Temizlemesinde bi şey yok ki canım makineye atıyosun yıkanıyo 2 parça zaten elde bile yıkasan çok kolay
Actifry'dan bahsediyoruz degil mi? Bizimkinde daha cok parca vardi sanki. Yag icinde kalmisti. Belki eski modeldir bizimkisi. Bayagi once almis esim cunku.

Bizde bugün yaptırdık rotateq olanı. Aşı sonrası yan etki yaşadınız mı hiç? Uyku hali falan?
Biz de rotateq olani yaptirdik galiba. 3 doz olandi bu degil mi? Biz ikinci ay asilariyla yaptirmistik. Genel olarak uyku hali olmustu. Bi suru asi olmustu ayni anda ama. Siz galiba 3-5-7. Aylarda yapilan programi sectiniz. Biz 2-4-6'da olani sectigimiz icin baska asilarla denk geliyor.

Yahu benim minnakta mı bi gariplik var çok yaramaz da ben mi kabullenmek istemiyorum bilmiyorum ama gündüzleri ayağımda salladığımda bile derin uykuya geçmiyo hiç bi işimi yapamıyorumEmerken hep gözü kapalı sanırım orda şekerlemesini yapıyo diye derin uykuya geçemiyo ama memede uyumasını da bi türlü engelleyemedim emmesi bitince de kocaman açıyo gözleriniVar mı bi çözümü olan

Bir hafta once yaptirdik biz canim. Eve gider gitmez sargiyi acin dedi bize. Her actigimizda kantaron ve verdigi ilaclari kullandik. Pipisi beze degmesin diye de kopuk bardak kesip koyduk doktorun onerisiyle. 3 gun sonra banyo yaptirdik ve kantaron disindaki ilaclari biraktik. Yarasi kabuk bagladigi icin kantaron suruyoruz. Pipinin beze degdigi yere de surun dedi kabuklar dusene kadar. Biz cok rahat atlattik. Agri kesici fitil verdi ama yapmadik. Cok agrisi olursa yaparsiniz dedi. Benim icim rahat etsin diye 2 kez calpol verdik ama vermesek de olurdu. Sadece sargiyi cikartirken ilk altini acmamizda cok fena agladi.
Pipisi yok gibi kalmis derken nasil anlamadim. Dikisleri gorunuyor mu?

Tesekkurler Bircok doktor yenidogan sunnetini onerirken ve genel anesteziye gerek kalmadan lokal anesteziyle halledilebilecek yastayken ve en onemlisi agrisini acisini hatirlamayacak yastayken yaptiralim dedik insallah iyi dusunmusuzdur
Bizim doktorumuz da en dogru donem 2-6 ay arasi dedi. 2 yasindan sonra hic onermiyorlar belli bir yasa kadar. Bence cok iyi oldu erken yaptirmak. Dusunsene buyuse, her seyin farkinda olacak. Belki eli pipisine gidecek. Bezliyken ve hicbi seyin farkinda degilken kurtulduk cok sukur.

Doktorumuz bize iki doz yapcaz dedi. Biz 10 gün sonra 3 aylığız. Peki menenjit aşısı konusunda ne karar verdiniz yaptıracak mısınız ve doktorunuz nasıl bir takvim önerdi

Hic dikis falan gorunmuyor onceden bildigin pipiydi simdi kirmizi bir sey gorunuyo icinde ve pipinin yarisini kesmisler gibi

Sonrasında sorunolmadı şükür. Bizde aşılardan önce konak vardı hala savaşıyoruz
Konak bizde de var maalesef doktorumuz özel bir ürün vermedi şu an zeytinyağı önerdi bakalım geçecek mi

Bazen oluyor öyle günler ya. Bizim kerata da geçen 7den gece 3 e kadar uyumadı. Gündüz de pek uyumamıştı. Uyumadıkça daha agresif oluyorlar uykuya daha çok direniyorlar

Doktorumuz bize iki doz yapcaz dedi. Biz 10 gün sonra 3 aylığız. Peki menenjit aşısı konusunda ne karar verdiniz yaptıracak mısınız ve doktorunuz nasıl bir takvim önerdi
Evet yaptiracagiz. 6. Ayda ilk doz, 8. Ayda 2. Doz, 12-23. Aylar arasinda hatirlatma dozu ola takvimi onerdi bize.

Eklentiler

• 20191119_140418.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 35
Doktorum İzmirin en iyi proflarından biri canım hiç de risk almayan bi doktor bana mekik çekebilirsin dedi hatta muhakkak mekik çek korse falan işe yaramaz dedi. Kırkım çıktıktan sonra demişti sanırım
Allah allah ben hamile kalmadan sporla zayifladigimdan biraksalar kosa kosa giderim salona ama arastirdim okudugum tum yazilarda 6 ay diyordu spor icin bir sormak lazim..biraz zorlasam kendimi ameliyat yerinde agri vs hissettigimden kalkismadim bile..

Ağrı hissediyorsan hiç zorlama o zaman

Ağrı hissediyorsan hiç zorlama o zaman
Gecen ayakta salladim kizi bir de korse taktim onda bile supheye dustum yani 2 ay oldu ama ömur boyu ameliyatli oldugumu unutmadan yasicam herhalde sezeryanin sıkıntısı..valla sirf bu yuzden 2.cocuk fikri bile cok uzak geliyo

Geçen gün kim oyun halısı sormuştu , bana ablam vermişti. Bugün kızımın3.ayı şerefine kurdum , salona getirdiğimde direk dikkatini çekti yatırdım baya kaldı , eğlendi çıngıraklı ve müzikli oyuncaklarda var almayan varsa tavsiye ederim

Bondigo
BP2014 Serüven Ormanı Oyun Halısı

Sizin bebeğinizde de atopik dermatit mi vardı? Dünkü bir mesajınızı okudum bioderma kullanıyormuşsunuz? Merak ettiğim cilt kuruluğu ve kızarıklıklarınız aşıdan sonra arttı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…