamadı sürekli emmek istiyo e memede de süt kalmadı hazırladım bende mama mama vermeyim diyince kendimide çok yiptıyorum bebeğimide..ben önemli değilim de çocuğum aç kalacak mama vermeyince de huyu değişirmi felan diye düşünüp duruyorum..uykuya bile gidemiyo ya dün 2 yide uyudu sonra gec3 boyu 2 bucuk saatre bir kalkti..bugün öğleden beri hiç uyumadı sadece memede kolumda yatıp da güzel bir uykuya gitmedi..mama vermeyecem diye çocuğun gelisimini etkileyecem

yok kız öyle yutması için değil tadını bilmesi için diline değdirmek. insallah zorlamazlar herseyi sevsin istiyorum
4 ay erken değil mi ya çok minikler
6.aydan itibaren minik minik başlanıyor zaten ne acelen var sen bilirsin tabi , inşallah her şeyi severler , sevmedikleri olursa farklı formatta veririz mesela ablam yeğenim balık yemediği için balık köftesi yapıyordu neden olmasın

Geç kaldım okumaya mamayı verdim yine bemde biberonla..bütün gün uyumadı bu saat oldu yine ayaktayız..hem emmek istiyo belli aç mecbur kaldım yoksa çok vicdan yapıyorum aç kalıyo diye..100 cc içti ve rahatladı

Kilo nasıl gösterge olmaz valla.ben anlayamıyorum kıstas kilo alımı ve cisli bez sayısı değil miydi

Sen sadece emziriyormusum , süt sağmıyorsun sanırım değil mi
Benim de sütüm iyi diye gece yarısı sabaha karşı 1 posta sağmayı bıraktım diye bir kaç gün içinde sütüm azaldı tekrar gecenin köründe sağmaya devam ettim arttı , ekstra sağlıklarımı buzluğa stok yapıyorum , işe dönünce kullanılacak tarihler aralığına girdim şimdi bol bol stok için arttırmaya devam , eşime dedim gece süt sağmayınca üstüm başım sırılsıklam oluyordu arada kalkıp kalkanda biriken sütleri boşaltıp yatıyordum , yinede ıslanıyordu üstüm. Süt azalınca dedim ki ilerde sütüm tam anlamıyla azalırsa çok pişman olurum o yüzden gece mesaisi yapıyorum.

Vitamin icin doktora gerek yok bence, ben dogumdan once vinalac kullaniyodum, kadin dogum dr.u devam demisti, sonra cocuk doktoru elevit i onerdi simdi elevit aliyorum.
Eleviti hamileyken doktorum yazmıştı fakat domuz jelatini varmış ozamanlar baya konuşulmuştu bu konu. Almamıştım o yüzden.

Sakın yapma öyle bir şey günah yavruya
Uyuyamadığında ilk akla aç olduğu gelir , açsa ver gurur meselesi yapma , önemli olan karnı doyması o yüzden bu psikolojiden uzaklaşman gerekir
Bende verdim zamanında mama insan içten içe üzülüyor ama aç kalacak hali yok ya mamalar da iyi ki var , ne kendini üz ne bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…