Gece odamiz 22 23 derece. Bir kısa kollu zibin, bir çorap, bir alt üst takım ve üzerine kadife tulum,uzerine bir battaniye. Gündüzleri kısa kol zibin, çorap, bir takım o kadar. Yani gündüzleri altında tek pijama oluyor. Sıcağa alıştırmadik biz. Eldiven ve şapka da hiç kullanmadık doğduğundan beri. Gündüzleri de 24 derece.Kızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patik☺ Ev 23 derece
Evet internette de öyle yazıyor dediğim gibi sağlık ocağı olabilir diyor çocuk doktorumuz hemen nelernyedin diye araştırıyor değişik birşeyde yemiyorum kiÇok fazla süt emince bağırsakta emilimi olmadan çıkincada yeşil olurmuş kaka. Sürekli ön süt almasında etkilermiş eskiler üşüttu derler ama ilgisi yok yeşil icin De mukus varsa hastalık belirtisi yada alerji belirtisi deniliyor ama direk yeşil kaka sindirilmemiş süt daha çok buna yoruluyor. Ilk kızımda çok olurdu bu bebegimdede 1 aylıkken bir süre oldu geçti
Aynen öyle zaten diğer doktor da çok ilgilendi arada ona da goturmeyi dusunuyorumEk gıda zamanı anca kafam rahat edicek galiba doktorlar kafa karıştırıyo..
Evet internette de öyle yazıyor dediğim gibi sağlık ocağı olabilir diyor çocuk doktorumuz hemen nelernyedin diye araştırıyor değişik birşeyde yemiyorum ki
Hiç terlemiyo sadece emerken saçı terliyo birazEvin derecesi önemli evet ama çok değil mi ya terliyor mu kalkınca ? Bizim 25 derece bazen inip çıkabiliyor
Yelek ve patiği uyanınca hemen giydiriyorum bi onbeş dk sonra çıkarıyorumBen cıplak gezdiriyorum sanırım
Bu yazdıklarını dısarı cıkarken bile giydirmiyorum
İcine kısa kollu zıbın ayaga kısa corap üstüne ya komple tulum ya alt üst giydiriyorum o kadar
duştan sonra bere takıyorum bi yarım saat bide yelek
Bacakları soğuk olmuyo mu?biz de tek giydiriyoduk sıcağa alışmasın diye ama bacakları hep soğuktu çift kata geçince ısındıGece odamiz 22 23 derece. Bir kısa kollu zibin, bir çorap, bir alt üst takım ve üzerine kadife tulum,uzerine bir battaniye. Gündüzleri kısa kol zibin, çorap, bir takım o kadar. Yani gündüzleri altında tek pijama oluyor. Sıcağa alıştırmadik biz. Eldiven ve şapka da hiç kullanmadık doğduğundan beri. Gündüzleri de 24 derece.
Babalar da olmasın eşim öğretmen doğal olarak her gün bi öğrencisi hastaAh yavrum ya
Onlar hasta olmasın
Bizde olmayalım babalar olabilir ama
Yok olmuyorBacakları soğuk olmuyo mu?biz de tek giydiriyoduk sıcağa alışmasın diye ama bacakları hep soğuktu çift kata geçince ısındı
Sadece anne sütü mü alıyor yoksa mama veriyor musun. Benim kızım da 5. Gün yapıyor kakasını ne zamandır. Doktoruna sormadım bile anne sütü alan bebeklerde geç yapması normal sayılıyor ki yaptığı zaman da katı olmuyor. Bebeğin çok ağlıyor ve huzursuzda karnına dokundurmuyorsa o zaman onu rahatsız ediyordur.Bu gurupta bu konuda en muzdarip olan sensin hatırladığım kadarıyla çözüm bulmuş olmana sevindim canım. Anladığım kadarıyla fitilin adı gliserin kansuk alışşında istemiyorum. Ya aslında geçen 3 gün beklediğinde kakası baya sıvıydı yani ishal gibi ama bu sefer bende endişedeyim katılaşmışmıdırki
Bende aynı şekilde giydiriyorum duştan sonra sırtına yelek de giydirmiyorum hatta.Ev de 23-24 derece oluyor ki bu sıcaklık ideal olanmış. Bebekler çok sıcağı sevmezmişBen cıplak gezdiriyorum sanırım
Bu yazdıklarını dısarı cıkarken bile giydirmiyorum
İcine kısa kollu zıbın ayaga kısa corap üstüne ya komple tulum ya alt üst giydiriyorum o kadar
duştan sonra bere takıyorum bi yarım saat bide yelek
İnşallah cerrah dan güzel sonuçlar alırsınız canım. Bende netten baktım da tam anlayamadım ama doktor kontrolümüz de soracağım ama. Çok geçmiş olsunEvet canım bende farkettim doktorda farketti çevirebiliyor aslında ama düz yatirdigimda mesela hep sola çeviriyor kendi ben sağa cevirirsem anca yatıyor ondada uzun uyuyamiyor Asıl belirti internete yaz resimle anlarsın kafası düz iken sola meyilli tutuyor cene sağa kayık devamli.
Bebeklerin vücudu orantılı olarak her bölgesi aynı sıcaklıkta olmaz mış. Ensesi gögüs ve sırtı soğuk değilse üşümüyordur. Vücut sıcaklığı normal olsa da uzuvları genelde soğuk olurmuş. Ben hiç çift kat giydirmedim.Bacakları soğuk olmuyo mu?biz de tek giydiriyoduk sıcağa alışmasın diye ama bacakları hep soğuktu çift kata geçince ısındı
23 dereceye göre iyi yapıyorsun.Kızlar artık hava soğudu bebişleri nasıl giydiriyosunuz? Ben altta kısa kollu zıbın, kısa çorap,ince alt sonra da alt üst takım veya tulum giydiriyorum yataktan kalktığında da yelek ve patik☺ Ev 23 derece
Biz de 3. Ayda 5 oluruz herhalde. Doktorumuza 2. Ay kontrolunde bazen sutun bittigini hissediyorum, mama vereyim mi o zamanlarda diye sormustum. Hayir dedi,sutunun dalgalanmasi normal dedi. Sagmama da sicak bakmamisti. Eskiden tam doymadigi icin uykuya dalmakta gucluk cektigi zamanlar olurdu, ama son bir kac haftadir hic acliktan agliyor gibi gelmiyo. Hatta geceleri bir seferde bir meme veriyorum, memede uyuyor zaten, doymustur diye dusunuyorum.Bana mama başlattı canım benimki de aynı kilolarda daha yeni 5 kilo olduk
Biraz fazla olmuş 6 gün, katılaşmamış da olabilir ama yardım gerekiyor da olabilir. Bir arkadaşım 6 ay boyunca gliserin kansukla yaptırdığını söyledi kızına, bir fitili 3 e 4 e bölüyormuş. Biz ikiye bölüyorduk. O kadar uzun süre iyi değil bence ama yapmayınca da arada yardım lazım diye düşünüyorum.Bu gurupta bu konuda en muzdarip olan sensin hatırladığım kadarıyla çözüm bulmuş olmana sevindim canım. Anladığım kadarıyla fitilin adı gliserin kansuk alışşında istemiyorum. Ya aslında geçen 3 gün beklediğinde kakası baya sıvıydı yani ishal gibi ama bu sefer bende endişedeyim katılaşmışmıdırki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?