Mamadan bir saat sonra uyudu peşine uyumadı aslında..bizimkibin saatleri çok ters 2 olmadan uyumuyo
ya bizimde öyleydi çok uğraştım yeni yenş düzene girmeye başladı. Çok video izledim yazı okudum. Ordan edindiklerimi sana yazayım eksik bişey varsa sizde dikkat edersin. Öncelikle gece uykusu için gündüz uykusunu iyi alması gerekliymiş öğlen 12den önce ve sonra olmak üzere 2 uzun uyku (toplam 3-4 saatlik) uyuması lazımmış. Bunun harici şekerlemeler yapabilirmiş. Uyandıktan sonra ayakta kalma süreleri bir buçuk en fazla iki saat. Bu süreyi aşarsa da uyumakta güçlük çekiyorlar. Uykusu gelince odaklanmaları ve hareketleri azalıyor, gözünü yüzünü ovuşturıyor, gaz pozisyonunda omzuna alınca daha durgun oluyor kafasını omzuna yaslıyor filan böyle uyku belirtileri gördüğün anda uyutacakmışsın. Ve en önemlisi 5 ten sonra uyutmayın diyorlar ama benim kız dayanamıyor o kadar saat 7 de ağlıyor uyutun beni diye bi yarım saat uyutuyorum mecbur, bu sebeple yatış saatimiz 9a kayıyor. 8 gibi rutinlere başlıyoruz (ben banyo yaptırmıyorum) ortamı sessiz ve loş yapıyorum, biraz muhabbet ediyoruz, Polar pijamalarını giyiyor, altını değiştiriyorum, emziriyorum, gaz çıkartmak için omzuma alıyorum sırtına pat pat yaparken çok kısık ses tonu ile konuşuyorum (şimdi uyku zamanı, büyümek için uyumalısın, sabah uyanınca seninle oyunlar oynayacağız vs tarzı) sonra pış pış eee eee faslı başlıyor omzumda mayışıyor zaten gözler yarı kapalı hale geliyor. Yatağına yatırıp biraz da orda başının yanına yatağa hafif vurarak pış pış eee eee yapıyorum uyuyor. Amaaaaa bazen 20 dk bazen 30 dk bekliyorum başında çünkü uyanmaya çalışıyor her uyanmaya çalıştığında yatağına hafif vurarak çok kısık sesle pış pış yapıyorum tekrar dalıyor. Derin uykuya geçince belli oluyor zaten ben de hooop çay keyfine kaçıyorum bu şekilde 11e kadar filan uyuyor ondan sonra zaten hep emzir, gaz çıkar, pışpışla, yatır şeklinde sabah oluyor.

Aynı fikirdeyim büyük kızıma da yapmıştım mama sandalyesine oturturum bizi le birlikte. Yerdi hep 4. Ayı doldursun yoğurt meyva suyuyla başlarım azar azar tattırırım yemeklerden. Şuan su da veriyorum ben ilk kızımda yeme problemi yaşamadım çok şükür inşallah Asyakul ta öyle olur

Ya zamani gelince daha detayli paylasir misin tecrubelerini?

Makineyi arastirdim ben. Cok pratikmis ama paslaniyormus. Surekli temizlik gerekiyormus. Ben de o aparatlardan almaya karar verdim.

Kızlarımız adaş:) bir arkadaşımız ve kuzenim çok etkili oldu Asya adini koymamizda.zaten sevdiğimiz bir isimdi.onlar da cocuklarimiz kız olsaydı Asya adını koyacaktık deyince emin olduk:)
Hepsinin kaderleri güzel olsun inşallah

Bizimki de 3400 doğdu 3000 e düştü şimdi 4850 falan kilo olarak sınırda diil bebişlerimiz ama kilo alımları alt sınırda ben de biraz endişeliyim 9 aralığa kadar kilo aldırmam lazım

Geçecek canım zor oluyo ama sabret. Benimki geçti ama arada yine memeyi almak istemiyo zorlamiyorum hemen kanepeye yatırıp emzik veriyorum biraz bakiniyo sonra yine meme veriyorum aliyo cok sukur

Bizimki de 3400 doğdu 3000 e düştü şimdi 4850 falan kilo olarak sınırda diil bebişlerimiz ama kilo alımları alt sınırda ben de biraz endişeliyim 9 aralığa kadar kilo aldırmam lazım
Bizde cuma doktora gidicez o zamana biraz kilo aldırsam diye uğraşıyorum aksine kızım naza çekiyor. Emerken uykusu geliyor filan sütüm de bazen ne güzel dolu dolu bazen yok gibi, ayarsız bu memeler

insallah. bende su veriyorum epey zamandır. ağzı kuru gibi geliyodu içime sinmiyodu. sudan bişey olmaz ki. mamalar bile suyla yapılıyor. hepimiz sorunsuzca atlatırız insallah

Kızlar oğlum ishal olmuş bez çekmiş kakasını, sokol şurup kullanıyoruz, ondan oldu sanırım dökerken biraz fazla mı kaçtı acaba. Emziriyorum şuan, su da versem mi, sıvı azlığı olmasın korkuyorum, mama da veriyorum 24 saatte 3-4 kez.

Memur musunuz? Bunlar için nasıl sorgu yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…