Boş yere radyasyon almasın canım ben dün bile istemedim nasıl olsa hırıltıyı duydu diye ama doktor ilaç dozu için iltihap düzeyini görmem lazım dedi..burundaki hırıltı önemli diilmiş sen evde sırttan ya da göğüsten hırıltı duyarsan tekrar götürürsün umarım olmaz tabiCok geçmiş olsun size umarım tekrarlamaz donemseldir gelir gecer.
Değilmiş çok sukur benimki burnundan dedi Dr. Ama öyle film fln çekmedi sırtını dinledi sadece. Uzun uzun da dinledi çok da ilgilendi baktı ama bilmiyorum bi ciğer filmi cektirilmeli miydi ki. Burnunu açıp gitmistim sabahtan baya hiriltiliydi kendi de gordu çünkü
Hahah sen ayarı güzel verememişsinAy benim eşim çok uyanık yaa öyle söylediğimde yemezleeeer ama numaraya gerek yok ben kızımı çok seviyorum zaten deyip hemen ilgileniyo
Arada buraya böyle yaz ben de uygulamaya çalışıım bakalımHahah sen ayarı güzel verememişsin
Ben arada kızım üstünden konusuyorum “a aaa tüm gün bendesin sütte bende en cok bende susman lazım bu ne aşk sanki yalan söylüyorum babana durmuyor diye” falan gibi cümlelerle alttan alttan babaya bak sende nasılda uslu nasılda sakin gibi laf atıyorum
Eger burun tıkalıysa ortakulak iltihabı olabilirEvet yan yatırıyorum üstte kalan tarafa sıkıp hiç beklemeden çekiyorum sonra diğer tarafa çevirip diğer burun deliğine aynı işlemi yapıyorum
Gecen bahsetmistim.. benim kizda cok ürkek bazen emerken babasi yuksek tonda birden konussun akli gidiyo sanki..ya da kapi örtülsün kac kez esime cikistim yavas kapat kapiyi diye zipliyo onun disinda da aglayarak uyaniyo gunduz uykularindanKızlar bebekleriniz korkuyor mu ?
Benimki bazen öpücük attıgımda hapsurdugumda öksürdügümde hatta nezleyken burnumu cektigimde bile korkuyor
Kaynanam görümceme bi kere bagırmıstı ona veya tv de kavgalı programlar acınca onlara korkuyor ve bazen aglıyor
Bugun en büyügünü yasadık
Mutfakta uslu uslu salıncagında oynarken cezveyi düşürdüm şangır şungur sese bir agladı bir cıglıklar atıyor sanki onun kafasına düştü o kadar göz yasları falan
Yarım saate yakın iç cekti ve karnında hıckırır gibi ara ara bişey attı
Normal mi ya cok korkak
Onun gunes kremini kullanmistim cok memnundum iyi hatirlattinCanım ben la roch posayı tavsiye ederim onun nemlendiricisinden alabilirsin trendyolda indirimdeyken
3 numara cok buyuk geliyor ama neredeyse cocugun boyu kadar4-9 kiloya geçebilirsin o da 3 numara oluyor. bence bez küçük geliyodur
Bende eşimde korkak değilizdirGecen bahsetmistim.. benim kizda cok ürkek bazen emerken babasi yuksek tonda birden konussun akli gidiyo sanki..ya da kapi örtülsün kac kez esime cikistim yavas kapat kapiyi diye zipliyo onun disinda da aglayarak uyaniyo gunduz uykularindanyani normaldir herhalde hala kendilerini anne karninda zannediyorlar ilk 3 ay.yavas yavas algilayacaklar.bugun elimde bere oruyordum naasil inceliyo ne yapiyorum diye seslerede cevreyede yavastan ayak uyduruyorlar bence.ha tabi mizacta vardir ben kendimde korkak bi yapida oldugumdan bana cekmiste olabilir
Evet dokror da soyledi korunma yontemi olarak spiral onrrmisti ama ben istemedim sizde vsr mi taktıran?Ben de hala adet olmadım, doğum yapalı 83 gün oldu. Aynen doktorum da bana 6 ay hatta emzirmeye devam edersen 1 sene bile olmayabilirsin dedi. Tabi adet olmamak hamile kalmaya engel değil :)) aman dikkat :))
Ay o kafa terlemesi bizde de var bildiğin yaz sıcağında Yatırıyoruz sanki çocuğu yattığı yer sırılsıklam oluyorHamileykende uyuyamıyordum ki
Saga sola yatmak cok rahatsız ediyordu beni
Kızım geceleri tekme atmıyordu ama aldıgım kilolar beni baya külce yapmıstı :)
Gen kesinlikle en pis ne huyumuz varsa onu almıs
Benim uyku düşmanlıgı eşimin başının terlemesi :)
Cok geçmiş olsun size umarım tekrarlamaz donemseldir gelir gecer.
