Geneli böyle olunca kafam karışıyor canım benimde silerken sarı oluyor islak mendil acaba bu yeşil deilmi bile diyorum valla normali nasıl olmalı sizde bir atsanizda gözüm açılsa ya ben baya pimpirikliyim maselef
Geneli böyle olunca kafam karışıyor canım benimde silerken sarı oluyor islak mendil acaba bu yeşil deilmi bile diyorum valla normali nasıl olmalı sizde bir atsanizda gözüm açılsa ya ben baya pimpirikliyim maselef
Tamam canım. Biz bu cuma ya da cumartesi tekrar gidicez doktora. Belki salı günü de sağlık ocağına gidicez bakalım kilo alımı nasıl. Eğer 1 haftada 100 gramdan az alırsa düzenli mamaya başlayacağım artık.
20 günde yaklasik 650 almis canım günde 32 gr iyi dedi. Mamayi bazen günde üc kere 60cc demişti ama ben çok uymuyorum. Günde bir kez verdiğim de oluyo dört kez de. 30 cc verdiğim de oldu 90 da. Hatta iki kez 120 verdim biraz benim süt durumuna göre
Bebeklerin vücudu orantılı olarak her bölgesi aynı sıcaklıkta olmaz mış. Ensesi gögüs ve sırtı soğuk değilse üşümüyordur. Vücut sıcaklığı normal olsa da uzuvları genelde soğuk olurmuş. Ben hiç çift kat giydirmedim.
Kzlar oğlumun kaşlarında bir de bıngıldak tarafında konaklar var her gun zeytınyagı ile yaglayıp taramaya çalısıyorum ama bıngıldaga zarar veririrm diye çok etkılı tarayamıyorum. Temızledıklerım de ertesi gün yine merhaba biz burdayız diyor. Kesin çözümü var mı bu konakları temizlemenin?
Kızlar dünden çok yorgundum gece de çok huysuzdu uyutmadi. Sabah 5 5bucuk gibi emzirdim eşime verdim ne kadar durdurabilirsen diye bi uyandım saat onbire geliyo ben şok dedim çocuk aç kaldı ağladı ben nasıl duymadım çünkü eşim en enn fazla yarım saat oyalayabildi oğlum beni gormeden susmuyodu
Baya agu bugu gezdirme fln derken oyalamis altini almış uyutmus biraz uyanmış mama vermiş oyalamis ben ondan sonra uyanmisim ama o kadar iyi geldi kii anlatamam
Ohhh ne güzel. Benim de eşim iki gündür sabah 6 da alıyor kızı oynuyor uyutuyor filan ben 2-3 saat daha uyuyorum çok iyi oldu aman nazar değmesin eşlere
Tamamen birakabilsem iyi olacak zaten meme reddi yaşadık bi daha yaşamak istemiyorum memeyi itip mama istiyo siringayla verdiğimde bile arada oluyo böyle. İnşallah bırakırız
Zaten mani olduk, opmesine engel olduk ama kendi ucuguna dokundu. Sonrasinda ellemesine izin vermedim, ellerini yikamasini soyledik ama bebegimin ellerine ilk dokundugunda onceden ucuguna dokunmus muydu bilmiyorum. Bi de opmedi ama o kadar sokuldu ki opmus kadar oldu. Cahil insanlara laf anlatmak cok cok zor. Esim de soyledi defalarca ama anlamayinca anlamiyor.
Kiyamam yavruma ya neyse olumlu dusunelim bir sey olmaz insallah..cidden cok zor insanlara laf anlatmak..benim kv de opuyo(sanki hakediyorlarmis gibi... anca sevmeye ) annem bak kadin hastaa konusamiyo op doye uzatiyorum öpmüyo bi kere öptü yanagini siliyo gülcenin yani o hasta kadin dusunuyoda insanlar ne bileyim..
Canim 28 gunde 720 gram almis. Dogdigundan beri toplamda 2 kg 150 g civari bir sey almis tam kusuratini hatirlamiyorum su an. Evet bence de menenjiti biraz daha buyuyunce yaptırın. Bize doktorumuz bir sey dememisti arkadasima doktoru demis ki eger ev kalabaliksa veya abisi ablasi krese okula vs gidiyorsa o zaman simdi yapalim ama boyle bir durum yoksa simdilik yuklenmeyelim cocuga,6. Ayda yapalim demis.
Tamamen birakabilsem iyi olacak zaten meme reddi yaşadık bi daha yaşamak istemiyorum memeyi itip mama istiyo siringayla verdiğimde bile arada oluyo böyle. İnşallah bırakırız
Valla ek gıdaya kadar mamadan kurtulamayacağız sanırım en azından kendi adıma umudumu yitirdim artık. Ne güzel süt sağıp veriyordum ama artık gece gündüz sık sık emzirir oldum sağmaya fırsat kalmıyor.
Aynen ya. Biliyorum, kendim bile kacarim ucuklu insandan. Ben hic cikarmadim simdiye kadar. Ben kv'nin ucugunu gormedim bile. Odaya girer girmez bebege hamle yapti. Esim gordu opme dedi. Ucuk mu cikardin diye sorduk evet deyip elini agzina goturdu. Git elini yika dedik, elim temiz diyor, hay Allahim
Tamam canım. Biz bu cuma ya da cumartesi tekrar gidicez doktora. Belki salı günü de sağlık ocağına gidicez bakalım kilo alımı nasıl. Eğer 1 haftada 100 gramdan az alırsa düzenli mamaya başlayacağım artık.
Eki Görüntüle 2560760
Çok özür diliyerek atıyorum tiksinen hemen geçsin genelde böyle oluyor kakası kızlar bilmiyorum taksammi takmasam mi yediğimde normal tarhana pilav sulu yemek falan yani çok mu anormal bu kaka onuda anlamıyorum