Aynlarini tekrar sil bastan yapacaksiniz. Sonra aynilarini 1 daha. Benimki ev tipi ana kucaginda durjyor gunduz. Oglen uyudugunda besigine goturup yatiriyorum. 1 saat uyuyor. Uyaninca emzir uyursa uyusun uyumazsa agukasin sekminde takikiyoruz.

Aynlarini tekrar sil bastan yapacaksiniz. Sonra aynilarini 1 daha. Benimki ev tipi ana kucaginda durjyor gunduz. Oglen uyudugunda besigine goturup yatiriyorum. 1 saat uyuyor. Uyaninca emzir uyursa uyusun uyumazsa agukasin sekminde takikiyoruz.
Canim 19 agustosta dogan bebis senin miydi?

Canim 19 agustosta dogan bebis senin miydi?
Evet. Canim. 19 benimdi. Sana ozelden adres yazacagim takvim icin. Duruyor mu hala elinde. Benim oglan da cok sacli dogdu. Seninkiler kadar gur degil ama dokulmedi bizomkinjn saclari da. 5 cm vardir sac boyumuz. Resi. Koymayi beceremedim. Yarin deneyecegim tekrar.

Saol canım rahatladım baya ama yoruldum sırtım ağrıyor resmen oo ne güzel Aralık ayına girmemizle süslemişsiniz süper
Şükran günü itibariyle süslenir aslında kasımın son haftası Perşembe ye denk gelir de üc gündür bos bos duruyordu sonunda süsledik

Ay o gozler ne oyle! Masallah.Bizimki hala bebek grisi valla benim kiz sirf sac dogdu, dokulmedigi gibi bir de uzadilar. Bana cekmis galiba, ileri de saclarindan cok cekecek

Maşallah çok fındıksiz saçlara bayıldım ben sacliyim oldukça ilk kizim kabak doğdu 2. Kız birazcık sacliydi oda döküldü simdi

Ya tipe bak nasıl iğrenç olabilir arka taraf inanmam. Gerçi bizimkininde arka taraf dökülüyor görmemezlikten geliyorum elimde sürekli fırçası öne tarayıp duruyorum
Ben cok tarak kullanmıyorum anca dustan sonra
Bıngıldakı beni cok korkutuyor nolur nolmaz elimle bile dikkatli seviyorum kafasını :)
Cok dökülüyor ya Allahtan bebeklerin cinsiyeti belli olmuyor

Takvim degil de gazete var bende, adres yazarsan onumuzdeki hafta yollayacagim, bebisin adini da yazar misin? Oo masallah 5cm , sacsiz doganlar da uzulmesin eninde sonunda uzayacak o saclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…