Kortizonlu deĞil. Bepanten sensitive, stilex ve bi krem daha verdi onu eczacı veremedi doktora sorun çeşitleri var ws diye almadık bizde. O ikisini kullandıkKrem ne verdi. Kortizonlu krem mi kullandiniz. Benim cocuk doktoru kortizonlu krem vermek istemedi. Daha cok kucuk zararli dedi.
Yok olmadı hiç duymadım öyle bişi. Neden aşıdan sonra meme reddi olsunkiİyi cnm. Ateslenmedi en azından. Biz daha 2.ay aşısını olucaz. Bu aşıdan sonra memeyi red etme olayı olabiliyormus. Sizlerde oldu mu öyle birsey
Sahanlık yazmış telefon , daha çok demek istedimSahanlık nedir cnm
Peki meme reddi olayi bitti mi
Acıktı mı memeyi ister sonuçta
Aşıyla bir ilgisi yok bence deYok olmadı hiç duymadım öyle bişi. Neden aşıdan sonra meme reddi olsunki
Bende bu zamana kadar hep sağdıklarımdan biberonla verdim. Ama nette emzirme ile ilgili sayfaları gezerken biberon yüzünden meme reddi olaylarını okudum biberon vermemeye karar verdim. Onun yerine yumusak uçlu alıştırma bardağı öneriyolar.Sahanlık yazmış telefon , daha çok demek istedimbiberon be emzik kullanan bebeklerde daha çok görülürmüş
Ben biberonla süt vermeye devam ediyorum
Aktif süt sağıyorum , red olayı bitti güzel güzel emiyor arada bir huysuzluk yapıyor yine bir sonraki öğünde yapmıyor mesela ama genel olarak atlattık. İstemediğinde ağladığında ayağa kalkıp dansederek yaylanarak yürüyerek emzirdiğimde severek emiyor kapıyor hatta
Ben biberonu kesmeyi hiç düşünmedim , 2 ay sonra işe başlayacağım mecbur biberonla içecek kızım iyice afallasın istemiyorum. Eş zamanlı olarak memeyi bırakmasın , biberon öncesi sonrası uykusunda gün İçinde ihtiyaç duyduğunda her zaman emsin de o bana yeterBende bu zamana kadar hep sağdıklarımdan biberonla verdim. Ama nette emzirme ile ilgili sayfaları gezerken biberon yüzünden meme reddi olaylarını okudum biberon vermemeye karar verdim. Onun yerine yumusak uçlu alıştırma bardağı öneriyolar.
İşte biberon yüzünden meme reddi olaylarını okuyunca cok korktum bende. Sonra geri dönüşü cok zor hatta imkansız oluyormuş. Şırınga kaşık yada alıştırma bardağı öneriliyor. Ben silikon uçla emziriyorum oda biberona benziyor heralde diye düşünüyorum amaBen biberonu kesmeyi hiç düşünmedim , 2 ay sonra işe başlayacağım mecbur biberonla içecek kızım iyice afallasın istemiyorum. Eş zamanlı olarak memeyi bırakmasın , biberon öncesi sonrası uykusunda gün İçinde ihtiyaç duyduğunda her zaman emsin de o bana yeter
Canim benimki de ayni seninki gibiydi. Biberondan 20 cc icip birakiyordu emmeyi. Beni de emmek istemedi. Bizimki once biberonu reddetti sonra beni. Sabret 3 hafta sonunda memeye geri dondu. Biberonu da degistirdim lansinoh aldim. Onu da emmeye basladi. Benim tam emzirme kampi yaptigim soylenemez. Bana da yardimci olacak k8mse yok. Sadece gece emerken los isiktan yararland8m uykusuni acmadan emzirdim. Benimki pamukcuktan emememişti. Pamukcugu cok inatci c8kti 3 haftada zor gecti. Senini8jin diline ve yanaklarinin ic kismina bak belki pamukcuk vardir. Karbonatli suya gazlibezi batırıp bebegin agzinin icini sildim. Emzirmeden once de mememi karbonatli suya batirilmis pamukla sildim dene bakalim.Kerataya bak sen erkenden başlamış isyanlarabizimki de kaşıkla mama veya süt verdiğim zaman 20 cc den sonra çığlık çığlığa ağlıyor, kıyamam ağzını kapamayı akıl edemiyor daha
Herkesin bi derdi oluyo demek kiah canlarım o süt ben de var yani vardı kızlarımın ikisi de iştahsız bu durum inanın daha can sıkıcı
boşuna memelerde çatlak boyunda fitik
Altına musambaBen de kararsizim. Hali zaten yok evimde de acaba dayanabilir miyim yedirmeden kendime guvenemiyorum. Ama komsum uygulamis, cok tavsiye ediyor.
