Ek gıda zamanı anca kafam rahat edicek galiba doktorlar kafa karıştırıyo..

Azcok dertliyim biliyosun cok gergin bu dana severken acımıyorum acısını çıkarıyorum seninkinin bakışlara bak ya yerim onu nasılda tatlis
Valla aynen bu gecede canıma okudu hala kucagımdan inmedi ama inmesin cok tatlı ya modundayım
Aksama dogru eşime mesaj atıyorum cabuk yetiş yoksa ben bu kızı öpe öpe bitiricem diye tüm zorluklarına ragmen aşk ya

Bizim seninle aynı gidiyo doktorun dediklerini hep paylaşalım

Kızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patik Ev 23 derece

Bu Gece bende hiç indirmedim kucağımdan sumuklendi halsiz değil ateside yok ama uyuduğu an bastı çığlığı, en iyisi birarkmayimdedim sırtımı sağlama alıp sabahladım sabaha karşı pusete koydum derinleşti biraz uykusu inşallah çabuk toparlar hapsirdiginda icim gidiyor

Valla benimmki hep pusette yapiyor ayaklari hafif kalkik ya. Koymayi dene..bir kez gliserin kansuk fitil vermistim..5.gunde fln yapiyor simdi
Gün içersinde pusette epey vakit geçiriyor mutfakta ben yemek yaparken filan ama yok. Ya bilmediğim için soruyorum bu fitilin adımı gliserin kansuk başka çeşiti fialn varmı. Alışşsında istemiyorum

Bu gurupta bu konuda en muzdarip olan sensin hatırladığım kadarıyla çözüm bulmuş olmana sevindim canım. Anladığım kadarıyla fitilin adı gliserin kansuk alışşında istemiyorum. Ya aslında geçen 3 gün beklediğinde kakası baya sıvıydı yani ishal gibi ama bu sefer bende endişedeyim katılaşmışmıdırki

Canim benimki 8. Gun yapti. 7. Gun aksam ve 8. Fun oglen zeytinyagi verdim. 8. Gun ikindi vakti yapti kakasini. Rahat ol bekle.
Öylemi diyosun zeytinyağını bende 2gündür veriyorum ama yok genelde hep böylemi yapıyor seninki peki

Kızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patik Ev 23 derece
Evin derecesi önemli evet ama çok değil mi ya terliyor mu kalkınca ? Bizim 25 derece bazen inip çıkabiliyor

Gün içersinde pusette epey vakit geçiriyor mutfakta ben yemek yaparken filan ama yok. Ya bilmediğim için soruyorum bu fitilin adımı gliserin kansuk başka çeşiti fialn varmı. Alışşsında istemiyorum
Evet adı o gliserin kansuk , adı üstünde gliserin popoya uygulayınca kakayla beraber geri çıkıyor

Ah yavrum ya
Onlar hasta olmasın
Bizde olmayalım babalar olabilir ama

Ben cıplak gezdiriyorum sanırım
Bu yazdıklarını dısarı cıkarken bile giydirmiyorum
İcine kısa kollu zıbın ayaga kısa corap üstüne ya komple tulum ya alt üst giydiriyorum o kadar
duştan sonra bere takıyorum bi yarım saat bide yelek

Anladım canım zaten onları takip ediyorum daha öyle dikkatimi çeken bişey olmadı henüz sağol detaylı yazımın için

20 günde yaklasik 650 almis canım günde 32 gr iyi dedi. Mamayi bazen günde üc kere 60cc demişti ama ben çok uymuyorum. Günde bir kez verdiğim de oluyo dört kez de. 30 cc verdiğim de oldu 90 da. Hatta iki kez 120 verdim biraz benim süt durumuna göre

Çok fazla süt emince bağırsakta emilimi olmadan çıkincada yeşil olurmuş kaka. Sürekli ön süt almasında etkilermiş eskiler üşüttu derler ama ilgisi yok yeşil icin De mukus varsa hastalık belirtisi yada alerji belirtisi deniliyor ama direk yeşil kaka sindirilmemiş süt daha çok buna yoruluyor. Ilk kızımda çok olurdu bu bebegimdede 1 aylıkken bir süre oldu geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…