Temizlemesinde bi şey yok ki canım makineye atıyosun yıkanıyoBende de var o. Daha dogrusu esim bekarken almis. Evde oyle duruyor. Bi kere patates kizarttik ama temizlemesi cok zahmetli. Kaldirdim oyle duruyor.
Ben de eşimi ikna etsem yaptircam. Kilo alımı dusuk biraz toparlansin diyo ama en uygun zaman şimdiOldunuz mu sünneti. Çok korktuğun gibi olmamıştır inşallah. Ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Inşallah huy falan değiştiremezler
Ay dimi ya biz evde pert gezince onlarda halimize üzülüyor be fazla anlayışlılar galibasağol canım inşallah ya ağlıcam memeler bugün çok fena oldu ilk zamanki yaralar gibi
Ben de aynı durumdayım ya korkuyorum İnan acıkmasından
Kremlerden çok karbonatlı su etkili geldi bana tavsiye ederim
Bol karbonat biraz su, pamukla sürüyorum pedle kapatıyorum
Ben gündüz kafamda planlıyorum bu akşam beyime biraz özenli olacağım pijamaları çıkarıp saçlarımı güzelce toplarım vs
Akşam olup o geldiğinde çabucak karnımızı doyurup kızı uyutup kendim de uykuya koşuyorum valla her defasında böyle oldu
Çekiniyorum da nasıl tekrar yakınlaşacağız diye
Bana bi tek hamile pantolonum oluyo süt olsun diye diye yediklerimden oğlum değil ben kilo aldımSen baklavaları gündüz tüketsen bile dark eder emin ol
Bizde kestaneye sardık iki haftadır her aksam yiyoruz ve eski pantolonlarım sıkmaya basladı belli kilo almışımda tartılmaya korkuyorum
Gözün aydın canım bende memlekette 40 i mi yapıp evime gelmiştim ve o kadar sure bile oyle uzun gelmiştiki...evimi çok özledim..eşimde bi ara 2 hafta gelemedi yanımıza oğlumuzu gördüğünde çok şaşırmusti nasıl bu kadar büyüdü diyeKızlar bugün eşim geliyor biz kızla memleketteydik.annelerden birini götürmek yerine biz kaldık.bide eşim bir gündüz bir gece çalışıyor olunca bakamam diye gidemedim evimize.Halbuki burda çok güzel örnekler vardı ama ben cesaret edemedim bide çok minik doğmuştu bebeğim 37.haftada su an toplandi cok sukur.her neyse şu an yolda eşim kızımız 2 aylıkken gitmişti şu an 3 ay 10 günlük:)çok farkli gelecek ikisine de zaten kiz görüntülü aramada bile ağzı kulaklarında dinliyordu babasini:)birkaç gün memlekette kalıp evimize döneceğiz.Bu gece kvde kalıriz artık biz mi koklasiriz kiziyla mi hasret giderir uyur mu bilemem:)12 saatlik yol bide hayırlısı bakalim:)sağ salim gelsin de
Hayırlısı olsun canım. En kısa sürede iyileşir inşallah. Kantoron kullan bence z. yağı yerineEveeet oldu. 2de oldu 3 saat sonra acin altini fitil yapin sonra bir 3 saat sonra tekrar bir fitil yapin sonra isterseniz baticon z.yagi surebilirsiniz gunluk hayatiniza devam edin dedi. Suan biraz huzursuz mizmizlaniyor ama pipisi yok gibi kalmis anlamadim oyle mi oluyor. Yaptiran arladaslar yardimci olursa sevinirim.
Evet oyle yapacagim kendim yapiyorum kantoronu onu kullanicam. Siz yaptiracak misinizHayırlısı olsun canım. En kısa sürede iyileşir inşallah. Kantoron kullan bence z. yağı yerine
Salladım, ayakta bile salladım ama yok, beni memeden ibaret görüyor illa memede uyuyacak. Tamam memede uyuyor, yerine koyduğum an açıyor gözünü bugün.Sallayarak uyutsan öyle de mi uyuyor? Bizim ki de öyledi 3-4 gündür düzeldi biraz.
Allah kavuştursunKızlar bugün eşim geliyor biz kızla memleketteydik.annelerden birini götürmek yerine biz kaldık.bide eşim bir gündüz bir gece çalışıyor olunca bakamam diye gidemedim evimize.Halbuki burda çok güzel örnekler vardı ama ben cesaret edemedim bide çok minik doğmuştu bebeğim 37.haftada su an toplandi cok sukur.her neyse şu an yolda eşim kızımız 2 aylıkken gitmişti şu an 3 ay 10 günlük:)çok farkli gelecek ikisine de zaten kiz görüntülü aramada bile ağzı kulaklarında dinliyordu babasini:)birkaç gün memlekette kalıp evimize döneceğiz.Bu gece kvde kalıriz artık biz mi koklasiriz kiziyla mi hasret giderir uyur mu bilemem:)12 saatlik yol bide hayırlısı bakalim:)sağ salim gelsin de
Geçmiş olsun. İki tane çocuk cerrahına gittik, acele etmeyin dediler biz şimdilik vazgeçtik. Bir buçuk yaşından önce önermiyoruz sesi bir tanesi, pipi daha gelişecek dedi. Kendi çocuk doktoru yaptırabilirsiniz diyor. Siz atlatmışsınız ne güzel, çabuk iyileşsin kuzuEveeet oldu. 2de oldu 3 saat sonra acin altini fitil yapin sonra bir 3 saat sonra tekrar bir fitil yapin sonra isterseniz baticon z.yagi surebilirsiniz gunluk hayatiniza devam edin dedi. Suan biraz huzursuz mizmizlaniyor ama pipisi yok gibi kalmis anlamadim oyle mi oluyor. Yaptiran arladaslar yardimci olursa sevinirim.
