İnş bulasmamistir herşeyin en iyisini onlar biliyor ya laftan anlamıyorlar işteAnnemlere gelir gelmez yikadim ama ise yaradi mi bilmiyorum.
Evet maalesef..anlamıyolarOglu da soyledi. Zaten ilk o gordu soyledi. Anne yaklasma diye ama yasli insanlara laf anlatmak cok zor cok.
Ben de günde 3 kez 60cc veriyorum bazen değişiyo tabiGünde üc kere 60 cc dedi ama ben geçen meme reddi yasadigimizda 90 da verdim hatta iki kezdi sanırım 120 de verdim. Bazen 30 verdim bazen 4 kez verdim yani süt ve emme durumuna göre bakıyorum ona göre veriyorum
Benimki 2 gecedir çok fena sürekli ağlıyor susturamıyoruz..Mama vereyim dedim onuda içmedi..omzumda uyuyakali ağlayıp aglayıp memetide almıyoBence aylık ortalama 500 gram alması kötü değil doktorum da öyle söylemişti ay bu doktorlar gep farklı konuşuyo bebişin sağlıklı görünüyosa açlık ağlaması yapmıyosa sıkıntı etme benceBenimki emdikten sonra arada açlık ağlaması yapıyo o zaman 60cc mama veriyorum ama daha fazlasını da versem içer kilo da alır ağlamadığı için vermiyorum
Diș çıkarma dönemine girecekler ve o dönemde epey kilo veriyor bebisler yada kilo alımları çok azalıyor öyle diyeyim. Bu sebeple o döneme hazırlık olması açısından ne kadar kilo aldirabiirsek elimizden geleni yapalım. Ben geceleri 4 saati geçirmiyorum artık. Gündüzleri de en geç 2 saatte bir emziriyorum.Evet aslinda saglikli cok sukur ama iste korkuyor insan bu zamana kadar guzel kilo aliyordu bu sefer kilosunu duyunca uzuldum cok
Kilo alımı gayet iyi bence. Yeşil kakayı dert etme. Ek gıdaya geçince düzeliyor. Büyük oğlum 6ay boyunca yeşil yaptı. Günde 5-7 kez yapardı üstelik. Nette kaka resimlerine bile bakmışlığım var.
kaynımın kızı da yeşil kaka sebebiyle kaç doktora götürüldü. En son dedilerki kan alınacak yurtdışına gönderilecek falan. Onlara gerek kalmadan kendiliğinden düzeldi yine ek gıda döneminde. İkisinde de ne birşeye alerjisi var ne de yemekte sıkıntı oldu.
Kakada bazen mukus da olabilir (salya yuttuğu dönem özellikle çok oluyor)
Ama hem yeşil olup hemde böyle sırf mukustan ibaret ise yani. Kaka demeye bin şahit ister daha çok jöle bu denilecek şekilde ise enfeksiyon belirtisidir.
Bende kestim artık mamayı..ama gecelrro çok fena agliyoBen de öyle ya zor kilo aldiriyorum tam mamayi kestim bakalim kilo alimi ne alemde olacak korkarak gidicem kontroleen son 5dik tahminimce 600 falan aldi ayda
Dogru diyorsun ben de bugun guzel bi alışveriş yaptim beslenmeme de dikkat edip bol bol emzirecegim.Diș çıkarma dönemine girecekler ve o dönemde epey kilo veriyor bebisler yada kilo alımları çok azalıyor öyle diyeyim. Bu sebeple o döneme hazırlık olması açısından ne kadar kilo aldirabiirsek elimizden geleni yapalım. Ben geceleri 4 saati geçirmiyorum artık. Gündüzleri de en geç 2 saatte bir emziriyorum.
Demir hapı kullanıyor musun.Eki Görüntüle 2560760
Çok özür diliyerek atıyorum tiksinen hemen geçsingenelde böyle oluyor kakası kızlar bilmiyorum taksammi takmasam mi yediğimde normal tarhana pilav sulu yemek falan yani çok mu anormal bu kaka onuda anlamıyorum
Normalde kullanıyordum ama onuda bıraktım kendime diyorsun dimi kızima veriyorum çünküDemir hapı kullanıyor musun.
Yemekte ıspanak filan varsa da olabilir
Hayir gaz damlasi kullanmiyorum. Sadece saglik ocaginin versigi d vit 3 var onu kullaniyorum.Doğduğundan beri günde 3-4 kez kaka yapıyor kızımda hatta bazen daha çok bir gaz damlasına başladım 1 hafta oluyor 4 gündür kaka yapması gazi bile kötü kokuyor zor çıkarıyor ama o çılgınca ağlama kesildi kaka yapamayan bebek geldi. Siz kullanıyor musunuz gaz damlası?
Doktora gösterdin mi canım böyle bir fotoğrafı. O ne diyor peki? Bir de bebeğin de vücudunda kızarıklık falan oluyor mu alerjik olabilir mi acaba?Bir de kan ilacını bebeğe doktor mı başladı kaç aylıksınız ki?Eki Görüntüle 2560760
Çok özür diliyerek atıyorum tiksinen hemen geçsingenelde böyle oluyor kakası kızlar bilmiyorum taksammi takmasam mi yediğimde normal tarhana pilav sulu yemek falan yani çok mu anormal bu kaka onuda anlamıyorum
Benimki de bazen boyle yapiyor. Hatta benimkinin bugunku bezine cok benziyor. Ben hic sorun etmedim.Eki Görüntüle 2560760
Uçuk mikrobu çok sakıncalı allah korusun öldürücü etkisi bile var gogleden taratip okuru üç ye ıslak mendillede olsa temizle bidahada asla yanaşmasın hicbir ucuklu bebeklereBiliyorum, ama hemen yikama imkanim yok. Disaridayiz. Elleri agzina gitti bile.
Uçuk mikrobu çok sakıncalı allah korusun öldürücü etkisi bile var gogleden taratip okuru üç ye ıslak mendillede olsa temizle bidahada asla yanaşmasın hicbir ucuklu bebekleregripli insandan korkmam ama uçuk asla ablam sürekli uçuk çıkaran biridir ondan bilirim kendi çocuğuna dokunmazdı nekadar düşüncesiz insanlar var ya
Aynen ya. Biliyorum, kendim bile kacarim ucuklu insandan. Ben hic cikarmadim simdiye kadar. Ben kv'nin ucugunu gormedim bile. Odaya girer girmez bebege hamle yapti. Esim gordu opme dedi. Ucuk mu cikardin diye sorduk evet deyip elini agzina goturdu. Git elini yika dedik, elim temiz diyor, hay AllahimUçuk mikrobu çok sakıncalı allah korusun öldürücü etkisi bile var gogleden taratip okuru üç ye ıslak mendillede olsa temizle bidahada asla yanaşmasın hicbir ucuklu bebekleregripli insandan korkmam ama uçuk asla ablam sürekli uçuk çıkaran biridir ondan bilirim kendi çocuğuna dokunmazdı nekadar düşüncesiz insanlar var ya
Yediklerimi soruyor işte canım kızarıklık da yok ona da dikkat ettim d vitamini ile karıştırdım ben bu arada demir vermiyorumDoktora gösterdin mi canım böyle bir fotoğrafı. O ne diyor peki? Bir de bebeğin de vücudunda kızarıklık falan oluyor mu alerjik olabilir mi acaba?Bir de kan ilacını bebeğe doktor mı başladı kaç aylıksınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?