Doktor kontrolünü ihmal etmeyin. Yapman gereken birşey var mı diye öğrenin mutlaka. Masaj dedikleri Deriyi aşağı çekerek yapılan birşey önerisi olucaktır muhtemelen. Uygulamasını göstersin doktorunuz
Devlet hastanesinde yaptirdik ben ellerimi yikamaya gitmistim o ara cikarmislar ameliyathaneden doktor hic kontrol falan dememis ilac falan da vermemisama cuma gunu bi gideyim siz yaptirmis miydiniz

Egzeması çok yok eklem yerlerinde kuruluk var küçük küçük pütürlü. Bugün ilk defa bacağında kırmızılık vardı üstü pullu gibi aksi gibi doktordan geldikten sonra oldu. Doktorumuz bünyesi alerjik olabilir dedi atopik görünüyor dedi ama sıkıntı olmaz dedi. Cildi kuru dedi evde mustela losyonumuz vardı onu kullan dedi. Yüzüve kulak arkaları için de linola yüz kremi yazdı
Merak ettiğim bu durum bizim yediklerimiz le mi alakalı. Doktorumuz hiç söylemedi öyle bişey o an aklıma da gelmedi sormak. Ne yememem gerekiyor sen nasıl yapıyorsun?

Sut ve yumurta alerjisi cikmadi kan testinde. O nedenle yumurta ve sut urunleri diyetini biraktim. Herseyi yiyorum. Ben genetik oldugunu dusunuyorum. Esimde ve bende de artti egzamalarimiz. Esim baya fena oldu hatta. Bebek te oyle.

Bebedor soft spout önerdiler emzirme grubunda kendi bebegine kullanmış 10 günlükken bende onu aldım gelince deniycem
Bebedor yumuşak uçlu alıştırma bardağı diye geçiyor o mu ki? Valla kaşıkla vermek filan çok zor olduğundan süt sağmayı bile bırakmıştım kaşık biberon mu alsam diyordum ama olmazsa bundan alalım zaten ek gıdaya geçince ihtiyaç olacak bu tip bişeye sanırsam

Alt sınıra düşerse doktor mama başlatacağı için ister istemez takıyorumBana şu anda bile çok zayıf gelmiyo bebişim ama bakalım yani isteğim doktor mamayı artıralım demesin yeter

Ben de hiç sevmem kiloyu. Bi de sadece basenlerle gobekten aldım

Alıştırma bardağı ile mi verilmesi öneriliyor mamayı ? Bende aventin var alıştırma bardağı daha hızlı gider sanki biberona göre mantığı anlamadim

Deneyimledin mi canim? Ne yapmak, neye dikkat etmek gerek? Bugun yasca buyuk bi arkadasim sacmalik dedi kuzeninin kizinda hic ise yaramamis. Bebek oyuncak sanmis yiyecekleri tadina bile bakmadan saga sola atmis. Aylarca ac kaldi dedi.

Sut ve yumurta alerjisi cikmadi kan testinde. O nedenle yumurta ve sut urunleri diyetini biraktim. Herseyi yiyorum. Ben genetik oldugunu dusunuyorum. Esimde ve bende de artti egzamalarimiz. Esim baya fena oldu hatta. Bebek te oyle.
Evet genetik olabiliyormuş. Eşim ve bende yok egzama. Bizim doktorumuz alerji testinden bahsetmedi hiç. Belki de egzaması çok olmadığından. Cildinin kuru olduğunu sürekli nemlendirmem gerektiğini söyledi. Deterjan kullanma sabun tozu kullan dedi.

Aynısı bizde var. Ayak üstü, el üstü, bacak göğüs ve yanlar. Kulak arkası hatta kulağın içi bile kuru. Biz de linola aldık. Evde mustela var ama hassas alerjik ciltler için olanı değil, normal. Doktor onu kullanma linola al dedi. Sonra mustelanın hassas olanını al dedi. Oğlum bi de bronşit oldu, ciğerleri falan fena. Doktor da süt diyeti verdi bana. Aşırı zorlanıyorum. Günde 2 kez yağla dedi. Bi de kaslarında gevşeklik var. Bakalım ne olacak, allah beterinden korusun

Ben de hiç sevmem kiloyu. Bi de sadece basenlerle gobekten aldım
Tamda buraya yazmıştım süt olsun diye yedikleriniz basen olarak dönmesin diye
Hep diyorlar cunku hamilelikte alınan kilo verilir emzirirken almayın diye
Ufak ufak tatlıyı kilo yapıcı seyleri porsiyon olarak kücült derim daha fazla almadan

Cok gecmiş olsun Rabbim tez şifa versin sanada kolaylıklar diliyorum

Bahsettiğim gruptaki doula mamajoo ya da wee öneriyor önemli olan yumuşak uçlu ve damlatmaz olması.
Ben lansinoh aldim. Emzigi cok guzel. Herhengibir boğum yok emzik kisminda. Huni gibi. Bebek istedigi kadarini agzina sokuyor. Cok yumusak. Diger biberon emziklerinden cok farkli. Deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…