Amin inşallah teşekkür ederim

Iste biz hep oyleyiz sesimi duyunca sakinlesiyo herhalde goremeyine korkuyo bilemiyorum zaten cok korkak bi yapisi var babasi sesli konussa emerken falan sıcriyo kapi hizli kapatilsin yine oyle
Bir yerde okumuştum şimdi bulamıyorum. Bebeğiniz anne karnında olmadığını anladıktan sonra uykudan çığlık atarak uyanır, böyle durumda kucağınıza alıp sakinleştirin yazıyordu.

Ya malesef guvenmek zorundayiz. Insallah hemen atlatir.

Evet bizimkini oyaliyorum başında amuda kalkmadigim kalıyor... Ama hala mık miklaniyorsa memeye koyduğum an susuyor sakinliyor kuzum. Ya kaliteli süt demeleri bence sütun yağlanması manasında. O anlamda söylüyorlar herhalde. Belki haklı da olabilirler ama 3 aylık bebeğe dur annecim sutumuz azcık yaglansin dediğimde anlayacak sanki. Off valla en güzeli doktor yüzü görmemek galiba. Gece 4 saatte bir emzirmeye okey ama gündüz 3 5 saat tutamam çocuğu. Varsın Light süt içsin kuzum ne yapayım fit olur...

Biz ayni anda olduk ikisini. O kadar basit bir seymis ki yapildigini bile anlamadik. Sunnete odaklandik. Islemden ciminca yarim saat sonra emzirdim zaten. Hic aci cekmiyormus sonrasinda da.
Benim cerrah 45 dk ameliyathane süreci dedi. Senin galiba daha kısa sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Narkoz verilmiyor. Sedasyon hafif uyutma yapacaklarmış. Ayy çok stresliyim umarım biz de kolayca atlatırız

Çok çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin bir daha uğramasın kuzuya.

45 dk mi bizimki en fazla 15 dk surmustur. Belki sirayla aliyordur doktor, bekletiyordur. Bizi ilk sirada almisti. Bize de hafif uyutma yaptilar. Yarim saat bekletip sonra emzirmemi istediler. Kusma olmazsa cikarsiniz dediler. Bi sorun olmadi, hemen eve geldik.
Eve gelince ilk altini acmada cok agladi. Onun disinda hic sorun olmadi. Bakimlarini duzenli yaptik. Hala yapiyoruz kantaron yagiyla. Agri kesici vermeme bile gerek yoktu. Icim rahat etsin, belki agrisi vardir, odemi de alir diye 2 defa calpol verdim sadece. Insallah siz de sorunsuzca atlatirsiniz.

Annemin gününde yaşlı başlı bir teyze öyle dedi bana kucağa alışmış ne yapacaksın işe
başlayınca dedi.kayinbabam da kucağa alışmış diyor ben de işimiz ne gezdiririz dedim:)))yahu size ne ben bazen ağlamasa da alıyorum kucağıma çünkü almak istiyorum sarılıyorum kokluyorum ne yapalım öyle bırakalım yatsın mi eskiden şartlar onu gerektirmis boy boy 10 tane çocuk yapmışlar tabi hangi birini alsin kucagina yattıkları yerden büyümüşler

Deneyimledin mi canim? Ne yapmak, neye dikkat etmek gerek? Bugun yasca buyuk bi arkadasim sacmalik dedi kuzeninin kizinda hic ise yaramamis. Bebek oyuncak sanmis yiyecekleri tadina bile bakmadan saga sola atmis. Aylarca ac kaldi dedi.
Deneyimledim ve ben beğendim. Oğlum başından beri hep kendi yiyor genelde. Tabi benimkine haftanın 3 günü falan anneanne babaanne bakmıştı 9 Aydan sonra, dolayısıyla yarı blw yarı klasik oldu. İlk başlarda sadece tadıyorlar tabi midelerine çok bişey gitmiyor, benimki 8 ay falan sadece anne sütü almış gibi oldu. Bence facedeki blw grubuna katıl ve genel bilgileri bi oku. Benim kafama yatmıştı ve memnun da kaldım, çocuğumun peşinden koşmadım yesin diye, çizgi film izlerken ağzına tıkmadım, kendi damak tadını oluşturdu.

Çıktığında uyuyor muydu kuzucugun?

Ay bişi daha sorucam cok oldum ama :)
Sen hangi molfixi kullanıyorsun üc cesit var
Yok canım olur mu öyle şey benim için bir zevk klasik molfix yeşil paketlerden var elimde onlardan kullanıyorum ama pure soft 2 paket fln kullandım bir tık daha iyi diyebilirim , denemeyi düşünüyorsan ben gayet memnunum 1 kez bile sızdırma olmadı , orta torba kısmına çok güzel hapsediyor Islak mendili de şahane , şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…