- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ay baska bi sebebi olmasın genetik olsunda razıyım terlemesine :)Kızlar nasılsınız
Ay o kafa terlemesi bizde de var bildiğin yaz sıcağında Yatırıyoruz sanki çocuğu yattığı yer sırılsıklam oluyorBizimki de babadan almış
İnşallah ben sebep olmamısımdırSürekli mi öyle peki. Benim kızımda bazen çok alakasız ufacık seslere korkuyor bazen de daha yüksek tondaki sesler umrunda olmuyor. Bence gittiğin filmle falan alakası yoktur kendini suçlama yoktan yere.
Degildir ya algilari acik oldugundandir..yoksa benim kizin surekli agliyor olmasi lazimBende eşimde korkak değilizdir
İnternette gelişmeye acıklar algıları cok acık o yüzden veya kemikleri gelişiyormuş (ne alaka anlamadım) bu sebeplerden olabilir diyor
Senin ki kapı sesineyse ona herkes irkilir
Ben konusurken öpücük atıyorum ona bile zıplıyor bazen
Hamileyken jhon wick e gitmiştik bol silah sesleri vardı ve deli gibi tekmeler atmıstı sinema boyunca acaba o zamandan kalma bişey mi diye kendimi sucluyorum
Oy kıyamam böyle büyük deneyimimiz olmadi ama kalabalık sesinden etkilemezken anı seslerden irkilip sıçrıyor , buarada doğduğundan beri ağlıyor benim sıpa ama gözünden hiç yaş gelmediKızlar bebekleriniz korkuyor mu ?
Benimki bazen öpücük attıgımda hapsurdugumda öksürdügümde hatta nezleyken burnumu cektigimde bile korkuyor
Kaynanam görümceme bi kere bagırmıstı ona veya tv de kavgalı programlar acınca onlara korkuyor ve bazen aglıyor
Bugun en büyügünü yasadık
Mutfakta uslu uslu salıncagında oynarken cezveyi düşürdüm şangır şungur sese bir agladı bir cıglıklar atıyor sanki onun kafasına düştü o kadar göz yasları falan
Yarım saate yakın iç cekti ve karnında hıckırır gibi ara ara bişey attı
Normal mi ya cok korkak
Yaa bizim baby nest park yatağın içinde, gece orda uyuyor. Baby nest i yanıma aldım kaç defa, kolumu da attım üstüne, ama yok illa kucak istiyor.Ben bi de uyumuyor diye yanımda yatırmaya alıştırdımanne yanı beşik bile kesmedi bizi, beybi nesti koydum yanıma. Biliyorum sonra ayırmak zor olacak ama uyanmaya çalıştığında müdahale etmek kolay oluyor, daha da uyumazsa atıyorum kolumu üstüne sokuluyorum yanına kucağımda gibi oluyor tekrar uyuyor.
Ayy hamileyken benim de okulda 19 Mayıs töreninde çalan müzikler korkuttu oğlumu, ses çok fazlaydı, kıyamam ne tekme atmıştı o gün.Bende eşimde korkak değilizdir
İnternette gelişmeye acıklar algıları cok acık o yüzden veya kemikleri gelişiyormuş (ne alaka anlamadım) bu sebeplerden olabilir diyor
Senin ki kapı sesineyse ona herkes irkilir
Ben konusurken öpücük atıyorum ona bile zıplıyor bazen
Hamileyken jhon wick e gitmiştik bol silah sesleri vardı ve deli gibi tekmeler atmıstı sinema boyunca acaba o zamandan kalma bişey mi diye kendimi sucluyorum
Bende seviyorum da babayla daha çok vakit geçirseler bende biraz uyumaya filan fırsat bulsam fena olmazAnne kuzusu yaa:)
Benim eşim de çok vakit geçirmek istiyo mesela ben varsam odada nereye gidersem beni takip ediyo sadece bana bakiyo bnei göremeyeceği şekilde oturuyorum ki babaya da baksın. Benimki beni görmezse yine agu bugu gulerken gezerken oyalanıyor ama çok uzun degil malesef beni istiyo yine agliyo bi bende susuyo. Bu hallerini çok seviyorum ama ben :)
Malesef korkuyorlar canım evet. Bugün ben yemek yaparken kızım salonda uyuyordu, bi anda can yanmış gibi ağlamaya başladı. Meğer eşim hapşurmuş korkmuş ancak ben yanına gidince sustu. Bazen eşim diğer oda da oluyor ona sesleniyorum kızım ona bağırdım sanıp korkup ağlıyorKızlar bebekleriniz korkuyor mu ?
