TeşekkürlerCok gecmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir
İnşallah saolCok gecmis olsun. Erken almissin onlemini, kotulesmeden tedaviye baslamissiniz. Cabucak iyilesir annesi.
Amin inşallah teşekkür ederimyorgunoz çok geçmiş olsun.bizde o korkuyla gittik şükür ciğer temiz ama riske atmamak için antibiyotik verdi.kizim 19 günlükken olmuştu bronşit dediğin gibi bir dönem tekrarlıyor ama sonra geçiyor.ben tecrübe ettim.biraz daha dikkatli olacaksın sen diğerlerine nazaran.
Eve makine alman çok iyi olmuş,hemencecik atlatır inşallah kuzucuk
Bir yerde okumuştum şimdi bulamıyorum. Bebeğiniz anne karnında olmadığını anladıktan sonra uykudan çığlık atarak uyanır, böyle durumda kucağınıza alıp sakinleştirin yazıyordu.Iste biz hep oyleyiz sesimi duyunca sakinlesiyo herhalde goremeyine korkuyo bilemiyorumzaten cok korkak bi yapisi var babasi sesli konussa emerken falan sıcriyo kapi hizli kapatilsin yine oyle
Mühendisinoglundan takip ediyorum hep icerikleri aynı demiş o yüzden emin olamadım :)Ben atlayim pure soft normal beyaza göre daha yumuşakyeşil kullanmadim ama eski modeli zaten o daha serttir,
Bence aynı değil. Ben de pure&soft kullanıyorum. Normal beyaz paketten daha yumuşak,güzelMühendisinoglundan takip ediyorum hep icerikleri aynı demiş o yüzden emin olamadım :)
Kiyamam ben onlaraBir yerde okumuştum şimdi bulamıyorum. Bebeğiniz anne karnında olmadığını anladıktan sonra uykudan çığlık atarak uyanır, böyle durumda kucağınıza alıp sakinleştirin yazıyordu.
Ya malesef guvenmek zorundayiz. Insallah hemen atlatir.Ben büyüklerimden dolayı antibiyotiğe onyargiliyim hiç istemiyorum ama bizimkinin göz de enf olunca zatürre belirtisi olabiliyor röntgene girmesin biz önlem olarak başlayalım göz akmasaydı başlamazdım dedi.guvenmek durumunda kaldık.
Şimdi ufaklık ilacın tadını aldı ve öğürüyor hatta kusuyor antibiyotiği verince
Bizde de yplArkadaşlar verem aşısı iz bırakır dedi doktor ama oğlunun kolunda iz yok. Tutmadı mı acaba?
Canım başınız sağ olsun. Allah sizlere bebeğine saglik sıhhat versin. Hepimize inşallahAmin, tesekkur ederim canim. Allah tum bebekleri korusun tum kotu ihtimallerden.
Evet bizimkini oyaliyorum başında amuda kalkmadigim kalıyor... Ama hala mık miklaniyorsa memeye koyduğum an susuyor sakinliyor kuzum. Ya kaliteli süt demeleri bence sütun yağlanması manasında. O anlamda söylüyorlar herhalde. Belki haklı da olabilirler ama 3 aylık bebeğe dur annecim sutumuz azcık yaglansin dediğimde anlayacak sanki. Off valla en güzeli doktor yüzü görmemek galiba. Gece 4 saatte bir emzirmeye okey ama gündüz 3 5 saat tutamam çocuğu. Varsın Light süt içsin kuzum ne yapayımÇocuk cerrahın kolaysa gel de sen oyala bakalım duruyor mu diyeydin. Gündüzleri bizde aynıyız 2 saatten öncede emiyor. Daha doğrusu ne zaman isterse o zaman veriyorum. Önceden saatli vereyim falan dedim ama çocuk ağladıkça ağlıyor napayım yani durmayınca veriyorum. Doyunca kendi çekiliyor zaten. Kaliteli süt olayına da inanmıyorum ben niye kalitesiz olsun ki.
