Eşin uyarsın canım sen söylediğinde abartıyosun diye düşünür ama oğlunu dinler bebişin ellerini yıka güzelce bişey olmaz inşallah ama dikkat etmek lazım bi daha yaklaşmasın ve uçuğuna sarımsağı ortadan şkiye bölüp sürsün ki çabuk geçsin sen de endişelenmemiş olursun

Genelde boyle degil. 8 gunde yaptıktan sonrakinde 6. Gun yapti hic bir sey vermeden. Ilginc olan o gun 2 defa yapti. Kolay kolay mudahale etme taraftari degilim ben. Bugun de 5. Gun bakalim nasil yapacak. Sadece anne sutu aliyor benimki.

Doğduğundan beri günde 3-4 kez kaka yapıyor kızımda hatta bazen daha çok bir gaz damlasına başladım 1 hafta oluyor 4 gündür kaka yapması gazi bile kötü kokuyor zor çıkarıyor ama o çılgınca ağlama kesildi kaka yapamayan bebek geldi. Siz kullanıyor musunuz gaz damlası?

Bende almıştım ondan bizimkide dikkatle bakıyo bide ilk kitabim diye bi kitap var onuda gösteriyorum..

Oglu da soyledi. Zaten ilk o gordu soyledi. Anne yaklasma diye ama yasli insanlara laf anlatmak cok zor cok.

Herpes (ucuk virusu) ozellikle bagisiklik sistemi henuz gelismedigi donemde bu virusu tasiyan birinin opmesiyle bulasiyormus ve caresi yok arastirmistim zamaninda bende de cikar hatta adini anayim cikar..o yuzden diyorlar bebeklere yanasmayin opmeyin diye benide biri opmus muhtemelen cok dikkat etmek lazim..ayip falan demeden alivereceksin elinden..

Bunu yapmissindir gerçi de bebisin ellerini yıka sık sık canım çok dusuncesizler malesef uyarıdan da anlamiyorsa çocuğun başında ol sürekli

Bu ay kaç gr almış? Şuan kilosu kaç olmuş? Bugüne kadar toplam kaç kilo almış? Bizimki de az aldı da ondan soruyorum. Bize doktor menenjiti 6.ayda yapalım dedi
Canim 28 gunde 720 gram almis. Dogdigundan beri toplamda 2 kg 150 g civari bir sey almis tam kusuratini hatirlamiyorum su an. Evet bence de menenjiti biraz daha buyuyunce yaptırın. Bize doktorumuz bir sey dememisti arkadasima doktoru demis ki eger ev kalabaliksa veya abisi ablasi krese okula vs gidiyorsa o zaman simdi yapalim ama boyle bir durum yoksa simdilik yuklenmeyelim cocuga,6. Ayda yapalim demis.

P Pekmutlu geçmiş olsun canım
Ağlamalarına dayanamıyorum ya evet muhtemelen aşı yeri ağrımıştır
Sagol canim ah dun gece o kadar zor gecti ki. Hic durmadan agladi emmiyordu bile aglamaktan. Once zeymep kamil cocuk aciline goturduk. 3 aylik bebegin karin rontgenini cekmek istedi doktor. Asi oldugunu soylememize ragmen. Gazi varsa lavman yapabilirmis ondan istemis sözde. Yaptirmadik biz de ciktik ordan baska bir hastaneye gittik. Tabi gidene kadar atesi dustu sukur. Ama yine doktor guzelce muayene etti. Takipte olmamizi soyledi. Atesi cikinca neler yapacagimizi anlatti. Bu menenjit asisi doger asilar arasinda en cok ates yapan asi olarak kaydedilmis onu soyledi. Eve geldik atesi cikti. 37.5- 38 derece arasindaydi hep. Sabah 4ten 7ye kadar atesini dusurmeye calistik ilik uygulama yaptik, zibinla biraktik sadece. En son sanirim agrilari artti calpol icitdik biraz rahatladi. Ben de esime biraktim cok uykusuzdum. Esim de atesinin düştüğünü gorunce uyumus. O yatinca ben kalktim saat basi kontrol ettim atesi cikmadi cok sukur. Simdi de yine yavastan yukselmeye basladi gibi atesi.

Ankarada mısınız bende

Zaten mani olduk, opmesine engel olduk ama kendi ucuguna dokundu. Sonrasinda ellemesine izin vermedim, ellerini yikamasini soyledik ama bebegimin ellerine ilk dokundugunda onceden ucuguna dokunmus muydu bilmiyorum. Bi de opmedi ama o kadar sokuldu ki opmus kadar oldu. Cahil insanlara laf anlatmak cok cok zor. Esim de soyledi defalarca ama anlamayinca anlamiyor.

oluur. Evet balik burcu erkegini tanimistim bi arkadasimin sevgilisiydi arkadasim cok sıkılmıştı balik burcu iyidir de biraz zordur gercekten. Benim olmamis hic kertmem yav nasil bir duygu bilmiyorum

Gece hic mi uyandirmiyordun canim ? Ben de 1 kez uyandiriyorum bakalim durum ne merak icindeyim
Ben uysndirmiyordum ama kendi illa uyaniyor.bazen 2 saatte bir kalkiyor bazen hic kalmiyor sabah 4te uyaniyor. En az 1 defa emziriyorum yani. Acaba sutum mu az geliyor ondan korkmays basladim. Hic sagmiyorum hatta kiralamistik sut sagma makinesine geri verdim kullanmiyorum diye. Yeniden alayim ya da kiralayim bari

Ben de artik 4 saati gecerse uyandirayim bari. Dunden beri kac saat gectigine bakmadan her istediginde emziriyorum. Yarin saglik ocagina gidecegim orda bir tarttirayim bakalim almis mi

Bana doktor demedi su kadar saatte uyandir diye ama 4 saati gecirmicekmisiz baksana Pircici oyle diyor

Nasıl bi plan yaptı doktor
Günde üc kere 60 cc dedi ama ben geçen meme reddi yasadigimizda 90 da verdim hatta iki kezdi sanırım 120 de verdim. Bazen 30 verdim bazen 4 kez verdim yani süt ve emme durumuna göre bakıyorum ona göre veriyorum

Evet aslinda saglikli cok sukur ama iste korkuyor insan bu zamana kadar guzel kilo aliyordu bu sefer kilosunu duyunca uzuldum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…