Benimki bazen öpücük attıgımda hapsurdugumda öksürdügümde hatta nezleyken burnumu cektigimde bile korkuyor
Kaynanam görümceme bi kere bagırmıstı ona veya tv de kavgalı programlar acınca onlara korkuyor ve bazen aglıyor
Mutfakta uslu uslu salıncagında oynarken cezveyi düşürdüm şangır şungur sese bir agladı bir cıglıklar atıyor sanki onun kafasına düştü o kadar göz yasları falan
Normal mi ya cok korkak
Kucakta kendilerini güvende hissediyorlar napsın kuzucuklara da yaYaa bizim baby nest park yatağın içinde, gece orda uyuyor. Baby nest i yanıma aldım kaç defa, kolumu da attım üstüne, ama yok illa kucak istiyor.
Biz korunmuyoruz zaten düzenli bi ilişki de yokNedense benimki de spiral önerdi ama biz kondom kullanıyoruz dedim, tamam dedi doktor. Ha gerçi kocamla daha hiç yakınlaşamadık ama yakınlaşsak kesin kondom kullanırız :))))
Ben mesela emzirip oyaladik fln uyku vakti geldi ya yatırıyorum babası uyutuyo bazen babasında da duracağı varsa o direk emzirdikten sonra aliyo ben uyuyorum fln oğlumun ruh haline göre degisiyo resmen parmağında oynatıyo yaniBende seviyorum da babayla daha çok vakit geçirseler bende biraz uyumaya filan fırsat bulsam fena olmaz
Ya Bu kadar olur dün akşam eşimle kavga ettim ama öyle böyle değil. Kızımla selfieden başka fotoğrafınızı çeken olmamış. Çok üzüldüm ağladım hatta. Suçlu eşim ben onu çekmişim hep kızıyla o beni çekmemiş.Fotograflari biz cekiyoruz da ondan birsuru fotograflari var. Esime dedim aksam artik. Fotografimizi cek dedim esime. Allahim ne fena cekmis agzimiz burnumuz bir yerde. 1 tane mi duzgun cekemez ya. Babasiyla bizimkinin iletisimi de farkli. Mart kedileri gibi fakli tonlarda baba ogul miyavliyorlar resmen. Cok tatlilar.
Valla Bizimki de aynen çıt desem hemen korkuyor bazen yürürken bacaklarımızdan çıkan Çit sesi var ya ona bile korkuyor ne yapacağımı şaşırdım artık. Bunlara bile bu kadar korkuyorsun sen tavayı tencereyi düşürdümdaki halini düşün 1 saat susmaz sanırım bir de gözünden gözyaşı geliyor kıyamıyorum hiç Ben de çok Ürkeğimdir babası diyor senden ala ala en kötü Huyunu almışKızlar bebekleriniz korkuyor mu ?
Normal mi ya cok korkak
5.gün sonunda yine pusette yapti kakayi..iyiki var puset ya
Ayy ben istemsizce guldum msjinaYa Bu kadar olur dün akşam eşimle kavga ettim ama öyle böyle değil. Kızımla selfieden başka fotoğrafınızı çeken olmamış. Çok üzüldüm ağladım hatta. Suçlu eşim ben onu çekmişim hep kızıyla o beni çekmemiş.Önce lohusalık sen de daha geçmedi mi diye dalga geçti.Sonra anladı eşeklik ettiğini Oda benle üzüldü ama iş işten geçmiş
Bana ebe cok aglarsada calpol ver agrisi olabilir demisti.belki agrisi vardirİyi akşamlar kızlar, yine dertli bir ben varbenim kızın verem aşısından sonraki bugün 2. Gece. Dün gece sürekli uyandı ağladı, aşıya yordum geçer dedim. Ama bugğn de öyle ateşi falan yok. Gün içinde de iyiydi gayet hzursuzluğu pek yoktu, gece noluyorsa ağlıyor, uykuya dalamıyor, en sevdiğim güzel gece uykularıydı. Aşı sebep olmuş olabilir mi, benle benzer şeyler yaşayan var mı?
Gülmekten başka yapcak Bir şey yok çocuk olmuş üç aylık doğru düzgün bir fotoğrafım yok.Ayy ben istemsizce guldum msjinahep aynilar al makinayi ver eline soylemeden asla yapmazlar
Calpol değil de parol vermişti, ondan azcık versem mi ki? Çay kaşığı yeterli olur mu ki?Bana ebe cok aglarsada calpol ver agrisi olabilir demisti.belki agrisi vardir
Bana doktorum direk kendisi dedi 2.yi düşünüyorsan korunma diyeBiz korunmuyoruz zaten düzenli bi ilişki de yokbide benim tüp bebek oldu..tüp bebek olanlarlar Korunmayı düşünüyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?