Gazı olabilir mi acaba bacaklarını kendine çekiyor mu? Benim kızımın da gazı olduğunda ağlayarak uyanma durumu var.
Gazdan yana pek sorunumuz kalmadi aslinda oyle olsa uyuyamazda uyuyo bi 30 dk sonra aglayarak kalkiyor

Günaydin kizlar..gündüz uykularimiz cok kisa kısa ve aglayarak uyaniyor sizinde öyle mi? Cok üzülüyorum kabus mi görüyor,tam dalamiyorda onun huzursuzlugu mu..istisnasiz her uykusundan uyanisi aglayarak
atak haftasındayız bu yüzden olabilir. biz atlattık darısı sizlere :) kaç gündür sadece dün iyiydi. gündüz uykusu yaptı, huzursuz değildi. akabine bu gece de iyiydi. haftayı atlattık sanırım.

Günaydin kizlar..gündüz uykularimiz cok kisa kısa ve aglayarak uyaniyor sizinde öyle mi? Cok üzülüyorum kabus mi görüyor,tam dalamiyorda onun huzursuzlugu mu..istisnasiz her uykusundan uyanisi aglayarak
Bizim de öyle canım gazdan dolayı oluyor muhtemelen. 4. Aydan sonra düzene giriyormuş. İlk üç ay bebek anne karnındaki gibi sarıp sarmalandığı için yalnız kucakta ve pusetinde rahat uyurmuş, kendini güvende hissedermiş.

Masallah kilo alimi gayet güzel..biz de 7 8 saat uyuyoruz hatta ben kaldirmasam kalkmayacak cocuk..okudugum makalelerde vs.hep 2.aydan sonra gece 1 kez kalkabilir diyor ama demek ki kilo alimina göre yorum yapiyor doktorlar.. bende merak icindeyim en son 5 kiloyduk bakalim ne kadar aldik 3.ayda gunduz uykulari bizde de kisa kisa bizimkiler gece depoluyor

atak haftasındayız bu yüzden olabilir. biz atlattık darısı sizlere :) kaç gündür sadece dün iyiydi. gündüz uykusu yaptı, huzursuz değildi. akabine bu gece de iyiydi. haftayı atlattık sanırım.
Yok yavrum kisada olsa uyuyo kalkiyo emiyo biraz oynuyo tekrar yatiriyorum o zaman ses ama uyanislar hep aglayarak guvende hissetmiyo herhalde kundak falan yapiyorum halbuki acaba o mu bunaltiyo uyaninca bizim kizin cadi saatleri 4de baasliyo aksam ustu cocugub huyu suyu degisiyo 8e kadar canimi cikartiyo 4e kadar melek

Evet muhtemelen ondan..gaz sancisinin aglamasi daha siddetli bizde.bu sanki korku gibi sesimi duydugu an susuyo

oylamaya katılınız

Evet muhtemelen ondan..gaz sancisinin aglamasi daha siddetli bizde.bu sanki korku gibi sesimi duydugu an susuyo
Arkadaşım bir kitap verdi okumaya başladım, orda öyle diyor. Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabın adı. Oğlum kucağımda uyurken okuyorum Yukarıda yazdığım sebeplerden ilk 4 ay uyku eğitimi verilmezmiş, uykuyu bölen etmenler ortadan kalkmalıymış gaz gibi. İnstada sayfası var bebekveuyku diye.

Umarim güzel haberlerini alırsın kuzunun

Ya ben de anlamadım. Doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Üstüne basa basa söylüyorum kilo alımı gayet normal ama daha fazla da alabilirdi dedi benim takıntılı olduğumu da biliyor. Bakalım geceleri 4 saatte bir emzircem zaten uyuyor emerken uykusu açılmıyor. Ama rahatsız etmek istemiyordum. Bu ay öyle deneyeceğim.

İlk zamanlarda en kıymetli beslenmenin gece beslenmesi olduğunu söylemişti. Söyle düşün gece yersek kilo alıyoruz bebislerde de öyle herhalde...

Erkek bebek olduğu için öyle kilolu durmuyor. Aldığı kilo kas kemiğe gidiyor. Cok etli butlu değil zaten oğlum. 6500 kg şu an ama normal bir bebek. Yüzü de yanakları da öyle tombalak değil. Ben kemikli ve kasliyim. Bana çekti galiba. Boyumuz babaya posumuz anaya

Kızlar dün oğlum uykudan uyanır uyanmaz çığlık atarak uyandı. 20 dk falan susmadı iç çekerek ağladı. Emmek bile istemedi. Sanki uzun süre emzirmemişim de sinirlenmiş gibi ağladı. Sonra sakinleşti, emdi, gülücükler saçmaya başladı. Ben anlamadım bir yeri ağrıyor olsa sakinleşmezdi. Bir yerde okumuştum anne karnında olmadığını anladıklarında çığlık atarak uyanırlar. O zaman hemen kucağınıza alın kokunuzu alsın yazıyordu. Böyle durumlar oldu mı sizde de?

Arkadaşlar verem aşısı iz bırakır dedi doktor ama oğlunun kolunda iz yok. Tutmadı mı acaba?

Öyle şeylere pek inanmam ben. Muhtemelen anlık bir gaz sancısı yaşadınız. Sonra gaz yer değiştirdi yada çıktı ve rahatladı. Arada olabiliyor böyle şeyler. Ağrısı olsa hasta olsa sürekli bir hal alır. Merak etme iyidir be işin

Bakalim bizim doktor ne diyecek. Ben de merakla bekliyorum kilosunu ogrenmeyi.

En güzel spor bebegimizi emzirmek deli kalori verdiriyor
Birde nerde yasıyorsun bilmiyorum ama eşinle aksamları al cocugunuda cık biraz yürüyüş yapın şifa gibi gelir

Size de çok geçmiş olsun. Kuruyemişi bilmiyorum süt ürünü yok, süt içeren hiçbir şey yok, tatlı yok. Tarhana çorbası bile yok. Baya zorluyor beni. İnşallah haftaya biter. Oğlum bronşit olduğu için doktor şu an aşı yapamam belki 2 hafta sonra dedi, yine de çarşamba günü gidicez eğer iyi ise yapacak aşı. Çok alerjik bi bünyesi var, 2 yaşına kadar geçebilir de ömür boyu böyle kalabilir de dedi. Başladım kremi kullanmaya dün, bakalım henüz bi sonuç yok
Bir de kanda alerji testi yapıldı henüz sonucunu almadık

Canım rotayı menenjiti oldunuz mu olcakmısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…