E Elwing6 canim ne kadar guzel bir bebek masallah gulce. Bazi bebekler sevimli olur tatli olur ama masallah seninki direk guzel. Cok duru bir guzel. Nazar oku bol bol. Benimkine eve gelenler diyor cok sakin diye. Onlar gidince cildiriyor. Sanirsin etini kopariyorlar. Hemen okuyorum. Careyi gece uyumadi ondan sak8n simdi demekte buldum.

gece uykusunu burda yazıyorum ama kimseye söylemiyorum benim taktik. gece nasıl diye soranlara sık sık uyanıyor diyorum. eşime de tembihliyorum söylemesin.
benim kızım da bana çok düşkün. baya baya. odada ben varsam sadece beni takip eder. babasını da cok seviyor ona da herkesten farklı gülüyor konusuyor ama ben yoksam iceride eşim birkac gün hastanede kaldı bizde yalnız kaldık evde. geldiğinde unutmus babasını cok koydu. konustugunda hep dudak büzüp ağladı. şimdi şimdi hatırladı herhalde ama bana bir baska düşkün bu da cok hosuma gidiyo ne yala söylim

Tesekkur ederiz senin guzel bakisin o okuyorum aklima geldikce..Allah sakinsin yavrularimizi her biri pirlanta minik civcivlerin mart kedileri gibi demek sabah sabah iyi guldum

Benim esim tüm daireye duyurmus sagolsun arkadaslari inanamiyormus sabahlara kadar uyumuyoruz falan diyolarmis uyumuyo diyeceksin diyorum pekte nazara inanasim gelmiyo o da ayri ama dualarimi okurum..banada duzcede herkes cocuk bakiyorum deme falan diyo sanki bir uyku duzenine bagli her sey..

tamam gece güzel uyuyolar ama gündüz de pertimizi çıkarıyolar misal doğumdan sonra 3 kez dışarı çıktım daha da çıkmam diyorum yaza kadar.

tamam gece güzel uyuyolar ama gündüz de pertimizi çıkarıyolar misal doğumdan sonra 3 kez dışarı çıktım daha da çıkmam diyorum yaza kadar.
Bende oyle disari cikmak lüx oldu eskiden bir mekana gitmek hosuma gitmez sehir sehir gezeyim isterdim hey gidi gunler haftasonu kahvalti maceramiz var bakalim nasil gececek

Yatağından alınca her şey başa sarıyor zaten

Bende oyle disari cikmak lüx oldu eskiden bir mekana gitmek hosuma gitmez sehir sehir gezeyim isterdim hey gidi gunler haftasonu kahvalti maceramiz var bakalim nasil gececek
cok güzel gecer insallah
Evet gündüz tuvalete gidemiyoruz yeri geliyor
en son avm’yi dar etti bana uykusu geldiği için. tövbe dedim canıma mı susadım daha cıkmam.

Hayırlı cumalar Kızlar

Mavili bi tulumu vardı kızımın
Bugün oğluma giydirdim
Hey gidi günler dedim resmen

Ne ara büyüdü de abla oldu ya
Bugün de oğlumun küçük kıyafetleri var
Bugüne şükür

Duygulasala bağladım sabah sabah

Bu arada Dün bizim oğlan babasının kucağında bi çığlık bastı,
döndüm ağladı sandım
Meğerse kahkaha atıyormuş

cok güzel gecer insallah

en son avm’yi dar etti bana uykusu geldiği için. tövbe dedim canıma mı susadım daha cıkmam.
Ben de avm'de mama verdiğim halde meme istedi, ben kebap yerken o emdi örtünün altında Yine şükrettik bir bebek daha vardı arabasında durmuyordu kucakta gezdi bütün avm'yi ağlayarak

adam seviyor demekki benimki bildigin odun ya
video izlemek mi sizi gidi romantikler

belki de dediğin de olabilirdi kıskanırdım bu kezde

Plm123 kız neler diyom bu çok seviyor seni özlüyor seni bak bak sana nasıl güldü vay efenim aguladi
yok ya adamin içinden gelecek

Teşekkür ederim önerilerin için

Teşekkür ederim bizim doktor küçük diye dinlerken çok dikkatli davrandı

o bebek bizim bebek iste
Ayyy en son bizde oyle olduk avmyi yikmisti aclik kirmizi cizgisi napsin cocuk..yenilen pehlivan gurese doymaz diyerek yarin yine cikicam bak simdi besledim besigine koydum donenceyle egleniyo..acikma saati gelene kadar

Pazar gününden beri gözlemlediğimi hiç ateş olmadığını söyledim önce hapşırma arada kuru öksürük ama sgeceden sırtında hırıltı başladı dün hemen götürdüm doktor göğsü dinledi şükür bişey yok ama sırtı da dinleyelim dedi orda duydu hırıltıyı.. emin olmak için de röntgen çektirdi iltihabı gördükİnşallah bişey çıkmaz sizin

Ya bizim kız çok fena oldu babaya gittiği an ağlıyor bana geldiği an susuyor. Ben öpüyorum bişey yok eşim öpüyor kızıyor bana sesler çıkarıyor, babaya yok. Adam bunalıma girecek yakında. Bi de artık olay bu bende durmuyor annesi sen al oldu ne yapıcam bilmiyorum. Allah var eşim güzel bakıyordu ama şimdi kızım babasında durmuyor.

Yatağından alınca her şey başa sarıyor zaten
Ben bi de uyumuyor diye yanımda yatırmaya alıştırdım anne yanı beşik bile kesmedi bizi, beybi nesti koydum yanıma. Biliyorum sonra ayırmak zor olacak ama uyanmaya çalıştığında müdahale etmek kolay oluyor, daha da uyumazsa atıyorum kolumu üstüne sokuluyorum yanına kucağımda gibi oluyor tekrar uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…