Yok anladım tat aşinalığı olsun istiyorsun , yapanda çok var. Sen güzel seçenekler sunarsan yer bence , senin vejeteryan olduğunu bilmiyordum

yesilus sana bişey sorucam
Bu maaslarımız sgkdan yatıcak ya hani hatta senin yatıyordu sanırım
Bana simdi yatmış gözüküyor ama sadece kücük bi miktar 12 agustos(dogum izni baslangıcı)-4 eylül (dogum yaptıgım tarih 5 eylül) tarihleri arası diye yatmıs baskada yatan eden yok
Böylemi olması gerekiyor sanada ücret yatarken böyle mi kalemde gözüküyor

Eklentiler

• B5BE3321-8C19-4716-B410-46BA77E11C09.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 43
Senin yeni yatmaya başlamış niye öyle geç giriş yapıldığı için mi işyeriyle alakalı bir durumdu sanırım
12 Ağustos - 4 Eylül arasında ki maaş kesintili yatmış , öyle oluyor
Benimde misal 4 Eylül - 1 Ekim arası baz alıp yatırılıyor , rapor tarihlerini neye göre seçip parayı yatırıyorlar bilmiyorum ama gün sayısına göre kesinti oluyor
Şimdi önümüzdeki ay tam yatmaya başlar diye düşünüyorum

Böyle kalem kalem mi yatmış seninde peki e devlette
Gec yatsın sorun değil işyerim maasımı ödemeye devam ediyor bunları işe dönünce iade edicem zaten mağdur değilim ama tamamı yatacak mı diye düşünüyorum
Rapor bitişi gibi bi tarih var cunku ne alakaysa 4eylül

Aynen kalem kalem yatıyor işte 12 Ağustos ile 4 Eylül arasını baz alıp o günlerin parasını yatırmış oluyor. Mesela 5 Ağustos - 27 Ağustos yatmış benim kesintili , sonraki ay 28 Ağustos - 30 Eylülü baz almış , kafalarına göre anladığım kadarıyla

Gündüz yarım saatte emzirmek nasıl bi çözüm getirecekmiski zaten süt dolmuyo sürekli ön sütü icecek..
Aksine, ön süt memede beklediği zaman oluşuyor. Sık sık emerek dipteki sütü çeker ardından süt üretimi olur.
Geçen arkadaşıma oturmaya gittim. O da fark etmiş, “2dir aynı memeyi veriyorsun” dedi. Önce bunun dibini sıyırsın sonra diğeri dedim. İlk emişte kasları daha güçlü zor olan dipteki sütü daha iyi çeker. Bırakırsa yada sen gücün çekilmiş hissedersen diğerine geçebilirsin. Benimkiler böyle böyle kilo alıyor.

Altına musamba
Kafaya bandana
Mama koltuguna vakumlu tabak
Üstüne komple kıyafet gibi önlüklerden
Gibi gibi cözümlerle dayanabilirsin halı olmaması avantaj :)

Çok güzel firlatiyorlar aşağı Ya saga sola hazır olun az kaldı. Benim mutfak halim duvarlarım neler yemedi bebekten çok onlar yiyor. Bir gün hiç unutmam pekmez tabağına yetişmiş emeklerken kalkıp o tabağı kafasindan aşağı dökmüş kendi duvarlar hali her yer pekmez tabi benim ihmalim ama masada yerken çok döktük firlattik

Bize doktor devam demisti gecen ayki kontrolde. Bizde gazi cok rahatlatmisti. Her bebege her damla iyi gelmiyor. Sizinkine iyi gelmemis demek ki. Benim de elimdeki kutu bitince ara vericem bakalim. Insallah basa sarmayiz gaz olayinda.

Altına musamba
Kafaya bandana
Mama koltuguna vakumlu tabak
Üstüne komple kıyafet gibi önlüklerden
Gibi gibi cözümlerle dayanabilirsin halı olmaması avantaj :)
Komsumun oglu 2.5 yasinda. Benim elimden asla bi sey yemiyor dedi. Hep kendi basina yiyormus her seyi. Beni korkutan hasta oldugu durumlarda ya da ilac vermemiz gerektiginde de bizim elimizden yemezse napariz. Benimki simdiden ilac istemediginde agzini acmiyor. Ama bir yandan da kasikla cocugunun pesinden kosan bir anne asla olmak istemiyorum. Ikisinin ortasi yok mu ya.

Gaz damlasını ben ilk 25 gün falan kullandım ,
Artık bağırskları oturduğu için baya rahatladılar bende eskisi gibi sancısı olmaz
Bizimki gazli bir bebekti. Her bebekte gaz o kadar problem olmayabiliyor. Siz sanslilardanmissiniz. Bi de genel olarak erkek bebekler gazli olurmus. Ne kadar dogru bilemiyorum.

Eşime söyleyenimde bizde normal suya geçelim artık zaten çaycı da su ısıtmaktan elektrik faturası patlamış 220 lira gelmiş şok şimdi gördüm
Kız benimki prematüre olduğu halde ilk günden beri musluk suyu ile yıkanıyor. Sadece kafasını en son yıkarken içme suyu kullandım, o da ilk 2banyosunda falan. Hiç birşeycik olmadı hamdolsun. Hassas yetiştirmeyin bence.
Vakti gelince yine konuşuruz tabi de çorba fikrini silin şimdiden. Doktorlar dahi önermez. Mideyi %70 su ile doldurmuş olursun derler. Blw yöntemini araştırmanı tavsiye ederim

Ben de bugün blw tekniğiyle ilgili kitap bakıyodum☺Genelde O tabak bitecek mi kitabını önermişler kitabı alıcam uygulamayı da düşünüyorum ama temizlik konusu çok uğraştırıcı diyolar
Deneyimlerini paylasirsan sevinirim

Özleyeceğin kesin. Ben doğması gereken tarihten 180 gün geçmeden başlamayı düşünmüyorum yani doğduğu zamana göre de 8aylık olucak. Günde 6-7 öğün zamanı gelince ne versem diye düşünücez yeterince.

4900 iyi bir kilo değil mi? Nasıl sınırın altına düşüyor ki??

Benimki o turlari da birakti 1i bitinceye kadaf emdikten sonra digerine gecti. Hatta dun 20 dk emdi. Acaba ondan mi bilmkyorum ama 6. Gun kendisi kaka yapti. Yetmedi aksama da 1 defa daha yapti. Yani dun 2 defa kaka yapti. Gece los isik olayi cok ise yariyor dene mutlaka.

Ay iyi bari ya gene sorun mu var dedim cok sagol :)

Ay benim evim Beyaz cıkmazda hiç

Yani avantajıda cok dezavantajıda
Sonucta cocuk yedim tamam doydum diyebilir
Zaten yediklerinin cogu cöp olcak yere saga sola atcak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…