Ya ben hep kaçırdım kuzuları saat belirleyelim aynı anda aktif olalım etkinlik gibiBi tanede bugün ki güleni koyayımda hep asık surat kalmasın kızım aklınızda
Kırarmıyız teyzemiziYa ben hep kaçırdım kuzuları saat belirleyelim aynı anda aktif olalım etkinlik gibi
Ek gıda zamanı anca kafam rahat edicek galiba doktorlar kafa karıştırıyo..Kilo alımı dusuk olanlar tek tek etiketleyemedim, biz cuma günü doktora gittik hırıltı için gitmisken kiloya da baktik. 3kilo doğup 2.600e dusmustu 5 kilo olmus. 87 günlüktü cuma günü. Başka bi doktora goturmustum gayet iyi merak etme dedi. Kendi doktorumuz da her seferinde çok çok dusuk daha almamız gerekiyor diyo. Sağlık ocağı sütün güzel mamaya baslamasaydin dedi her biri farklı söyledi yani
Maşallah maşallah seninkinin yanaklar tam ısırmalıkYaaa masâllllah çok tatlısız
Azcok dertliyim biliyosun cok gergin bu danaMaşallah maşallah seninkinin yanaklar tam ısırmalık
Valla aynen bu gecede canıma okudu hala kucagımdan inmedi ama inmesin cok tatlı ya modundayımAzcok dertliyim biliyosun cok gergin bu danaseverken acımıyorum acısını çıkarıyorum seninkinin bakışlara bak ya yerim onu nasılda tatlis
Bizim seninle aynı gidiyo doktorun dediklerini hep paylaşalımSon ay kaç gr almış oldu peki? Bence kilo alımı fena değil. Bizimde 2900den 4900e çıktı 88 günlükken, çocuk doktorumuz fena değil dedi aç hissedersen mama ver dedi ama bu ay en az 600 gram alamazsa mamaya düzenli olarak başlarız dedi.
Bu Gece bende hiç indirmedim kucağımdan sumuklendi halsiz değil ateside yok ama uyuduğu an bastı çığlığı, en iyisi birarkmayimdedim sırtımı sağlama alıp sabahladım sabaha karşı pusete koydum derinleşti biraz uykusu inşallah çabuk toparlar hapsirdiginda icim gidiyorValla aynen bu gecede canıma okudu hala kucagımdan inmedi ama inmesin cok tatlı ya modundayım
Aksama dogru eşime mesaj atıyorum cabuk yetiş yoksa ben bu kızı öpe öpe bitiricem diye tüm zorluklarına ragmen aşk ya
Gün içersinde pusette epey vakit geçiriyor mutfakta ben yemek yaparken filan ama yok. Ya bilmediğim için soruyorum bu fitilin adımı gliserin kansuk başka çeşiti fialn varmı. Alışşsında istemiyorumValla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdi
Bu gurupta bu konuda en muzdarip olan sensin hatırladığım kadarıyla çözüm bulmuş olmana sevindim canım. Anladığım kadarıyla fitilin adı gliserin kansuk alışşında istemiyorum. Ya aslında geçen 3 gün beklediğinde kakası baya sıvıydı yani ishal gibi ama bu sefer bende endişedeyim katılaşmışmıdırkiGULUMSE86 bize de on gün normal ama o kadar beklemeyelim dedi 5. günde fitil verdik gliserin kansuk. Sonraları böyle devam etti ve ilerleyen zamanlarda katı yaptığını farkettik. Kaç defa mama değiştirdik aptamil conformil hipp combiotic gibi sindirimi düzenleyici mamalar kullandık, sokol şurup da kullanmamıza rağmen yapamıyordu. En son yorumlarını okuyunca bebelac gold nutrikonfor aldık günde 3-4 kez 60 cc veriyorum ve şuan gün aşırı yapıyor şükür. Her bebeğe farklı bir şey yarıyor işte. Bir de d vitamini zeytinyağı içeriyor kullandığımız, sabah aç karnına onu veriyorum, nurse harveys ve zinco gaz damlalarını veriyorum, onlar da bitkisel yağlar içeriyor malum, yapmasına yardımcı olduklarını düşünüyorum.
