Bizimkini bi de aile hekimi dahil 4 ayrı doktor gördü fark edemedilerse pes yani. Bizimki de 37 haftalık doğdu. Dilini hiç çok fazla yukarı kaldırmıyor o dikkatimi çekti. İnşallah yoktur
Olsa bile cok onemli bir sey degil canim. Kesildiginde hic aci bile olmadi. Direk emdi. Acisa belli olurdu.

Kizlar ben ilk adetimi oldum. Bugun 3. Gunumdu ve asiri kanamam var. Soyle soyleyeyim dogumda bile bu kadar kanamam olmadi. Acaba dogumdan sonra boyle olmasi normal mi? Sizinki nasildi? Bi de ben aylardir duzenli demir hapi kullaniyorum, dogumdan sonra da devam ettim. Doktor dogumdan sonra da 5 ay kullan demisti. Acaba o da bu kadar kanamaya neden olabilir mi?

Bebişinde dil bağı olan kızlar dil bağını nasıl anladınız? Emme de sıkıntı yaptı mı?

Kızlar bebeklerinizin ağlarken dili üst damağına değiyor mu?
Benim ilk ağlarken dikatimi çekti.sonra çocuk dr muayene ederken gene ağlayınca oda farketti.dilini ağzından çıkarmıyordu hiç bağ kesilince çıkarır oldu

Gazi mi var ki? Bende doydugunu emdikten sonra aglamamasindan anliyorum eskiden deli gibi aglardi emdikten sonra ve uykuya gecemiyordu şükür..hala 6dan sonra agladigi oluyo ordada gece sagdiim sutu veriyorum
Gazı yok çok moralim bozuluyor acayip bir ağlama ayakta gezerkem omzumda susuyo öyle uykuya dalıyo..aradan 15 dakikq geçmeden uyaniyo çünkü aç o ara emiyo uyku sersemi..3 gecedir böyle meme reddinden çok korkuyorum
Sagma işini bıraktım ben gece sağınca gündüze kalmıyodu bu sefer..ama mamamı bırakmama sebep olan gece sağdığım sütü akşam mama yerine vermemdi onun faydasını görmüştüm

İnternete tortikolis yaz canım bizde o durum var gibi yarın cerraha gostercem

Ayy gece biraz daha uyusaymis iyiymis bazen diyorum bu kadar uyku seven ben nasıl kalkiyorum diye annelik böyle bisey diyo esim, hakikaten de öyle

Yaa çalışıyor musunuz şu an ve çocuk dr kim acaba?
Suan calisamiyorum tabii 2 yilda calismam.medicanada esin hanima gittik ama o kadar alelacele muaynne olduk ki hep sinirlendim ve devlete gidicem dedim
29 mayis devlet hast.de ragıp beyi onerdi aile hekimim..cidden cok iyi bir doktor özelde gormedigimiz ilgiyi gördük.. siz kime gidiyorsunuz ?

Medicalpark Dr Engin Yurdakul. Tıklım tıklım olugor
Medicanada öyle ..devlet hastanesinde yoktu o kalabalik ve o kadar hizli hizli muaynne olduk ki hep acaip sinirlendim ve devlete goturucem artik dedim..insanlar yoksa ozeli neden tercih etsin..ama cocuk hastaliklarinda gordugum kadariyla sıkıntılı durum..yinede acil bir sey olsa nereye gotururum bilmiyorum..biraz kafa kariisik :)

Benim bebeğiminde böyle sürekli, kucakta bile kafası sola dönük. Geçenlerde havlu koydum sağına soluna, kafasının arkasındada doğustan hafif sivrilik var düz yatsın düzeltsin diye delirmiş gibi kafasını sağa sola cevirmeye başladı sinir oldu. Havluları kaldırmama rağmen aynı olay tam kafasının arkası yusyuvarlak kelleşmiş. Napcaz bilmiyorum bu sola dönüklüğü öyle kalcak diye korkuyorum

Ben kırkımız çıktı hemen adet oldum acelesi varmış gibi ve 5 veya 6 gün boyunca aralıksız yoğun bir şekilde geldi.(normal zamanda ilk 2gün yoğun olurdu diğer 3 gün damla damla gelirdi. ) ben demir ilacı kullanmıyorum sanmam ondan kaynaklandığını biraz öncede 2.adetimi oldum ve çok ağrılı. Olmamasına çok alışmıştım bu ağrıları hiç sevmiyorum

Benim ilk ağlarken dikatimi çekti.sonra çocuk dr muayene ederken gene ağlayınca oda farketti.dilini ağzından çıkarmıyordu hiç bağ kesilince çıkarır oldu
Bizimki sesler çıkarmaya çalışırken dilini dışarı çıkarıyor ama hiç üst damağına değmiyor dili, o kadar kaldırmıyor.

Bende emzirmeyi arttırdım sonrasında bu saatte olsa sağıyorum bu sayede stok yapabiliyorum , 2ay sonra işe başlayacağım başka şansım yok sağmaktan başka , dediğin gibi sağdıkça artıyor 1-2 kez ihmal etsem bile kayıp oluyor yani

Sanmıyorum , ama olabilirde doğumdan sonra kadın doğuma gidip muayene oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…