Benim cerrah 45 dk ameliyathane süreci dedi. Senin galiba daha kısa sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Narkoz verilmiyor. Sedasyon hafif uyutma yapacaklarmış. Ayy çok stresliyim umarım biz de kolayca atlatırızBiz ayni anda olduk ikisini. O kadar basit bir seymis ki yapildigini bile anlamadik. Sunnete odaklandik. Islemden ciminca yarim saat sonra emzirdim zaten. Hic aci cekmiyormus sonrasinda da.
Çok çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin bir daha uğramasın kuzuya.İyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dediEtraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo
45 dk miBenim cerrah 45 dk ameliyathane süreci dedi. Senin galiba daha kısa sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Narkoz verilmiyor. Sedasyon hafif uyutma yapacaklarmış. Ayy çok stresliyim umarım biz de kolayca atlatırız
Saol canim. InsallahCanım başınız sağ olsun. Allah sizlere bebeğine saglik sıhhat versin. Hepimize inşallah
Annemin gününde yaşlı başlı bir teyze öyle dedi bana kucağa alışmış ne yapacaksın işeAkşam bebek görmeye gittik apartmandan arkadaşıma,tüm komşular var di bayağı kalabalıktı.Benim ufaklık pusette durmayınca omzumda uyudu,komşumun annesi tutamadı kendini
Aaaa ama sen onu alıştırmışsın kokunaaa olur mu oyleee yarın çalışacaksın alıştırmasaydın kendine vs vs
Kadını ilk kez görüyorum la havle çektim içimden dışımdan ohhh bebek kokusunu çok özlemişim biz memnunuz halimizden dedim kadın şaşkın şaşkın sustu.yahu sanki siz mi bakıyorsunuz zorluğunu siz mi çekiyorsunuz size ne diyecektim de demedim artık
Deneyimledim ve ben beğendim. Oğlum başından beri hep kendi yiyor genelde. Tabi benimkine haftanın 3 günü falan anneanne babaanne bakmıştı 9 Aydan sonra, dolayısıyla yarı blw yarı klasik oldu. İlk başlarda sadece tadıyorlar tabi midelerine çok bişey gitmiyor, benimki 8 ay falan sadece anne sütü almış gibi oldu. Bence facedeki blw grubuna katıl ve genel bilgileri bi oku. Benim kafama yatmıştı ve memnun da kaldım, çocuğumun peşinden koşmadım yesin diye, çizgi film izlerken ağzına tıkmadım, kendi damak tadını oluşturdu.Deneyimledin mi canim? Ne yapmak, neye dikkat etmek gerek? Bugun yasca buyuk bi arkadasim sacmalik dedikuzeninin kizinda hic ise yaramamis. Bebek oyuncak sanmis yiyecekleri tadina bile bakmadan saga sola atmis. Aylarca ac kaldi dedi.
Çıktığında uyuyor muydu kuzucugun?45 dk mibizimki en fazla 15 dk surmustur. Belki sirayla aliyordur doktor, bekletiyordur. Bizi ilk sirada almisti. Bize de hafif uyutma yaptilar. Yarim saat bekletip sonra emzirmemi istediler. Kusma olmazsa cikarsiniz dediler. Bi sorun olmadi, hemen eve geldik.
Eve gelince ilk altini acmada cok agladi. Onun disinda hic sorun olmadi. Bakimlarini duzenli yaptik. Hala yapiyoruz kantaron yagiyla. Agri kesici vermeme bile gerek yoktu. Icim rahat etsin, belki agrisi vardir, odemi de alir diye 2 defa calpol verdim sadece. Insallah siz de sorunsuzca atlatirsiniz.
Yok canım olur mu öyle şey benim için bir zevkAy bişi daha sorucam cok oldum ama :)
Sen hangi molfixi kullanıyorsun üc cesit var
Çıktığında uyuyor muydu kuzucugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?