gece uykusunu burda yazıyorum ama kimseye söylemiyorumE Elwing6 canim ne kadar guzel bir bebek masallah gulce. Bazi bebekler sevimli olur tatli olur ama masallah seninki direk guzel. Cok duru bir guzel. Nazar oku bol bol. Benimkine eve gelenler diyor cok sakin diye. Onlar gidince cildiriyor. Sanirsin etini kopariyorlar. Hemen okuyorum. Careyi gece uyumadi ondan sak8n simdi demekte buldum.
Tesekkur ederiz senin guzel bakisin oE Elwing6 canim ne kadar guzel bir bebek masallah gulce. Bazi bebekler sevimli olur tatli olur ama masallah seninki direk guzel. Cok duru bir guzel. Nazar oku bol bol. Benimkine eve gelenler diyor cok sakin diye. Onlar gidince cildiriyor. Sanirsin etini kopariyorlar. Hemen okuyorum. Careyi gece uyumadi ondan sak8n simdi demekte buldum.
Benim esim tüm daireye duyurmus sagolsungece uykusunu burda yazıyorum ama kimseye söylemiyorumbenim taktik. gece nasıl diye soranlara sık sık uyanıyor diyorum. eşime de tembihliyorum söylemesin.
benim kızım da bana çok düşkün. baya baya. odada ben varsam sadece beni takip eder. babasını da cok seviyor ona da herkesten farklı gülüyor konusuyor ama ben yoksam icerideeşim birkac gün hastanede kaldı bizde yalnız kaldık evde. geldiğinde unutmus babasını cok koydu. konustugunda hep dudak büzüp ağladı. şimdi şimdi hatırladı herhalde ama bana bir baska düşkün bu da cok hosuma gidiyo ne yala söylim
tamam gece güzel uyuyolar ama gündüz de pertimizi çıkarıyolarBenim esim tüm daireye duyurmus sagolsunarkadaslari inanamiyormus sabahlara kadar uyumuyoruz falan diyolarmis uyumuyo diyeceksin diyorum pekte nazara inanasim gelmiyo o da ayri ama dualarimi okurum..banada duzcede herkes cocuk bakiyorum deme falan diyo sanki bir uyku duzenine bagli her sey..
Bende oyle disari cikmak lüx oldu eskiden bir mekana gitmek hosuma gitmez sehir sehir gezeyim isterdim hey gidi gunlertamam gece güzel uyuyolar ama gündüz de pertimizi çıkarıyolarmisal doğumdan sonra 3 kez dışarı çıktım daha da çıkmam diyorum yaza kadar.
Yatağından alınca her şey başa sarıyor zatenYatırmadan önce emzirdim omzumda pışpışla yarak gazını aldım o ara mayıştı, yatağına koydum orda da yatağına hafif hafif vurarak pış pış eee eee yaptım gözler kapandı uyudu... Çok güzel amaaaaa 5-10 dk sonra kriz gelmiş gibi çırpınmaya elleriyle yüzünü ovuşturmaya filan başlıyor, tekrar yatağına hafif vurarak pış pış yapıyorum daha önce bu şekilde tekrar uykuya geçiyordu ama dün ve bugün işe yaramıyor. Hiç ellemezsem 15 dk falan yatakta çırpınıyor sonra mızırdanmaya başlıyor en son ağlıyorbu iki saatlik süreç yatır kaldır pış pış eee modunda geçti. Acıktı mecbur emzirdim ve herşey başa sardı
Evet gündüz tuvalete gidemiyoruz yeri geliyortamam gece güzel uyuyolar ama gündüz de pertimizi çıkarıyolarmisal doğumdan sonra 3 kez dışarı çıktım daha da çıkmam diyorum yaza kadar.
cok güzel gecer insallahBende oyle disari cikmak lüx oldu eskiden bir mekana gitmek hosuma gitmez sehir sehir gezeyim isterdim hey gidi gunlerhaftasonu kahvalti maceramiz var bakalim nasil gececek
en son avm’yi dar etti bana uykusu geldiği için. tövbe dedim canıma mı susadım daha cıkmam.Evet gündüz tuvalete gidemiyoruz yeri geliyor
Ben de avm'de mama verdiğim halde meme istedi, ben kebap yerken o emdi örtünün altındacok güzel gecer insallah
en son avm’yi dar etti bana uykusu geldiği için. tövbe dedim canıma mı susadım daha cıkmam.