Değilmiş çok sukur benimki burnundan dedi Dr. Ama öyle film fln çekmedi sırtını dinledi sadece. Uzun uzun da dinledi çok da ilgilendi baktı ama bilmiyorum bi ciğer filmi cektirilmeli miydi ki. Burnunu açıp gitmistim sabahtan baya hiriltiliydi kendi de gordu çünkü
Evet yan yatırıyorum üstte kalan tarafa sıkıp hiç beklemeden çekiyorum sonra diğer tarafa çevirip diğer burun deliğine aynı işlemi yapıyorum
Anladım canım çok sağol kendi doktorumuz çok dolu iki hafta randevu veremiyolar önceden aldım hep bu sefer böyle olunca başka doktora gittim ondan endiselendim biraz da.Boş yere radyasyon almasın canım ben dün bile istemedim nasıl olsa hırıltıyı duydu diye ama doktor ilaç dozu için iltihap düzeyini görmem lazım dedi..burundaki hırıltı önemli diilmiş sen evde sırttan ya da göğüsten hırıltı duyarsan tekrar götürürsün umarım olmaz tabi
Nedense benimki de spiral önerdi ama biz kondom kullanıyoruz dedim, tamam dedi doktor. Ha gerçi kocamla daha hiç yakınlaşamadık ama yakınlaşsak kesin kondom kullanırız :))))Evet dokror da soyledi korunma yontemi olarak spiral onrrmisti ama ben istemedim sizde vsr mi taktıran?
Geçmiş olsun size de..Çok şükür iyi demiş doktor, geçecektir yakında. Filmi de sırtını göğsünü dinleyip istedi, hasta olmuş baya ciğerlerinin altı iyi değil gibi dedi, emin olmak için film istedi. Senin kuzucuğun iyi çok şükür, evham yapma.
Bu arada kızlar o tüplü serum fizyolojik yerine eczaneden serum ve şırınga da alıp uygulayabilirsiniz. Su aynı su, daha uygun fiyatlı oluyo öylesi. 4,5 liraydı bi serum
Offf sorma ben de aynıyım. Sürekli endişeli sürekli korkak. Bence daha küçükler diye böyleyiz. 1-2 yıla rahatlarız inşallah :)Geçmiş olsun size de..
Çok şükür canım annelik evham haliymis derler ya gayet rahat soğukkanlı ben bile bayan evham olarak geziyorum valla.
Bana da doktor desirett diye bi hap önerdi ben de hiç kullanmadim daha kondom kullandık bizNedense benimki de spiral önerdi ama biz kondom kullanıyoruz dedim, tamam dedi doktor. Ha gerçi kocamla daha hiç yakınlaşamadık ama yakınlaşsak kesin kondom kullanırız :))))
Sürekli mi öyle peki. Benim kızımda bazen çok alakasız ufacık seslere korkuyor bazen de daha yüksek tondaki sesler umrunda olmuyor. Bence gittiğin filmle falan alakası yoktur kendini suçlama yoktan yere.Bende eşimde korkak değilizdir
İnternette gelişmeye acıklar algıları cok acık o yüzden veya kemikleri gelişiyormuş (ne alaka anlamadım) bu sebeplerden olabilir diyor
Senin ki kapı sesineyse ona herkes irkilir
Ben konusurken öpücük atıyorum ona bile zıplıyor bazen
Hamileyken jhon wick e gitmiştik bol silah sesleri vardı ve deli gibi tekmeler atmıstı sinema boyunca acaba o zamandan kalma bişey mi diye kendimi sucluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?