Huzursuzlugu icin calpol verseydin keske rahatlardı agrısı var demekkibugün sabah gecikmeli olarak verem aşısı olduk
ateş çok şükür yok ancak soğuk bir ter atıyor
68 günlük ilk kez terliyor ama buz gibi ter çok huzursuz hiç ağlamadığı kadar ağlıyor
çok enteresan süt fazlaligindan şikayet ederdim surekli genzine kaçtığı için ve yağlı kısmı ememeden on sütle doyduğu icin
2 gündür sütüm yok gibi memelr sunuk sönüksüt artirmak için hurmaya dayansam mi yetiyormudur bu bilemedim
ama öyle taş gibi ağır agir memelerde fazlasi da zarar
ama korkmali miyim bilmiyorum
süt kesilmesi yasayanlar nasıl olur o iş
acaba terbiye mi olduki
Biogaia ve nurse harveys damlaya hala devam ediyorum geçenlerde nurse harveysi iki gün vermedim yine gazı oldu sanırım 3ayı doldurmayı beklicem bırakmak için
Emdikten sonra cok aglamiyorsa sorun yoktur.benimki bile aglamiyor artikbugün sabah gecikmeli olarak verem aşısı olduk
ateş çok şükür yok ancak soğuk bir ter atıyor
68 günlük ilk kez terliyor ama buz gibi ter çok huzursuz hiç ağlamadığı kadar ağlıyor
çok enteresan süt fazlaligindan şikayet ederdim surekli genzine kaçtığı için ve yağlı kısmı ememeden on sütle doyduğu icin
2 gündür sütüm yok gibi memelr sunuk sönüksüt artirmak için hurmaya dayansam mi yetiyormudur bu bilemedim
ama öyle taş gibi ağır agir memelerde fazlasi da zarar
ama korkmali miyim bilmiyorum
süt kesilmesi yasayanlar nasıl olur o iş
acaba terbiye mi olduki
Ya bazen mama ile alakası olmayandabilir bi kaç kere benim kız da uykuya dalamadı bi türlü aç herhalde dedim mama verdim yine uyuyamadı. Ama bi keresinde de mama verince uyumuştuBende bırakmıştım mamayı ama bugün durmadı hiç uyuyamadı sürekli emmek istiyo e memede de süt kalmadı hazırladım bende mamamama vermeyim diyince kendimide çok yiptıyorum bebeğimide..ben önemli değilim de çocuğum aç kalacak mama vermeyince de huyu değişirmi felan diye düşünüp duruyorum..uykuya bile gidemiyo ya dün 2 yide uyudu sonra gec3 boyu 2 bucuk saatre bir kalkti..bugün öğleden beri hiç uyumadı sadece memede kolumda yatıp da güzel bir uykuya gitmedi..mama vermeyecem diye çocuğun gelisimini etkileyecem
Eğer mama verince uyudu ise doğru yapmışsın hiç uyumamaları da çok kötü çünkü. Uykuya da ihtiyaçları varBen bugün pes ettim verdim 100 cc.. durmadi uyku nedir bilmedi
Diğer normlar iyi ise az kilo almasına takılma, az kilo alıyor diye mama başlama sütünü arttırmaya çalış demek istemiş.Kilo nasıl gösterge olmaz valla.ben anlayamıyorumkıstas kilo alımı ve cisli bez sayısı değil miydi
Bizim de meme reddi olayı bayağa geçti çok şükür genelde istekle emiyor ama artık kısa emiyor ortalama 10 dk. Bi de sık sık meme değiştiriyoruz. Bir emmede 2-3 tur atıyoruz iki meme arasında, öyle yapınca emiyor niyeyseCanim benimki de ayni seninki gibiydi. Biberondan 20 cc icip birakiyordu emmeyi. Beni de emmek istemedi. Bizimki once biberonu reddetti sonra beni. Sabret 3 hafta sonunda memeye geri dondu. Biberonu da degistirdim lansinoh aldim. Onu da emmeye basladi. Benim tam emzirme kampi yaptigim soylenemez. Bana da yardimci olacak k8mse yok. Sadece gece emerken los isiktan yararland8m uykusuni acmadan emzirdim. Benimki pamukcuktan emememişti. Pamukcugu cok inatci c8kti 3 haftada zor gecti. Senini8jin diline ve yanaklarinin ic kismina bak belki pamukcuk vardir. Karbonatli suya gazlibezi batırıp bebegin agzinin icini sildim. Emzirmeden once de mememi karbonatli suya batirilmis pamukla sildim dene bakalim.
çok büyük şeyler değil ki hani karnını doyuracak kadar.4 ay erken değil mi ya çok minikler
6.aydan itibaren minik minik başlanıyor zaten ne acelen varsen bilirsin tabi , inşallah her şeyi severler , sevmedikleri olursa farklı formatta veririz mesela ablam yeğenim balık yemediği için balık köftesi yapıyordu neden olmasın
İmkansız olmuyor ama ciddi emek istiyorİşte biberon yüzünden meme reddi olaylarını okuyunca cok korktum bende. Sonra geri dönüşü cok zor hatta imkansız oluyormuş. Şırınga kaşık yada alıştırma bardağı öneriliyor. Ben silikon uçla emziriyorum oda biberona benziyor heralde diye düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?