Bende takamıyorum ama yastık hala kafamda
Ya cok enteresan kızımın uykusu bana cekmiş cocugu besigine bırakırken bilegim kütlese uyanıyor ancak eşimle salonda yattıklarında koluna yatırıyor kızımızı dibinde horluyor kulagına kulagına ona uyanmıyor bizimki

Hafif kundak yap bizimki uyaninca elini cikartamayonca cildiriyo ama kundakla da cok güzel uyuyo yoksa el yuze gidiyo hep
Yok yaa kaç kere denedim kundaklayınca çıldırıyor uykusu iyice kaçıyor bu sefer bi daha bebeğim olursa ilk günden kudak yapacağım, bunu çok özgür kız yetiştirdik biz

Horlama beyaz gürültü gibi geliyordur belki

4 saat nasil oyaliyorsun ya masallah bizimki yarim saat uyku 1 saat oyun halisinds takilma sonra yaygaraya basliyor 2 saati zor buluyoruz..yani uyumasi lazim anca öyle..
Karni tok oldugu icon oyalaniyor. Az emerse mumkun degil 3 saat bile durmuyor. 2.5 saatte emdigi de oluyor. 3 saatin 3unde de uyanik durmuyor tabi. 15dk ile 30 dk arasi sekerleme yapiyor. Bazen 1 saat. Bazen 10 dk. Cok konusurum ben bebekle. Laf dinleyip aguliyor derken zaman geciyor.

Bulaşıcı hastalıkların kuluçka süresi oluyor . 3-4 gün evvel birileriyle temas kurduysa onlardan geçmiş olabilir. Maalesef evet tekrarlıyor. oğlum 3aylıktı kuzeninden bulaşmıştı. Her sene çıkarıyoruz makinayı ortaya.
Mümkünse uyurken uygula işlemi. Gözlerine gitmesin ilaç çünkü kortizon içeriyor diye biliyorum. Tabi bebek biraz dik olucak. Ben sırtı bana dönük şekilde uyutup öyle veriyordum sonra da yüzünü yıkıyordum ilaç kalıntıları gitsin diye. Ve nemlendirici falan sür cildine hava kurutuyor. Çok geçmiş olsun ins çabucak atlatır

Sık emmeyle fit olsa benimkiler olurdu. 5.ayı yarıladık hala 1,5 saati geçmiyor, kilosu iyi maşaallah. Bence sürekli emerek daha çok arkadaki sütü içmiş oluyor, daha çok kilo alıyor. Gebelik başında 22 gün tamamen sağıp küveze götürdüğüm için sütü görebiliyordum. Saat aralığı uzadığında evet süt miktar olarak daha çok çıkıyordu ama sulu süt de orantısal olarak fazla çıkıyordu. Meme kapasitesi midesine göre daha fazla ise bebek bekleyen memeden süt içince ön süt ile midesi dolmuş olucak. Bebek ne zaman isterse verilmesi taraftarıyım.
Ben özellikle sabahları yatağın üstünde bacak hareketleri yapıp tüm gazını çıkarmasını sağlıyorum. Bir gaz çıkıyor Sonra emziriyorum. Gazsız olunca daha iyi çekiyor

Ever çok doğru bir tespit onca çocuğa ilgi anca uzaktan olur, kucak bir lüks gerçekten onlar için
Valla bir zaman gelecek ne kucakta duracak ne evde. Ne kadar alsak da Doymak mümkün mü. Ben bezlerini değiştirip salona geri dönmek için bile büyüğü de kucağıma alıyorum. Karpuzlarım benim diye götürüyorum ikisini birden. Ben mutlu onlar mutlu. Kucağa alma alışır diyenler kıskanıyor bence o kokuyu alamadıkları için

Ben sallasam da uyumuyor. Kaka sıkıntısı olunca fena, ıkına ıkına sabahı ediyor yavrucak.
Geçmiş olsun canım. Bizimkinde de ara ara oluyor öksürük. Hırıltı da duyuyorum ama doktorlar duymuyor nedense. Haftaiçi ben de götürcem bakalım.

