Geçmiş olsun. Oğlum da bronşit, antibiyotik ve balgam söktürücü içiyor. Doktor normal muayene etti bir de ciğer filmi çekildi. Doktor kendisi oğlumun burnuna serum uyguladı açılsın diye, bi de hava verildi hastanede. Havayla biraz daha rahatlamıştı. İnşallah bronşit değildir miniğin, daha çok küçükler kıyamam yaaGünaydın kizlar. Oğlumun ara ara hırıltısı oluyodu Dr bisey yok demişti ama dün akşamdan beri epey arttı zor emiyo nerdeyse. Sabah randevu aldım kendi doktorumuz dolu malesef sikisigiz bu ara özele de goturemem devlette rastgele bi Dr bulduk öğlen randevumuz inş bisey çıkmazyorgunoz sizin nasıldı Dr nasıl anladı bronşit olduğunu ben de suphelendim de
Bazen doğradığım soğan fazla geliyor gözüme. Atıyorum buzdolabı poşetine koyup, sonra da kullanıyorum. Bir fark olmuyor. Geçen gün abisi uyurken o uyumadı bende mecbur kalıp mama sandalyesine yatırdım mutfakta beni izledi. 2soğan doğradım benim gözler yandı ama o tepki vermedi. Aspiratörün yanında yaptım o yüzden ona gitmedi belki de.Kızlar buzlugunda sogan dograyıp saklayan var mı
Biraz absurt bi soru ama kızımın yanında doğradım bi kere aglamaktan bi hal oldu
Pratik olması acısından atmayı düşünüyorum ama suyunu salarmı emin olamadım
Hayırlı cumalar Kızlar
Mavili bi tulumu vardı kızımın
Bugün oğluma giydirdim
Hey gidi günler dedim resmen
Ne ara büyüdü de abla oldu ya
Bugün de oğlumun küçük kıyafetleri var
Bugüne şükür
Duygulasala bağladım sabah sabah
Bu arada Dün bizim oğlan babasının kucağında bi çığlık bastı,
döndüm ağladı sandım
Meğerse kahkaha atıyormuş
Benimde 7.gun ortalikta yok
bizimkinin açlık ve uykusuzluk. asla tahammül edemediği 2 sey. kundak ve emzikle sallanmak istiyor uykuya gecerken. mescide inip astronot tulumunu minik yastık yapıp kundakla emzikle ayağımda salladım 2 dk içerisinde uyudu. analık her derde çare bulmakAyyy en son bizde oyle olduk avmyi yikmistiaclik kirmizi cizgisi napsin cocuk..yenilen pehlivan gurese doymaz diyerek yarin yine cikicam bak simdi besledim besigine koydum donenceyle egleniyo..acikma saati gelene kadar
Bizim de doktor uzun uzun dinledi. Bisey yok burnundan geliyordur o serim fizyolojik uygula onun sınırı yok günde beş kez bile yapsan olur dedi. Ben günde bir veya iki gunde bir yapıyorum iyice açılmamış burnu demek ki. Bi de ben oğlumu yan çevirip bi tüpün yarısını ust delige sonra diğer tarafı çevirip kalan yarısı diger delige olacak sekilde sikiyodum. Öyle yapma cigerlerine kacabilir dedi. İki uç damla sıkıp aspiratörle çek dedi. Ama iki uç damla sa ise yarar mı bilmiyorum.Pazar gününden beri gözlemlediğimi hiç ateş olmadığını söyledim önce hapşırma arada kuru öksürük ama sgeceden sırtında hırıltı başladı dün hemen götürdüm doktor göğsü dinledi şükür bişey yok ama sırtı da dinleyelim dedi orda duydu hırıltıyı.. emin olmak için de röntgen çektirdi iltihabı gördükİnşallah bişey çıkmaz sizin
Ama babalarda biraz gazla hareket ediyor benceH honey bunch
o sizin aşkı bi ben yasayamdim iki kizimda da
aşk hep
kocamdan bana
benden kızlarima doğru bir rota takip ediyor
ne kızlar babalarına ne babaları kızlarına
olana kadar da yıktı yani ortalığı ben de anlamıyorum hamilelikteki adam gitti yerinde bir bal kabağı yatıyor koltukta tv karşısında
bi de sabahtan akşama kadar evdesin diyo bana
deli gönül diyor dön işe güce pencereden yollarıma baksın
ama minnak kuzumun en güzel günlerini babasının odunlukları ile heba edemeyecek kadar aklım başımda
Anne kuzusu yaa:)Ya bizim kız çok fena oldu babaya gittiği an ağlıyor bana geldiği an susuyor. Ben öpüyorum bişey yok eşim öpüyor kızıyorbana sesler çıkarıyor, babaya yok. Adam bunalıma girecek yakında. Bi de artık olay bu bende durmuyor annesi sen al oldu ne yapıcam bilmiyorum. Allah var eşim güzel bakıyordu ama şimdi kızım babasında durmuyor.
