- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ben de sabah yazdım böyle bir şey. Oğlum da geçen gün gündüz uykusundan ağlayarak uyandı ve zor sakinleşti.Günaydin kizlar..gündüz uykularimiz cok kisa kısa ve aglayarak uyaniyor sizinde öyle mi? Cok üzülüyorum kabus mi görüyor,tam dalamiyorda onun huzursuzlugu mu..istisnasiz her uykusundan uyanisi aglayarak
Iste biz hep oyleyiz sesimi duyunca sakinlesiyo herhalde goremeyine korkuyo bilemiyorumBen de sabah yazdım böyle bir şey. Oğlum da geçen gün gündüz uykusundan ağlayarak uyandı ve zor sakinleşti.
Amin, tesekkur ederim canim. Allah tum bebekleri korusun tum kotu ihtimallerden.Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Şimdi gelde yapma aşıyı
Çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah kuzucugunİyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dediEtraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo
Evet tam 3 ay bitti bugünAldımı kilo peki farkediyormusun az cok
3 ay doldumu sizin
Amin inşallahÇok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah kuzucugun
Dil bağı olduk çok kolaydı 5 dk sürdü operasyonsünnet ve dil bağı ameliyati için gün aldık 4 aralığaşimdiden stres sardı dört bir yanımı... Sünnet olanları okudum hep dil bağı operasyonu geçirecek arkadaşlar vardı. Oldunuz mu? Bilgi verir misiniz rica etsem?
Cok gecmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirİyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dediEtraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo
Ben de aynen öyle veriyorum ,buradan anladigim süt kişiden kişiye değişiyor ama benim emdikten sonra bazen yarim bazen 1 bazen 2 saat sonra önce bi gogsum sızlıyor o zaman anlıyorum emmek istediğini veriyorum alıyor memeyi.62 günlükken hastanede bez ,iç zıbın ve tulumla 6400 geldi masallah.doymasa almazdı bence.Bir de kızlar çocuk cerrahi ne sıklıkta emziriyorsun diye sordu. Bazen saatte bir bazen 2 saatte bazen yarım saatte bir falan dedim. Gündüzleri düzeni yok emzirme in dedim. Öyle yapma, çok yorulursun kaliteli sut birikmez dedi. En az 2.5 saat bekle sütun biriksin doymaz çocuk dedi. E bazen yarım saat sonra meme istiyor çocuk nasıl oyalayacagim ki ben 3 aylık bebeyi? Sizler ne sıklıkta emziriyorsunuz?
Ay bişi daha sorucam cok oldum ama :)Evet tam 3 ay bitti bugün
Kilo aldı gibi hissediyorum ama boyda attıkları için aman aman bir şey göremiyorum
15 Gün oldu heralde aşıyı yaptırdığımızda tam ay ortasıydı , 5465 mi neydi artık haftaya bakalım doktor ne diyecek
Cok gecmis olsun. Erken almissin onlemini, kotulesmeden tedaviye baslamissiniz. Cabucak iyilesir annesi.İyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dediEtraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo
Ben atlayim pure soft normal beyaza göre daha yumuşakAy bişi daha sorucam cok oldum ama :)
Sen hangi molfixi kullanıyorsun üc cesit var
Ya onlem amacli antibiyotik verilmesi dogru mu, icim hic rahat degil bu konuda. Benim bebegim dogar dogmaz yogun bakimda kaldi. Onlem amacli antibiyotik verdiler, ama enfeksiyon olup olmadigini bilmiyorlardi. Yenidoganda test edilemiyormus, niye bilmiyorum. Ama sonradan anladik bosuna aldi antibiyotigi cunku once 10 gun kalacak antibiyotik yarim kalmaz dediler ama sonra 5. Gun duzeldi cikardilar. Hala icim rahat degil bu konuda. 3 yasina kadar antibiyotik almayan cocuklar ileride daha az hastalaniyormus. Niye emin olmadan veriyorlar bu kadar agir bir ilaci?yorgunoz çok geçmiş olsun.bizde o korkuyla gittik şükür ciğer temiz ama riske atmamak için antibiyotik verdi.kizim 19 günlükken olmuştu bronşit dediğin gibi bir dönem tekrarlıyor ama sonra geçiyor.ben tecrübe ettim.biraz daha dikkatli olacaksın sen diğerlerine nazaran.
Eve makine alman çok iyi olmuş,hemencecik atlatır inşallah kuzucuk
Ay yesil olan igrenc. Bende 10'lu deneme paketi vardi. Bezin ici bildigin yesil boya. Rezalet bir bez.Ben atlayim pure soft normal beyaza göre daha yumuşakyeşil kullanmadim ama eski modeli zaten o daha serttir,
Ben büyüklerimden dolayı antibiyotiğe onyargiliyim hiç istemiyorum ama bizimkinin göz de enf olunca zatürre belirtisi olabiliyor röntgene girmesin biz önlem olarak başlayalım göz akmasaydı başlamazdım dedi.guvenmek durumunda kaldık.Ya onlem amacli antibiyotik verilmesi dogru mu, icim hic rahat degil bu konuda. Benim bebegim dogar dogmaz yogun bakimda kaldi. Onlem amacli antibiyotik verdiler, ama enfeksiyon olup olmadigini bilmiyorlardi. Yenidoganda test edilemiyormus, niye bilmiyorum. Ama sonradan anladik bosuna aldi antibiyotigi cunku once 10 gun kalacak antibiyotik yarim kalmaz dediler ama sonra 5. Gun duzeldi cikardilar. Hala icim rahat degil bu konuda. 3 yasina kadar antibiyotik almayan cocuklar ileride daha az hastalaniyormus. Niye emin olmadan veriyorlar bu kadar agir bir ilaci?
Antibiyotik bağırsak florasını bozuyor normalde gazlı idi antibiyotik kullanali iyice sancılanır oldu kuzum.Probiyotik damla da verdi florası için.Bol bol emzirip bağırsağı toparlasin ,hemen hasta olmasın diye dua ediyorum.Ya onlem amacli antibiyotik verilmesi dogru mu, icim hic rahat degil bu konuda. Benim bebegim dogar dogmaz yogun bakimda kaldi. Onlem amacli antibiyotik verdiler, ama enfeksiyon olup olmadigini bilmiyorlardi. Yenidoganda test edilemiyormus, niye bilmiyorum. Ama sonradan anladik bosuna aldi antibiyotigi cunku once 10 gun kalacak antibiyotik yarim kalmaz dediler ama sonra 5. Gun duzeldi cikardilar. Hala icim rahat degil bu konuda. 3 yasina kadar antibiyotik almayan cocuklar ileride daha az hastalaniyormus. Niye emin olmadan veriyorlar bu kadar agir bir ilaci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?