Kilo sorunu olan arkadaşlar doktorumuz bugün kızımın 3 ayda aldığı toplam kiloya bakarak yorum yaptı (son ay çok az almıştı), idare eder dedi. Aç olduğunu hissedersen mama ver dedi amaaa bu ay 600 gram alamazsa kesin mama başlarız dedi. Az kilo alması gelişimini olumsuz etkiler mi dedim hayır dedi. Zaten boyu güzel uzamış, kafa ölçüsü tam olması gereken ölçüdeymiş. Sadece kilo değil önemli olan mesela çişli bez sayısı da önemli dedi. Kilo aç kalıp kalmadığının göstergesi dedi.
Ay bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsunValla ben cogu zaman fotolarda gorunmek istemeyecek kadar perisan haldeyimguzel fotolar hep babayla. Hasbelkader sacim basim fonluyse hic kacirmiyorum ama.
Bence de. Benimki de ağlamıyor. En azından açlık ağlaması yok. Bazen kucak istiyor, uykusu geliyor bunlar için ağlıyor. Bizim emme olayı en başından beri sıkıntılı o yüzden az kilo alıyor biliyorum ama yapacak bişey yok. Ben mamayı dayasam tosuncuk olurBizde gidicektik tartiya bugün unuttum pazartesi artik bakalim ne kadar aldik bu kilo işi yapıyla alakalı bence arkadaşımın ikizlerinden biri mamayla büyüdü sadece alt persentildeydi. Ac olsalar durduramayız ben doyduguna çok eminim bir süre sonra kesmik şeklinde cikartiyor gunduz iyi aksam cosuyor gerci doymasa gecede gunduzde aglardi
Bir de benim o çektiğim fotoğrafları orada burada paylaşması var ya çıldırıyorum çıldırıyorumCanım aynısı..hep ben cekiyorum resimlerini videolarını benim bir tane videom yok oğlumla hep babasının varbende aynadan kendimizi çekmeye çalışıyorum..geçende bizi çek dedim resme bakmamıstım dün bi baktım ağzım yüzüm dağılmış halde bende çok sinir oldum ve sildim resimleri
Hicbir huylari kalici degil. Hep bunu dusunup teselli edelim kendimiziNe güzelbenimki de ara sıra uzun emiyor o zaman çok mutlu oluyorum. Halbuki 1-2 ay önce "ne uzun sürdü, hadi bitse artık emmesi, belim koptu" modundaydım
Aynen öyle benimki bazen kısa emiyor bazen her zamankinden de uzun emiyor , bazen biberonu diliyle ittirip memeyi istiyor tekrarBenimki kisa emiyordu ama iki gundur memeyi birakmiyor. Uzun uzun emiyor. Doysa da devam ediyor, ara ara emzik gibi emiyor sonra yine cekiyor. Huylari surekli degisiyor ya.
Aynen ben direk serum aldım ilk günlerden.Bu arada kızlar o tüplü serum fizyolojik yerine eczaneden serum ve şırınga da alıp uygulayabilirsiniz. Su aynı su, daha uygun fiyatlı oluyo öylesi. 4,5 liraydı bi serum
Günü gününe uymuyor belki o güne özeldir. bence kendini kısıtlama , bir sonrakinde bakarsın sever kalabalık seste güzel uyuyorlar.cok güzel gecer insallah
en son avm’yi dar etti bana uykusu geldiği için. tövbe dedim canıma mı susadım daha cıkmam.
Bende öyle vallaAma babalarda biraz gazla hareket ediyor bence
Ben gebeligimden beri öyle bir işledim ki erkek cocuk isteyen adam cinsiyeti belli olmadan sorduklarında kızımız olucak diye düşünüyoruz diyordu
Hala daha bak bende susmuyor sende susuyor bak seni nasıl takip ediyor kocam al bi altını temizle ben bi üstümü değiştiricem su bu her fırsatta kitliyorum ondan araları baya baya iyi
Oy kuzum kıyamam yaKızlar bebekleriniz korkuyor mu ?
