Kızlar buzlugunda sogan dograyıp saklayan var mı
Biraz absurt bi soru ama kızımın yanında doğradım bi kere aglamaktan bi hal oldu
Pratik olması acısından atmayı düşünüyorum ama suyunu salarmı emin olamadım

Çok geçmiş olsun. Üzme kendini 10güne kadar hiç bir şeyi kalmaz. Almadıysanız Nebulizatör alın mutlaka. Biz ilk olduğunda uygulamada bir hata yaparız belki,hastaneye gider geliriz yakın nasılsa dedik ama 1gün bile sefil etti bizi. Eve aldık biraz rahatladı. Aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum. Allah şifa versin yardım etsin

Eyvah horlaması ve senin etkilenmen kötü olmuş horlama bantı kullansa bari evet yaa minik versiyon , anasının kızı inşallah toparlar zamanla Öykü , en azından biz bunun için uğraşacak insanlarız, sen elinden gelenin fazlasını yapmalısın

Suyunu salmaz koyduğun gibi donar
Ay bir kere bende kızımın yanında soyacaktım vazgeçtim uyumasını bekledim , bak uyku bu gibi durumlarda işe yarıyor anlat Öyküye sevdir uykuyu

Bizimki eee eee de aglamaya baslıyor sanırım bebeklik dönemleri aklına geliyor
Aspiratör sesi ve pışşşş pışşşş sesiyle sallıyorum
Yemin ederim artık eee eee pişşş pişşş deyince midem bulanıyor Ben de bi kere aspiratör açıkken yanıma almıştım kızı mutfakta bişeyler yapıyordum 5 dk sonra bi baktım uyumuş tabi o zamanlar küçüktü artık akıllandı. Seninki aspiratöre alıştıysa belki hep sever

Hadi yaa, oğlum da öyle aynı, banyodan sonra da kuru. Bu aldığım krem işe yararsa sana da yazarım

Ek gıdalara 6.ayda geçiliyor sanıyordum yenidoğan hemşiresi tanıdığımız 4.aydan itibaren yavaş yavaş başlayabilirsin dedi.Çok sevindim:)Allah izin verirse tattirmaya başlarım 15 gün kadar sonra bakalım neleri daha çok sevecek kuzular

Teşekkür ederim. Evet aynıymış bebeklerimiz nerdeyse. Allah beterinden korusun tabi ki, insan yine de üzülmeden edemiyor. Evet her gün 3-4 kez yüzüstü yatırıyorum. Dilkatini çeken bi şeyi sağdan sola doğru getiriyorum sırt üstü yatarken de, takip ediyor ama sağdan sola kafasını tam çeviremiyor. Yine de deniyorum, zamanla geçer umarım

Nebulizatörün ne olduğunu bilmiyodum baktım şimdi, bu hastanede verdikleri havadan galiba bu. Evet verdiler hastanede hava, biraz rahatladı. Alerjik bi bünyesi olduğu için alınabilir, teşekkür ederim bilmiyodum bunu

Teşekkür ederim Hiç üstünü açma huyu yok doktor birisinden bulaşmıştır dedi

Ay seninki kendi uyumus ben aspiratörü acıp yaklasık onbes yirmi dkda sallıyorum anca öyle gidiyor oda maximum onbes dk sürüyor
Genede totale bakıp yirmi dk bile uyusa seviniyorum

Haahha ayni ben turuncu silikon kulakliklarla butunlesmistim adeta uykum cok hafif ve esim inanilmaz horluyo ama kiz olduktan sonra duyamam diye biraktim esimide durtukluyorum arada Allahtan kizin uykusu ayni babasi derin uykuda acikmasi bile umru degil.bazende horluyosunb cocuk uyaniyo diyorum salona gidiyo

4 saat nasil oyaliyorsun ya masallah bizimki yarim saat uyku 1 saat oyun halisinds takilma sonra yaygaraya basliyor 2 saati zor buluyoruz..yani uyumasi lazim anca öyle..

Hafif kundak yap bizimki uyaninca elini cikartamayonca cildiriyo ama kundakla da cok güzel uyuyo yoksa el yuze gidiyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…