Bizde de ara ara oluyor, doktor gaz sancısı oluyordur dedi.İyi akşamlar kızlar, yine dertli bir ben varbenim kızın verem aşısından sonraki bugün 2. Gece. Dün gece sürekli uyandı ağladı, aşıya yordum geçer dedim. Ama bugğn de öyle ateşi falan yok. Gün içinde de iyiydi gayet hzursuzluğu pek yoktu, gece noluyorsa ağlıyor, uykuya dalamıyor, en sevdiğim güzel gece uykularıydı. Aşı sebep olmuş olabilir mi, benle benzer şeyler yaşayan var mı?
Ben calpolu 6 saat arayla 1 cay kasigi verdim canimCalpol değil de parol vermişti, ondan azcık versem mi ki? Çay kaşığı yeterli olur mu ki?
O da olabilir, yani bu durum geçici olsun da çekerim sorun değil, doğduğundan beri az buçuk gece uykusu düzeni vardı, 2,5 aylık düzen bi gecede yıkılınca afalladım.Bizde de ara ara oluyor, doktor gaz sancısı oluyordur dedi.
Ateşi olmamasına rağmen değil mi? Ben de vereyim bi çay kaşığıBen calpolu 6 saat arayla 1 cay kasigi verdim canim
Ya bizim de öyle gece çok güzel uyurdu 3.aya girdik son hafta bozuldu düzeni. Sık sık uyanır oldu. Bi de çırpınarak uyanıyor, elleriyle yüzünü ovuşturuyor-kıvranıyor gibi doktor gaz sancısı geliyordur dedi.O da olabilir, yani bu durum geçici olsun da çekerim sorun değil, doğduğundan beri az buçuk gece uykusu düzeni vardı, 2,5 aylık düzen bi gecede yıkılınca afalladım.
Ateşi olmamasına rağmen değil mi? Ben de vereyim bi çay kaşığı
Yani artık düzeni bozuldu mu gerçektenYa bizim de öyle gece çok güzel uyurdu 3.aya girdik son hafta bozuldu düzeni. Sık sık uyanır oldu. Bi de çırpınarak uyanıyor, elleriyle yüzünü ovuşturuyor-kıvranıyor gibi doktor gaz sancısı geliyordur dedi.
Biz de dün öksürüğü için gittiğimizde aynı şeyleri söyledi bizim kız 9 aralıkta üç aylık olucak o zaman gidicez toplama bakıp ona göre mamayla ilgili ciddi kararımızı vericez dediKilo sorunu olan arkadaşlar doktorumuz bugün kızımın 3 ayda aldığı toplam kiloya bakarak yorum yaptı (son ay çok az almıştı), idare eder dedi. Aç olduğunu hissedersen mama ver dedi amaaa bu ay 600 gram alamazsa kesin mama başlarız dedi. Az kilo alması gelişimini olumsuz etkiler mi dedim hayır dedi. Zaten boyu güzel uzamış, kafa ölçüsü tam olması gereken ölçüdeymiş. Sadece kilo değil önemli olan mesela çişli bez sayısı da önemli dedi. Kilo aç kalıp kalmadığının göstergesi dedi.
Geçici bir durum olabilir üzülmeYani artık düzeni bozuldu mu gerçekteno kadar emek verdim ki o düzeni oluşturmak için, sallamaya bilr alıştırmadım yatağa koyuyordum uyuyordu.
Benim de tup bebek. Yalniz biz yas ileri oldugu icin vakit kaybetmeyelim diye beklemek istemedik. Kesinlesmis bir kisirlik tanisi yok. Klasik yontemle korunuyoruzBiz korunmuyoruz zaten düzenli bi ilişki de yokbide benim tüp bebek oldu..tüp bebek olanlarlar Korunmayı düşünüyo musunuz?
Valla ben cogu zaman fotolarda gorunmek istemeyecek kadar perisan haldeyimGülmekten başka yapcak Bir şey yok çocuk olmuş üç aylık doğru düzgün bir fotoğrafım yok.Ay eline makineyi versem ne olacak öyle bir çekiyor ki gözüm ayrı yere bakıyor kaşım ayrı yere. Sırf ben istedim diye isteyim geçsin diye çekince öyle olur anca
Benimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.Son bilgi bu da bebişi kısa emenelere gelsin. Kısa emmesi sıkıntı değilmiş, demekki doyuyor ki bırakıyor dedi ama 5-10 dk emip bırakırsa emme aralarını kısa tut mesela 1buçuk saat sonra filan bi daha emzir dedi
Teşekkür ederim. Evet aynıymış bebeklerimiz nerdeyse. Allah beterinden korusun tabi ki, insan yine de üzülmeden edemiyor. Evet her gün 3-4 kez yüzüstü yatırıyorum. Dilkatini çeken bi şeyi sağdan sola doğru getiriyorum sırt üstü yatarken de, takip ediyor ama sağdan sola kafasını tam çeviremiyor. Yine de deniyorum, zamanla geçer umarım
Bizde de hırıltı var. Dt yok diyprBen sallasam da uyumuyor. Kaka sıkıntısı olunca fena, ıkına ıkına sabahı ediyor yavrucak.
Geçmiş olsun canım. Bizimkinde de ara ara oluyor öksürük. Hırıltı da duyuyorum ama doktorlar duymuyor nedense. Haftaiçi ben de götürcem bakalım.
Geçmiş olsun canım , hemen iyileşsin bebişlerSağol canım öyle valla,simdi emziriyorum yine hırıltılı
Bana doktorum direk kendisi dedi 2.yi düşünüyorsan korunma diyezaten aktif emzirirken hamile kalma ihtimalin düşük dedi, e malum zaten doğurgan biride değilim (5.tüp bebekte oldu kızım). Rabbim ne zaman nasip ederse kabulüm, etmezse de kızım yeter bana
Ne güzelBenimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.
Canım aynısı..hep ben cekiyorum resimlerini videolarını benim bir tane videom yok oğlumla hep babasının varYa Bu kadar olur dün akşam eşimle kavga ettim ama öyle böyle değil. Kızımla selfieden başka fotoğrafınızı çeken olmamış. Çok üzüldüm ağladım hatta. Suçlu eşim ben onu çekmişim hep kızıyla o beni çekmemiş.Önce lohusalık sen de daha geçmedi mi diye dalga geçti.Sonra anladı eşeklik ettiğini Oda benle üzüldü ama iş işten geçmiş
Aynen akışına bırakıcam çünkü zaten çok yoruldum, dile kolay 5 sene uğraştım. Yumurta takibiymiş, iğneymiş, ilaçmış, otmuş-çöpmüş aman aman uzak olsun.4. De oldu benimde kizim 1.5 yaşındayken hamile kaldim farketmedim bile oyle emiyorduki o ara beni ek gidadan daha cok az yiyordu zaten sonra dusuk oldu.ciddi bir problem yoksa hamilelik olabiliyor onemli olan hamilelik icin yogunlasmamak sadece bebek icin birlikte olmamak yani tavsiyem akisina birak yumurtlsma hesabi yapma eger ikinciyi dusunuyorsan.
Buarada alıştırma bardağını denedim biraz icirebildim ama dikkat etmek lazım akışı fazla kaşık gibi ağzına sokup cikarttim biberon gibi emme yapmadi doğru yaptim mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?