Bizde gidicektik tartiya bugün unuttum pazartesi artik bakalim ne kadar aldik bu kilo işi yapıyla alakalı bence arkadaşımın ikizlerinden biri mamayla büyüdü sadece alt persentildeydi. Ac olsalar durduramayız ben doyduguna çok eminim bir süre sonra kesmik şeklinde cikartiyor gunduz iyi aksam cosuyor gerci doymasa gecede gunduzde aglardi

Valla ben cogu zaman fotolarda gorunmek istemeyecek kadar perisan haldeyim guzel fotolar hep babayla. Hasbelkader sacim basim fonluyse hic kacirmiyorum ama.
Ay bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsun

Bence de. Benimki de ağlamıyor. En azından açlık ağlaması yok. Bazen kucak istiyor, uykusu geliyor bunlar için ağlıyor. Bizim emme olayı en başından beri sıkıntılı o yüzden az kilo alıyor biliyorum ama yapacak bişey yok. Ben mamayı dayasam tosuncuk olur akşam huzursuzluğu çoğu bebekte olurmuş, gece uykusunda aç kalmamak için depoyu fulleme derdine düşüyorlarmış

Bir de benim o çektiğim fotoğrafları orada burada paylaşması var ya çıldırıyorum çıldırıyorum

Benimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.
Aynen öyle benimki bazen kısa emiyor bazen her zamankinden de uzun emiyor , bazen biberonu diliyle ittirip memeyi istiyor tekrar

Bu arada kızlar o tüplü serum fizyolojik yerine eczaneden serum ve şırınga da alıp uygulayabilirsiniz. Su aynı su, daha uygun fiyatlı oluyo öylesi. 4,5 liraydı bi serum
Aynen ben direk serum aldım ilk günlerden.
1 şişe serum 2senede ancak bitiyor o da ben 1yaşından sonra şırıngayla burna fışkırttığım için. Yoksa daha da uzun giderdi. Yalnız Şırıngayla çekip eczanelerde satılan damlalığa koyun, şırıngayı doğrudan kullanmak zor ve riskli.

Bende öyle valla hatta eşim benden önce başladı alt üst değiştirmeye ben süt arttırmak için stres halinde yemek yerken süt sağarken emzirip aynı zamanda göğüs yarası ve hafif kurdeşenle boğuşurken aynı zamanda hamam gibi evde uykusuz enerjisiz gezerken o da aktif rol aldı haliyle sabahları işe gitmeden kızım uyanırsa altını değiştirip gidiyor , ben değiştiririm diyorum yarım ağız seni beni mi var diyor eşimin gelmesine yakın başlıyorum baba yolda gelince peşini bırakma diye öyle olmuyor tabi ama eşimde çok özlemiş olduğu için baya takılıyor , kızıma en ufak bişey söyle hemen gülüyor eşimde deliriyor

Oy kuzum kıyamam ya bir tık fazla korkuyor olabilir. Benimki de irkiliyor bazen sıçrıyor

Anne karnında gizli yaşam diye bir kitap okuyup baya etkilenmiştim. Bazı bebekler etkileyebiliyor film ve müziklerden mesela rock hiç sevmezlermiş İnzivaya çekildim hamileliği olabildiğince soft geçirmeye çabaladım , eşime trafikte millete kızmasını bile yasaklamıştım sürekli uyardım.

Aynen öyle benimki bazen kısa emiyor bazen her zamankinden de uzun emiyor , bazen biberonu diliyle ittirip memeyi istiyor tekrar
Bugun keyiften emdigini anladim valla. Uzun uzun emdi, birakmaya niyeti yoktu hic. Sonra baktim durdu oyle emzik gibi minik minik emiyor. Babasina dedim gel bunu al. Memeden cikinca saskin bir bakisi vardi ki, niye rahatimi bozdunuz der gibi. Ac degilmis ki devaminda aglamadi. Biraksam sabaha kadar kalacak yani.

Kızlar bebişi Pazar günü bebek spa merkezine götüreceğiz. Hem bilişsel gelişim hem fizyolojik rahatlamasına etkisi oluyormuş. Doktorumuz tavsiye etti. Önce floating denen yüzme ardından masaj hepsi 1,5 saat sürüyormuş. Bizim kolik zilli dayanamaz bence o kadar süre. O yüzden paket satın almadık. Önce bir deneyelim de fikrimi yazarım. Belki düşünenler vardır.

Merhaba , ne güzel ya evet bahsedersen iyi olur , ortalama fiyatları nasıl acaba ve yeri nerde

Ay bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsun
Daha fenası bende lohusayken evlilik yıldönümümüzdü , kv ve görümce ile birlikte hepberaber yemek yedik akşam bebeğimizle birlikte resim çekilmek istedik , tek seçenek kv dem istedik çeksin diye , baya çekti birde şuraya oturum vs dedi birde , resimlere bir bakarız 40 tane var en az 1 tanesi eh işte ona da fotoshop uygularsan anca adam olur

Evlilik yıldönümünde kayınvalide ve görümcenin eşlik etmeside muhteşem olmuş hani

Ya masallah size. Nasil begeniyorum esinle kızınla olan iliskini. Allah omrunuzun sonuna kadar boyle devam ettirsin daha da arttirsin insallah ben esime mesafeliyim malesef. Unutamiyorum yasananlari. Bazen sevgim agr basiyor, biraz gidiyorum yanina sariliyorum sonra yine eskiye donuyorum. Halbuki onceden icim kipir kipir olurdu. Isten ciktigim zaman kavusacagiz diye heyecanlanirdim 12 senelik beraberligimize ragmen

bizim de evlilik yildonumumuzdu. Esim kumkuat agaci almis oglumuzla buyusun diye. Kv de vardi hepberaber pasta yedik. Simdi o agac kurudu bakamadim fotograf da cekilmemisiz unutmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…