Kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremedim oğlanı sünnet ettirdik. 9 gündür kaka yapmıyoruz stresliyim biraz yarın doktora götüreceğiz. Çok sayfa var okuyamadım var mı ekstrem bir olayımız
Yarın rota yaptıracağız. Aşı kartında bir de çocuk felci yazmışlar 3. Ay aşısı için fakat doktorumuz çocuk felci 3. Ay değil yanlış yazmışlardır dedi. Bilen var mı ?

Benimki 2 gecedir çok fena sürekli ağlıyor susturamıyoruz..Mama vereyim dedim onuda içmedi..omzumda uyuyakali ağlayıp aglayıp memetide almıyo

Evet aslinda saglikli cok sukur ama iste korkuyor insan bu zamana kadar guzel kilo aliyordu bu sefer kilosunu duyunca uzuldum cok
Diș çıkarma dönemine girecekler ve o dönemde epey kilo veriyor bebisler yada kilo alımları çok azalıyor öyle diyeyim. Bu sebeple o döneme hazırlık olması açısından ne kadar kilo aldirabiirsek elimizden geleni yapalım. Ben geceleri 4 saati geçirmiyorum artık. Gündüzleri de en geç 2 saatte bir emziriyorum.

Çok özür diliyerek atıyorum tiksinen hemen geçsin genelde böyle oluyor kakası kızlar bilmiyorum taksammi takmasam mi yediğimde normal tarhana pilav sulu yemek falan yani çok mu anormal bu kaka onuda anlamıyorum

Ben de öyle ya zor kilo aldiriyorum tam mamayi kestim bakalim kilo alimi ne alemde olacak korkarak gidicem kontrole en son 5dik tahminimce 600 falan aldi ayda
Bende kestim artık mamayı..ama gecelrro çok fena agliyo uyku mu sıkıştırıyo nedir anlamıyorum aglayarak uyuyo omzumda ne meme aldı nede mamayı

Dogru diyorsun ben de bugun guzel bi alışveriş yaptim beslenmeme de dikkat edip bol bol emzirecegim.

Demir hapı kullanıyor musun.
Yemekte ıspanak filan varsa da olabilir
Normalde kullanıyordum ama onuda bıraktım kendime diyorsun dimi kızima veriyorum çünkü
Yok canım yesillikli neslendigim gün olsa ona yorarim ama oda yok hatta bir gün sabah soğanlı yumurta poğaça ve akşam hamburger yedim ona rağmen yine böyleydi

Hayir gaz damlasi kullanmiyorum. Sadece saglik ocaginin versigi d vit 3 var onu kullaniyorum.
Kakasini 3. Aydan itibaren 3 gunde 5 gunde en son da 8. Gunde yapti. Ondan sonrakini de 6. Gun yapti. 6. Gunde 2 defa yapti. Hem sabahtan hem ogleden sonra mudahalesiz yapti.

Doktora gösterdin mi canım böyle bir fotoğrafı. O ne diyor peki? Bir de bebeğin de vücudunda kızarıklık falan oluyor mu alerjik olabilir mi acaba?Bir de kan ilacını bebeğe doktor mı başladı kaç aylıksınız ki?

Son düzenleme:
Benimki de bazen boyle yapiyor. Hatta benimkinin bugunku bezine cok benziyor. Ben hic sorun etmedim.

Biliyorum, ama hemen yikama imkanim yok. Disaridayiz. Elleri agzina gitti bile.
Uçuk mikrobu çok sakıncalı allah korusun öldürücü etkisi bile var gogleden taratip okuru üç ye ıslak mendillede olsa temizle bidahada asla yanaşmasın hicbir ucuklu bebeklere gripli insandan korkmam ama uçuk asla ablam sürekli uçuk çıkaran biridir ondan bilirim kendi çocuğuna dokunmazdı nekadar düşüncesiz insanlar var ya

Eklentiler

• Screenshot_20191201-195429_Samsung Internet.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 27
Aynen ya. Biliyorum, kendim bile kacarim ucuklu insandan. Ben hic cikarmadim simdiye kadar. Ben kv'nin ucugunu gormedim bile. Odaya girer girmez bebege hamle yapti. Esim gordu opme dedi. Ucuk mu cikardin diye sorduk evet deyip elini agzina goturdu. Git elini yika dedik, elim temiz diyor, hay Allahim

Yediklerimi soruyor işte canım kızarıklık da yok ona da dikkat ettim d vitamini ile karıştırdım ben bu arada demir vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…