kaç kg bebeğin? biz 3 kullanıyoruz. bu zamana kadar 1 mi kullandın?

Bende 2-3 arası kullanıyorum 1 baya baya kücük 5küsür kg için ondan olabilir sıkması veya cok sıkıyorda olabilirsin

Bence sen ebeyi dinleme bizimkinin de kilosu az olduğu için çok araştırdım doktora da sordum 4 saatten fazla uyursa uyandırıp emzir dedi çocuğun uykuya da ihtiyacı var dedi zaten bizim kız dördüncü saatte uyanıyo en geç

Ay bizim eşimle özel hayatımız kalmadı yaaBebiş akşam 8 de huzursuzluğa başlıyo gece en erken 12de uyuyo biz de pert oluyoruz direk uyuyoruzAkşam yemeğini bile aynı anda yiyemiyoruz

Yamuna da 6-8 saat giyinin yazıyor ama bana ara ara daral geldiği için düzenli kullanamıyorum

Tamam canım çok sağol. Ben de 4.aydan sonra ona başlayayım o zaman. Bu gidişle bizde mecbur vericez gibi ama biberonsuz çok zor oluyor artık

Ya benimki de artık zaten 2-3 saatte bir emmeye kalkar oldu. Bence de uyku da lazım kilo için.

Ah ya kızım müsade etse yansın geceler modundayız da nerdeee dün oh 11de yattı azcık koklasalım dedik hemen uyandı pis
Sizkinler gibi 7-8de yatsa cocugum neler neler yapacazda gece gece anca öpüş koklaşa hal kalıyor
Resmen bitmeyen enerjim var du bakalım ne zaman patlıcam

Daha cok var ek gıdaya falanda gececek bence simdiden gerek yok
Bende anne sütüyle besliyorum bikaç kere biberonla verdim zar zorda olsa aldı ucunu ıslatıp süt tadını getirdim falan
Bizimki emzikte almıyor emzik kullanıyorsa işin daha kolay

ayy ben de 8 de falan yatsa diyorum ama nerde

kendisi obez mi, ben 5 saatte de kaldirmiyom

Bende öyle bazen hadi İpek uyudu çay demleyelim diyoruz , tam bardaklara koyucaz uyanıyor hanımefendi ilgisi alakası uzun sürüyor uyutması 2 saat bekleyip bayatlayan çay içtik ama inatla içtik yani

Yamuna da 6-8 saat giyinin yazıyor ama bana ara ara daral geldiği için düzenli kullanamıyorum
Ben bugün başladım kasım kasım kasılarak iş yapıyorum inat ettim bakalım sabah -10 akşam 18 arası takacağım , evde spor hareketlerine de başlayacağım tipim kaydı düzeltmem lazım acil.

Ben bugün başladım kasım kasım kasılarak iş yapıyorum inat ettim bakalım sabah -10 akşam 18 arası takacağım , evde spor hareketlerine de başlayacağım tipim kaydı düzeltmem lazım acil.
Minyoncuksun toparlarsın bi süre gece kalorilerini kessen :)

emziği aliyo ama ben vermek istemiyorumistemiyorum nedense bi hevesle aldım emziği baktım tutuyo bi kaç kez daha verdim öğürdü şimdi vazgeçtim devam etsem alacağına inanıyorum. İlk cocugumda çok sikinti yaşadım ezikte biberonda almıyordu ve ben 12 saat çalışıyordum kendini de annemide perişan etti çocuk aynı hataya düşmek istemiyorum bu sefer 8 saat calısıcam ama ya yine ayni sıkıntıları yaşarsa annem diye korkuyorum. O zaman emzige devam etsem çocukta annemde rahat edermi acaba

Bende 40dqn sonra adet oldum hemde 7 8 gün sürdü..simdide adet zamanım geldi geçiyor olmadım daha galiba bi ara böyle düzensiz gidecek..
Benim 9 gün surmustu şimdi zamanı geldi geçti bakalım ne zaman olacak

Bende tefalin yağsız pişiren kızartma makinesinden var onda başka şeylerde pisirilenebiliyo tabi ben hiç yapmadım da acaba oğlum için kullanabilir miyim sebzeler onda pişebilir hemde buharli gibi
Bende de var o. Daha dogrusu esim bekarken almis. Evde oyle duruyor. Bi kere patates kizarttik ama temizlemesi cok zahmetli. Kaldirdim oyle duruyor.

Gerçekten uyanıklık suresi 2 saati geçince çok huzursuz oluyo bizimki de uyuyamiyo dalamiyo meme de istemiyo. Ben iki saati gecirmemeye çalışıyorum kırkbeş dk bi saat bile uyusa yetiyo ona gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…