Ya bu çay keyfi bende de var , kızım doğduktan sonra daha çok çay keyfi yapar oldum
Ben akşamları saat kaçta uyutuyorum dikkat etmedim 7-8 gibi sanırım bende bir bakayım

Ben o kadar rahat olacağımı sanmıyorum ama mama sandalyesine oturtup önğne koyarım edeplice yesşn
Aynen bende yani çocuktur tabiki keşfedecek döke saça yiyecekte o kadar da yüreklendirmem heralde duvarlara fln sıçratmasın malum hep evde olmayacağız dışarda yemesi de var bunun zaten 5.aydan sonra 1 yaşına kadar 4 gün babanne de olacak sonra süt iznim bitince 5 gün babanne de babanne usulü beslenir. Ama yemek konusunda rahat olurum sınırlayıcı olmam önemli olan kaliteli içerik olması , keza görümcem çocuğuna hiçbir şey tattırmazdı yemez yemez diye şimdi bir çok şeyi yiyemiyor. Annesi de yani kv kendi kızı olmasına rağmen müdahale etmiyordu , herkesin kendi çocuğu fln diye , torunda olsa emanet çocuk gözüyle bakıyor korkuyor

kizlar bugün yumurtayı yedim yaklaşık 1 saat sonra bebikim sapıttı yine acayip kustu alakali midir ???
çok enteresan bişey oldu mama yaptım kusunca süt vermeyim dedim gastrotuss verinceye kadar dedim
kız mamaya ağzı ni sürdürmedi bi deneyim dedim memeyi dayadım emdi
hay Allah'ım ne alemler

Memur musunuz? Bunlar için nasıl sorgu yaptınız
Hayır memur değilim özel sektör
Bana yatan rapor paraları sisteme bu şekilde geçmiş , yani ilk ayın maaşı misal 22 günlük
2.ayın maaşı önceki aydan kalan eksik günde eklenmiş hali ile 36 gün gibi yatıyor , bana öyle yattı yani onun açıklamasını yaptım
Sonraki ay normale dönüp tam 1 aylık yatmış
Son yatacak olan yine eksik gün yatacak bitiyor sonra

Kizlar benim gogusler fena..ilk gunlerde ki yarali hallere donecegim sanki.bir cekisi var isiriyomu ne yapiyo sabaha kadar sizladi buyudukce boyle mi olcak ya dislerinin ciktigini dusunemiyorum
Evet benim minnoşta bu sabah bir kalktı daha güçlü çekiyor çekiştiriyor napıyorsun dedim yavaş senin hepsi kaçmıyor

Kızlar eşlerle aranız nasıl bizim flört etmeye bile halimiz olmuyor kendimizden geçtik .
Gece kızım kalktığında ben emzirirken eşim de süt ısıtıyor sonra gazını çıkarıyor yatıyoruz , o da Full kalkıyor yani benimle , bu ara koşuşturmalı bir dönemdi eşim ekstra yorgundu ben zaten kayık sanki suratım sararmaya başladı kansızmıyım acaba
Haftaya sağlık ocağıma gidip hem kan tahlili yaptıracağım hem 3.doz tetenoz aşısı olacağım

beşik ihtiyacı olanlar trendyolda indirimler var bilginiz olsun hatta mağaza adı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kv de sabah çorba icirmicen mi artık biz iciriyoduk tadına baksin diyo

Kizlar siz adet olmaya basladiniz mi yav ben hala olmadim. Olacakmisim gibi hafif bir agrim var kac gundur ama yok gelen giden. Doktorum da bi 6 7 ay olmazsin gibi bir sey demisti
Ben de hala adet olmadım, doğum yapalı 83 gün oldu. Aynen doktorum da bana 6 ay hatta emzirmeye devam edersen 1 sene bile olmayabilirsin dedi. Tabi adet olmamak hamile kalmaya engel değil :)) aman dikkat :))

Ben korse kullanmaya yeni başladım ablam verdi önden kopçalı içine zar zor sıkıştırdım kendimi işe yarar mi dersiniz. Canım çıktı sabahtan beri kızı al emzir salla kaldır kondur karnımdaki baskıyla perişan oldum , gün içinde kaç saat kalsa faydalı olur. Doğumdan sonra 500 gr fazlalık kalmıştı şimdi 1 kg oldu fazlalık o kadar önemli değilde doğumdan sonra gerçekten fizik başka bir hal alıyor kızımda ağırlaştı heralde emzirirken sırtım omzum ağrıyor artık evde hareket yapmaya başlayacağım , kol-omuz-sırt hareketleri

doğumdan sonra 2 kez mi oldun? ben de 73. gün oldum. o da leke gibiydi 2-3 günde bitti. daha da olmadım. noluyor vücuduma benim günlerim hiç şaşmazdı
Cok normal duzensizlik.. oldum ama benimde duzensizdi yumurtlamatrihinde bir daha oldum 15gunde bi oldu yani..

Bende aldim gunde 6 8 saat arasi takmaliymis..ben cok kotuyum ya dogumda almadigim kiloyu emzirirken aldim bir de her goren ay kilo almissin demesi yok mu..sporsuz veremem bunyeyi biliyorum ama ameliyattan sonra en az 6 ay sporda onerilmiyo simdilik kaldim boyle sisko sisko

Aynen benimkininde memeyi ağlayıp bırakmasının sebebi çok süt gelsin istediği icin sinirleniyo agliyor..bende sürekli memr değiştiriyorum ki dolandan emsin..bana zaten çok saçma geldi yarım saatte emzirmek benim ki zaten süt yoksa çıldıriyo iyice ajite etmiş olurum oğlumu

Ya bu bünye meselesi ben hamilelik öncesi de hamilelikte de hep sağlıklı besleniyordum 9 kg almıştım , bana göre ne az ne çoktu vücut o şekilde programlanmıştı bence , ihtiyacı olanı aldı yağa da ihtiyaç var. ben şuan 48 kg güçsüz hissediyorum dökülmeye başladım sanki , eskisi gibi sağlıklı da beslenemiyorum ne bulursam yiyorum böyle yapmasam kendi kilomdan da düşük kiloya ineceğim demekki rakamlar çok önemli değil o yüzden ama 2 ay sonra işe başlayacağım caaanım pantolonlara bacağım zor girdi üst tarafa hiç yaklaşmıyor bile fizik bir değişik oldu , üstelik o pantolonların kalıplarını çok zor bulmuştum bilmiyorum nasıl olacak evde çalışmalara başlayayım

Teşekkür ederim evet uykusu gelince ve onu ertelemiď olursam o zamanda emmek istemiyo çok sinirlenuyo..bende omzuma alip uyutuyorum son zamanlar..önceden ayagimda salliyodum..simdi mememde yada omzumda..uyanıklik süresi 2 saati geçmemiď olmasi çok mantıklı ams bazen duruyoruz öyle 5 6 saat bile geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…