Benimki de bazen boyle yapiyor. Hatta benimkinin bugunku bezine cok benziyor. Ben hic sorun etmedim.
Geneli böyle olunca kafam karışıyor canım benimde silerken sarı oluyor islak mendil acaba bu yeşil deilmi bile diyorum valla normali nasıl olmalı sizde bir atsanizda gözüm açılsa ya ben baya pimpirikliyim maselef

Canim genel durumunda bir sorun yoksa kafaya takma bence. Ben hic sorun olacagini dusunmedim bile.

Bizim seninle aynı gidiyo doktorun dediklerini hep paylaşalım
Tamam canım. Biz bu cuma ya da cumartesi tekrar gidicez doktora. Belki salı günü de sağlık ocağına gidicez bakalım kilo alımı nasıl. Eğer 1 haftada 100 gramdan az alırsa düzenli mamaya başlayacağım artık.

Bence iyi almış en doğrusunu yapıyorsun, açlık durumuna göre ayarla tabi ki mamayı.

Bence iyi almış en doğrusunu yapıyorsun, açlık durumuna göre ayarla tabi ki mamayı.
Ama kendinizden 1 kat fazla giydirin diyorşar

Yokl geçmiyor tekrarlıyor meret

Ohhh ne güzel. Benim de eşim iki gündür sabah 6 da alıyor kızı oynuyor uyutuyor filan ben 2-3 saat daha uyuyorum çok iyi oldu aman nazar değmesin eşlere

Tamamen birakabilsem iyi olacak zaten meme reddi yaşadık bi daha yaşamak istemiyorum memeyi itip mama istiyo siringayla verdiğimde bile arada oluyo böyle. İnşallah bırakırız

Kiyamam yavruma ya neyse olumlu dusunelim bir sey olmaz insallah..cidden cok zor insanlara laf anlatmak..benim kv de opuyo(sanki hakediyorlarmis gibi... anca sevmeye ) annem bak kadin hastaa konusamiyo op doye uzatiyorum öpmüyo bi kere öptü yanagini siliyo gülcenin yani o hasta kadin dusunuyoda insanlar ne bileyim..

Bence kilo alımı iyi gibi hiç dert etme

Tamamen birakabilsem iyi olacak zaten meme reddi yaşadık bi daha yaşamak istemiyorum memeyi itip mama istiyo siringayla verdiğimde bile arada oluyo böyle. İnşallah bırakırız
Valla ek gıdaya kadar mamadan kurtulamayacağız sanırım en azından kendi adıma umudumu yitirdim artık. Ne güzel süt sağıp veriyordum ama artık gece gündüz sık sık emzirir oldum sağmaya fırsat kalmıyor.

Bebişinde dil bağı olan kızlar dil bağını nasıl anladınız? Emme de sıkıntı yaptı mı?

Kızlar bebeklerinizin ağlarken dili üst damağına değiyor mu?

Sorsan babaneyim ben yabancimiyim ! Onlara göre çocuk yabancıdan fln sakiniliyor heralde allah ıslah etsin ya

Bizimki daha mukuslu bence sorun yok rengide hardal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…