Teşekkür ederim:)aynen canım işe şubatta baslayacagim annem bakacak kiza.o zamana kadar zaten evde olacağım temizlikçi alırım yemegi eşim de yapıyor.hayırlısı bakalım inşallah

Evet yaptiracagiz. 6. Ayda ilk doz, 8. Ayda 2. Doz, 12-23. Aylar arasinda hatirlatma dozu ola takvimi onerdi bize.
Memenjit için iki tip varmış doktorumuz ikisini de önerdi 2. Şer doz şeklinde. Siz sadece bexsero mu yaptıracaksınız? Menenjit aşısı konusunda her doktor farklı birşey söylüyor aklım karışmadı değil. Ama Memenjitten Allah korusun çok korkuyorum. Bişey kapacağız diye çocuğu kalabalık ortama sokmaktan korkuyorum. Fazla pimpiriğim biraz da

Bizimkide bu..baya vakit geciriyoruz :)

Bizimki de 3400 doğdu 3000 e düştü şimdi 4850 falan kilo olarak sınırda diil bebişlerimiz ama kilo alımları alt sınırda ben de biraz endişeliyim 9 aralığa kadar kilo aldırmam lazım
Canim kilo olayina takilmayin. Bazi cocuklarin yapisi boyle. Sonucta kasaba dana yetistirmiyoruz. benim ilk bebek ayda 400 ile 500 gram alirdi hep. Dogum boyu ve kilosu fazlaydi sirf o nedenden ötürü boyu ve kilosu ust sinirdaydi. Hala daha yemek yemez cok yemek secer ama boyu kilosu yasitlarindan fazla. Genetik oldugunu dusunuyorum.
Simdiki bebegim de gecen ay guzel kilo almisti. Bu ay 500 gr almis. Oyle biyu ve kilosu ustlerde degil. Ister istemez ilk cocukla kiyasliyorum ama oglum da ortalama kiloda gidiyor. Kiyasladigimi fark edince sacmalama plm diyorum kendime. Bu ay az alir sonraki ay cok?alir.

Canim bilmez miyim, benim babam menenjitten vefat etti. Doktorumuza sordum ikisini yaptirmamiz gerekir mi diye. Gerek yok, ben de cocuklarima sadece bunu yaptirdim dedi.

Canim bilmez miyim, benim babam menenjitten vefat etti. Doktorumuza sordum ikisini yaptirmamiz gerekir mi diye. Gerek yok, ben de cocuklarima sadece bunu yaptirdim dedi.
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah.

Benim bebekte oyle. Ama cok fazla egzamasi var. Core satin pembe kremvsurutorum arada. Banyo sonrasi da zeytinyag surutorum. Ozel sampuan ve nemlendirici almadim daha. Cocuk alerjiye randevu almaya calisiyorum alamiyorum.o bolumdeki doktora danisip almak istiyorum. Arkadasim sebamed sampuan ile gecirmis. Cocuk doktoru da sebamed nemlendirici kullan demisti.

2 yasında cocugu olan arkadasım var benzetmek gibi olmasın ama bizimkide aynen böyleydi hala böyle dedi
Uykular haram bize üc bes sene daha demedi deme
Bende 8 yaşında var o modelden. Hala uykuyu sevmez. Uyku cok faydasiz, sadece gozunu kspatiyorsun diyor. bebekken gece uyurdu ama gunduz hic uyumazdi.

O nasil oluyor gomulu pipi
Doktor kontrolünü ihmal etmeyin. Yapman gereken birşey var mı diye öğrenin mutlaka. Masaj dedikleri Deriyi aşağı çekerek yapılan birşey önerisi olucaktır muhtemelen. Uygulamasını göstersin doktorunuz

Bebedor soft spout önerdiler emzirme grubunda kendi bebegine kullanmış 10 günlükken bende onu aldım gelince deniycem

Eklentiler

• FDB3C24B-6155-4AE6-B99E-F70D7C3AF407.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…