Çok geçmiş olsun canım

Mesela 9da yatırdın ve sallamıyorum diyorsun ya iki saattir napıyor kendi kendine uyumayamı calısıyor
Yatırmadan önce emzirdim omzumda pışpışla yarak gazını aldım o ara mayıştı, yatağına koydum orda da yatağına hafif hafif vurarak pış pış eee eee yaptım gözler kapandı uyudu... Çok güzel amaaaaa 5-10 dk sonra kriz gelmiş gibi çırpınmaya elleriyle yüzünü ovuşturmaya filan başlıyor, tekrar yatağına hafif vurarak pış pış yapıyorum daha önce bu şekilde tekrar uykuya geçiyordu ama dün ve bugün işe yaramıyor. Hiç ellemezsem 15 dk falan yatakta çırpınıyor sonra mızırdanmaya başlıyor en son ağlıyor bu iki saatlik süreç yatır kaldır pış pış eee modunda geçti. Acıktı mecbur emzirdim ve herşey başa sardı

Ever çok doğru bir tespit onca çocuğa ilgi anca uzaktan olur, kucak bir lüks gerçekten onlar için

Bizimki eee eee de aglamaya baslıyor sanırım bebeklik dönemleri aklına geliyor
Aspiratör sesi ve pışşşş pışşşş sesiyle sallıyorum

Hamileyken bol bol uyusaydın çok mu hareketliydin , gendir o gen yoksa niye uyumasın minicik yavru

Hamileyken bol bol uyusaydın çok mu hareketliydin , gendir o gen yoksa niye uyumasın minicik yavru
Hamileykende uyuyamıyordum ki
Saga sola yatmak cok rahatsız ediyordu beni
Kızım geceleri tekme atmıyordu ama aldıgım kilolar beni baya külce yapmıstı :)
Gen kesinlikle en pis ne huyumuz varsa onu almıs
Benim uyku düşmanlıgı eşimin başının terlemesi :)

Ben bolca miskinlik yaptım valla bu günlere yatırım sen nasıl uykuyu sevmiyorsun ya çok enteresan yani ben uykuyu çok seviyorum diyemem ama uyku çok mühim uyuyacağım zaman kafam daha yastığa değmeden uykuya geçerim şimdi kızım benim kadar olmasa da fena sayılmaz , ilerde bu yönünü geliştiricem

Maşallah maşallah
Ben yurtdısına gittigim zamanlar cuma gecesi gidiş pazarı pazartesiye baglayan sabah dönüş secip ne cuma aksamı ne pazar gecesi uyumadan sadece cumartesi yattıgımla işyerinde gayet güzel calısabiliyordum
Rekorum 60saat tilki uykulu ayakta kalmak
Sevmiyorum uykuyu gereksiz bişey geceler cok uzun hiç bişeyime yetmiyor insanşar uyuyor dükkanlar kapanıyor hemen gün bitiyor gibi gibi tuhaf düşüncelerim var :)

o en son cümle ben de de var istanbul dışında yaşadığımda daha depresif etkilemişti beni kimse uyumasın hüzün çöküyor bana

Baya dayanıyorsun maşallah ben uyumadan kendime gelemiyorum ya az da olsa uyumam lazım. Senin olayında seyahatlerde tatilde falan baya İşe yarar , gittiğin yerin bol bol tadını çıkarırsın

Canim once sakin ol. Allah beterinden saklasin derler. Seninle benzer seyleri yasadik. Benimki de 4 degil de 2 gun kaldi kuvozde. Sariligi da 40 i cikaba kadar devam etti. Simdi de egzama her yeri. Yanaklar felaket ama karni da oyle. Kafasını da cok tutamiyor. Bireysel farklilik diye birsey var. Eninde sonunda guclenecek kaslari. Sen yuzustu yatir hergun. Kol ve biyun kaslari guclenir.

Aaa saglik ocagindakilere de bak sen. Benim saglik ocagimdan da 2. Ay alip gelin yapalim dediler. Insanlik baska sey.

Canim ben en az 3 saat nadiren 2.5 saatte bir emziriyorum. Bazen de 4 saati buluyor o da nadiren. Diger turlu sık emzirince az emiyor. 3 satte bir olunca tam acikiyor ve memeyo tam bosaltiyor. Karni tam doydugu icin de oyalama derdim olmuyor. Gub icinde biraz ana kucaginda biraz koltuk ustunde vakit geciriyor. 1 saat uyuyacaksa besigine goturuyorum 30 dk uyuyacaksa ana kucaginda yatiriyorum. Daha dogrusu anakucaginda uyuyor ben besige tasiyorum. Biraz da kucagima alip konusuyorum. Boyle geciyor zaman.

Baya dayanıyorsun maşallah ben uyumadan kendime gelemiyorum ya az da olsa uyumam lazım. Senin olayında seyahatlerde tatilde falan baya İşe yarar , gittiğin yerin bol bol tadını çıkarırsın
Valla biri baksa (eşim sabahları izlerdi eskiden) veya cıt sesine uyanıyorum ve malesef kocam horluyor kulak tıpacı takıp kafama yastıkla uyuyorum genede olmuyor kac kere arabada yatmıslıgı var garibimin ben azcık uyuyayım diye
Enteresan bi bünyem var benide Allah böyle yaratmıs ben numuneliktim little versiyonum cıktı bide basıma :)
Umarım büyüdükce eşim gibi senin gibi yastıgı görmeden bayılır

Canim cok gecmis olsun. Dikkat edersin gecer. Ben geceleri uyku tulumunda yatiriyorum. Bacaklar icerde. Kollar disarda olan modelden. Omuzfan citcitli cuvar gibi birsey. Elyaf dolgusu cok az. Asiti dolgulu olanlar terletir. Dene istersen. Diğer turlu cok ustunu acti benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…