Günaydin kizlar..gündüz uykularimiz cok kisa kısa ve aglayarak uyaniyor sizinde öyle mi? Cok üzülüyorum kabus mi görüyor,tam dalamiyorda onun huzursuzlugu mu..istisnasiz her uykusundan uyanisi aglayarak
Ben de sabah yazdım böyle bir şey. Oğlum da geçen gün gündüz uykusundan ağlayarak uyandı ve zor sakinleşti.

Ben de sabah yazdım böyle bir şey. Oğlum da geçen gün gündüz uykusundan ağlayarak uyandı ve zor sakinleşti.
Iste biz hep oyleyiz sesimi duyunca sakinlesiyo herhalde goremeyine korkuyo bilemiyorum zaten cok korkak bi yapisi var babasi sesli konussa emerken falan sıcriyo kapi hizli kapatilsin yine oyle

İyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dedi Etraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo

Çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah kuzucugun

Aldımı kilo peki farkediyormusun az cok
3 ay doldumu sizin
Evet tam 3 ay bitti bugün
Kilo aldı gibi hissediyorum ama boyda attıkları için aman aman bir şey göremiyorum
15 Gün oldu heralde aşıyı yaptırdığımızda tam ay ortasıydı , 5465 mi neydi artık haftaya bakalım doktor ne diyecek

Dil bağı olduk çok kolaydı 5 dk sürdü operasyon

Cok gecmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir

Ben de aynen öyle veriyorum ,buradan anladigim süt kişiden kişiye değişiyor ama benim emdikten sonra bazen yarim bazen 1 bazen 2 saat sonra önce bi gogsum sızlıyor o zaman anlıyorum emmek istediğini veriyorum alıyor memeyi.62 günlükken hastanede bez ,iç zıbın ve tulumla 6400 geldi masallah.doymasa almazdı bence.
Benimki öyle 2 2.5 saat beklemez

Ay bişi daha sorucam cok oldum ama :)
Sen hangi molfixi kullanıyorsun üc cesit var

Ben rota yaptirmiyorum ,çünkü rota yapılsa da yapılmasa da çoğu çocuk rotaya yakalanıyor.okul döneminde özellikle rota olmayan çok nadir.

Cok gecmis olsun. Erken almissin onlemini, kotulesmeden tedaviye baslamissiniz. Cabucak iyilesir annesi.

yorgunoz çok geçmiş olsun.bizde o korkuyla gittik şükür ciğer temiz ama riske atmamak için antibiyotik verdi.kizim 19 günlükken olmuştu bronşit dediğin gibi bir dönem tekrarlıyor ama sonra geçiyor.ben tecrübe ettim.biraz daha dikkatli olacaksın sen diğerlerine nazaran.
Eve makine alman çok iyi olmuş,hemencecik atlatır inşallah kuzucuk

Akşam bebek görmeye gittik apartmandan arkadaşıma,tüm komşular var di bayağı kalabalıktı.Benim ufaklık pusette durmayınca omzumda uyudu,komşumun annesi tutamadı kendini
Aaaa ama sen onu alıştırmışsın kokunaaa olur mu oyleee yarın çalışacaksın alıştırmasaydın kendine vs vs
Kadını ilk kez görüyorum la havle çektim içimden dışımdan ohhh bebek kokusunu çok özlemişim biz memnunuz halimizden dedim kadın şaşkın şaşkın sustu.yahu sanki siz mi bakıyorsunuz zorluğunu siz mi çekiyorsunuz size ne diyecektim de demedim artık

Ya onlem amacli antibiyotik verilmesi dogru mu, icim hic rahat degil bu konuda. Benim bebegim dogar dogmaz yogun bakimda kaldi. Onlem amacli antibiyotik verdiler, ama enfeksiyon olup olmadigini bilmiyorlardi. Yenidoganda test edilemiyormus, niye bilmiyorum. Ama sonradan anladik bosuna aldi antibiyotigi cunku once 10 gun kalacak antibiyotik yarim kalmaz dediler ama sonra 5. Gun duzeldi cikardilar. Hala icim rahat degil bu konuda. 3 yasina kadar antibiyotik almayan cocuklar ileride daha az hastalaniyormus. Niye emin olmadan veriyorlar bu kadar agir bir ilaci?

Ben büyüklerimden dolayı antibiyotiğe onyargiliyim hiç istemiyorum ama bizimkinin göz de enf olunca zatürre belirtisi olabiliyor röntgene girmesin biz önlem olarak başlayalım göz akmasaydı başlamazdım dedi.guvenmek durumunda kaldık.
Şimdi ufaklık ilacın tadını aldı ve öğürüyor hatta kusuyor antibiyotiği verince

An Antibiyotik bağırsak florasını bozuyor normalde gazlı idi antibiyotik kullanali iyice sancılanır oldu kuzum.Probiyotik damla da verdi florası için.Bol bol emzirip bağırsağı toparlasin ,hemen hasta olmasın diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…