Bizde de ara ara oluyor, doktor gaz sancısı oluyordur dedi.

Bizim çok relaks bir çocuk doktorumuz var, benim gibi evhamlı anayı rahatlatmak için çok iyi oluyor

Bugün dedim ki bebekler kaçta uyumalı, biz bunu 8-9 gibi uyutmaya çalışıyoruz. Bırak dedi kaçta uyumak isterse o zaman uyusun 9-10-11... Zaten gaz sancısı olur rahat uyuyamaz o dedi kıza soruyorum bugün, kaçta uyumak istersin annecim

Kilo sorunu olan arkadaşlar doktorumuz bugün kızımın 3 ayda aldığı toplam kiloya bakarak yorum yaptı (son ay çok az almıştı), idare eder dedi. Aç olduğunu hissedersen mama ver dedi amaaa bu ay 600 gram alamazsa kesin mama başlarız dedi. Az kilo alması gelişimini olumsuz etkiler mi dedim hayır dedi. Zaten boyu güzel uzamış, kafa ölçüsü tam olması gereken ölçüdeymiş. Sadece kilo değil önemli olan mesela çişli bez sayısı da önemli dedi. Kilo aç kalıp kalmadığının göstergesi dedi.

Bizde de ara ara oluyor, doktor gaz sancısı oluyordur dedi.
O da olabilir, yani bu durum geçici olsun da çekerim sorun değil, doğduğundan beri az buçuk gece uykusu düzeni vardı, 2,5 aylık düzen bi gecede yıkılınca afalladım.
Ben calpolu 6 saat arayla 1 cay kasigi verdim canim
Ateşi olmamasına rağmen değil mi? Ben de vereyim bi çay kaşığı

Eğer gece güzel uyursa 4 saat elleme uyusun dedi. Ama neredeeee artık en fazla 3.saatte uyanıyor.

Ya bizim de öyle gece çok güzel uyurdu 3.aya girdik son hafta bozuldu düzeni. Sık sık uyanır oldu. Bi de çırpınarak uyanıyor, elleriyle yüzünü ovuşturuyor-kıvranıyor gibi doktor gaz sancısı geliyordur dedi.

Yani artık düzeni bozuldu mu gerçekteno kadar emek verdim ki o düzeni oluşturmak için, sallamaya bilr alıştırmadım yatağa koyuyordum uyuyordu.

Biz de dün öksürüğü için gittiğimizde aynı şeyleri söyledi bizim kız 9 aralıkta üç aylık olucak o zaman gidicez toplama bakıp ona göre mamayla ilgili ciddi kararımızı vericez dedi

Biz korunmuyoruz zaten düzenli bi ilişki de yok bide benim tüp bebek oldu..tüp bebek olanlarlar Korunmayı düşünüyo musunuz?
Benim de tup bebek. Yalniz biz yas ileri oldugu icin vakit kaybetmeyelim diye beklemek istemedik. Kesinlesmis bir kisirlik tanisi yok. Klasik yontemle korunuyoruz

Valla ben cogu zaman fotolarda gorunmek istemeyecek kadar perisan haldeyim guzel fotolar hep babayla. Hasbelkader sacim basim fonluyse hic kacirmiyorum ama.

Benimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.

Bizde de hırıltı var. Dt yok diypr

4. De oldu benimde kizim 1.5 yaşındayken hamile kaldim farketmedim bile oyle emiyorduki o ara beni ek gidadan daha cok az yiyordu zaten sonra dusuk oldu.ciddi bir problem yoksa hamilelik olabiliyor onemli olan hamilelik icin yogunlasmamak sadece bebek icin birlikte olmamak yani tavsiyem akisina birak yumurtlsma hesabi yapma eger ikinciyi dusunuyorsan.
Buarada alıştırma bardağını denedim biraz icirebildim ama dikkat etmek lazım akışı fazla kaşık gibi ağzına sokup cikarttim biberon gibi emme yapmadi doğru yaptim mi bilmiyorum

Benimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.
Ne güzel benimki de ara sıra uzun emiyor o zaman çok mutlu oluyorum. Halbuki 1-2 ay önce "ne uzun sürdü, hadi bitse artık emmesi, belim koptu" modundaydım

Canım aynısı..hep ben cekiyorum resimlerini videolarını benim bir tane videom yok oğlumla hep babasının var bende aynadan kendimizi çekmeye çalışıyorum..geçende bizi çek dedim resme bakmamıstım dün bi baktım ağzım yüzüm dağılmış halde bende çok sinir oldum ve sildim resimleri

Aynen akışına bırakıcam çünkü zaten çok yoruldum, dile kolay 5 sene uğraştım. Yumurta takibiymiş, iğneymiş, ilaçmış, otmuş-çöpmüş aman aman uzak olsun.

Kaşıkla vermekten daha kolay oldu mu alıştırma bardağı? Hangisinden almıştın sen? Bebişin sevdi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…