Bir de Elwing'in dediği gibi pusetinde yapıyor bizimki de. Bir kaç kez de ben kucağımda kaka pozisyonunda tuttum öyle yaptı. Dün gezmeden gelince babasının kucağında yaptı
10 gün normal diyen doktorlara inanmıyorum ben çünkü 3. günden sonra çok sıkıntısı oluyordu yavrumun, bir de katıysa nasıl yapacaktı fitilsiz imkansız gibi duruyordu.
Öylemi diyosun zeytinyağını bende 2gündür veriyorum ama yokCanim benimki 8. Gun yapti. 7. Gun aksam ve 8. Fun oglen zeytinyagi verdim. 8. Gun ikindi vakti yapti kakasini. Rahat ol bekle.
Evin derecesi önemli evet ama çok değil mi ya terliyor mu kalkınca ? Bizim 25 derece bazen inip çıkabiliyorKızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patikEv 23 derece
Evet adı o gliserin kansuk , adı üstünde gliserin popoya uygulayınca kakayla beraber geri çıkıyorGün içersinde pusette epey vakit geçiriyor mutfakta ben yemek yaparken filan ama yok. Ya bilmediğim için soruyorum bu fitilin adımı gliserin kansuk başka çeşiti fialn varmı. Alışşsında istemiyorum
Ah yavrum yaBu Gece bende hiç indirmedim kucağımdan sumuklendi halsiz değil ateside yok ama uyuduğu an bastı çığlığı, en iyisi birarkmayimdedim sırtımı sağlama alıp sabahladım sabaha karşı pusete koydum derinleşti biraz uykusu inşallah çabuk toparlar hapsirdiginda icim gidiyor
Ben cıplak gezdiriyorum sanırımKızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patik☺ Ev 23 derece
Anladım canım zaten onları takip ediyorum daha öyle dikkatimi çeken bişey olmadı henüz sağol detaylı yazımın içinKilo alımı gayet iyi bence. Yeşil kakayı dert etme. Ek gıdaya geçince düzeliyor. Büyük oğlum 6ay boyunca yeşil yaptı. Günde 5-7 kez yapardı üstelik. Nette kaka resimlerine bile bakmışlığım var.
kaynımın kızı da yeşil kaka sebebiyle kaç doktora götürüldü. En son dedilerki kan alınacak yurtdışına gönderilecek falan. Onlara gerek kalmadan kendiliğinden düzeldi yine ek gıda döneminde. İkisinde de ne birşeye alerjisi var ne de yemekte sıkıntı oldu.
Kakada bazen mukus da olabilir (salya yuttuğu dönem özellikle çok oluyor)
Ama hem yeşil olup hemde böyle sırf mukustan ibaret ise yani. Kaka demeye bin şahit ister daha çok jöle bu denilecek şekilde ise enfeksiyon belirtisidir.
20 günde yaklasik 650 almis canım günde 32 gr iyi dedi. Mamayi bazen günde üc kere 60cc demişti ama ben çok uymuyorum. Günde bir kez verdiğim de oluyo dört kez de. 30 cc verdiğim de oldu 90 da. Hatta iki kez 120 verdim biraz benim süt durumuna göreSon ay kaç gr almış oldu peki? Bence kilo alımı fena değil. Bizimde 2900den 4900e çıktı 88 günlükken, çocuk doktorumuz fena değil dedi aç hissedersen mama ver dedi ama bu ay en az 600 gram alamazsa mamaya düzenli olarak başlarız dedi.
2.980 ile taburcu olduk hastaneden doğduğunda yani ne çok iyi ne çok kötü kilosu. Dikkat ediyorum yani anlamiyorum artık ne yapıyor yeşil olarak yumurtayı kesip denedim yine oldu peynir çikolata kestim yine oldu aile hekimi emiyor ve kilo alıyorsa kakası sarı da olur yeşil de olur takma diyor çocuk doktoru alerjik yapısı var sanki diyor kesin bişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?