Evet oluyor bir kac kez bizde yasadik ayni olayi baba kiz aski

Yok yaa kaç kere denedim kundaklayınca çıldırıyor uykusu iyice kaçıyor bu sefer bi daha bebeğim olursa ilk günden kudak yapacağım, bunu çok özgür kız yetiştirdik biz
Hadi ya cadiya bak sen 2aylik bebeler ne anliyolar bilmem ki..Hazir kundak aldik bizimkide onda deliriyo muslinle sarilcakmis hanimefendi hafif bol isterse elin9 v
Cikartsbiliyo ya

Bende konusuyrumda 10.dknin sonu suratima baka baka aglamakla sonlaniyor vaalla iyisinnn senin bebisin masallahi var

Günaydın kizlar. Oğlumun ara ara hırıltısı oluyodu Dr bisey yok demişti ama dün akşamdan beri epey arttı zor emiyo nerdeyse. Sabah randevu aldım kendi doktorumuz dolu malesef sikisigiz bu ara özele de goturemem devlette rastgele bi Dr bulduk öğlen randevumuz inş bisey çıkmaz yorgunoz sizin nasıldı Dr nasıl anladı bronşit olduğunu ben de suphelendim de

Evet oluyor bir kac kez bizde yasadik ayni olayi baba kiz aski
H honey bunch
o sizin aşkı bi ben yasayamdim iki kizimda da
aşk hep
kocamdan bana
benden kızlarima doğru bir rota takip ediyor
ne kızlar babalarına ne babaları kızlarına
olana kadar da yıktı yani ortalığı ben de anlamıyorum hamilelikteki adam gitti yerinde bir bal kabağı yatıyor koltukta tv karşısında
bi de sabahtan akşama kadar evdesin diyo bana
deli gönül diyor dön işe güce pencereden yollarıma baksın
ama minnak kuzumun en güzel günlerini babasının odunlukları ile heba edemeyecek kadar aklım başımda

yorgunoz geçmiş olsun kızlar başladık doktor seferlerine

Babasina bebegi verdigimde gulumsesin diye firsat kolluyorum. Gukumsedigi anda, aaa babasina nasil da gülüyor, bana hic oyle yapmiyor diyorum. Farkli ses cikarsa ay babasini mi ozlemis falan diye yaglama yapiyorum. Esim de bebege daha farkli yaklasiyor ben oyle deyince. Simdi baba ogul agudan girip farklı seslerle birbiriyle iletisim kuruyor.

Bak ben de sana yazacaktim tam sende sarilarak uyuyormussun ne güzel nasil basariyosun bizimki 5 dk sonra eh eh ehhhh diyip aglamaya basliyo masallah babada da çıt yok bence daha kiskanilaasi seninle bagı var ne güzel bizimki aksam isten gelir gelmez kucagina atip mutfaga kaciyorum baya vakit geciriyorlar 6dan 8e kadar uyuturkende o uyutuyo ben dinleniyorum..yoksa zor olur gulce tam o saatlerde cildiriyor.. gecen video cekmistim gunduz bir izleyeyim dedim babaasinin sesine bir tepki veriyo zilli..sonra uyurken ozlemeye basliyoruz dun gece videolarino acip acip izliyoruz aglamasa uyandiricaz gun icinde de fotograf istiyo en guzel hali sabahlari onu goremiyorum diyede uzuluyo hep bana aglarken denk geliyo diyo bilmiyorum benim esim kedi yavrusu videolari falan izler videodan severdi cocuk olmadanda

Bizimki direk farkli tepki veriyo isten gelince bana biseyler anlatiyo esim bu hayran hayran babayi izliyo susuyo agliyorsa..sesini duysun telefondan agu aguuuu demeye heyecanlanmaya basliyoo ve en sinir oldugum benim koynunda bir kez yatmadi babasiyla burun buruna yatiyo kac tane fotolari var gicik oluyorum

Fotograflari biz cekiyoruz da ondan birsuru fotograflari var. Esime dedim aksam artik. Fotografimizi cek dedim esime. Allahim ne fena cekmis agzimiz burnumuz bir yerde. 1 tane mi duzgun cekemez ya. Babasiyla bizimkinin iletisimi de farkli. Mart kedileri gibi fakli tonlarda baba ogul miyavliyorlar resmen. Cok tatlilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…