Ah ya kızım müsade etse yansın geceler modundayız da nerdeee dün oh 11de yattı azcık koklasalım dedik hemen uyandı pis
Sizkinler gibi 7-8de yatsa cocugum neler neler yapacazda gece gece anca öpüş koklaşa hal kalıyor
Resmen bitmeyen enerjim var du bakalım ne zaman patlıcam
Aman maşallah annelik bitip bitip tez vakitte küllerinden yeniden doğmakmış Onların bir gülüşüne yorgunluk kalmıyor dimi Yaşasın annelik kızım uyudu da şimdi sevinçliyim hahahh valla öykü size bir izin verse kardeş gelir diye korkuyor sanırım o yüzden yanlız bırakmıyor sizi amma da emoji koydum
Evet evet gece ıvır zıvırı azalttım , şimdi hedefim tatlıyı minimal düzeye indirmek
Sağlıklı beslenmeye dönüş yapmak istiyorum zamanla oda olur bakalım , o zaman insanın cildi bile daha güzel oluyor ama işte şuan en iyi seçenek protein , kış sebzeleri ürkütücü biraz
emziği aliyo ama ben vermek istemiyorumistemiyorum nedense bi hevesle aldım emziği baktım tutuyo bi kaç kez daha verdim öğürdü şimdi vazgeçtim devam etsem alacağına inanıyorum. İlk cocugumda çok sikinti yaşadım ezikte biberonda almıyordu ve ben 12 saat çalışıyordum kendini de annemide perişan etti çocuk aynı hataya düşmek istemiyorum bu sefer 8 saat calısıcam ama ya yine ayni sıkıntıları yaşarsa annem diye korkuyorum. O zaman emzige devam etsem çocukta annemde rahat edermi acaba
Evet yokluğunda avunacak bişeyler lazım o yüzden emzik kurtarıcı
Meme reddinden dolayı emziği azalttım dedim kv ye, azalt ama kesme dedi , ben işe gidince ne yapacak 5 aylık bebekle korktu tabi emzik kurtarıcı olacak yapacak bişey yok
Carsamba gunu de bizim sunnetimiz var napcaz cok korkuyorum. Zaten huysuz hep agliyor o zaman napcaz bilmiyrm. Sunnet yaptiran arkadaslar durumlar nasildi
Bence de.
Aç kalsa bir saniye susmaz.Biraz bekleyeyim de karnım doysun demeyecekleri gibi.
Zayıf da olabilir yeterki sağlıklı olsun.benim kız 3-4 günde kaka yapıyor.kuzenimin kızı günde 3-4 defa yapıyor.aralarinda 2 gün var.Benimki daha minyon.çok şükür ikisi de sağlıklı.
Eveeet oldu. 2de oldu 3 saat sonra acin altini fitil yapin sonra bir 3 saat sonra tekrar bir fitil yapin sonra isterseniz baticon z.yagi surebilirsiniz gunluk hayatiniza devam edin dedi. Suan biraz huzursuz mizmizlaniyor ama pipisi yok gibi kalmis anlamadim oyle mi oluyor. Yaptiran arladaslar yardimci olursa sevinirim.
2 yasında cocugu olan arkadasım var benzetmek gibi olmasın ama bizimkide aynen böyleydi hala böyle dedi
Uykular haram bize üc bes sene daha demedi deme
emziği aliyo ama ben vermek istemiyorumistemiyorum nedense bi hevesle aldım emziği baktım tutuyo bi kaç kez daha verdim öğürdü şimdi vazgeçtim devam etsem alacağına inanıyorum. İlk cocugumda çok sikinti yaşadım ezikte biberonda almıyordu ve ben 12 saat çalışıyordum kendini de annemide perişan etti çocuk aynı hataya düşmek istemiyorum bu sefer 8 saat calısıcam ama ya yine ayni sıkıntıları yaşarsa annem diye korkuyorum. O zaman emzige devam etsem çocukta annemde rahat edermi acaba
Emzik hayat kurtarıcı bişey bence ama benimki almıyor
En son iki sefer öyle bi inatlastı ki agzından burnundan kustu bende vazgectim haliyle
Emziği alıyorsa biberonuda alır diye düşünüyorum
Sağıp sağıp dene istersen
Aman maşallah annelik bitip bitip tez vakitte küllerinden yeniden doğmakmış Onların bir gülüşüne yorgunluk kalmıyor dimi ☺ Yaşasın annelik kızım uyudu da şimdi sevinçliyim hahahh valla öykü size bir izin verse kardeş gelir diye korkuyor sanırım o yüzden yanlız bırakmıyor sizi amma da emoji koydum
