Ya bebislerin kakasi sivi oluyor ya, emin misin ishal oldugundan? Bence biraz bekle ishalse zaten normalden fazla siklikta kaka yapar, o zaman doktoruna sorup verirsin? Cunku ben de bir keresinde ishal oldugunu dusunmustum ama devami gelmemisti...

aaa doğru belki ilaçtan aynen öğürmlk
ben de çiçeğe döktüm

Kızlar bizim adet düzeni ne zaman oturur ki? Kırkım çıktıktan hemen sonra adet oldum iki gündür de adet olacakmisim gibi bi ağrı var hani olamiyorum da normalde 25 günde bir oluyodu hiç aksatmadan

Kızlar bizim adet düzeni ne zaman oturur ki? Kırkım çıktıktan hemen sonra adet oldum iki gündür de adet olacakmisim gibi bi ağrı var hani olamiyorum da normalde 25 günde bir oluyodu hiç aksatmadan
Benimde cok duzenliydi dogum oncesi..dogum sonrasi 2 kez duzensiz oldu. Suanda 5 gun gecikti..herhalde 3.den sonra falan duzene girer..

Benimde cok duzenliydi dogum oncesi..dogum sonrasi 2 kez duzensiz oldu. Suanda 5 gun gecikti..herhalde 3.den sonra falan duzene girer..
Ben de bugün yarın olurum heralde emzirirken karın ağrısı hiç cekilmiyo. Hep karnım agrirdi böyle doğum yapınca geçer derlerdi gecmiyomus

Ya bebislerin kakasi sivi oluyor ya, emin misin ishal oldugundan? Bence biraz bekle ishalse zaten normalden fazla siklikta kaka yapar, o zaman doktoruna sorup verirsin? Cunku ben de bir keresinde ishal oldugunu dusunmustum ama devami gelmemisti...
Dünden önceki gün sabah akşam yaptı ishal değildi. Bu kez yaparken sesini de duydum, bir de bez anında bütün kakayı içine çekmiş, beklicem tabi, şimdi bi yandan emiyor bi yandan uyuyor kucağımda.

Kizlar grip oldugunu bebegin nasil anlariz sabah pespese hapsurdu baya simdide oksurmeye basladi 2 -3 sefer..sabah burnuda dolmustu temizledim

Kizlar grip oldugunu bebegin nasil anlariz sabah pespese hapsurdu baya simdide oksurmeye basladi 2 -3 sefer..sabah burnuda dolmustu temizledim
Hapşuruklar öksürükler bende de oluyor. Soğuk algınlığında ateş olmazmış burun akıntısı olurmuş. Birşeyi yoktur kuzucuğun inşallah.

Dünden önceki gün sabah akşam yaptı ishal değildi. Bu kez yaparken sesini de duydum, bir de bez anında bütün kakayı içine çekmiş, beklicem tabi, şimdi bi yandan emiyor bi yandan uyuyor kucağımda.
Her bezin fotoğrafını çek bence canım doktora da atarsın isterse

doğumdan sonra 2 kez mi oldun? ben de 73. gün oldum. o da leke gibiydi 2-3 günde bitti. daha da olmadım. noluyor vücuduma benim günlerim hiç şaşmazdı

Ben sleepyide primayıda popoya yapısık kullanıyorum sızdırma hic olmadı
Tazyikli kaka yaptıgında tasmalar oluyor tabi
Daha once konusu gecti mi bilmiyorum yetisemiyorum hizina buranin sleepy kullaniyorim ben dogumdan beri. Ama artik lastik kisimlari cok sikmaya basladi oglumun. Sizde de oyle mi? Oluyorsa primada da oyle mi? 2 numaraya yeni geçtik biz. Yine ayni lastik izleri. Bez kucuk gelmiyor onu biliyorum ama neden oyle anlamadim nen mi fazla sıkıyorum acaba

kaç kg bebeğin? biz 3 kullanıyoruz. bu zamana kadar 1 mi kullandın?

Kizlar siz adet olmaya basladiniz mi yav ben hala olmadim. Olacakmisim gibi hafif bir agrim var kac gundur ama yok gelen giden. Doktorum da bi 6 7 ay olmazsin gibi bir sey demisti

Canim hapsuruk bende de oluyor onun bir suru sebebi varmis. Burun tikanikligi da odanin kuru olmasiyla alakalk olabilir demisti bana hemsire. Oksuruk bizde de bikac gundur gunde 1 2 defa oluyor ama hasta gibi degil kuru oksuruk sanki. Ben de hic bilmiyorum nasil anlasilir. Halsiz olur sanki ya da huzursuz olur bi yeri agriyorsa. Ya da burnu hep akar, hep dolar gibi dusunuyorum. Tecrubeli anneler yazsin da ogrenelim biz de

Günde 7defaya kadar yapması normal diye biliyorum. Anne sütü alan bebeklerin kakası sıvı olur canım. Benim oğlan da lavmandan sonra 5günde bir yapmaya başladı şükür. Öncesinde bir tık kıvamlıydı ama şimdi beze yayılıyor ishalmiş gibi. İlaç dozu da fazla gelmiş olabilir. Bünyesi alışkın değil sık sık emzir istersen ki telafi etsin.
Kizlar benim gogusler fena..ilk gunlerde ki yarali hallere donecegim sanki.bir cekisi var isiriyomu ne yapiyo sabaha kadar sizladi buyudukce boyle mi olcak ya dislerinin ciktigini dusunemiyorum
Gaz birikmiş olabilir. Üşüttüyse de sancı yapmış olabilir . Hırsla alıyorlar memeyi öyle olunca.
Diş dönemi sıkıntılı memeler için. İsyan ediyorlar ama onlar da zamanla boyun eğip lastik gibi oluyorlar. Bebiş nereye çekerse
Hiç unutmam oğlum diş dönemi önce ağrıdan memede bile duramaz, az biraz yatışınca memedende ayrılamazdı. Uyuttuktan sonra memeyle beraber yatağa koyup sonra ağzından çıkartırdım. Diğer türlü geri uyanıyordu. Düşün nasıl sündüğünü
Merak etme sonra düzeliyor

Bilmiyorumki belki de hormonlardandır o zaman daha yoğun içeriktir belki de sütümüz

Ama her bebek aynı olmaz ki , iştahsız dönemi üstelik. Toparlar annesi zaten 4900 da iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…