adam seviyor demekki benimki bildigin odun yaBak ben de sana yazacaktim tam sende sarilarak uyuyormussun ne güzel nasil basariyosun bizimki 5 dk sonra eh eh ehhhh diyip aglamaya basliyomasallah babada da çıt yok bence daha kiskanilaasi seninle bagı var ne güzel bizimki aksam isten gelir gelmez kucagina atip mutfaga kaciyorum baya vakit geciriyorlar 6dan 8e kadar uyuturkende o uyutuyo ben dinleniyorum..yoksa zor olur gulce tam o saatlerde cildiriyor.. gecen video cekmistim gunduz bir izleyeyim dedim babaasinin sesine bir tepki veriyo zilli..sonra uyurken ozlemeye basliyoruz dun gece videolarino acip acip izliyoruz aglamasa uyandiricaz gun icinde de fotograf istiyo en guzel hali sabahlari onu goremiyorum diyede uzuluyo hep bana aglarken denk geliyo diyo bilmiyorum benim esim kedi yavrusu videolari falan izler videodan severdi cocuk olmadanda
o bebek bizim bebek isteBen de avm'de mama verdiğim halde meme istedi, ben kebap yerken o emdi örtünün altındaYine şükrettik bir bebek daha vardı arabasında durmuyordu kucakta gezdi bütün avm'yi ağlayarak
Teşekkür ederim önerilerin içinBulaşıcı hastalıkların kuluçka süresi oluyor . 3-4 gün evvel birileriyle temas kurduysa onlardan geçmiş olabilir. Maalesef evet tekrarlıyor. oğlum 3aylıktı kuzeninden bulaşmıştı. Her sene çıkarıyoruz makinayı ortaya.
Mümkünse uyurken uygula işlemi. Gözlerine gitmesin ilaç çünkü kortizon içeriyor diye biliyorum. Tabi bebek biraz dik olucak. Ben sırtı bana dönük şekilde uyutup öyle veriyordum sonra da yüzünü yıkıyordum ilaç kalıntıları gitsin diye. Ve nemlendirici falan sür cildine hava kurutuyor. Çok geçmiş olsun ins çabucak atlatır
Teşekkür ederim bizim doktor küçük diye dinlerken çok dikkatli davrandıBen sallasam da uyumuyor. Kaka sıkıntısı olunca fena, ıkına ıkına sabahı ediyor yavrucak.
Geçmiş olsun canım. Bizimkinde de ara ara oluyor öksürük. Hırıltı da duyuyorum ama doktorlar duymuyor nedense. Haftaiçi ben de götürcem bakalım.
Ayyy en son bizde oyle olduk avmyi yikmistio bebek bizim bebek iste
Pazar gününden beri gözlemlediğimi hiç ateş olmadığını söyledim önce hapşırma arada kuru öksürük ama sgeceden sırtında hırıltı başladı dün hemen götürdüm doktor göğsü dinledi şükür bişey yok ama sırtı da dinleyelim dedi orda duydu hırıltıyı.. emin olmak için de röntgen çektirdi iltihabı gördükGünaydın kizlar. Oğlumun ara ara hırıltısı oluyodu Dr bisey yok demişti ama dün akşamdan beri epey arttı zor emiyo nerdeyse. Sabah randevu aldım kendi doktorumuz dolu malesef sikisigiz bu ara özele de goturemem devlette rastgele bi Dr bulduk öğlen randevumuz inş bisey çıkmazyorgunoz sizin nasıldı Dr nasıl anladı bronşit olduğunu ben de suphelendim de
Salgın varmış
Ya bizim kız çok fena oldu babaya gittiği an ağlıyor bana geldiği an susuyor. Ben öpüyorum bişey yok eşim öpüyor kızıyorBabasina bebegi verdigimde gulumsesin diye firsat kolluyorum. Gukumsedigi anda, aaa babasina nasil da gülüyor, bana hic oyle yapmiyor diyorum. Farkli ses cikarsa ay babasini mi ozlemis falan diye yaglama yapiyorum. Esim de bebege daha farkli yaklasiyor ben oyle deyince. Simdi baba ogul agudan girip farklı seslerle birbiriyle iletisim kuruyor.
Ben bi de uyumuyor diye yanımda yatırmaya alıştırdımYatağından alınca her şey başa sarıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?