Ayni aynii..gelmeden 1 saat once pijamalari cikartiyorum ama flortlescek halim kalmiyo o da farkinda kizin oldugundan beri opmuyosun bile beni dedi sikayetci degilin ilginin kziinda olmasindan gerci dese de icerlemis belli kisağol canım inşallah ya ağlıcam memeler bugün çok fena oldu ilk zamanki yaralar gibi
Ben de aynı durumdayım ya korkuyorum İnan acıkmasından
Kremlerden çok karbonatlı su etkili geldi bana tavsiye ederim
Bol karbonat biraz su, pamukla sürüyorum pedle kapatıyorum
Ben gündüz kafamda planlıyorum bu akşam beyime biraz özenli olacağım pijamaları çıkarıp saçlarımı güzelce toplarım vs
Akşam olup o geldiğinde çabucak karnımızı doyurup kızı uyutup kendim de uykuya koşuyorum valla her defasında böyle oldu
Çekiniyorum da nasıl tekrar yakınlaşacağız diye
Bir de alıştırma bardağı silikon uçlu ve damlatmaz olacakmış. Tam olarak kaçıncı aydan sonra başlanmalı bilmiyorum ona bakmak lazım canım.Tamam canım çok sağol. Ben de 4.aydan sonra ona başlayayım o zaman. Bu gidişle bizde mecbur vericez gibi ama biberonsuz çok zor oluyor artık
Sen baklavaları gündüz tüketsen bile dark eder emin ol
Bizde kestaneye sardık iki haftadır her aksam yiyoruz ve eski pantolonlarım sıkmaya basladı belli kilo almışımda tartılmaya korkuyorum
Evet tatlıları öğlen bile yesem fark eder senelerdir ilk kez saate bakmaksızın kafama göre yiyorum , ama enerjim azalsa da eskisi gibi elim ayağım titremiyor , ağır Tatlı yerine kekte kesiyor mesela. Bu arada ben hamilelikte sağlıklı beslenirken sen kafana göre herşeyi yiyordun , lohusalıkta da ben
Kestane çok severim , fırında mi pişiriyorsunuz
Hahah valla hepimiz aynı sen biraz daha fazla yoruluyor olabilirsin anne kanguru olmak zorHahah son yazdıgına koptum
Renkli renkli olmus ne güzel işte bol emoji
Ya aynen kardesten korkuyor kesineşimi öpüncede bi huysuzlanıyor zaten anne karnında baslamıstı kıskanclıklara
Valla uyurken bile seviyorum sıfır sinir sanki almıslar sinirlerimi bulutların üstünde gibiyim
Halbuki ölmüşüm aglayanım yok yorgunluktan
En basından beri sütü su bile yapar moralim yeründe olsun sütüm olur inanısım oldugu için cok almış olsamda bir ayda verdim dogum kilomuBana bi tek hamile pantolonum oluyo süt olsun diye diye yediklerimden oğlum değil ben kilo aldım
Şimdide yiyorum ama insan gibi yiyorumHahah valla hepimiz aynı sen biraz daha fazla yoruluyor olabilirsin anne kanguru olmak zordimi ya insanın içi gidiyor bakarken tüm dünyamız onlar şimdi çok şükür bu günümüze
Dimi ya niye böyleAyni aynii..gelmeden 1 saat once pijamalari cikartiyorum ama flortlescek halim kalmiyo o da farkinda kizin oldugundan beri opmuyosun bile beni dedi sikayetci degilin ilginin kziinda olmasindan gerci dese de icerlemis belli kine yapayim o isten yoruluyo ben kizdan saat 9da uyuyakaliyorum koltukta yesilus
Doktorum İzmirin en iyi proflarından biri canım hiç de risk almayan bi doktor bana mekik çekebilirsin dedi hatta muhakkak mekik çek korse falan işe yaramaz dedi. Kırkım çıktıktan sonra demişti sanırımYa benim var da bu kadar erken izin verilmiyo ic dikisler icin
TesekkurlerGeçmiş olsun. İki tane çocuk cerrahına gittik, acele etmeyin dediler biz şimdilik vazgeçtik. Bir buçuk yaşından önce önermiyoruz sesi bir tanesi, pipi daha gelişecek dedi. Kendi çocuk doktoru yaptırabilirsiniz diyor. Siz atlatmışsınız ne güzel, çabuk iyileşsin kuzu ❤
Benimkide çok zorlayınca kusuyor ama sanki alışacak artık arada kabul edip 30 sn falan emiyor önce oda yoktu.ben şey yapıyorum öğurene kadar ağzında damaklarini kaşır gibi tutuyorum hoşuna gidiyor gülüyor falan.oyle öyle alıştıracağım.Emzik hayat kurtarıcı bişey bence ama benimki almıyor
En son iki sefer öyle bi inatlastı ki agzından burnundan kustubende vazgectim haliyle
Emziği alıyorsa biberonuda alır diye düşünüyorum
Sağıp sağıp dene istersen
Doktorun kimdi canım senin?Doktorum İzmirin en iyi proflarından biri canım hiç de risk almayan bi doktor bana mekik çekebilirsin dedi hatta muhakkak mekik çek korse falan işe yaramaz dedi. Kırkım çıktıktan sonra demişti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?