Ben cok tarak kullanmıyorum anca dustan sonra
Bıngıldakı beni cok korkutuyor nolur nolmaz elimle bile dikkatli seviyorum kafasını :)
Cok dökülüyor ya Allahtan bebeklerin cinsiyeti belli olmuyor
Tarak bende kullanmıyorum ama yenidoğan için fırça varya o yumuşacık

2.980 ile taburcu olduk hastaneden doğduğunda yani ne çok iyi ne çok kötü kilosu. Dikkat ediyorum yani anlamiyorum artık ne yapıyor yeşil olarak yumurtayı kesip denedim yine oldu peynir çikolata kestim yine oldu aile hekimi emiyor ve kilo alıyorsa kakası sarı da olur yeşil de olur takma diyor çocuk doktoru alerjik yapısı var sanki diyor kesin bişey demiyor

Evet canım bende farkettim doktorda farketti çevirebiliyor aslında ama düz yatirdigimda mesela hep sola çeviriyor kendi ben sağa cevirirsem anca yatıyor ondada uzun uyuyamiyor Asıl belirti internete yaz resimle anlarsın kafası düz iken sola meyilli tutuyor cene sağa kayık devamli.

Doğum yaptığım hastanede bir baktircam cerraha memnun kalmazsam götürürüm cnmm

hayır sizin doktor ne istiyor anlamadım almış işte cocuk mis gibi

Çok iyi almış daha ne olsun ki

Takvim degil de gazete var bende, adres yazarsan onumuzdeki hafta yollayacagim, bebisin adini da yazar misin? Oo masallah 5cm , sacsiz doganlar da uzulmesin eninde sonunda uzayacak o saclar
Benimkinde kirpik bile hiiiççç yoktu. Sarı olunca saçlar da pek görünmüyordu. Hala görünmüyor gerçi
Kızlar naçizane tavsiyem ilk saçları çok geçirmeden traş ettirin. Sonrasında kıyamazsınız, kız ise insan hiç kestirmek istemiyor. Hazır kış dönemi bere var.
Bir kere traş olduktan sonra çok daha biçimli çıkıyor, diğer türlü önler cansız kalıyor hep. Traştan sonra Çok hızlı uzuyor zaten. Bizimkinin saçları tüy gibi. 1ay sonra abiyle traşa gidecek ve o saçlar saklanacak

Bende trendyol indiriminden aldım bu zeka kartlarından ilgisini çektiyse çok sevindim bizimkide gelsin baKalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…