Yanlız yeşil paketlerdeki desenli yeşil renk olan 3 numarada var , 1 ve 2 numarada yoktu , her boy Farklı desen anladığım kadarıyla
Evet bendeki 3 numara. Diger bedenlerini bilemiyorum. Deneme paketi 10 tane var icinde, bitiremedim 1

Benimki kendi kendine durmuyor ki uzun süre emzirmeyeyim
Gün içinde yüz kere falan emziriyor olabilirim
Ben pusete baya alıştırdım , pusetteyken işlerimi bile yapabiliyorum , sıkılıp mızmızlanınca emzik veriyorum bir o kadar daha oyalanıyor. 2 gündür oyun halısına koyuyorum akşam üzeri , hem kulak hem göz yoruluyor , eller kollar sürekli hareket halinde oyuncaklara vurup tekme atmaya başladı , yarım saat fln kaldı inanılmaz yoruluyor uykuya geçişi kolay oluyor

Hay Allah ya çok geçmiş olsun kuzucuğa

Benim de en cok istedigim dogru durust yemek yesin. Gecen gun bir restorandaydik. Yan masada okuldan cikmis 10 yaslarinda bir cocuk ve annesi vardi. Cocugun elinde telefon, yemege bakmiyor bile. Annenin elinde hamburger, cocuk oynarken isirtiyor. Bence korkunc bir durum. Insallah ben cocuguma yemek yemeyi ogretebilirim.

Emzirme konusunda zaman plan olayını bıraktım, ne zaman isterse o zaman emziriyorum. Çocuk oyalanabiliyorsa bir şekilde zaman olayı olabilir belki ama onun dışında istediği an emzirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sadece acıktığı için emmek istemiyor, birçok sebebe bağlı olabiliyor. Ayrıca 0-1 yaş arası güvenli bağlanma dönemi. Bu zaman geri gelmeyecek emzirin gitsin

Ben atlayim pure soft normal beyaza göre daha yumuşak yeşil kullanmadim ama eski modeli zaten o daha serttir,
Bana molfix bezler hediye geldi 5 numaraya kadar paketlerce var , o yüzden inşallah sıkıntı yaşamam dedim kızımın canı yanmasın, sıkmasın, pişik yapmasın, sızdırmasın dedim kendi kendime yoksa kuzumdan kıymetli mi değiştirip başka marka denerdim 1 ay kontrolünde doktor hangi bezle başladıysanız onunla devam edin dedi. Çok şükür ki hiç problem yaşamadım Gül gibi geçinip gidiyoruz bezlerle Ya kuzum aynı anası , uyumlu minnoş hiç sesi çıkmaz , gerekmediği yerde carlamaz

Egzama oldugu kesin. Testleri ozelde yaptirdim. Ozeldeki kortizonlu krem verdi almadim.devletteki doktora da gosterdim sonuclari. Devletteki kortizonlu krem vermek istemedi. Deriden yapilan alerji testi yapulmadi.kanda yapilan alerji tahlili yapildi. Cildi cok kuru ama dokuntusu de cok. Kizim da ayni boyleydi. La rochenin lipikar adli dus jelini kullanmistik. Fakat bebege uygun mu bilmiyorum. Kizimin egzamasi daha azdi ama onunki bile cok fazlaydi. Cildi hala asiri kuru. Banyo sonrasi yuzunde bile beyaz dokuntuler oluyor.

Ah o belli saatler ne güzeldi. Üç gündür şaşırdı o saatleri ailece uykusuzuz.
Benimkine nazar ettim ne güzel dört gündür düzenli gibiydi. Dün gece canımıza okudu. 8de yatırıp 11de anca uyutabildik sonra saat başı uyandı 7de hepten açtı gözleri deliksiz uyumuş tüm uykusunu almış gibi, en sonunda 10da kakasını yaptı (sanırım sıkıntısı oymuş) ve uyudu tabi biz mecbur kalktık. Kız uykusunu aldı, biz zombi mod bu akşam yine 9 da yatırdım hala uyuyamadı inatla sallamadım da

Ruh hastaları ya valla eşim kızımın gazını çıkarırken bile peşlerindeyim bir an yanlız bırakmıyorum ne yapayım yarın öbür gün işe başlayacağım diye kızıma soğuk mu davranayım Aksine hiç bir anını kaçırmak istemiyorum. Alışır düşüncesi ne saçma şey ya alışsın ne güzel , sonra başka şartlara alışması gerektiğinde biraz zorlanıp ona da alışır , bunun için niye bu güzel anlardan mahrum bırakalım ki kendimizi

Ben pusete ilk ay cok koydum güzelde uyuyordu ama artık yemiyor :)
Salıncagında sabahları durmaya basladı veya öğlenleri onar dk falan eskiden onda hiç durmuyordu yavas yavas onada alışıyor gibi
Yatagında dönen müzikli oyuncaklar var ordada durabiliyor
Birde küçük bi oyun halımız var pianolu ondada bi onar dk geciriyor bensiz
Ama tabi hepsine sırayla koyamıyorum mutlaka arada emzirme seansı yapmam lazım ağlamaya basladıgı anda hiç birinde uzanmak istemiyor
Bugun kanguruylada 40dk dısarda yürüdük uyumadı soguk diye sonra geri döndüm eve
Dusunu aldırdık karnı tok gazı yok ama hala kucagım boncuk boncuk bakıyor
Gelmek bilmeyen uykusu var

Doktor fikir vermesi acisindan uzun kollu citcitli zibinini tartti 60 gr geldi. Size de fikir olsun. Bu durumda penye tukum 100 gr gelir.

Mesela 9da yatırdın ve sallamıyorum diyorsun ya iki saattir napıyor kendi kendine uyumayamı calısıyor

Doktorum gündüz 2 saatte bir gece uyanmazsa 4 saatte bir emzir diyor, sağlık ocağında ebe gündüz yarım saatte bir gece uyanmazsa en fazla 2 saatte bir emzir diyor. Ben ortaya karışık takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…