Benimki bazen öpücük attıgımda hapsurdugumda öksürdügümde hatta nezleyken burnumu cektigimde bile korkuyor
Kaynanam görümceme bi kere bagırmıstı ona veya tv de kavgalı programlar acınca onlara korkuyor ve bazen aglıyor
Bugun en büyügünü yasadık
Mutfakta uslu uslu salıncagında oynarken cezveyi düşürdüm şangır şungur sese bir agladı bir cıglıklar atıyor sanki onun kafasına düştü o kadar göz yasları falan
Yarım saate yakın iç cekti ve karnında hıckırır gibi ara ara bişey attı
Normal mi ya cok korkak
Anne karnında gizli yaşam diye bir kitap okuyup baya etkilenmiştim. Bazı bebekler etkileyebiliyor film ve müziklerden mesela rock hiç sevmezlermişBende eşimde korkak değilizdir
İnternette gelişmeye acıklar algıları cok acık o yüzden veya kemikleri gelişiyormuş (ne alaka anlamadım) bu sebeplerden olabilir diyor
Senin ki kapı sesineyse ona herkes irkilir
Ben konusurken öpücük atıyorum ona bile zıplıyor bazen
Hamileyken jhon wick e gitmiştik bol silah sesleri vardı ve deli gibi tekmeler atmıstı sinema boyunca acaba o zamandan kalma bişey mi diye kendimi sucluyorum
Bugun keyiften emdigini anladim valla. Uzun uzun emdi, birakmaya niyeti yoktu hic. Sonra baktim durdu oyle emzik gibi minik minik emiyor. Babasina dedim gel bunu al. Memeden cikinca saskin bir bakisi vardi ki, niye rahatimi bozdunuz der gibi. Ac degilmis ki devaminda aglamadi. Biraksam sabaha kadar kalacak yani.Aynen öyle benimki bazen kısa emiyor bazen her zamankinden de uzun emiyor , bazen biberonu diliyle ittirip memeyi istiyor tekrar
Sağol canım ciğerlerinde bisey yok burnunu sık sık aç dedi çok sukur gunde dort beş kez bile serum fizyolojik uygulayabilirsin dediGeçmiş olsun canım , hemen iyileşsin bebişler
Merhaba , ne güzel ya evet bahsedersen iyi olur , ortalama fiyatları nasıl acaba ve yeri nerdeKızlar bebişi Pazar günü bebek spa merkezine götüreceğiz. Hem bilişsel gelişim hem fizyolojik rahatlamasına etkisi oluyormuş. Doktorumuz tavsiye etti. Önce floating denen yüzme ardından masaj hepsi 1,5 saat sürüyormuş. Bizim kolik zilli dayanamaz bence o kadar süre. O yüzden paket satın almadık. Önce bir deneyelim de fikrimi yazarım. Belki düşünenler vardır.
Daha fenası bende lohusayken evlilik yıldönümümüzdü , kv ve görümce ile birlikte hepberaber yemek yedikAy bir de orası var saçım başım dağınık dağınık fotoğraf çekilsem ne olacak ilerde o halime bakarak kendime acıycam. Bir de o kilolar yok mu olmaz olsun
Evlilik yıldönümünde kayınvalide ve görümcenin eşlik etmeside muhteşem olmuş haniDaha fenası bende lohusayken evlilik yıldönümümüzdü , kv ve görümce ile birlikte hepberaber yemek yedikakşam bebeğimizle birlikte resim çekilmek istedik , tek seçenek kv dem istedik çeksin diye , baya çekti birde şuraya oturum vs dedi birde , resimlere bir bakarız 40 tane var en az 1 tanesi eh işte ona da fotoshop uygularsan anca adam olur
Ya masallah size. Nasil begeniyorum esinle kızınla olan iliskini. Allah omrunuzun sonuna kadar boyle devam ettirsin daha da arttirsin insallahHahah son yazdıgına koptum
Renkli renkli olmus ne güzel işte bol emoji
Ya aynen kardesten korkuyor kesineşimi öpüncede bi huysuzlanıyor zaten anne karnında baslamıstı kıskanclıklara
Valla uyurken bile seviyorum sıfır sinir sanki almıslar sinirlerimi bulutların üstünde gibiyim
Halbuki ölmüşüm aglayanım yok yorgunluktan
Daha fenası bende lohusayken evlilik yıldönümümüzdü , kv ve görümce ile birlikte hepberaber yemek yedikakşam bebeğimizle birlikte resim çekilmek istedik , tek seçenek kv dem istedik çeksin diye , baya çekti birde şuraya oturum vs dedi birde , resimlere bir bakarız 40 tane var en az 1 tanesi eh işte ona da fotoshop uygularsan anca adam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?