Yanlız yeşil paketlerdeki desenli yeşil renk olan 3 numarada var , 1 ve 2 numarada yoktu , her boy Farklı desen anladığım kadarıylaAy yesil olan igrenc. Bende 10'lu deneme paketi vardi. Bezin ici bildigin yesil boya. Rezalet bir bez.
Amin inşallahÇok çok geçmiş olsun. Geçsin gitsin bir daha uğramasın kuzuya.
Evet bendeki 3 numara. Diger bedenlerini bilemiyorum. Deneme paketi 10 tane var icinde, bitiremedim 1Yanlız yeşil paketlerdeki desenli yeşil renk olan 3 numarada var , 1 ve 2 numarada yoktu , her boy Farklı desen anladığım kadarıyla
Ben pusete baya alıştırdım , pusetteyken işlerimi bile yapabiliyorum , sıkılıp mızmızlanınca emzik veriyorum bir o kadar daha oyalanıyor. 2 gündür oyun halısına koyuyorum akşam üzeri , hem kulak hem göz yoruluyor , eller kollar sürekli hareket halinde oyuncaklara vurup tekme atmaya başladı , yarım saat fln kaldı inanılmaz yoruluyor uykuya geçişi kolay oluyorBenimki kendi kendine durmuyor ki uzun süre emzirmeyeyim
Gün içinde yüz kere falan emziriyor olabilirim
Yok aglayarak geldi. Hatta biz odadaydik, aglama sesi geldi. Sesinden tanidim, dedim getiriyorlar. Kucagimda hemen sakinledi ama. Yarim saat kucagimda bekledi uyku modunda.Çıktığında uyuyor muydu kuzucugun?
Hay Allah ya çok geçmiş olsun kuzucuğaİyi akşamlar kızlar öğlenden beri hastanedeyiz minnakımda bikaç gündür kuru öksürük vardı ama dün geceden beri sırtında hırıltı hissettim doktor bronşit başlangıcı dediEtraftan bulaşmıştır ateşlenmesini beklemeden çok iyi zamanda getirmişsin dedi aman sizler de dikkat edin Allah korusun..hava makinesi aldık ilaç falan verdi on gün sonra kontrol..geçer endişe etme dedi ama öğretmen olduğum için biliyorum bronşit çocuklarda en ufak bişeyde tekrarlıyo
Evet çiş yeşil gibi duruyor ne gereksiz bir düşünce ile üretmişlerEvet bendeki 3 numara. Diger bedenlerini bilemiyorum. Deneme paketi 10 tane var icinde, bitiremedim 1
Benim de en cok istedigim dogru durust yemek yesin. Gecen gun bir restorandaydik. Yan masada okuldan cikmis 10 yaslarinda bir cocuk ve annesi vardi. Cocugun elinde telefon, yemege bakmiyor bile. Annenin elinde hamburger, cocuk oynarken isirtiyor. Bence korkunc bir durum. Insallah ben cocuguma yemek yemeyi ogretebilirim.Deneyimledim ve ben beğendim. Oğlum başından beri hep kendi yiyor genelde. Tabi benimkine haftanın 3 günü falan anneanne babaanne bakmıştı 9 Aydan sonra, dolayısıyla yarı blw yarı klasik oldu. İlk başlarda sadece tadıyorlar tabi midelerine çok bişey gitmiyor, benimki 8 ay falan sadece anne sütü almış gibi oldu. Bence facedeki blw grubuna katıl ve genel bilgileri bi oku. Benim kafama yatmıştı ve memnun da kaldım, çocuğumun peşinden koşmadım yesin diye, çizgi film izlerken ağzına tıkmadım, kendi damak tadını oluşturdu.
Emzirme konusunda zaman plan olayını bıraktım, ne zaman isterse o zaman emziriyorum. Çocuk oyalanabiliyorsa bir şekilde zaman olayı olabilir belki ama onun dışında istediği an emzirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sadece acıktığı için emmek istemiyor, birçok sebebe bağlı olabiliyor. Ayrıca 0-1 yaş arası güvenli bağlanma dönemi. Bu zaman geri gelmeyecek emzirin gitsinBir de kızlar çocuk cerrahi ne sıklıkta emziriyorsun diye sordu. Bazen saatte bir bazen 2 saatte bazen yarım saatte bir falan dedim. Gündüzleri düzeni yok emzirme in dedim. Öyle yapma, çok yorulursun kaliteli sut birikmez dedi. En az 2.5 saat bekle sütun biriksin doymaz çocuk dedi. E bazen yarım saat sonra meme istiyor çocuk nasıl oyalayacagim ki ben 3 aylık bebeyi? Sizler ne sıklıkta emziriyorsunuz?
