Oldunuz mu sünneti. Çok korktuğun gibi olmamıştır inşallah. Ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Inşallah huy falan değiştiremezler
Ben de eşimi ikna etsem yaptircam. Kilo alımı dusuk biraz toparlansin diyo ama en uygun zaman şimdi

Ay dimi ya biz evde pert gezince onlarda halimize üzülüyor be fazla anlayışlılar galiba geçen yaklaşmaya çalıştı İpek uyuyor ben dışa giriyorum diye kaçtım mecbur

Sen baklavaları gündüz tüketsen bile dark eder emin ol
Bizde kestaneye sardık iki haftadır her aksam yiyoruz ve eski pantolonlarım sıkmaya basladı belli kilo almışımda tartılmaya korkuyorum
Bana bi tek hamile pantolonum oluyo süt olsun diye diye yediklerimden oğlum değil ben kilo aldım

Gözün aydın canım bende memlekette 40 i mi yapıp evime gelmiştim ve o kadar sure bile oyle uzun gelmiştiki...evimi çok özledim..eşimde bi ara 2 hafta gelemedi yanımıza oğlumuzu gördüğünde çok şaşırmusti nasıl bu kadar büyüdü diye
Ev gibisi yok canım kendine güven evde kafanda rahat olur..ben çok şükür kavuştum evime böyle daha huzurluyum isler bi şekilde giriyo yoluna ben haftada bazen 10 günde bi yardimci alıyorum..yemegimide uyurken yapiyorum hemen bi düzen oturtursun sende

Hayırlısı olsun canım. En kısa sürede iyileşir inşallah. Kantoron kullan bence z. yağı yerine

Sallayarak uyutsan öyle de mi uyuyor? Bizim ki de öyledi 3-4 gündür düzeldi biraz.
Salladım, ayakta bile salladım ama yok, beni memeden ibaret görüyor illa memede uyuyacak. Tamam memede uyuyor, yerine koyduğum an açıyor gözünü bugün.
Az önce babasının omzunda uyudu. Onun gelmesini beklemiş sanırım. Bezini değiştirecektim ona da fırsat kalmadı, inşallah pişik fln olmaz.

Allah kavuştursun

Geçmiş olsun. İki tane çocuk cerrahına gittik, acele etmeyin dediler biz şimdilik vazgeçtik. Bir buçuk yaşından önce önermiyoruz sesi bir tanesi, pipi daha gelişecek dedi. Kendi çocuk doktoru yaptırabilirsiniz diyor. Siz atlatmışsınız ne güzel, çabuk iyileşsin kuzu

Ayni aynii..gelmeden 1 saat once pijamalari cikartiyorum ama flortlescek halim kalmiyo o da farkinda kizin oldugundan beri opmuyosun bile beni dedi sikayetci degilin ilginin kziinda olmasindan gerci dese de icerlemis belli ki ne yapayim o isten yoruluyo ben kizdan saat 9da uyuyakaliyorum koltukta yesilus

Tamam canım çok sağol. Ben de 4.aydan sonra ona başlayayım o zaman. Bu gidişle bizde mecbur vericez gibi ama biberonsuz çok zor oluyor artık
Bir de alıştırma bardağı silikon uçlu ve damlatmaz olacakmış. Tam olarak kaçıncı aydan sonra başlanmalı bilmiyorum ona bakmak lazım canım.

Hahah valla hepimiz aynı sen biraz daha fazla yoruluyor olabilirsin anne kanguru olmak zor dimi ya insanın içi gidiyor bakarken tüm dünyamız onlar şimdi çok şükür bu günümüze

Bana bi tek hamile pantolonum oluyo süt olsun diye diye yediklerimden oğlum değil ben kilo aldım
En basından beri sütü su bile yapar moralim yeründe olsun sütüm olur inanısım oldugu için cok almış olsamda bir ayda verdim dogum kilomu
Sezeryan oldugu için ön tarafta löp göbek kaldı ama yinede sıkıda olsa oluyo pantolonlarım :)
Kiloyu kilolu olmayı sevmiyorum zaten afacan bıdıgım yoruyor birde kilom olsa depresyona girerdim kesin

Hahah valla hepimiz aynı sen biraz daha fazla yoruluyor olabilirsin anne kanguru olmak zor dimi ya insanın içi gidiyor bakarken tüm dünyamız onlar şimdi çok şükür bu günümüze
Şimdide yiyorum ama insan gibi yiyorum
Hamileyken baya porsiyonlarım büyümüştü
Aman sarmayın kestaneye gerçekten sonu gelmiyor
Düzce kestanesi meshurdur ordan getirttik baya bi mudavimi olduk
Tencerede cok cok az suyla fırındaki gibi yapıyoruz daha kısa sürede pişiyor
Valla cok şükür yorsun hiç önemli değil saglıgı sıhhati yerinde olsunda ❤

Dimi ya niye böyle derlerdi de inanmazdım yok artık o kadar mı yani falan , daha fazlasıymış bende öyle kendime çeki düzen veriyorum saçımı tarayıp tekrar topluyorum üstümü değiştirip dişimi fırçalıyorum nemlendirici sürüyorum dudağıma fln , sonra mutfakta bişeyler tıkınırken buluyorum kendimi

Ya benim var da bu kadar erken izin verilmiyo ic dikisler icin
Doktorum İzmirin en iyi proflarından biri canım hiç de risk almayan bi doktor bana mekik çekebilirsin dedi hatta muhakkak mekik çek korse falan işe yaramaz dedi. Kırkım çıktıktan sonra demişti sanırım

Tesekkurler Bircok doktor yenidogan sunnetini onerirken ve genel anesteziye gerek kalmadan lokal anesteziyle halledilebilecek yastayken ve en onemlisi agrisini acisini hatirlamayacak yastayken yaptiralim dedik insallah iyi dusunmusuzdur

Benimkide çok zorlayınca kusuyor ama sanki alışacak artık arada kabul edip 30 sn falan emiyor önce oda yoktu.ben şey yapıyorum öğurene kadar ağzında damaklarini kaşır gibi tutuyorum hoşuna gidiyor gülüyor falan.oyle öyle alıştıracağım.

Doktorum İzmirin en iyi proflarından biri canım hiç de risk almayan bi doktor bana mekik çekebilirsin dedi hatta muhakkak mekik çek korse falan işe yaramaz dedi. Kırkım çıktıktan sonra demişti sanırım
Doktorun kimdi canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…