Krem ne verdi. Kortizonlu krem mi kullandiniz. Benim cocuk doktoru kortizonlu krem vermek istemedi. Daha cok kucuk zararli dedi.
Kortizonlu deĞil. Bepanten sensitive, stilex ve bi krem daha verdi onu eczacı veremedi doktora sorun çeşitleri var ws diye almadık bizde. O ikisini kullandık

Sahanlık nedir cnm
Peki meme reddi olayi bitti mi
Acıktı mı memeyi ister sonuçta
Sahanlık yazmış telefon , daha çok demek istedim biberon be emzik kullanan bebeklerde daha çok görülürmüş
Ben biberonla süt vermeye devam ediyorum
Aktif süt sağıyorum , red olayı bitti güzel güzel emiyor arada bir huysuzluk yapıyor yine bir sonraki öğünde yapmıyor mesela ama genel olarak atlattık. İstemediğinde ağladığında ayağa kalkıp dansederek yaylanarak yürüyerek emzirdiğimde severek emiyor kapıyor hatta

Yok olmadı hiç duymadım öyle bişi. Neden aşıdan sonra meme reddi olsunki
Aşıyla bir ilgisi yok bence de
Zamanları birbirine yakın sadece
2.5 aylıkken aşı oldu kızım 2 güne meme reddi oldu , genel olarak bu zamanlarda red oluyormuş zaten bebeğin sosyalleşme dönemi olduğu için

Bende bu zamana kadar hep sağdıklarımdan biberonla verdim. Ama nette emzirme ile ilgili sayfaları gezerken biberon yüzünden meme reddi olaylarını okudum biberon vermemeye karar verdim. Onun yerine yumusak uçlu alıştırma bardağı öneriyolar.

Ben biberonu kesmeyi hiç düşünmedim , 2 ay sonra işe başlayacağım mecbur biberonla içecek kızım iyice afallasın istemiyorum. Eş zamanlı olarak memeyi bırakmasın , biberon öncesi sonrası uykusunda gün İçinde ihtiyaç duyduğunda her zaman emsin de o bana yeter

İşte biberon yüzünden meme reddi olaylarını okuyunca cok korktum bende. Sonra geri dönüşü cok zor hatta imkansız oluyormuş. Şırınga kaşık yada alıştırma bardağı öneriliyor. Ben silikon uçla emziriyorum oda biberona benziyor heralde diye düşünüyorum ama

Kerataya bak sen erkenden başlamış isyanlara bizimki de kaşıkla mama veya süt verdiğim zaman 20 cc den sonra çığlık çığlığa ağlıyor, kıyamam ağzını kapamayı akıl edemiyor daha
Canim benimki de ayni seninki gibiydi. Biberondan 20 cc icip birakiyordu emmeyi. Beni de emmek istemedi. Bizimki once biberonu reddetti sonra beni. Sabret 3 hafta sonunda memeye geri dondu. Biberonu da degistirdim lansinoh aldim. Onu da emmeye basladi. Benim tam emzirme kampi yaptigim soylenemez. Bana da yardimci olacak k8mse yok. Sadece gece emerken los isiktan yararland8m uykusuni acmadan emzirdim. Benimki pamukcuktan emememişti. Pamukcugu cok inatci c8kti 3 haftada zor gecti. Senini8jin diline ve yanaklarinin ic kismina bak belki pamukcuk vardir. Karbonatli suya gazlibezi batırıp bebegin agzinin icini sildim. Emzirmeden once de mememi karbonatli suya batirilmis pamukla sildim dene bakalim.

Ben de kararsizim. Hali zaten yok evimde de acaba dayanabilir miyim yedirmeden kendime guvenemiyorum. Ama komsum uygulamis, cok tavsiye ediyor.
Altına musamba
Kafaya bandana
Mama koltuguna vakumlu tabak
Üstüne komple kıyafet gibi önlüklerden
Gibi gibi cözümlerle dayanabilirsin halı olmaması avantaj :)

Huzursuzlugu icin calpol verseydin keske rahatlardı agrısı var demekki
Benim memeler uzun süredir sönük gibi ama cocugumun cisli kakalı bezleri var ordan kendimi kontrol ediyorum birde elle sıkıyorum bazen sende öyle deneyebilirsin terbiye olmustur bence seninki de

Biogaia ve nurse harveys damlaya hala devam ediyorum geçenlerde nurse harveysi iki gün vermedim yine gazı oldu sanırım 3ayı doldurmayı beklicem bırakmak için
-EarthLing- biz nurse harveys kullaniyorduk cocuk verdigimde deli gibi agliyordu benim gozlemlerim vermedigimde cok daha rahat ve sancisiz yaptigi yonunde oldu ve biraktim..hatta dun gece esim farketmis cok cabuk ve rahat cikartiyo artik dedi..zaten 30 gunden fazla kullanmayiniz yaziuo recetede pespesemi diyo bilmiyorum ama biz kesince daha rahatladik sanki

Bu ek gida konusunda sudan cikmis balik gibiyim
..fazla bilgim olmadigi konularda adeta endiseye kapiliyorum insallah kizim bana benzemez annemi mahalle tabak elimnde dolasan teyze diye biliyordu sirf yemek yiyeyim diye mahallenin cocuklarini eve topluyordu yani simdilik obur gozukuyor inssllah ek gidada boyle gider..bu konuda tecrubeli annelerden cok yararlanicaz sıksık yazin :) bir de acikinca yer ve bu cocuk ac kitaplari varmis sosyal medyada herkes paylasiyor icinde tarifler varmis..bir de buharda pisirici lazim sanirim philipsin herkes cok memnun pisirip pızttt iki dk.hazir

Emdikten sonra cok aglamiyorsa sorun yoktur.benimki bile aglamiyor artik hic bugunlere gelecegimi dusunmezdim benimde oyle ama doyuyor tosbaga o cukcuk sesinden anliyorum

Ya bazen mama ile alakası olmayandabilir bi kaç kere benim kız da uykuya dalamadı bi türlü aç herhalde dedim mama verdim yine uyuyamadı. Ama bi keresinde de mama verince uyumuştu

Bizim de meme reddi olayı bayağa geçti çok şükür genelde istekle emiyor ama artık kısa emiyor ortalama 10 dk. Bi de sık sık meme değiştiriyoruz. Bir emmede 2-3 tur atıyoruz iki meme arasında, öyle yapınca emiyor niyeyse

çok büyük şeyler değil ki hani karnını doyuracak kadar.
öyle alternatifler var o dönem hepimiz yaptıklarımızı paylaşırız. benim ilikli kemik sularım hazır bile buzlukta. tablet tablet. bana benzemesin diye elimden geleni yapıcam. ben vejeteryanım yumurta da yemiyorum. ama sebze seçmem süt ürünlerine bayılırım. bakalım kızım nasıl performans sergileyecek

İmkansız olmuyor ama ciddi emek istiyor
Benim kızım çabuk dönüş yaptı Allahtan
Bebekler özünde nasıl besleniyorsa o beslenmeye şekline dönmek istiyormuş aslında içgüdüsel olarak sadece biraz uğraştırıyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…