şu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım

Kilo alımı gayet iyi bence. Yeşil kakayı dert etme. Ek gıdaya geçince düzeliyor. Büyük oğlum 6ay boyunca yeşil yaptı. Günde 5-7 kez yapardı üstelik. Nette kaka resimlerine bile bakmışlığım var .
kaynımın kızı da yeşil kaka sebebiyle kaç doktora götürüldü. En son dedilerki kan alınacak yurtdışına gönderilecek falan. Onlara gerek kalmadan kendiliğinden düzeldi yine ek gıda döneminde. İkisinde de ne birşeye alerjisi var ne de yemekte sıkıntı oldu.
Kakada bazen mukus da olabilir (salya yuttuğu dönem özellikle çok oluyor)
Ama hem yeşil olup hemde böyle sırf mukustan ibaret ise yani. Kaka demeye bin şahit ister daha çok jöle bu denilecek şekilde ise enfeksiyon belirtisidir.

Kızlar bugün 6.gün bitti ve bizimki hala kaka yapamadı. Doktorumuz 10 güne kadar normal diyor anne sütü ile beslenenlerde herhangi birşey vermeyelim diyor ama çocuk hiç eahat değil. Sizler ne yapıyorsunuz yapamadığında zeytinyağı filanda verdim masaj, sıcak havlu ama yok. En fazla 3.günde yapmıştı geçen hafta ama bu kadar hiç sürmemişti. Kıyamıyorum

şu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım
Makinan bozuktur belki, neden hemen sütüm az zannına kapılıyorsun. Bebeğin emiyor ama hala açmış gibi mi ağlıyor? Tabi genelde gazdan ağlıyor ama bunu ayırt edebilmen önemli.
ilk oğlumda tecrübesizlik, sağımda bekle bekle 5cc ya var ya yok. Allahım dedim sütüm yok KV haklıymış bu çocuk aç yatıyor oyüzden beni bırakmıyor dedim. Meğer makina bozukmuş, göğsümü de yara yapmıştı üstelik

Bebedorun ürünlerini bulmak cok zor batmış sanırım ama nettee yazdıgım isimle aratırsanız bulabilirsiniZ önemli olan tek delikli ve akıtmaz olması.

Bence de meb kaybetmiş

Bol bol su iç olanildigince uyu ve dinlen
Bebekler makinelerden daha iyi cekiyor
Kilo alımında sıkıntı yoksa aglama krizleri bitmiyorsa toktur emin ol

Kızlar dün misafir ağırladim yemek temizlik derken çok bakamadim cosmuş topik bebislerin hepsini göremedim gorebildiklerim çok tatlı maşallah

Kilo alımı dusuk olanlar tek tek etiketleyemedim, biz cuma günü doktora gittik hırıltı için gitmisken kiloya da baktik. 3kilo doğup 2.600e dusmustu 5 kilo olmus. 87 günlüktü cuma günü. Başka bi doktora goturmustum gayet iyi merak etme dedi. Kendi doktorumuz da her seferinde çok çok dusuk daha almamız gerekiyor diyo. Sağlık ocağı sütün güzel mamaya baslamasaydin dedi her biri farklı söyledi yani

Calismiyorsan eger sagmayi birakmani tavsiye ederim..benimde boyle boyle psikolojim bozuldu..sutum yok kafasina girdim ne zaman sagimi biraktim bebegim aglamadi gogsum doldu..ogrendimki sagimda salgilanan sut baska bebek emerken baskaymis yani sagimad tipki bebegin emmesi gibi alistirmak lazimmis memeyi..tabii bu benim tecrubem..bizde bu sekilde duzene girdi

Kazitmanin sacin uzamasiyla cikmasiyla hicbir ilgisi yok diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum kuzenimin doktoru teyzemlere erken donemde kazitilirsa kil kokleeri daha cok dolanir icerde sivilceye donusur ve daha uzamaz bu bilgi yanlis falan demis o da bana soyledi gecen..benimde sacimi 6 aylikken kazitmislar ama ilkokuld falan cok cansizdi ergenlikte resmen costu.. gurlesti..yani bu konuda cok kararsizim

Valla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdi

Valla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdi
GULUMSE86 bize de on gün normal ama o kadar beklemeyelim dedi 5. günde fitil verdik gliserin kansuk. Sonraları böyle devam etti ve ilerleyen zamanlarda katı yaptığını farkettik. Kaç defa mama değiştirdik aptamil conformil hipp combiotic gibi sindirimi düzenleyici mamalar kullandık, sokol şurup da kullanmamıza rağmen yapamıyordu. En son yorumlarını okuyunca bebelac gold nutrikonfor aldık günde 3-4 kez 60 cc veriyorum ve şuan gün aşırı yapıyor şükür. Her bebeğe farklı bir şey yarıyor işte. Bir de d vitamini zeytinyağı içeriyor kullandığımız, sabah aç karnına onu veriyorum, nurse harveys ve zinco gaz damlalarını veriyorum, onlar da bitkisel yağlar içeriyor malum, yapmasına yardımcı olduklarını düşünüyorum.
Bir de Elwing'in dediği gibi pusetinde yapıyor bizimki de. Bir kaç kez de ben kucağımda kaka pozisyonunda tuttum öyle yaptı. Dün gezmeden gelince babasının kucağında yaptı
10 gün normal diyen doktorlara inanmıyorum ben çünkü 3. günden sonra çok sıkıntısı oluyordu yavrumun, bir de katıysa nasıl yapacaktı fitilsiz imkansız gibi duruyordu.

Canim benimki 8. Gun yapti. 7. Gun aksam ve 8. Fun oglen zeytinyagi verdim. 8. Gun ikindi vakti yapti kakasini. Rahat ol bekle.

Son ay kaç gr almış oldu peki? Bence kilo alımı fena değil. Bizimde 2900den 4900e çıktı 88 günlükken, çocuk doktorumuz fena değil dedi aç hissedersen mama ver dedi ama bu ay en az 600 gram alamazsa mamaya düzenli olarak başlarız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…