Bana molfix bezler hediye geldi 5 numaraya kadar paketlerce var , o yüzden inşallah sıkıntı yaşamam dedim kızımın canı yanmasın, sıkmasın, pişik yapmasın, sızdırmasın dedim kendi kendime yoksa kuzumdan kıymetli mi değiştirip başka marka denerdimBen atlayim pure soft normal beyaza göre daha yumuşakyeşil kullanmadim ama eski modeli zaten o daha serttir,
Egzama oldugu kesin. Testleri ozelde yaptirdim. Ozeldeki kortizonlu krem verdi almadim.devletteki doktora da gosterdim sonuclari. Devletteki kortizonlu krem vermek istemedi. Deriden yapilan alerji testi yapulmadi.kanda yapilan alerji tahlili yapildi. Cildi cok kuru ama dokuntusu de cok. Kizim da ayni boyleydi. La rochenin lipikar adli dus jelini kullanmistik. Fakat bebege uygun mu bilmiyorum. Kizimin egzamasi daha azdi ama onunki bile cok fazlaydi. Cildi hala asiri kuru. Banyo sonrasi yuzunde bile beyaz dokuntuler oluyor.Hem alerji testi hem süt alerjisi testi yaptırdın dimi. Senin bebeğinde de cilt kuruluğu var dimi. Çocuk alerji bölümüne çocuk doktoru yönlendiemiyor mu, çok zor çünkü randevu bulabilmek. Özele götürdün mü peki tahlil sonuçlarını da alıp. Belki başka bi çocuk doktoru daha görse bi fikir verir. Ya da bu cilt kuruluğudur sadece zamanla geçecek mi ki
Benimkine nazar ettimAh o belli saatler ne güzeldi. Üç gündür şaşırdı o saatleri ailece uykusuzuz.
Ruh hastaları yaAkşam bebek görmeye gittik apartmandan arkadaşıma,tüm komşular var di bayağı kalabalıktı.Benim ufaklık pusette durmayınca omzumda uyudu,komşumun annesi tutamadı kendini
Aaaa ama sen onu alıştırmışsın kokunaaa olur mu oyleee yarın çalışacaksın alıştırmasaydın kendine vs vs
Kadını ilk kez görüyorum la havle çektim içimden dışımdan ohhh bebek kokusunu çok özlemişim biz memnunuz halimizden dedim kadın şaşkın şaşkın sustu.yahu sanki siz mi bakıyorsunuz zorluğunu siz mi çekiyorsunuz size ne diyecektim de demedim artık
Ben pusete ilk ay cok koydum güzelde uyuyordu ama artık yemiyor :)Ben pusete baya alıştırdım , pusetteyken işlerimi bile yapabiliyorum , sıkılıp mızmızlanınca emzik veriyorum bir o kadar daha oyalanıyor. 2 gündür oyun halısına koyuyorum akşam üzeri , hem kulak hem göz yoruluyor , eller kollar sürekli hareket halinde oyuncaklara vurup tekme atmaya başladı , yarım saat fln kaldı inanılmaz yoruluyor uykuya geçişi kolay oluyor
Doktor fikir vermesi acisindan uzun kollu citcitli zibinini tartti 60 gr geldi. Size de fikir olsun. Bu durumda penye tukum 100 gr gelir.tarttım bende 300 gr kadar oynamıstı üzerindekilerden düştüğüm halde. şimdi yine tarttım üzerini 200 gr düştüm 6 kg çıktı. bakalım doğrumu haftaya gidiceminsallah dogrudur. bana da kilo almıyor gibi gelmisti.
Mesela 9da yatırdın ve sallamıyorum diyorsun ya iki saattir napıyor kendi kendine uyumayamı calısıyorBenimkine nazar ettimne güzel dört gündür düzenli gibiydi. Dün gece canımıza okudu. 8de yatırıp 11de anca uyutabildik sonra saat başı uyandı 7de hepten açtı gözleri deliksiz uyumuş tüm uykusunu almış gibi, en sonunda 10da kakasını yaptı (sanırım sıkıntısı oymuş) ve uyudu tabi biz mecbur kalktık. Kız uykusunu aldı, biz zombi mod bu akşam yine 9 da yatırdım hala uyuyamadı inatla sallamadım da
Iz bizde usmaya basladi. 3 ay dolali 1 hafta oldu. Hafif morluk var kolunda. Onceden yoktu.İz bi kaç ay sonra oluşuyormuş. Bizde de iz yok hala
Evet katılıyorum 1 tık daha iyiBence aynı değil. Ben de pure&soft kullanıyorum. Normal beyaz paketten daha yumuşak,güzel
beziyle falan hepsinden 300 gr düşsem yeri o zaman. 5900 desek bile iyi çünkü tam 3 aylık olmadıDoktor fikir vermesi acisindan uzun kollu citcitli zibinini tartti 60 gr geldi. Size de fikir olsun. Bu durumda penye tukum 100 gr gelir.
Doktorum gündüz 2 saatte bir gece uyanmazsa 4 saatte bir emzir diyor, sağlık ocağında ebe gündüz yarım saatte bir gece uyanmazsa en fazla 2 saatte bir emzir diyor. Ben ortaya karışık takılıyorumBir de kızlar çocuk cerrahi ne sıklıkta emziriyorsun diye sordu. Bazen saatte bir bazen 2 saatte bazen yarım saatte bir falan dedim. Gündüzleri düzeni yok emzirme in dedim. Öyle yapma, çok yorulursun kaliteli sut birikmez dedi. En az 2.5 saat bekle sütun biriksin doymaz çocuk dedi. E bazen yarım saat sonra meme istiyor çocuk nasıl oyalayacagim ki ben 3 aylık bebeyi? Sizler ne sıklıkta emziriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?