Cok geçmiş olsun size umarım tekrarlamaz donemseldir gelir gecer.Geçmiş olsun. Oğlum da bronşit, antibiyotik ve balgam söktürücü içiyor. Doktor normal muayene etti bir de ciğer filmi çekildi. Doktor kendisi oğlumun burnuna serum uyguladı açılsın diye, bi de hava verildi hastanede. Havayla biraz daha rahatlamıştı. İnşallah bronşit değildir miniğin, daha çok küçükler kıyamam yaa
Ayy darısı başımıza. Hala ara ara adet olacakmisim gibi ağrıyo karnım kasiklarim olsam da kurtulsam
Amin inşallahBizim de doktor uzun uzun dinledi. Bisey yok burnundan geliyordur o serim fizyolojik uygula onun sınırı yok günde beş kez bile yapsan olur dedi. Ben günde bir veya iki gunde bir yapıyorum iyice açılmamış burnu demek ki. Bi de ben oğlumu yan çevirip bi tüpün yarısını ust delige sonra diğer tarafı çevirip kalan yarısı diger delige olacak sekilde sikiyodum. Öyle yapma cigerlerine kacabilir dedi. İki uç damla sıkıp aspiratörle çek dedi. Ama iki uç damla sa ise yarar mı bilmiyorum.
Size de çok geçmiş olsun canım gerçekten korkuyor insan bir daha tekrarlamaz inş
Benim hem cam acıktı hem aspiratör hemde elde dogramadım blenderdan gecirdim ama resmen sıp sıp gözyası damladı balkona zor cıkardım cocugu anca öyle sakinlediBazen doğradığım soğan fazla geliyor gözüme. Atıyorum buzdolabı poşetine koyup, sonra da kullanıyorum. Bir fark olmuyor. Geçen gün abisi uyurken o uyumadı bende mecbur kalıp mama sandalyesine yatırdım mutfakta beni izledi. 2soğan doğradım benim gözler yandı ama o tepki vermedi. Aspiratörün yanında yaptım o yüzden ona gitmedi belki de.
Canım ben la roch posayı tavsiye ederim onun nemlendiricisinden alabilirsin trendyolda indirimdeykenKizlar saclari kurtardimda yuzum asiri kuru ne sürsem cozum olmadi nemlendirmek icin var mi tavsiyeniz maske olur krem olur normalde de kuruydu emzirirken daha beter.kizinda putur putur yanaklari ona losyonunu suruyorumda ben ne yapsam
Ben de dort beş kez yapcam bu gidişle. Peki nasıl uyguluyosun doktorun bana anlattığı gibi mi?Amin inşallahCiğerden gelse doktor anlardı zaten içinizi ferah tutun Ben 5er damla gibi sıkıyorum günde 4kez yapmaya başladım tıkalı olduğu için
Ay benim eşim çok uyanık yaa öyle söylediğimde yemezleeeer ama numaraya gerek yok ben kızımı çok seviyorum zaten deyip hemen ilgileniyoAma babalarda biraz gazla hareket ediyor bence
Ben gebeligimden beri öyle bir işledim ki erkek cocuk isteyen adam cinsiyeti belli olmadan sorduklarında kızımız olucak diye düşünüyoruz diyordu
Hala daha bak bende susmuyor sende susuyor bak seni nasıl takip ediyor kocam al bi altını temizle ben bi üstümü değiştiricem su bu her fırsatta kitliyorum ondan araları baya baya iyi
Evet yan yatırıyorum üstte kalan tarafa sıkıp hiç beklemeden çekiyorum sonra diğer tarafa çevirip diğer burun deliğine aynı işlemi yapıyorumBen de dort beş kez yapcam bu gidişle. Peki nasıl uyguluyosun doktorun bana anlattığı gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?