Kilo alımı gayet iyi bence. Yeşil kakayı dert etme. Ek gıdaya geçince düzeliyor. Büyük oğlum 6ay boyunca yeşil yaptı. Günde 5-7 kez yapardı üstelik. Nette kaka resimlerine bile bakmışlığım var2.980 ile taburcu olduk hastaneden doğduğunda yani ne çok iyi ne çok kötü kilosu. Dikkat ediyorum yani anlamiyorum artık ne yapıyor yeşil olarak yumurtayı kesip denedim yine oldu peynir çikolata kestim yine oldu aile hekimi emiyor ve kilo alıyorsa kakası sarı da olur yeşil de olur takma diyor çocuk doktoru alerjik yapısı var sanki diyor kesin bişey demiyor
Makinan bozuktur belki, neden hemen sütüm az zannına kapılıyorsun. Bebeğin emiyor ama hala açmış gibi mi ağlıyor? Tabi genelde gazdan ağlıyor ama bunu ayırt edebilmen önemli.şu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım
Bebedorun ürünlerini bulmak cok zor batmış sanırım ama nettee yazdıgım isimle aratırsanız bulabilirsiniZ önemli olan tek delikli ve akıtmaz olması.Bebedor yumuşak uçlu alıştırma bardağı diye geçiyor o mu ki? Valla kaşıkla vermek filan çok zor olduğundan süt sağmayı bile bırakmıştımkaşık biberon mu alsam diyordum ama olmazsa bundan alalım zaten ek gıdaya geçince ihtiyaç olacak bu tip bişeye sanırsam
Öneren kişi 10 günlük bebegine kullanmış. Biberona alışan bebeklere alıştırmak zor bence bizimki cok yadırgadı.Benim kız 4.aya girdi kullanılır mı ki artık?
Ne kadar süredir sağıyorsun ve günde kaç kezşu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım
Evet bende oyle okudum hep 9.aydan itibaren diyolarmasallah senin oglanda ne yakisikli
Bence de meb kaybetmişAl cok rahat edersin hem de cok farkediyor yani anlatsam esim inanmazdi ama o kuzuyu gosterdim kuu zuuuu dedim sesli ardindan guguuu dedi kizim esimin bir dönüp bakisi var şoka girdiyani belki o an denk geldi ama bizi taklit ede ede buyuyecekler..nasil dikkatli dinliyolar konusurken bile..benim bilgiler hayatim egitim oldu..pedagoji bitti cocuk gelisimi basladi bir de calisma hayati..gözlemler derken sonuc hala atanamadim neyse ben degil meb kaybetti diyorum
Chicconun setindeki at kılı gibi olanı diyorsun biliyorum da işte korkutuyor beni anca dus sonrası yoksa sacları diken diken oluyorTarak bende kullanmıyorum ama yenidoğan için fırça varya o yumuşacık ☺
Bizim doktor asırı mı rahat yahu gecen ay minimum 600gr almalı demişti ki seninki minnak doğmuşValla defterede not almış kilo alımı alt sınır diye galiba 750 Gr falan almış oldu 2.ay ona diyor doktor
Bol bol su iç olanildigince uyu ve dinlenşu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım
Calismiyorsan eger sagmayi birakmani tavsiye ederim..benimde boyle boyle psikolojim bozuldu..sutum yok kafasina girdim ne zaman sagimi biraktim bebegim aglamadi gogsum doldu..ogrendimki sagimda salgilanan sut baska bebek emerken baskaymis yani sagimad tipki bebegin emmesi gibi alistirmak lazimmis memeyi..tabii bu benim tecrubem..bizde bu sekilde duzene girdişu saate süt sağıyorum tek göğsümden 10 cc diğerinden de 30cc ancak çıktı ve 30 cc olanı hiç emmedi nerdeyse 4 saattir belki de daha çok . Çok moralim bozuldu ne yapacağım
Kazitmanin sacin uzamasiyla cikmasiyla hicbir ilgisi yok diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum kuzenimin doktoru teyzemlere erken donemde kazitilirsa kil kokleeri daha cok dolanir icerde sivilceye donusur ve daha uzamaz bu bilgi yanlis falan demis o da bana soyledi gecen..benimde sacimi 6 aylikken kazitmislar ama ilkokuld falan cok cansizdi ergenlikte resmen costu.. gurlesti..yani bu konuda cok kararsizimBenimkinde kirpik bile hiiiççç yoktu. Sarı olunca saçlar da pek görünmüyordu. Hala görünmüyor gerçi
Kızlar naçizane tavsiyem ilk saçları çok geçirmeden traş ettirin. Sonrasında kıyamazsınız, kız ise insan hiç kestirmek istemiyor. Hazır kış dönemi bere var.
Bir kere traş olduktan sonra çok daha biçimli çıkıyor, diğer türlü önler cansız kalıyor hep. Traştan sonra Çok hızlı uzuyor zaten. Bizimkinin saçları tüy gibi. 1ay sonra abiyle traşa gidecek ve o saçlar saklanacak
Valla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdiKızlar bugün 6.gün bitti ve bizimki hala kaka yapamadı. Doktorumuz 10 güne kadar normal diyor anne sütü ile beslenenlerde herhangi birşey vermeyelim diyor ama çocuk hiç eahat değil. Sizler ne yapıyorsunuz yapamadığında zeytinyağı filanda verdim masaj, sıcak havlu ama yok. En fazla 3.günde yapmıştı geçen hafta ama bu kadar hiç sürmemişti. Kıyamıyorum
Valla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdi
Canim benimki 8. Gun yapti. 7. Gun aksam ve 8. Fun oglen zeytinyagi verdim. 8. Gun ikindi vakti yapti kakasini. Rahat ol bekle.Kızlar bugün 6.gün bitti ve bizimki hala kaka yapamadı. Doktorumuz 10 güne kadar normal diyor anne sütü ile beslenenlerde herhangi birşey vermeyelim diyor ama çocuk hiç eahat değil. Sizler ne yapıyorsunuz yapamadığında zeytinyağı filanda verdim masaj, sıcak havlu ama yok. En fazla 3.günde yapmıştı geçen hafta ama bu kadar hiç sürmemişti. Kıyamıyorum
Son ay kaç gr almış oldu peki? Bence kilo alımı fena değil. Bizimde 2900den 4900e çıktı 88 günlükken, çocuk doktorumuz fena değil dedi aç hissedersen mama ver dedi ama bu ay en az 600 gram alamazsa mamaya düzenli olarak başlarız dedi.Kilo alımı dusuk olanlar tek tek etiketleyemedim, biz cuma günü doktora gittik hırıltı için gitmisken kiloya da baktik. 3kilo doğup 2.600e dusmustu 5 kilo olmus. 87 günlüktü cuma günü. Başka bi doktora goturmustum gayet iyi merak etme dedi. Kendi doktorumuz da her seferinde çok çok dusuk daha almamız gerekiyor diyo. Sağlık ocağı sütün güzel mamaya baslamasaydin dedi her biri farklı söyledi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?