Gece odamiz 22 23 derece. Bir kısa kollu zibin, bir çorap, bir alt üst takım ve üzerine kadife tulum,uzerine bir battaniye. Gündüzleri kısa kol zibin, çorap, bir takım o kadar. Yani gündüzleri altında tek pijama oluyor. Sıcağa alıştırmadik biz. Eldiven ve şapka da hiç kullanmadık doğduğundan beri. Gündüzleri de 24 derece.

Evet internette de öyle yazıyor dediğim gibi sağlık ocağı olabilir diyor çocuk doktorumuz hemen nelernyedin diye araştırıyor değişik birşeyde yemiyorum ki

Evet internette de öyle yazıyor dediğim gibi sağlık ocağı olabilir diyor çocuk doktorumuz hemen nelernyedin diye araştırıyor değişik birşeyde yemiyorum ki

Emzirme aralığını acmayi dene bir süre yada bu durumda ön süt saganlarda var, sütü fazla olanlarda olabiliyormus

Yelek ve patiği uyanınca hemen giydiriyorum bi onbeş dk sonra çıkarıyorumSeninkinden fazla olarak bi alt giydiriyorum o da bacakları soğuk oluyo bana çekmiş

Bacakları soğuk olmuyo mu?biz de tek giydiriyoduk sıcağa alışmasın diye ama bacakları hep soğuktu çift kata geçince ısındı

Sadece anne sütü mü alıyor yoksa mama veriyor musun. Benim kızım da 5. Gün yapıyor kakasını ne zamandır. Doktoruna sormadım bile anne sütü alan bebeklerde geç yapması normal sayılıyor ki yaptığı zaman da katı olmuyor. Bebeğin çok ağlıyor ve huzursuzda karnına dokundurmuyorsa o zaman onu rahatsız ediyordur.

Bende aynı şekilde giydiriyorum duştan sonra sırtına yelek de giydirmiyorum hatta.Ev de 23-24 derece oluyor ki bu sıcaklık ideal olanmış. Bebekler çok sıcağı sevmezmiş

İnşallah cerrah dan güzel sonuçlar alırsınız canım. Bende netten baktım da tam anlayamadım ama doktor kontrolümüz de soracağım ama. Çok geçmiş olsun

Bacakları soğuk olmuyo mu?biz de tek giydiriyoduk sıcağa alışmasın diye ama bacakları hep soğuktu çift kata geçince ısındı
Bebeklerin vücudu orantılı olarak her bölgesi aynı sıcaklıkta olmaz mış. Ensesi gögüs ve sırtı soğuk değilse üşümüyordur. Vücut sıcaklığı normal olsa da uzuvları genelde soğuk olurmuş. Ben hiç çift kat giydirmedim.

Biz kısa kol zıbın,alt üst giyiyoruz bazen bacağı çok sıvanırsa bi alt daha giydiriyorum.uykudan kalkınca penye bir yelek giyiyoruz

Kızlar dünden çok yorgundum gece de çok huysuzdu uyutmadi. Sabah 5 5bucuk gibi emzirdim eşime verdim ne kadar durdurabilirsen diye bi uyandım saat onbire geliyo ben şok dedim çocuk aç kaldı ağladı ben nasıl duymadım çünkü eşim en enn fazla yarım saat oyalayabildi oğlum beni gormeden susmuyodu
Baya agu bugu gezdirme fln derken oyalamis altini almış uyutmus biraz uyanmış mama vermiş oyalamis ben ondan sonra uyanmisim ama o kadar iyi geldi kii anlatamam

23 dereceye göre iyi yapıyorsun.
Uzun kollu zıbın altına ayaklı pantolon. Onların üstüne de ayaklı tulum.
banyo yaptıysa birkaç saat şapka ve panduf.
Ev kaç derece bilmiyorum ama Bizim buralar soğuk. Ben de ince uzun kol bluz üstüne ceket ile duruyorum. Yanaklarına bakıyorum ben genelde.

Bana mama başlattı canım benimki de aynı kilolarda daha yeni 5 kilo olduk
Biz de 3. Ayda 5 oluruz herhalde. Doktorumuza 2. Ay kontrolunde bazen sutun bittigini hissediyorum, mama vereyim mi o zamanlarda diye sormustum. Hayir dedi,sutunun dalgalanmasi normal dedi. Sagmama da sicak bakmamisti. Eskiden tam doymadigi icin uykuya dalmakta gucluk cektigi zamanlar olurdu, ama son bir kac haftadir hic acliktan agliyor gibi gelmiyo. Hatta geceleri bir seferde bir meme veriyorum, memede uyuyor zaten, doymustur diye dusunuyorum.

Biraz fazla olmuş 6 gün, katılaşmamış da olabilir ama yardım gerekiyor da olabilir. Bir arkadaşım 6 ay boyunca gliserin kansukla yaptırdığını söyledi kızına, bir fitili 3 e 4 e bölüyormuş. Biz ikiye bölüyorduk. O kadar uzun süre iyi değil bence ama yapmayınca da arada yardım lazım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…