Hahah son yazdıgına koptum
Renkli renkli olmus ne güzel işte bol emoji
Ya aynen kardesten korkuyor kesin eşimi öpüncede bi huysuzlanıyor zaten anne karnında baslamıstı kıskanclıklara
Valla uyurken bile seviyorum sıfır sinir sanki almıslar sinirlerimi bulutların üstünde gibiyim
Halbuki ölmüşüm aglayanım yok yorgunluktan
Evet evet gece ıvır zıvırı azalttım , şimdi hedefim tatlıyı minimal düzeye indirmek
Sağlıklı beslenmeye dönüş yapmak istiyorum zamanla oda olur bakalım , o zaman insanın cildi bile daha güzel oluyor ama işte şuan en iyi seçenek protein , kış sebzeleri ürkütücü biraz
Sen baklavaları gündüz tüketsen bile dark eder emin ol
Bizde kestaneye sardık iki haftadır her aksam yiyoruz ve eski pantolonlarım sıkmaya basladı belli kilo almışımda tartılmaya korkuyorum
Hehehee aynı ben. Ben de hamileyken sadece 9 kilo almıştım herkes ne güzel hiç kilo almadın diyordu. Süt yapsın diye komposto, muhallebi, incir, pekmez ve daha bi sürü şey yiye yiye şiştim tartılmaya korkuyorum. Bi de çok kilo almasam bile vücudun şekli değişti doktorum bana mekik çek karnın için demişti ama hiç sporla falan uğraşasım yok.
Bünyede alısıyor bence yorgunluga uykusuzluga
Gece 3 saat uyusun derin uykumdan kalkıp ay kalkmadı bişeymi oldu cocuga diye nefesini kontrol ediyorum hala
Benim doğum öncesi kiloma son 2 kilom kalmıştı ama süt olsun diye zorla yedim hem kilo aldım hem yedikçe iştahım açıldıBi arkadaşımın önerdiği diyetisyen var yarın telefonla görüşücem bakalım ne dicek
Kızlar bugün eşim geliyor biz kızla memleketteydik.annelerden birini götürmek yerine biz kaldık.bide eşim bir gündüz bir gece çalışıyor olunca bakamam diye gidemedim evimize.Halbuki burda çok güzel örnekler vardı ama ben cesaret edemedim bide çok minik doğmuştu bebeğim 37.haftada su an toplandi cok sukur.her neyse şu an yolda eşim kızımız 2 aylıkken gitmişti şu an 3 ay 10 günlük:)çok farkli gelecek ikisine de zaten kiz görüntülü aramada bile ağzı kulaklarında dinliyordu babasini:)birkaç gün memlekette kalıp evimize döneceğiz.Bu gece kvde kalıriz artık biz mi koklasiriz kiziyla mi hasret giderir uyur mu bilemem:)12 saatlik yol bide hayırlısı bakalim:)sağ salim gelsin de
Geçecek canım zor oluyo ama sabret. Benimki geçti ama arada yine memeyi almak istemiyo zorlamiyorum hemen kanepeye yatırıp emzik veriyorum biraz bakiniyo sonra yine meme veriyorum aliyo cok sukur
Kizlar benim gogusler fena..ilk gunlerde ki yarali hallere donecegim sanki.bir cekisi var isiriyomu ne yapiyo sabaha kadar sizladi buyudukce boyle mi olcak ya dislerinin ciktigini dusunemiyorum
Ben de aynı durumdayım ya korkuyorum İnan acıkmasından
Kremlerden çok karbonatlı su etkili geldi bana tavsiye ederim
Bol karbonat biraz su, pamukla sürüyorum pedle kapatıyorum
Kızlar eşlerle aranız nasıl bizim flört etmeye bile halimiz olmuyor kendimizden geçtik .
Gece kızım kalktığında ben emzirirken eşim de süt ısıtıyor sonra gazını çıkarıyor yatıyoruz , o da Full kalkıyor yani benimle , bu ara koşuşturmalı bir dönemdi eşim ekstra yorgundu ben zaten kayık sanki suratım sararmaya başladı kansızmıyım acaba
Haftaya sağlık ocağıma gidip hem kan tahlili yaptıracağım hem 3.doz tetenoz aşısı olacağım
Ben gündüz kafamda planlıyorum bu akşam beyime biraz özenli olacağım pijamaları çıkarıp saçlarımı güzelce toplarım vs
Akşam olup o geldiğinde çabucak karnımızı doyurup kızı uyutup kendim de uykuya koşuyorum valla her defasında böyle oldu
Çekiniyorum da nasıl tekrar yakınlaşacağız diye